Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Viktoria Plzeň – ŠK Slovan Bratislava

3:1

konec (1:0)

28.06.2022, 16:30 • Dobřany • Jakub Štěrba (@sterba19)

Tipsport: 2.12 3.61 3.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Radim Řezník vyslal fantastický centr zprava do vápna, Tomáš Chorý tam tělem odmítl protihráče a hlavou donutil Chovana ke skvělému zákroku.

75

Jan Kliment a Vladimír Weiss dostali za strkanici červenou kartu.

70

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
Hosté snižují na rozdíl dvou branek. VLADIMÍR WEISS zamířil přesně k pravé tyčce, zatímco brankář Martin Jedlička skočil na opačnou stranu. Dočkáme se ještě dramatu?

69

Na druhé straně hlavní rozhodčí po faulu píská penaltu pro Slovan Bratislava.

67

Žlutá karta pro tým FC Viktoria Plzeň (Tomáš Chorý).

64

Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava:
ze hřiště odchází Abena, přichází Voel.
ze hřiště odchází Zmrhal, přichází de Kamps.
ze hřiště odchází Kankava, přichází Agbo.

62

Plzeň právě vstřelila branku!
Hezký fotbalový moment na stadionu v Dobřanech a Viktoria během minuty střílí další branku. Jan Kopic načechraným balonem našel hlavu Václava Pilaře, toho skvěle vychytal Chovan, na dorážku TOMÁŠE CHORÉHO už byl ovšem krátký.

61

Plzeň právě vstřelila branku!
To už ovšem neplatí! TOMÁŠ CHORÝ se opřel do odraženého balonu na hraně pokutového území a jeho přízemní rána zapadla přesně k pravé tyči.

54

Plzeň přesto zůstala u balonu, ten se rychle vrátil do pokutového území, kde se do něj opřel Jan Kopic, na poslední chvíli ho dokázal Chovan ale vytěsnit mimo bránu.

49

Lukáš Kalvach rozehrál zajímavě standardní situaci, Filip Čihák chtěl poté zavřít zadní tyč, jenomže promáchl, Plzeň se přesto dostala ještě k jedné střele a tečovaná rána skončila na břevně hostujícího mužstva.

36

Plzeň právě vstřelila branku!
Český úřadující mistr vede nad tím slovenským. ONDŘEJ MIHÁLIK udělal hezkou kličku do středu hřiště, následně se do balonu opřel a jeho projektil zaplachtil přesně k levé tyči. Hezký fotbalový moment.

33

Jen pár centimetrů chybělo k tomu, aby se poprvé v zápase měnilo skóre. Libor Holík předvedl parádní náběh do pokutového území a jeho střela nakonec skončila na levé tyči.

27

Fantastický Jindřich Staněk v plzeňské bráně proti hlavičce Saponjiče z malého vápna. To je ten Staněk, kterého moc dobře známe z FORTUNA:LIGY.

4

První velká šance utkání a na kopačce jí měl Čavrič ze Slovanu Bratislava, ten ale z pokutového území hezkou ranou těsně minul pravou tyč.

FC Viktoria Plzeň – ŠK Slovan Bratislava

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Mihálik, 61. Chorý, 62. Chorý – 70. Weiss

Karty:   67. Chorý (PLZ)   75. Kliment (PLZ) – 75. Weiss (SBA)

FC Viktoria Plzeň: 1. poločas: Staněk – Pernica, Trusa, Čihák, Mihálik, Bucha, Falta, Čermák, Cadu, Holík, Ndiaye. 2. poločas: Jedlička – Hejda, Pilař, Kliment, Kopic, Čihák, Řezník, Chorý, Kalvach, Havel, Qose.
Trenér: Michal Bílek.

ŠK Slovan Bratislava: 1. poločas: Chovan – Medveděv, Kašia, Abena, Pauschek – Lichý, Kankava – Čavrič, Holman, Zmrhal – Šaponjič 2. poločas: Chovan – Hrnčár, Križan, Abena (64. Voet), Vernon – Mustafič, Kankava (64. Agbo) – Barseghjan, Weiss (76. Šaponjič), Zmrhal (64. de Kamps) – Green
Trenér: Vladimír Weiss.

Rozhodčí: Berka – Volf, Mokrusch.

Diváci: 2900