Menu

Fotbal

MOL Cup

FK Motorlet Praha – SK Újezd Praha 4

3:2

po prodl. (1:0)

17.08.2022, 17:30 • Motorlet, Praha 5 • 1. kolo • Patrik Czepiec

Tipsport: 1.33 4.83 6.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (19:58:57)
Je konec. Motorlet dokázal nakonec potvrdit roli favorita, když v dramatickém a velmi pohledném zápase zvítězil 3:2 po prodloužení. O rozhodující branku se v nadstavbové části zasadil střídající Tommy Weis. Motorlet tak postupuje do druhého kola MOL Cupu, kde už patrně potká silnějšího soupeře. I Újezd ale předvedl kvalitu a nemá se proč stydět.

120+1

Konec zápasu.

120+1

Nastavuje se jediná minuta.

120

Dobrá minuta už se odehrává u rohu. Zdá se, že hosté už se k akci nedostanou a prohrají.

119

Domácí budou nahánět další sekundy u rohového praporku, rozehrávají nakrátko a dávají si pochopitelně na čas.

118

Hru provází spousta nepřesností na obou stranách. Praha 4 se sympaticky pokouší o další zápletku, zatím měla ale jen jednu pořádnou šanci.

116

Žlutou kartu viděl sice hostující Daniel Irsing, ale na rozhodčího paradoxně startoval funkcionář domácích. Ten vidí také žlutý kartonek.

115

Újezd se ale nevzdává! V krásném zápase málem vyrovnal i potřetí, to když Simaichl čepoval do vápna a Jůzek jen těsně nedosáhl špičkou kopačky na balon. Vyčichl nevěděl, co přijde, takže tečoval na roh, z toho ale nic nevzniklo.

114

Po druhé žluté musí ze hřiště Petr Jackl, který dostává červenou kartu. Újezd tak musí dohánět v deseti.

113

Motorlet právě vstřelil branku!
Domácí zosnovali parádní akci a vypadá to, že si dojdou pro postup. Po levém křídle si to šinul k bráně Tomáš Rossmann, počkal na pohyb brankáře a ideálně předložil přihrávku do cesty TOMMYHO WEISE. Relativně čerstvý muž na trávníku už měl pohodlnou práci a posílá Motorlet do vedení. Újezd už v utkání dvakrát srovnával, nyní se o to pokusí potřetí.

111

Na pčední tyč nejprve odcentroval Rossmann a po něm i Vít Kolář. Jenže dvakrát byl ve vzduchu dostatečně důrazný stoper divizního celku Jiří Velička. Motorlet se následně dopouští útočného faulu.

111

Soupeře napálil Vít Kolář, aut se chystá v blízkosti pokutového území. Újezd ale dobře odvrací.

110

Střídání v týmu SK Újezd Praha 4:
ze hřiště odchází Kaiser, přichází Novák.

109

Balon končí znovu jako přilepený v rukavicích Ježka, který pak zkusil na dálku vyslat dopředu Jakuba Kaisera. Ten neobešel brankáře Marka Vyčichla.

109

Před nabíhajícím Michalem Vaňkem hlavičkuje hostující obrana. Co vymyslí Motorlet od rohového praporku?

108

Síly oběma týmům dochází, jede se takzvaně na morál a fotbalové krásy s výjimkou Simaichlova momentu už moc nevidíme. Přesto jsou aktivnější hráči Motorletu.

107

Několika technickými parádami se ukázal Filip Simaichl, který je nyní při chuti. Jeho akce sice k ničemu nevedla, ale diváci ji přesto ocenili hlasitým potleskem.

106

Pohybem si zase vyžádal pas Jan Walter, ale Tomáš Ježek si jeho náběh tělem ohlídal a může si užít zasloužený odkop od brány.

106

Faulu se dopustil na útočné polovině Filip Simaichl. Domácí mají posledních patnáct minut, aby ve hře potvrdili roli favorita, pak přijdou ke slovu penalty.

106

Začalo druhé prodloužení.
Dle očekávání se po odvráceném rohu píská konec prvního poločasu prodloužení. Stále panuje skóre 2:2.

105

První poločas prodloužení skončil.

105

Nyní si dobře neporadil Jan Walter. Zřejmě poslední vhazování v tomto poločasu a pak ještě rohový kop. Hosté mohou udeřit.

