Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC MIKRON Nové Zámky – HK Spišská Nová Ves

3:2

po prodl. (0:1, 2:1, 0:0 - 1:0)

16.11.2022, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky • 17. kolo • Ivan Harčár sk

Tipsport: 1.91 4.3 3.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Skvelý hokejový predsviatočný večer mali diváci na južnom Slovensku. Hokej bavil od prvej do poslednej minúty a okrem toho odchádzajú domov spokojní. Nové Zámky prehrávali 0:2, ale išiel stále za svojím cieľom. Odmenou im je víťazstvo 3:2 po predĺžení, dva body a upevnenia čela pred Slovanom Bratislava. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:29:21)

Koniec zápasu.

61:08

HC Nové Zámky dali gól! Rozdieloví hráči vybojovali Novým Zámkom dva body. Farley prekonal v súboji Branislava Rapáča, ktorý stratil hokejku. Pred bránu prihral ROBERTOVI JACKSONOVI a nekompromisne zavesil. Asistencia: Austin Farley.

60:36

Kantor nastavil lapačku s tým, že v nej očakával prudkú strelu Kerbashiana. Nakoniec mu to len presvišťalo okolo nej.

60:01

Začalo sa predĺženie.
Predĺženie sa začne o 20:25.
Zaslúžená remíza. V tretej tretine to mohlo dopadnúť akokoľvek, ale úradovali brankári. Jednoducho fantastický súboj 17. kola extraligy v Nových Zámkoch. Pripravujeme sa na päťminútový nadčas.

60:00

Tretia tretina sa skončila.

58:04

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.

56:04

Vylúčenie v tíme HK GROTTO Spišská Nová Ves:
Beaudry – 2 min., sekanie.

55:51

Martin Chovan nechcel zasiahnuť vlastnú striedačku. Z ľadu sa ospravedlnil.

55:27

Verbeek sa dohrával s Ligasom za bránkou Kantora. Obaja sa premiestnili na bránkovisko a útočník Spišiakov išiel za dorážkou po streleckom pokuse Vandasa.

54:27

Kerbashian naskočil z trestnej lavice a vytvorilo sa prečíslenie s Vartovníkom! Ten sa rozhodol strieľať, ale absolútne vedľa!

54:21

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

53:29

Súboj Johnsona s Melicherčíkom. Šťastie stálo pri spišskonovoveskom brankárovi. Domáci legionár mu chcel uštedriť klasický teplomer.

52:48

Rotácia Leeho puku bola skutočne nevyspytateľná. Melicherčík odolal.

52:21

Vylúčenie v tíme HK GROTTO Spišská Nová Ves:
hráčska lavica Spišská Nová Ves – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.

51:46

Juraj Majdan privodil súperovi zle, keď rozkrútil kolotoč okolo Pavla Kantora a bol v poriadne dlhom držaní puku. Pri poslednej kľučke ho stratil.

50:00

Domáci útočník Tomáš Mikúš si nechal ošetriť zranené pravé líce a pokračuje v šlágri. Za stavu 2:2 začína posledných desať minút základnej hracej doby.

Reklamná prestávka.

49:07

Farley našiel Ligasa, ale už bol z dobrého uhla na koncovku. Vyriešil to zadovkou, keďže mal v tesnom závese Lee. Melicherčík zasiahol betónom.

47:15

Verbeek servíroval prihrávku Kerbashianovi pred poloprázdnu svätyňu Kantora! Chýbali mu centimetre, aby to trafil okolo jeho pravého betónu!

46:20

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

44:39

Branislav Rapáč unikol dopredu a po prehodení si puku z forhendu na bekhend neuspel.

44:20

Vylúčenie v tíme HK GROTTO Spišská Nová Ves:
Česánek – 2 min., hákovanie.

44:12

Tomáš Mikúš dostal hokejkou do zubov od vlastného spoluhráča Mišiaka, ktorý sa otáčal v súboji s Bortňákom! Novozámocký strelec schádza z ľadu!

43:18

Groch dostal Spišskú Novú Ves do ťažkostí, ktoré vzápätí vyriešil Ulander, avšak nie k úplnej spokojnosti. Ben Johnson zamestnal Melicherčíka.

42:01

Nové Zámky hrajú s piatimi hráčmi.

41:34

Beaudry vyprodukoval zaváhanie v strednom pásme! Tomáš Klempa zobral puk a individuálne si dokázal vytvoriť priestor na strelu! Melicherčík pozorný!

40:42

Nové Zámky hrajú so štyrmi hráčmi.

