Menu

Fotbal

Mistrovství světa - ženy

Francie – Maroko

4:0

konec (3:0)

08.08.2023, 13:00 • Hindmarsh Stadium, Adelaide • Osmifinále • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.15 8.04 21.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

70

70. Eugénie Le Sommerová - 4:0

70

Francie právě vstřelila branku!
Les Bleues zvyšují na 4:0! Maročanky odehrály míč na půlku, ale ten okamžitě směřoval na pravé křídlo, kde byla střídající Vicki Bèchová. Ta utancovala obránkyni Redúaníovou a poslala centr na vzdálenější tyč, který zužitkovala přesnou hlavičkou EUGÉNIE LE SOMMEROVÁ. Ta se trefila podruhé v zápase a celkově nastřílela už 92 gólů za národní tým.

23

23. Eugénie Le Sommerová - 3:0

23

Francie právě vstřelila branku!
Poslední osmifinále MS se mění v exhibici! Dlouhý nákop stíhala na pravé straně Kadidiatou Dianiová. Před ní si chtěla míč pokrýt tělem obránkyně el-Tšádová, která však pod tlakem francouzské útočnice zazmatkovala. Balón tak nakopla do Dianiové, od níž se hrací předmět odrazil k EUGÉNII LE SOMMEROVÉ a zkušená útočnice zamířila z pravé strany pokutového území po zemi na vzdálenější tyč – 3:0.

20

20. Kenza DALIOVÁ - 2:0

20

Francie právě vstřelila branku!
Hráčky ze země galského kohouta rychle přidávají druhý gól! Dlouhý nákop prodloužila Kenza Daliová na Kadidiatou Dianiovou. Ta mohla centrovat do šestnáctky na Eugénii Le Sommerovou. Místo toho ale balón zasekla, vrátila ho z druhé vlny nabíhající KENZE DALIOVÉ a její střela z hranice šestnáctky skončila po odrazu od pravé tyče v síti. Před letícím balónem stačila včas uhnout Le Sommerová.

15

15. Kadidiatou DIANIOVÁ - 1:0

15

Francie právě vstřelila branku!
Favoritky zápasu se ujímají vedení! Stoperka Élisa De Almeidaová vyvezla míč na útočnou polovinu. Její spoluhráčka pak na levém křídle z první posunula míč pro rozběhnutou Sakinu Karchaouiovou, jenž doběhla k brankové čáře a jemným centrem našla hlavu KADIDIATOU DIANIOVÉ, která balón zblízka poslala do sítě. Brankářka er-Rmíšíová se nestihla přesunout.

Francie – Maroko

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 15. Dianiová, 20. Daliová, 23. Le Sommerová, 70. Le Sommerová

Karty:   57. el-Hádžová (MRK)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 6:0. Rohy: 0:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:12.

Francie: Peyraudová-Magninová – Périssetová (81. Cascarinová), Renardová (C), De Almeidaová, Karchaouiová (90+1. Tounkaraová) – Daliová, Geyorová, Tolettiová (64. Bèchová), Bachaová – Dianiová (90+1. Asseyiová), Le Sommerová (81. Fellerová).
Náhradníci: Durandová, Picaudová – Lakrarová, Le Garrecová, Matéová, Fazerová, Majriová.

Trenér: Hervé Renard

Maroko: er-Rmíšíová – el-Hádžová, el-Tšádová, Benzínová, Redúaníová – Wuzráwíová, Naqášová (64. Kassíová), Šebbáková (C), Táknáwtová (64. Búftíníová) – Džraídíová, Lahmáríová (64. Ajánová).
Náhradníci: Zúhajrová, Arwajsaová – Badríová, Amáníová, Mrábetová, Mazráwíová, Seghírová, Šábílová, Gharbíová.

Trenér: Reynald Pedros

Rozhodčí: Pensová (USA) – Mayová (USA), Renschová (SUR)

Diváci: 13 557