104

Z dalšího rohu už žádná nebezpečná situace nevznikla. Zbývá ještě minuta první nastavené půle.

103

Po rohu, který byl rozehraný nakrátko, centroval nepřesně Vít Kolář. Jenže míč hodně potrápil Tomáše Ježka, který si poradil vyboxováním.

103

Z velké dálky zkusil štěstí Ondřej Vrabec, ale bez šance na úspěch. Motorlet se snažil vniknout do otevřené obrany, jenže Tommy Weis nepřebral míč dobře. Bude z toho alespoň roh.

102

První poločas prodloužení pomalu končí a hosté se radují z dalšího zisku míče na své polovině. Brankář Marek Vyčichl pak zvládnul náročnou hlavičku po nákopu.

101

O přihrávku si křiknul Jan Walter a kárá spoluhráče, že mu balon nepředložili dříve.

101

Loket zapojil v souboji Jakub Kaiser, takže aktivita Motorletu trvá. Pak ovšem přišla hodně nepřesná přihrávka a Daniel Ircing málem postupoval sám. Chyběly mu už síly.

99

Na zadní tyči číhal Václav Malčánek, ke kterému doputoval míč z nohy Filip Simaichla. Zakončení míří vedle, ale teď měla Praha 4 asi nejblíže ke změně stavu v rámci prodloužení.

99

Štiplavý centr Víta Koláře se zatočil až na brankovou čáru, ale Tomáš Ježek udržel nervy i míč. Pak navíc přichází faul a standardní situace pro divizní Újezd.

98

Ve vzduchu zaúřadoval Robert Jůzek, tentokrát se míč od rohového praporku snese z opačné strany.

97

Jan Špaček se obětavě položil do skluzu, ale zřejmě si udělal něco s tříslem, došlapuje hodně ztěžka. Bude se kopat rohový kop ve prospěch Motorletu.

96

Průnikovou přihrávku vymýšlel Lukáš Hroník, ale nový muž na hřišti Tommy Weis do kombinace nešťastně sáhnul. Musel se uchýlit ke střele, která mířila hodně mimo pravou tyč.

95

Střídání v týmu FK Motorlet Praha:
ze hřiště odchází Žížala, přichází Weis.

94

A zase míří nabídka do vápna až příliš daleko. Daniel Žížala na hrotu hodně naběhá, zatím to ale k ničemu nevedlo.

93

Rukama si v souboji pomohl Jakub Kaiser, což znamená další přerušení hry.

92

Míč propadnul těsně kolem Jakuba Kaisera, který se snažil o zakončení. Domácí ihned založili protiakci, která se zastavila u rohového praporku.

92

Ofsajdové postavení Daniela Žížaly. Pomezní zdvihl praporek a akce tak nemohla pokračovat.

91

Přihrávku z dílny Michala Vaňka dokázal vychýlit Filip Simaichl. Domácí chtějí nakročit k postupu.

91

Začal první poločas prodloužení.
V Jinonicích se půjde do prodloužení. Druhý poločas totiž ovládnul Újezd výsledkem 2:1 a celkové skóre je tedy 2:2. Na vlastní gól domácích navázal Sehedi a zdálo se, že Motorlet už svůj náskok udrží. Jenže 15 minut před koncem se do balonu opřel Robert Jůzek a jeho trefa poslala zápas do nastavení.

90+2

Druhý poločas skončil.

90+1

Velkou šanci měl na noze Jan Walter. Mohl rozhodnout, ale netrefil čistě a Tomáš Ježek už měl snadnou práci. Motorlet mohl potřetí zvrátit výsledek na svou stranu.

90+1

Bude se hrát ještě dvě minuty, pak případně vypukne prodloužení.

89

Nikdo už nechce udělat chybu, a tak Sehedi tentokrát raději přihrával na beky. V ofsajdu uvíznul Jan Walter, který hodně pozdvihl aktivitu na pravém křídle.

87

Rozhodčí pustil hraniční zákrok, z čehož vzniknul průnik Jana Waltera. Ten hledal Sehediho, kterého ovšem dobře zakřižoval poslední hostující obránce. Skóre je stále vyrovnané.

