Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Slezský FC Opava – FC Zlín

1:0

konec (0:0)

02.07.2014, 17:00 • Jakubčovice • Info o změnách stavu (Lukáš Jasoněk)

Tipsport: 3.42 3.6 1.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je za námi napínavý přípravný zápas, ve kterém se dlouho nemohlo ani jedno z mužstev prosadit. Podařilo se to až krátce po hodině hry opavskému Šimonu Továrkovi, který se dnes jako jediný zapsal mezi střelce. Hubený náskok už Opava udržela a v přípravě si připsala druhé vítězství. (18:49:57)

Konec zápasu.

61

Opava právě vstřelila branku!
Tak jsme se úvodního gólu přeci jen dočkali. Ten padl po půlhodině hry a vsítila jej Opava, která se tak v zápase ujímá vedení. Autorem branky je ŠIMON TOVÁREK.

46

Začal druhý poločas.
Skončil úvodní poločas přípravného utkání mezi SFC Opava a FC Fastav Zlín. Ani jednomu z týmů se během úvodní pětačtyřicetiminutovky nepodařilo skórovat, a tak je stav nerozhodný 0:0. Uvidíme, co přinese druhá půle, která začne za okamžik.

45

První poločas skončil.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SFC Opava: Hampel – Pospěch, Dvorník, Koutný, Matěj Hrabina – Metelka, Janetzký – Machálek, Ševčík, Kuzmanovič – Mrázek.

FC Fastav Zlín: Dostál – Pazdera, Simerský, Hájek, Jasenský – Matějov, Bošňak, Holík – Jordan, Malcharek, Šaratlič

Rozhodčí: Dresler – Tomšík, Kontoršikov.
FC Fastav Zlín

Zlín je rovněž celkem působícím ve Fotbalové národní lize. V té od sestupu z nejvyšší české soutěže odehrál již pět sezón. Moravský klub v letní přestávce zatím příliš posil nesehnal, a tak je docela možné, že nadcházející soutěžní ročník zahájí s minimem změn v kádru.

Zlínští doposud neodehráli jediný přípravný zápas. Důvodem je týden volna k dobru, který svým svěřencům naordinoval hlavní trenér Martin Pulpit. Ten se v úvodním tréninku zaměřil především na fyzickou připravenost a práci s míčem.
SFC Opava

Opava po očekávaném postupu do Národní fotbalové ligy posiluje kádr. Nejvýraznějším posílením je bezesporu příchod zkušeného krajního obránce Zdeňka Pospěcha. Pětatřicetiletý rodák z Opavy se do svého mateřského klubu vrátil po třinácti letech a ve slezské metropoli podepsal tříletou smlouvu.

Svěřenci trenéra Baránka už stihli odehrát dva přípravné zápasy. Nejprve po vydařeném závěru dokázali otočit nepříznivý vývoj utkání s 1. SC Znojmo, které porazili 3:1 a o tři dny později změřili síly s dalším exligovým mužstvem, Sigmou Olomouc. Proti tomuto celku se však Opavským vedlo o poznání hůře, když si ze Slatinic odvezli debakl 0:5.
Dobré odpoledne. Vítejte u textové online reportáže z fotbalového utkání, ve kterém v rámci přípravy proti sobě nastoupí SFC Opava a FC Fastav Zlín. Oba celky čeká sezóna v druhé nejvyšší české soutěži, tedy Fotbalové národní lize, takže vzájemná konfrontace těchto týmů bude jistě zajímavá. Zápas začíná v 17 hodin a odehraje se na hřišti v Jakubčovicích.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Slezský FC Opava – FC Zlín

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 61. Továrek

Slezský FC Opava: Hampel – Pospěch, Dvorník, Koutný, Matěj Hrabina – Metelka, Janetzký – Machálek, Ševčík, Kuzmanovič – Mrázek. II. poločas: Godula – Vavřík, Hoza, Dvorník, Čelůstka – Grussmann (66. Kuzmanovič), Horka, Kuznik, Němec – Továrek, Neubert.

FC Zlín: Dostál – Pazdera, Simerský, Hájek, Jasenský – Matějov, Bošňak, Holík – Jordan, Malcharek, Šaratlič (30. Sámel). II. poločas: Adamuška – Kopečný, Malý, Kroča, Benčík – Motal, Salachna, Faouzi – Železník, Červenka, Sámel (60. Koukal).

Rozhodčí: Dresler – Tomšík, Kontoršikov