40:24

Jérémy Beaudry mal dosť času zamieriť presne a spravil to. Kantor podržal svojich aj pri svojom vylúčení.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 19:49.
Parádne hokejové predstavenie nabralo ešte viac na obrátkach. Predovšetkým kvôli tomu, že Nové Zámky zmazali manko o dva góly. Brankári sa vôbec nenudia, diváci robia výbornú kulisu a do tretej tretiny pôjdu hostia do dvojnásobnej presilovky. Tešíme sa na ďalšie dejstvo.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:59

Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
Kantor – 2 min., nedovolené bránenie.

39:41

Johnson vo vlastnom oslabení mieril za vedúcim gólom! Našťastie pre hostí sa nepresadil!

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:42

Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
M. Chovan – 2 min., hákovanie.

38:33

Kerbashian spravil tlak na bránu a chcel poslať Spišskú Novú Ves do vedenia! Kantor veľa nevidel, ale nevyťahoval puk zo siete!

37:58

Kantor čelil štvrtej formácii protivníka. Tkáč si prebral nahrávku od Vartovníka a českého gólmana mal presne oproti sebe. Puk zahučal na plexiskle.

36:49

Dobrá pasáž Spišiakov. Najmä kapitán Rapáč bol ústrednou postavou posledných sekúnd. Držal puk, umožnil strieľať Nellisovi a zopakoval si to. Romaňák, ale ani Ulander nezaznamenali úspešné pokusy.

36:07

Farley ukázal rozhodcom, že je poškodený zadný mantinel na strane súpera! Hra je prerušená!

35:29

Jeden z domácich útočníkov skončil ležiac pri mantineli, ale ešte dokázal dostaviť puk Kozákovi. Skúsil to švihom hore. Nepresne.

Reklamná prestávka.

33:57

Nové Zámky hrajú s piatimi hráčmi.

33:38

Vandas zabral za bránkou Nových Zámkov. Majdan inkasoval nahrávku a keďže bol v zlej pozícii, posúval to Ulanderovi. Tomu preskakuje puk hokejku a je to strata tretiny.

32:55

Beaudry už zbytočne neprihrával a priamo z modrej čiary prišiel pokus. Kantor sa schúlil na betónoch a pevne drží puk.

31:57

Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
Ondrušek – 2 min., nedovolené bránenie.

31:36

HC Nové Zámky dali gól! Nové Zámky sú opäť v hre. Od zníženia na 1:2 enormne zvýšili obrátky a hrýzli Rysy. AUSTIN FARLEY nalepený na Melicherčíkovi doklepol pokus zápästím od Leeho. Asistencia: Mike Lee.

31:27

Hostia už si nie sú istí v obrane! Ligasov pokus však likviduje Melicherčík!

30:49

Pavel Kantor zmenšil strelecký uhol Nellisovi a slávi úspech!

30:08

HC Nové Zámky dali gól! Býky skórujú. Malina ostal pri pravej žŕdke Melicherčíka a prihrávka prepadla za neho, kde bol TOMÁŠ MIKÚŠ a previedol úspešnú dorážku. Vandas prišiel dozadu neskoro. Asistencie: Tomáš Klempa a Martin Mišiak.

30:00

Skvelý hokej sa prehupol do druhej časti riadnej hracej doby. Spišská Nová Ves skórovala dvakrát, zatiaľ čo domáci ešte ani raz.

Reklamná prestávka.

28:32

Spišská Nová Ves dala gól! Spišiakom zaberá druhý útok aj v tejto chvíli. Pri avizovanom vylúčení udržali Rysy puk. Majdan vyšiel spoza Kantora a bekhendové prenesenie hry na ANTHONYHO NELLISA znamená strelu pod hornú tyčku a vedenie 2:0. Asistencia: Juraj Majdan.

28:19

Beaudry si v tomto momente nebojácne nakorčuľoval medzi kruhy a Pavel Kantor mal prácu.

27:44

Majdan po dnešnom strelenom góle chcel podobnú radosť dopriať Rapáčovi. Hosťujúci kapitán nastavil hokejku pred Kantorom, no išlo to vedľa.

26:26

Hamráček tentoraz vyskočil do vzduchu, stiahol si puk a položil na čepeľ. Kantorovi robil clonu Tkáč, no strelecký pokus prvého menovaného nič nevyriešil.

25:34

Česánek sa zahnal rukavicou po vysokom puku, ale keďže nedopadol k žiadnemu jeho spoluhráčovi, hra pokračuje.

24:50

Klempa vytiahol hru spoza Melicherčíka až na útočnú modrú čiaru. Lukáš Kozák razantnou strelou nerozvlnil sieť.

24:21

Hosťujúceho brankára zamestnal tvrdou strelou domáci obranca Chovan.

23:34

Verbeek hrá ako keby mal na hokejke magnet! Bol vytlačený z dobrého miesta na skórovanie, skončil v mantineli, ale stále bol pri puku! Trom hráčom Nových Zámkov nebolo všetko jedno!

