Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Jablonec – FK Varnsdorf

2:3

konec (1:1)

02.07.2014, 10:30 • Doubrava u Trnova • Jan Bendl

Tipsport: 1.4 4.7 5.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

69

Jablonec právě vstřelil branku!
Vzápětí to máme znovu jen o jednu branku! Na přesný centr Kováře si naběhl MICHAL HUBNÍK, který neomylnou hlavičkou rozvlnil podruhé síť za gólmanem Samoelem – 2:3!

64

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Nedůslednosti v obraně Baumitu dokonale využil NICOLAS JANÍČEK, který se dostal do dobré příležitosti a před brankářem Hrubým se mýlit nedokázal – 1:3!

47

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Tak to je znovu šokující vstup do druhého poločasu, rohový kop přistál přímo u KRISTIÁNA ZBROŽKA, který doklepnutím do sítě poslal Varnsdorf podruhé do vedení – 1:2!

41

Jablonec právě vstřelil branku!
Tak přece jen je aktivita prvoligového celku odměněna vyrovnávacím gólem ještě v první půli! Centr Kopice našel na zadní tyči nabíhajícího si TOMÁŠE ČÍŽKA, který bez větších potíží uklidil balon do sítě – 1:1!

1

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Tak to je senzační vstup hostujícího mužstva do dnešního zápasu! První výlet na polovinu Baumitu skončil centrem přímo na JIŘÍHO SCHUBERTA, který hned v úvodní minutě otevírá střelecký účet duelu – 0:1!

FK Jablonec – FK Varnsdorf

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 41. Čížek, 69. Hubník – 1. Schubert, 47. Zbrožek, 64. Janíček

FK Jablonec: I. poločas: Hrubý – Pernica, Trnkič, Kopic, Mišůn, Romera, Hubník, Čížek, Beneš, Pospíšil, Kubista II. poločas: Hrubý – Fantiš, Kysela, Rossi, Novák – Pospíšil, Loučka, Jun, Moulis – Hubník, Kopic
Náhradníci: Kovář, Kysela, Novák, Rossi, Jun, Fantiš, Loučka, Skwarczek, Moulis, Šebek

FK Varnsdorf: Samoel – Breite, Zieris, Filip, Urbánek, Polanský, Landovský, Zbrožek, Tvaroha (30. Kotiš), Rudnickyy, Schubert
Náhradníci: Kotiš, Ruszó, Qurquevic, Jánošík, Hřebeček, Jurča, Porcal

Rozhodčí: Šťastný – Ginzel, Vrtal