85

Z ostrého úhlu to chtěl zkusit Jan Walter, ale nejčerstvější hráč na hřišti nedokázal trefit bránu. Míč přeletěl břevno.

85

Hodně blízko ke gólu měl po přisunutí Alexandra Sehediho Michal Vaněk, ale jemnou tečí netrefil horní roh. Chyběl zhruba metr.

84

Odkop Tomáše Ježka se málem stal vítanou kořistí Jakuba Štefana, který ovšem v souboji tělo na tělo nestačil. Ve vápně se pak znovu svalil Žížala, který signalizuje, že schytal ránu do obličeje.

83

Hosté znovu dobře zabojovali na útočné polovině, dlouhý aut tradičně chystá Ondřej Vrabec, ale tentokrát tolik úspěšný nebyl.

82

Střídání v týmu FK Motorlet Praha:
ze hřiště odchází Hrabina, přichází Walter.

80

Na dlouhý míč startoval Alexandr Sehedi, který ve druhém poločase hraje velmi dobře. Teď se ovšem do zajímavé situace ani dostat nemohl, chystá se odkop od brány Újezda.

78

Propadnutý míč nedokázal zužitkovat Jakub Kaiser, protože předtím stál v ofsajdu Robert Jůzek a sudí zdvihl praporek.

78

Teď trochu zbytečně sáhnul do míče, který mířil viditelně mimo hrací plochu, hostující kapitál Filip Simaichl. Svému týmu málem zkomplikoval život, Žížala se ovšem nezorientoval včas.

75

Újezd právě vstřelil branku!
A znovu je skóre vyrovnané! Žolík z lavičky ROBERT JŮZEK využil zmatku ve vápně, prásknul do míče a zamířil nádherně k pravé tyči. Balon je v síti, ze zápasu zbývá ještě čtvrthodina a týmy se jdou občerstvit. Další nepříjemné klopýtnutí pro domácí. Celek z ČFL hájí proti mužstvu z divize svou čest.

74

Centr tentokrát příliš nevyšel Vítu Kolářovi. Z brány musel vystartovat téměř na půlku Marek Vyčichl a byl rád, že do odkryté brány nepřiletěla střela z poloviny hřiště. Hodně teď riskoval.

74

Další standardní situace z ostrého úhlu, což znamená nejvyšší stupeň ohrožení pro bránu Prahy 4.

73

Žlutá karta pro tým SK Újezd Praha 4 (Jakub Kaiser).

72

Teď dvě nepřesnosti na straně hostů. Nejprve aut pokazil Ondřej Vrabec, pak odkop brankář Tomáš Ježek.

71

Míč v podstatě spadl na hlavu Marka Čepeláka, kapitán Motorletu tím pádem zahrál do autu a dává možnost soupeři.
Dnešní utkání sleduje 180 diváků.

70

Centr z nohy Václava Malčánka sice doletěl až do šestnáctky, ale hosté toho nedokázali využít.

69

Odskok míče nedokázal odhadnout Alexandr Sehedi. Vhazování má hostující strana, ale v ošemetné vzdálenosti od pokutového území.

69

Střídání v týmu SK Újezd Praha 4:
ze hřiště odchází Doležel, přichází Jůzek.

67

I když balon znovu udržel Žížala, na jeho práci nenavázal Sehedi a kope do autu.

66

Za obranu chtěl seběhnout Tomáš Rossmann, dostal však příliš dlouhý míč, který by nestihl ani s raketovým pohonem.

66

Žížala má znovu výtečné krytí míče, přihrávka následně míří až k nohám brankáře Vyčichla. Tomu se nákop nezdařil, ale Újezd toho nevyužil.

64

Motorlet právě vstřelil branku!
Domácí si znovu pomáhají standardní situaci, Újezd má při jejich bránění velké mezery a doplácí na to. V podstatě na penaltovém puntíku vyšplhal do vzduchu ALEXANDR SEHEDI a vybral daň za předchozí zákrok na svou osobu, který unikl zraku rozhodčího. Přesně mířené zakončení hlavou do horního růžku znamená podruhé v utkání vedení domácí strany. Najdou ještě hosté síly na srovnání?

63

Solidní centr Alexandra Sehediho dokázali hosté odvrátit, ale Motorlet pokračoval v tlaku. Žížala podklouznul i vinou protivníka a bude se kopat proti bráně Újezdu.