22:50

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

22:30

Marcel Melicherčík sa stratil pod hráčmi! Ukoristil puk do náručia, a potom tam bol Klempa aj Šišovský, ktorých hostia upratali!

21:51

Tomáš Klempa strieľal po akcii na jeden dotyk. Išlo to nad Melicherčíka.

20:50

Vylúčenie v tíme HK GROTTO Spišská Nová Ves:
Beaudry – 2 min., krosček.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 18:54.
Bola to výborná prvá tretina v Nových Zámkoch. Každú chvíľu sa to hemžilo šancami, ktoré stáli za pozornosť. Juraj Majdan doteraz ako jediný pokoril brankára Kantora a hostia sú spokojnejší.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:23

Kerbashian si krúžil v útočnej tretine, ako keby domáci nemali na ľade hráčov. Doprial si dve kolá s finálnou prihrávkou pred bránku, no Vandas nezakončil.

17:50

Slušnú prácu za hostí odvádzal vždy aktívny Nellis. Jeho útočný partner Rapáč sa mu ukázal vpravo a získal prihrávku. Strelou ale výsledok nezmenil.

17:03

Martin Chovan videl v predných radoch Števuliaka a adresoval mu prihrávku. Ten ju nezachytil. Zakázané uvoľnenie domácich.

Reklamná prestávka.

14:53

Melicherčík pokryl koncovku Leeho a následne uchmatol gól Jacksonovi!

14:19

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

14:14

Melicherčíkovi prepadla razantná strela Juraja Mikúša! Jeho brat Tomáš sa už k dorážke nedostal!

13:25

Kantor podkúril svojmu klubu! Nellis poskytol nahrávku Hamráčkovi, ktorý sa však veľmi hral so zakončením, ktoré mu český brankár zneškodnil betónmi!

13:06

Novozámčania výborne rozohrali presilovú hru! Jackson sa dostal do pozície v pravom kruhu, kedy mu to parádne sadlo z prvej! Pokus minul hornú žŕdku!

12:19

Vylúčenie v tíme HK GROTTO Spišská Nová Ves:
Rapáč – 2 min., údery.

12:19

Spišiaci urobili veľký tlak do bránky. Branislav Rapáč schmatol za prilbu Michala Romana, ktorý si robil svoju prácu a v strkanici sa ocitol aj Majdan. Každopádne presilovka pre Nové Zámky.

11:37

Jackson pohrozil východniarom. Jeho strela ale mala nepresné parametre. Melicherčíkovi bol pripravený kryť chrbát Romaňák.

10:26

Tkáč pripravil palebnú pozíciu pod pravým kruhom Hamráčkovi. Rozbehnutý útočník sa poriadne oprel do strely. Kantor vysunul vyrážačku, ale nedotkol sa puku.

Reklamná prestávka.

10:06

Roman Faith sa vynoril z opačnej žŕdky. Melicherčík to vycítil a nechal betón pri pravej konštrukcii, kam dostal zakončenie po ľade.

09:13

Juraj Mikúš prešiel do prečíslenia najprv dvoch proti jednému, no na poslednú chvíľu tam prikorčuľoval z defenzívy Lee! Američan ani nevystrelil!

Reklamná prestávka.

09:00

Spišská Nová Ves sa vyrútila do útoku s tromi hráčmi. Vandas zakončoval k žŕdke, ale Kantor drží puk v lapačke.

08:25

Mišiak si vydobyl streleckú pozíciu po individuálnej robote. Vyrážačka Melicherčíka musela vystreliť.

07:41

Spišská Nová Ves dala gól! Domáci obranca Barto sa dopustil chyby pred vlastným brankárom. Giľákova prihrávka sa ujala, pretože z hranice bránkoviska to presne trafil JURAJ MAJDAN. Asistencia: Matej Giľák.

07:08

Giľák vypálil bez prípravy. Rapáč nečakal, že po nevydarenej strele príde k nemu puk a kým sa zorientoval, domáci vyhodili do bezpečia.

06:27

Nebezpečná dvojica Novozámčanov Jackson a Farley mali šancu uniknúť Spišiakom. Tí však mali v strednom pásme jedného svojho hráča, ktorý im vypichol puk.

05:52

Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
B. Ligas – 2 min., podrazenie.

05:32

Vynikajúce striedanie Spišskej Novej Vsi. Tréneri poslali na ľad štvrtú formáciu. Pobyt v pásme bol dosť dlhý a aj ukončený jednou strelou, ktorú prečítal Kantor.

04:16

Hosťom bolo odpískané postavenie mimo hry. Michael Vandas mal nejaké pripomienky a komunikoval s hlavným rozhodcom Mollerom.

