Menu

Fotbal

MOL Cup

FC Chomutov – SK Sokol Brozany

0:2

konec (0:1)

09.08.2023, 18:00 • Letní stadion na Zadních Vinohradech, Chomutov • 1. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 3.85 3.94 1.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Sledovali jsme vyrovnanou partii, v níž rozhodl pokutový kop. Chomutov měl řadu šancí k tomu, aby vyrovnal. Ovšem nevypořádal se s nimi, tak jak měl. I proto přišel definitivní trest, o nějž se postaral střídající Chukwuma.

Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:56:07)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Brozany právě vstřelily branku!
Definitivní pojistku za vítězstvím Brozan dává CHUKWUDI CHUKWUMA. Střídající hráč se nacházel za chomutovskou obranou a o pravou tyč se nemýlil.

90+2

Po centru z pravé strany si na balon naskočil Jan Kopta, jehož hlavička mířila jen do náruče brankáře.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje ještě tři minuty.

89

Vojtěch Kubík centroval před branku, odkud se balon vrátil na hranic vápna, kde bránícího soupeře neprostřelil Daniil Doleček.

87

Brozany už se soustředí na udržení výsledku, a tak zalezly na vlastní polovinu. Ovšem Chomutov se těžko dostává před branku soupeře.

84

Chomutovští hrají všechno dopředu, a tak se Brozany ocitly v přečíslení čtyři na dva. Střídající Chukwuma sice prostřelil Švejdu, ale nacházel se v ofsajdu.

82

Střídání v týmu SK Sokol Brozany:
ze hřiště odchází Krátký, přichází Čada,
ze hřiště odchází Ugwu, přichází Jindráček.

81

Na druhou stranu zamířil Krátký, jehož pokus zamířil jen do před ním stojícího obránce.

79

Na pravé straně skvěle zalepil míč Wilfred, který se poté pokoušel o střílenou přihrávku. Chomutov rozehrával roh, po němž ale nevystřelil.

77

Střídání v týmu FC Chomutov:
ze hřiště odchází Hříbal, přichází Kunart.

73

Chomutovští vyrazili do další protiakce a cpali další balon před branku, kam se skvěle vrátil Krunert, jenž míč srazil na roh.

72

Chomutovští centry hledají své útočníky, ale hostující celek se jen brání a odkopává.

70

Střídání v týmu SK Sokol Brozany:
ze hřiště odchází Koča, přichází Chukwuma.

69

Zleva odcentroval Schreiner, jehož pas propadl až na zadní tyč, kde se na malém vápně nacházel střídající Chaloupka, který z jasné pozice branku přestřelil.

66

Střídání v týmu FC Chomutov:
ze hřiště odchází Chaloupka, přichází Gedeon.

64

Skvěle hrající Ugwua přešel přes trojici soupeřů a už se nacházel před chomutovským brankářem. Ovšem na zem se položil Hříbal, jenž střelu srazil na roh.

61

Chomutovští propadli na útočné polovině a Brozany mířily do protiakce. Koča přihrával do brejku na Ugwua, jehož výborným skluzem zastavil Kubík.

59

Střídání v týmu FC Chomutov:
ze hřiště odchází Černý, přichází Kopta,
ze hřiště odchází Krása, přichází Wilfred.

58

Centr Černého mířil do zadní části vápna, odkud z jedné pálil po zemi Dominik Nobst. Avšak do správného prostoru se dobře vrátil Soungole.

57

Na vlastní polovině zvedl hlavu Daniel Kováč, který si všiml, že je brankář venku z branky. Jeho zakončení z obrovské dálky mířil nepřesně.

55

K přímému kopu se postavil Daniil Doleček, který mířil na stranu brankáře. Zatímco Dombrovskij nereagoval, tak chomutovský křídelník orazítkoval břevno.

54

Filip Krása prožívá povedenou část zápasu, když větrá obranu Brozan. V posledním momentu sáhl na záchranou brzdu Vojtěch Zárybnický, jenž vidí pouze žlutou kartu.