63

Nepřesný nákop brankáře Tomáše Ježka dostane do ofenzivy Motorlet, který by potřeboval znovu odskočit. Jenže zatím tomu nic nenasvědčuje.

62

Mimo pohled rozhodčího schytal ránu Alexandr Sehedi. K přerušení hry nedošlo, ale Sehedi se poměrně rychle zvedá.

60

Žlutou kartu viděl za velmi ostrý skluz Petr Jackl. Domácí rozehrávku ovšem hráli nepochopitelně dozadu.

60

Střídání v týmu FK Motorlet Praha:
ze hřiště odchází Zelenka, přichází Hroník.
ze hřiště odchází Kochan, přichází Vaněk.
ze hřiště odchází Nátr, přichází Kolář.

57

Nic neriskoval brankář Tomáš Ježek, raději opustil šestnáctku a balon odpálil na tribunu. Po delší době má Motorlet aut na útočné polovině, jenže ho věnoval zpátky Ježkovi.

57

Tentokrát vypálil jen do bloku Jakub Štefan. Z ostrého úhlu už Újezd gólmana soupeře neohrozil, domácí však viditelně znervózněli.

56

Újezd je na konci a vybojoval rohový kop. Do míče se opřel Jan Špaček, teč znamená situaci od rohového praporku.

55

Újezd právě vstřelil branku!
Je srovnáno. Do vápna se drze natlačil Jakub Kaiser, a přestože se vyhnal z ideálního střeleckého úhlu, dokázal míč nacpat do ohně. Tam dobíhal zřejmě JAN HAUER a nešťastně si srazil míč do vlastní sítě. Outsider utkání tak vyrovnává na 1:1. Autorství branky ověříme po konci utkání podle oficiálního zápisu.

54

Další nadšení fanoušků Újezdu poté, co Ondřej Vrabec zabojoval na útočné polovině a skluzem si zajistil aut.

53

Míč ve vápně sklepával hrudí hostující Jakub Kaiser, na zadní tyči nabíhal Jiří Doležel, ale nedokázal už do přihrávky sáhnout kopačkou. Míč zachytil Marek Vyčichl, který odmítá odevzdávat míč a trpělivě kombinuje s obránci.

52

Přihrávku po zemi poslal David Hrabina, za zakončením se tlačil Daniel Žížala, ale narazil do soupeře a padl jako podťatý. Penalta se každopádně nepíská.

49

Žlutou kartu za loket do obličeje vidí domácí kapitán Marek Čepelák. Sportovně se soupeři omlouvá.

49

O míč si řekl Tomáš Ježek a dokázal zachytit nabídku z nohy Tomáše Rossmanna. Motorlet si po přestávce více troufá.

48

Obrana Motorletu propadla a byla tu další obří možnost. Volný Jakub Štefan měl hned po střídání samostatný únik, ale brankář Marek Vyčichl vyběhl až na hranu šestnáctky a předvedl jistý zákrok. Štefan ho pak akrobaticky přeletěl.

46

Střídání v týmu SK Újezd Praha 4:
ze hřiště odchází Hrobník, přichází Vrabec.
ze hřiště odchází Řezníček, přichází Malčánek.
ze hřiště odchází Jankú, přichází Štefan.

46

Velká šance pro Motorlet! Na penaltě byl zcela sám Daniel Žížala, ale nedal, protože trefil gólmana.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí vítězstvím domácí strany. FK Motorlet Praha vede v Jinonicích v prvním kole MOL Cupu 1:0. Také hosté z SK Újezd Praha 4 měli své možnosti, tu největší ve 22. minutě zřejmě Jiří Doležal, jenže vyběhnuvšího Marka Vyčichla neobstřelil a jeho tým tak zůstává na nule. Aktivně hrající Újezd může skóre zvrátit ve druhém poločase, který začne přibližně v 18:32.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Nastavovat se bude jediná minuta. Újezd zřejmě svou akci promrhal, protože nahrávka pouze proletěla pokutovým územím.

45

S míčem se sice otočil Jiří Doležel, ale nedokázal zakončit přesvědčivě.