03:06

Faith musel rýchlo odhodiť od seba puk, pretože už na neho mieril Rapáč. Následne Ondrušek krkolomne zdolával útočnú modrú čiaru.

02:43

Branislav Rapáč pritlačil Romana, a to bol jednoduchý zisk puku pre Nellisa. Ten to ešte myslel na Majdana, ale od modrej čiary vypálil Romaňák a Kantor má puk pod kontrolou.

01:13

Domáci to myslia vážne. Prvá minúta bola jednoznačne v ich réžii. Spišskonovoveský brankár vykopával strelecký pokus, a tak Verbeek neúmyselne dostal puk na svoju striedačku.

00:17

Nové Zámky neponechávajú nič na náhodu. Ich úlohou je odčiniť posledné prehry pred reprezentačnou prestávkou. Melicherčík už hneď zasahoval.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HC MIKRON Nové Zámky: Kantor – Kozák, Hatala, Lee, B. Ligas, Michal Roman, M. Chovan – Farley, Johnson, Jackson – Klempa, T. Mikúš, Mišiak – Šišovský, J. Mikúš, Števuliak – Faith, Ondrušek, Barto – D. Hájnik.
Tréner: Gergely Majoross.

HK GROTTO Spišská Nová Ves: Melicherčík – Malina, Ulander, Romaňák, Beaudry, Česánek, Ordzovenský, Groch – Verbeek, Kerbashian, Vandas – Majdan, Nellis, Rapáč – Salituro, Bortňák, Giľák – Hamráček, Vartovník, Tkáč – Šuty.
Tréner: Vlastimil Wojnar.

Rozhodca: Snášel, Moller – Durmis, Tvrdoň.
Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 17. kola Tipos extraligy medzi Novými Zámkami a Spišskou Novou Vsou.

HC MIKRON Nové Zámky


Slabšia forma postihla novozámockých hokejistov pred plánovanou reprezentačnou prestávkou. Doma dvojnásobne nezvládli naplniť úlohu favorita a podľahli Trenčínu 0:3, resp. Liptovskému Mikulášu 1:2 po nájazdoch. Tieto nezdary však neovplyvnili tabuľkové postavenie a Zámky neprišli o čelo. Nevýrazné výkony prenikli aj do Slovana Bratislava, ktorý nenašiel víťazný recept na Michalovce ani Spišskú Novú Ves.

HK GROTTO Spišská Nová Ves

Východniari zaznamenali presný opak. Uspeli so Slovanom a aj Nitrou, s ktorou to však bol ťažký boj do posledných minút. Novovešťania v prvom zápase so stredajším súperom doma prehrali 2:3, keď mu dovolili otočiť skóre za osem minút.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HC MIKRON Nové Zámky – HK Spišská Nová Ves

3:2

po prodl. (0:1, 2:1, 0:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 31. T. Mikúš (Klempa, Mišiak), 32. Farley (Lee), 62. Jackson (Farley) – 8. Majdan (Giľák), 29. Nellis (Majdan)

HC MIKRON Nové Zámky: Kantor – Kozák, Hatala, Lee, B. Ligas, Michal Roman, M. Chovan – Farley, Johnson, Jackson – Klempa, T. Mikúš, Mišiak – Šišovský, J. Mikúš, Števuliak – Faith, Ondrušek, Barto – D. Hájnik.
Trenér: Gergely Majoross.

HK Spišská Nová Ves: Melicherčík – Malina, Ulander, Romaňák, Beaudry, Česánek, Ordzovenský, Groch – Verbeek, Kerbashian, Vandas – Majdan, Nellis, Rapáč – Salituro, Bortňák, Giľák – Hamráček, Vartovník, Tkáč – Šuty.
Trenér: Vlastimil Wojnar.

Rozhodčí: Snášel, Moller – Durmis, Tvrdoň.

Průběh zápasu
1. třetina
05:52 NZM 2 B. Ligas, podrážení
07:41 SNV 0:1 Majdan (Giľák)
12:19 SNV 2 Rapáč, bitka
Po 1. třetině
2. třetina
20:50 SNV 2 Beaudry, krosček
28:32 SNV 0:2 Nellis (Majdan)
30:08 NZM 1:2 T. Mikúš (Klempa, Mišiak)
31:36 NZM 2:2 Farley (Lee)
31:57 NZM 2 Ondrušek, nedovolené bránění
38:42 NZM 2 M. Chovan, hákování
39:59 NZM 2 Kantor, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
44:20 SNV 2 Česánek, hákování
52:21 SNV 2 Ves, příliš mnoho hráčů na ledě
56:04 SNV 2 Beaudry, sekání
Po 3. třetině
Prodloužení
61:08 NZM 3:2 Jackson (Farley)
po prodl.