53

Po souboji v pokutovém území upadl Matyáš, který inkasoval loket. Jenomže rozhodčí byl daleko od souboje, a tak nechává hru plynout dál.

52

Rychlá akce Chomutova si zasloužila potlesk fanoušků. Z pravé strany přihrával Krása, který viděl nabíhajícího spoluhráče, avšak jeden z obránců se skvěle vrátil a balon se štěstím zastavil.

50

Centrem ze strany se prezentoval Hříbal, jenž našel Filipa Krásu, který byl znovu jen zády k brance, a tak nezakončil.
Dnešní utkání sleduje 475 diváků.

47

Po úvodním výkopu druhého poločasu byla k vidění útočná akce hostujícího celku, jenž vybojoval rohový kop. Ovšem následný centr mířil jen na první tyčku, kde se nacházel Gedeon.

46

Střídání v týmu SK Sokol Brozany:
ze hřiště odchází Novotný, přichází Bubeníček.

46

Začal druhý poločas.
Třetiligový Brozany jsou možná o trošičku kvalitnější, ale Chomutov rozhodně nezaostává. Sledujeme vyrovnanou partii, po které bude o trochu spokojenější hostující celek, jelikož se z pokutového kopu prosadil Marek Stráda. Hráči Brozan by si měli dávat pozor na diskuze s rozhodčími, což je možná trochu rozhazuje. Uvidíme, co si pro nás připraví hráči po změně stran.

45+1

První poločas skončil.

45+1

První poločas se nastavuje o jedinou minutu.

45

V pokutovém území se nacházel Krása, který měl na zádech dvojici soupeřů, a tak o balon přišel. Následnou protiakci zkušeně přerušil Patrik Gedeon.

41

Nobst odehrál balon a následně ho zezadu dohrál Daniel Sougole, který také uviděl žlutou kartu.

39

S nervovou soustavou fanoušku si pohrál Daniil Doleček, který dával pomalou přihrávku brankáři, jehož napadal Michael Ugwu. Ovšem Radim Švejda to měl k míči blíže a odehrál ho na tribunu.

38

Chomutovští ztratili balon a vypadalo to, že Brozany půjdou do brejku. Za záchranou brzdu tak zatáhl Daniil Doleček.

37

Centr hostujícího celku mířil před branku, kde si respekt ve vzduchu sjednal Radim Švejda, který se srazil s Michalem Krunertem.

35

Krátký se snažil přejít přes soupeře, ale trefil jeho ruku. Brozany budou rozehrávat další standardní situaci.

33

Hráči Brozan se začínají soustředí na hlavního sudího, s nímž neustále diskutují. Žlutou kartu za protesty uviděl kapitán Marek Krátký.

31

V posledních minutách se hraje vyrovnaný fotbal, který se přelévá ze strany na stranu. Ovšem obrovské šance zatím moc nepřicházejí.

29

Centr z pravé strany si hostující obrana pohlídala a po vrácení míče před branku, byl odpískaný ofsajd Filipu Krásovi.

27

Standardní situaci Brozan rozehrával kapitán Krátký, ovšem jeho centr mířil jen do prostoru, kde se nacházel připravený Kubík.

26

Po souboji na levé stran hrací plochy vybojovali domácí hráči rohový kop. Ovšem následný centr mířil jen na první tyčku, odkud byl míč odvrácený do bezpečí.

23

Po faulu Patrika Gedeona rozehrával standardní situaci Petr Tichý, který dal míči velkou razanci a vrátil jej Chomutovu.

20

Po centru z pravé strany hlavičkoval Filip Krása, který ale mířil jenom vysoko nad branku.

19

Chomutovští výborně napadají a snaží se o vyrovnání, leč zatím marně.

16

Brozany právě vstřelily branku!
K pokutovému kopu se postavil MAREK STRÁDA, který zamířil do pravého spodního rohu branky, zatímco se Radim Švejda vydal na druhou stranu.

15

Vojtěch Kubík neodkopl balon, čehož využil Michael Ugwu, který prošel do vápna, kde jej fauloval David Matyáš.

13

Brozany velmi rychle přenesly hru na útočnou polovinu a dostaly se k centru z pravé strany. Mezi stopery se k hlavičce probojoval Ugwu, jenž mířil pouze nad branku.