44

Od postranní čáry nachystal Žížala solidní pozici Nátrovi, ten ovšem praštil do míče a trefil prvního bránícího hráče. Škoda pro Motorlet, útok se vyvíjel dobrým směrem.

42

Po dobré patnáctiminutovce se Újezd znovu zatáhl do obranné ulity a více méně odkopává. Změnit to zase mohl Filip Simaichl, ale po několika dobrých kličkách nepřihrál kvalitně.

41

Přetažený centr na zadní tyč se Dominiku Nátrovi nepovedl, respektive nikdo jeho nabídku nevyužil. Odkop od brány si chystá Tomáš Ježek.

41

Úsečku dopředu rýsoval Elad, ale jeho nápad hosté vystihli. K zemi se pak poroučel Daniel Žížala, což znamená další zajímavý přímý kop proti brance Prahy 4.

40

Centr z produkce Tomáše Rossmanna byl tentokrát příliš krátký a hosté si poradili. Vhazovat může David Hrabina.

39

Roh dokázal odmítnout David Hrabina, který předtím ještě výborně zablokoval centr do šestnáctky. Újezd přesto zůstává v tlaku.

38

Zřejmě na teč se snažil míč nabídnout Patrik Kochan, jenže se spoluhráči se zřejmě nedohodnul. Standardní situace z 18 metrů tak končí kopem, který míří hodně vedle. Motorlet šanci nevytěžil.

37

Hodně nebezpečný volný kop vybojoval Dominik Nátr, který zůstal volný, přestože si brankář Tomáš Ježek dlouho křičel o jeho obsazení. Velká možnost pro Motorlet.

37

Za obranu se snažil zaběhnout David Hrabina, ale k míči měl daleko a výborně zareagoval Hrobník.

36

Míč zasáhnul jako poslední Tomáš Rossmann, čímž končí kombinace Motorletu. Jenže ne na dlouho. Újezd brzy kazí.

35

Trestuhodně volný zůstal v šestnáctce Alexandr Sehedi, ale těsně nedoskočil a za ním stojící Dominik Nátr zase jakoby nepočítal s tím, že balon propadne. Tím pádem z dobrého náznaku nic není.

34

Míč na deset metrů nedokázal přihrát přesně Daniel Ircing, který měl záměr zrychlit hru po křídle. Lukáš Hrobník ovšem neměl nárok na přijetí pasu.

34

Míč se do druhé vlny snažil poslat Tomáš Rossmann, pas se mu sice nepovedl, ale Dominik Nátr svůj boj nevzdal a dostal se k zakončení, které ovšem zpacifikovala hostující obrana.

33

Další zcela zbytečný nákop ze strany Motorletu proskákal za brankáře Tomáše Ježka, který bude odkopávat.

32

Vhazování obstaral Patrik Jankú, brzy na to však kontrolu nad míčem ztrácí a naopak mají aut domácí.

32

Na hranu vápna si opět sbíhal Jakub Kaiser, ale dobře ho dokázal odstavit Dominik Nátr. Újezd pokračuje ve své aktivitě a jde si sebevědomě za vyrovnáním.

32

Na polovině hřiště po ztrátě balonu zatáhl za záchrannou brzdu Lukáš Hrobník a vidí první žlutou kartu utkání.

30

Hosté nedotáhli do finiše další kombinaci na útočné polovině, nepovedený centr skončil za autovou čarou. Následně se bezmála k půlce hřiště dostal brankář Tomáš Ježek.

30

Střídání v týmu FK Motorlet Praha:
v utkání už nebude pokračovat Jan Dolejš, přichází Elad Liad Moshe.

28

Výtečně se za míčem pustil Jan Dolejš a zdánlivě ztracený balon vybojoval. Škoda pro Motorlet, že na jeho snahu nedokázal navázat David Hrabina. Domácí chystají aut.

27

Hlavičkový souboj ovládnul Jan Hauer, který se do sestavy vrátil po zranění. Jenže domácí strana se bude nadále bránit, míč skáče do zámezí.

26

Nepřesná přihrávka skončila až u nohy Marka Vyčichla, domácí brankář si dal na čas. Motorlet založil velmi dobrý útok, jenže na hraně malého vápna minul přihrávku Daniel Žížala. Ten už mohl navyšovat na 2:0. Domácí se po delší době dočkali zajímavé příležitosti.