12

Rohový kop Chomutova rozehrál Doleček, který kroutil balon do branky. Ovšem jeden z obránců byl velmi dobře postavený a nesnáze zažehnal.

11

Na vlastní polovině zaváhal Marek Krátký, což rozohnilo trenéra Němce. Akci režíroval Patrik Gedeon, jehož pas ale mířil jen k brankáři.

10

Chomutovští znovu kombinovali na útočné polovině, avšak centr z levé strany byl nepřesný, i proto se bude jen kopat od branky.

7

Hra se přenesla na druhou stranu, kde odcentroval Doleček, jenž našel mladíka Krásu. Jeho pokus z jedné byl zablokovaný. Následně se sám před brankou objevil Schreiner, jemuž byl odmávaný ofsajd.

6

Centrovaný míč z levé strany mířil na zadní tyčku, kde měl trochu prostoru Ugwu, jehož zakončení z jedné netrefil branku.

5

Přenesení přes celou šířku hrací plochy mířilo na Matyáše, který centroval před branku, kde na balon nedoskočili Krása a Schreiner.

3

Po faulu hostujícího celku mohli domácí rozehrávat standardní situaci. Pasem do vápna se prezentoval Václav Černý, avšak ve vzduchu našel pouze rukavice Dombrovskije.

1

Chomutovští nastoupili v modrých dresech a měli právo výkopu, ovšem pas na Filipa Schreinera nevyšel. Naopak Brozany dnes hrají v červenobílých dresech.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Chomutov: Švejda – Schreiner, Kubík, Hříbal, Matyáš, Černý, Gedeon (C), Nobst, Kováč, Doleček, Krása.
Náhradníci: Stránský – Chaloupka, Kunart, Wilfred, Kopta.
Trenér: Tomáš Smola

SK Sokol Brozany: Dombrovskij – Bechyně, Krunert, Koča, Soungole, Ugwu, Krátký (C), Tichý, Zárybnický, Strada, Novotný.
Náhradníci: Kouba – Čada, Bubeníček, Schettl, Matoušek, Jindráček, Chukwuma.
Trenér: Jiří Němec

Rozhodčí: Baum – Kolátor, Flade.
Svěřenci Jiřího Němce odehráli v ČFL pouze jeden zápas, v němž přivítali Českou Lípu, s níž vyhráli 2:1. Právě Arsenal v loňské sezoně ovládl divizní skupinu, ve které nastupovali také hráči Tomáše Smoly. Také Chomutov stihl odehrát pouze jedno střetnutí, v němž si přesvědčivě poradil s Chebem, když zvítězil 3:0. Mnohými je právě domácí celek označovaný za aspiranta na postup.
Vítám vás u prvního kola MOL Cupu, kde na sebe narazí divizní FC Chomutov a účastník ČFL SK Sokol Borzany. Favoritem dnešního střetnutí je hostující celek.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

FC Chomutov – SK Sokol Brozany

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 16. Stráda (pen.), 90+3. Chukwuma

Karty:   38. Doleček (CHM) – 33. Krátký (BRO), 41. Soungole (BRO), 54. Záribnický (BRO)

FC Chomutov: Švejda – Schreiner, Kubík, Hříbal (77. Kunart), Matyáš, Černý (59. Kopta), Gedeon (C) (66. Chaloupka), Nobst, Kováč, Doleček, Krása (59. Wilfred).
Náhradníci: Stránský – Chaloupka, Kunart, Wilfred, Kopta.

Trenér: Tomáš Smola

SK Sokol Brozany: Dombrovskij – Bechyně, Krunert, Koča (70. Chukwuma), Soungole, Ugwu (82. Čada), Krátký (C) (82. Jindráček), Tichý, Zárybnický, Strada, Novotný (46. Bubeníček).
Náhradníci: Kouba – Čada, Bubeníček, Schettl, Matoušek, Jindráček, Chukwuma.

Trenér: Jiří Němec

Rozhodčí: Baum – Kolátor, Flade

Diváci: 475