25

Po pauze přišel zajímavý centr, který hlavou líznul Petr Jackl. Zakončení nebylo přesné a míč se vykutálel až do autu.

24

Sudí v horkém počasí vyhlásil občerstvovací přestávku.

23

Kličku před pokutovým územím vyzkoušel Jiří Doležal, ovšem míč mu utekl a Motorlet si poradil. Praha 4 stupňuje svůj nápor.

22

Na stadion Motorletu dorazilo poměrně dost fanoušků hostů, kteří teď málem slavili po střele Jiřího Doležala. Proti němu ovšem parádně vystartoval Marek Vyčichl a největší šanci Újezdu zlikvidoval. Domácí po vstřelené brance polevili.

21

Chyba brankáře Marka Vyčichla teď odemyká Újezdu cestu k rohu. Dobře zabojoval Jan Špaček, který dostal soupeře pod tlak a donutil ho k nepřesné přihrávce.

21

Do balonu se opřel Patrik Kochan, zeď nadskočila, ale po zemi letící míč dokázal z pokutového území dostat hostující Daniel Ircing.

20

Skluz provedl Patrik Jankú a na trávník padá Jan Hauer. Rozehrávka proti bráně Prahy 4 ze středu hřiště působí nebezpečně.

19

O míč přišel David Hraina, ale může pokračovat autovým vhazováním.

18

Z voleje zakončoval Lukáš Hrobník, ale nepovedlo se mu pohřbít soupeře. Míč mu sjel z kopačky a skončil bezpečně v rukavicích Marka Vyčichla, který má první zákrok v tomto zápase.

18

Markovi Vyčichlovi je zatím domácí hřiště malé, podruhé v krátkém čase poslal navštívenku na Tomáše Ježka. Hosté stupňují tempo a opět se dostávají do blízkosti pokutového území.

17

Míč se snažil prodloužit Jiří Doležel a byl přitom faulován. Rozehrávající Daniel Ircing přetáhnul centr až na gólmana, takže ani z tohoto mráčku nezaprší.

16

Nabídku na zadní tyč nemohl dostihnout Alexandr Sehedi a bude se odkopávat od brány Tomáše Ježka. Ten nabádá spoluhráče, aby zamířili minimálně k půlící čáře.

16

Souboj podcenil Jiří Velička a málem kolem něj prošel aktivní Tomáš Rossmann. O šanci ho připravila zřejmě kvalita trávníku, protože podklouznul.

15

Míč nezastihl na hrací ploše David Hrabina, zatím se nikdo z hostů k vhazování nemá. Hraje se v dobrém tempu, a tak někteří hráči uvítají možnost k odpočinku.

14

Na hřiště se poroučel Lukáš Hrobník. K následné standardní situaci se postavil Daniel Ircing a neposlal na hranu vápna špatný balon. Chybělo však dobré zakončení.

13

S míčem si v obraně poradil Jiří Velička, ale jakmile se rozehrávající hráči Újezdu dostanou pod větší tlak, chybí jim přesnost. Teď to znovu potvrdili kopem do zámezí.

12

Další faul se záhy píská u středového kruhu. Motorlet kráčí za dalším gólem.

12

Pro faul si došel Alexandr Sehedi, čímž uklidní Motorlet. Rozehrávky se chopil Jan Dolejš.

11

Hlavičkou se uplatnil Jan Dolejš, jenže při následné kombinaci se ukopnul a daroval hostům aut v blízkosti pokutového území. Jedna z mála šancí pro Újezd, který zatím tahá za kratší konec provazu.

11

Na záda si musel dát pozor Marek Čepelák. Výkop brankáře Vyčichla pak proskákal až k jeho kolegovi na druhé straně hrací plochy.

10

Rozehrávku se snažil uspíšit Patrik Jankú, ale sudí vrací míč na místo činu. Následný centr v pohodě odhlavičkuje domácí stoper.

9

Do vápna nabíhal Tomáš Rossmann a nechybělo mnoho, aby míč získal ještě před brankářem Tomášem Ježkem. Ten nakonec včas zapojil své rukavice.

8

Motorlet právě vstřelil branku!
Krásně rozehraná standardní situace. Centr na zadní tyč si ve vzduchu našel JAN DOLEJŠ, svou trefu ovšem neoslaví, protože v souboji si přihodil zřejmě svalové zranění. Za lajnou bude ošetřován, zatímco jeho spoluhráči zkusí bojovat v deseti. Motorlet se každopádně dostává do těsného vedení a potvrzuje hned v úvodu roli mírného favorita.

7

Z obrany dobře vystoupil Dominik Nátr, neprotáhnul se ovšem kolem hostující obrany. Před vápnem došlo k faulu a Motorlet bude rozehrávat zajímavý přímý kop z ostrého úhlu. Vypadá to na centr.

6

Míč se dostal na levé křídlo, ale Jiří Doležel vybíhal z ofsajdového postavení, takže rozehrávka bude patřit domácímu mužstvu.

5

Dobrý centr na malé vápno musel odvracet Lukáš Hrobník, ale vyšrouboval se nejvýš a zvládl situaci před vlastní bránou. Aut bude patřit Újezdu.

4

Šeredná přihrávka z nohy Jakuba Kaisra bude znamenat rohový kop pro Motorlet, který má už druhou příležitost od rohového praporku.

3

Hosté se uklidnili kombinací, ale domácí vytahují svůj presink poměrně vysoko. Jackl musel míč předat brankáři, protože neměl kam přihrát.

3

Dlouhý balon na křídlo nemohl zpracovat David Hrabina, míč letěl příliš prudce a na výkop se chystá hostující brankář Tomáš Ježek.

2

Motorlet rozehrál roh na krátko, ale následný zablokovaný centr je vyhnal až na obrannou polovinu, kde musí kombinovat.

1

Přihrávku nezvládnul Ircing a faulu se pak na půlce hřiště dopustil Jiří Velička. Domácí rozjeli rychlou kombinaci, Rossmann si krásně navedl míč na střed, ale jeho střela byla zablokovaná na roh.

1

Domácí zvolili postupnou rozehrávku, na levé křídlo pak měl dostat míč Tomáš Rossmann, ale nedokázal zpracovat a hosté vhazují.

1

Utkání právě začalo.
K utkání je všechno připraveno. Pořadatelé Motorletu přehráli hymnu domácího týmu a může se přejít k úvodnímu výkopu. Utkání bude jako hlavní sudí řídit Ondřej Lerch, jeho asistenty jsou dnes Jiří Polena a Jan Švorc.
Původně se toto utkání mělo hrát na hřišti SK Újezd Praha 4, ale oba týmy se nakonec domluvily na přesunu do Jinonic. Proto je domácím celkem Motorlet.
Motorlet momentálně působí ve skupině A soutěže ČFL, která je třetí nejvyšší v Česku. To Újezd hraje pouze divizi B, tím pádem by v utkání měl platit za outsidera. Pohárové boje na jeden zápas jsou však vždy velmi nevyzpytatelné.
Příjemné odpoledne z Prahy 5. Utkání mezi Motorletem a Újezdem se nakonec dočká pozdějšího začátku, úvodní výkop je v plánu v 17:30. Oba týmy se poctivě rozcvičují. Újezd to na hřiště soupeře neměl daleko, jedná se o celek ze sousední městské části, takže k dopravě hráčů zřejmě nebyl klubový autobus zapotřebí.
Úvodní sestavy:

FK Motorlet Praha: Vyčichl – Čepelák (K), Rossmann, Nátr, Kochan, Žížala, Zelenka, Hrabina, Dolejš, Sehedi, Hauer
Náhradníci: Mihálek – Weis, Elad, Vaněk, Kolář, Hroník, Walter
Trenér: Martin Poustka

SK Újezd Praha 4: Ježek – Velička, Simaichl (K), Hrobník, Jankú, Řezníček, Doležel, Ircing, Kaiser, Jackl, Špaček
Náhradníci: Fišer – Vrabec, Štefan, Jeřábek, Malčánek, Novák, Jůzek
Trenér: Karel Jeřábek

Rozhodčí: Lerch – Polena, Švorc.
MOL CUP

MOL Cup je českým národním pohárem pod hlavičkou Fotbalové asociace České republiky (FAČR). První ročník se hrál v roce 1993 a v minulém vydání se o prvenství popralo 126 klubů. Vítěz si zajistí účast v předkole o Evropskou ligu, nejvíce titulů má přitom pražská Sparta (7).

Letos se z triumfu překvapivě radovalo 1.FC Slovácko, když ve finále vyzrálo právě na celek z Letné. Prvního kola MOL Cupu se účastní pouze týmy z nižších pater ligové hierarchie, postupně se přidávají mužstva z druhé české fotbalové ligy. Až ve třetím kole se na trávníky dostanou také účastníci elitní tuzemské soutěže.
Příjemné středeční odpoledne u pohárového fotbalu. V rámci prvního kola MOL Cupu na sebe narazí v „pražském derby“ FK Motorlet Praha a SK Újezd Praha 4. V městské části Jinonice dojde k úvodnímu výkopu v 17:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

FK Motorlet Praha – SK Újezd Praha 4

3:2

po prodl. (1:0)

Zpět na online

Branky: 8. Dolejš, 64. Sehedi, 113. Weis – 55. Hauer (vla.), 75. Jůzek

Karty:   49. Čepelák (MOT) – 32. Hrobník (UJE), 60. Jackl (UJE), 73. Kaiser (UJE), 116. Irsing (UJE)   114. Jackl (UJE)

FK Motorlet Praha: Vyčichl – Čepelák (K), Rossmann, Nátr (60. Kolář), Kochan (60. Vaněk), Žížala (95. Weis), Zelenka (60. Hroník), Hrabina (82. Walter), Dolejš (30. Elad), Sehedi, Hauer
Náhradníci: Mihálek – Weis, Elad, Vaněk, Kolář, Hroník, Walter

Trenér: Martin Poustka

SK Újezd Praha 4: Ježek – Velička, Simaichl (K), Hrobník (46. Vrabec), Jankú (46. Štefan), Řezníček (46. Malčánek), Doležel (69. Jůzek), Ircing, Kaiser (110. Novák), Jackl, Špaček
Náhradníci: Fišer – Vrabec, Štefan, Jeřábek, Malčánek, Novák, Jůzek

Trenér: Karel Jeřábek

Rozhodčí: Lerch – Polena, Švorc

Diváci: 180

MOL Cup

Žďár n/S – Jihlava 17:00 2:4

Tasovice – Hodonín po prodl. 17:00 5:4

Klatovy – Příbram 17:00 1:5

Bílovec – Třinec 17:00 2:6

Libiš – Vlašim 17:00 1:9

Libišany – Letohrad 17:00 5:1

Ústí n/O – Živanice 17:00 3:2

Bzenec – Bohunice po prodl. 17:00 2:1

Kozlovice – Frýdek-Místek po prodl. 17:00 2:3

Nový Jičín – Kroměříž 17:00 0:2

Brozany – Varnsdorf 17:00 1:3

Všechovice – Val. Meziříčí 17:00 2:0

Ždírec – Líšeň po penal. (4:5) 17:00 1:1

Nový Bydžov – Přepeře 17:00 1:2

Libčany – Český Brod 17:00 3:2

Dobrovice – Ústí n. L. 17:00 1:5

Benešov – Táborsko 17:00 0:1

Katovice – Přeštice 17:00 1:3

Domažlice – Králův Dvůr po prodl. 17:00 2:1

Cheb – Mar. Lázně 17:00 2:3

Chomutov – Karlovy Vary 17:00 4:1

Velké Hamry – Chlumec n/C 17:00 2:4

Soběslav – Písek 17:00 3:0

Šumperk – Uničov 17:00 0:1

Bohumín – Hlučín 17:00 0:3

Most/Souš – Adm. Praha 17:00 2:1

Vítkovice – Kvítkovice 17:00 2:4

Speřice – Rosice 17:00 0:4

Motorlet – Újezd po prodl. 17:30 3:2

Start Brno – Vel. Meziříčí 17:30 3:1

Povltavská – Chrudim 17:30 0:1

Hřebeč – Zápy 18:00 1:3

Turnov – Velvary 18:00 1:5

Čáslav – Vltavín 18:00 2:0

Kosmonosy – Žižkov 18:00 0:3

Č. Lípa – Benátky n/J 18:00 3:4

Rokycany – Kladno po prodl. 18:00 1:0