Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Viktoria Plzeň – ŠK Slovan Bratislava

3:1

konec (1:0)

28.06.2022, 16:30 • Dobřany • Jakub Štěrba (@sterba19)

Tipsport: 2.12 3.61 3.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě pro dnešek z Dobřan vše, s přáním hezkého zbytku úterního večera se s vámi loučím a u dalších zápasů se opět budu těšit, na shledanou. (18:20:34)
Je dobojováno. Český šampión porazil toho slovenského 3:1. V první půli se prosadil hezkou střelou Ondřej Mihálik, na jeho zásah ve druhém poločase navázal během jediné minuty dvakrát Tomáš Chorý, definitivu výsledku poté dal z penalty Vladimír Weiss. Závěr duelu se nesl i ve vyhroceném duchu, není zrovna běžné, aby v přátelském zápase padaly červené karty.

90

Konec zápasu.

89

Ten si ovšem hosté svědomitě pohlídali, hra se rychle stěhuje k brankáři Martinovi Jedličkovi.

88

Tomáš Chorý vyhrál další osobní souboj, Řezník posléze hledal ve vápně Pilaře, ten ovšem nemá výškové dispozice k řádné hlavičce. Přesto Plzeň vybojovala alespoň rohový kop.

87

Václav Pilař již nestihl balon na hrací ploše, na půlce hřiště budou hráči bratislavského Slovanu vhazovat.

86

Green se tlačil přes Filipa Čiháka k centru zleva, to se mu nakonec povedlo, ovšem jeho přihrávka mířila jen do míst, kde se nepohyboval vůbec nikdo.

85

Radim Řezník vyslal fantastický centr zprava do vápna, Tomáš Chorý tam tělem odmítl protihráče a hlavou donutil Chovana ke skvělému zákroku.

84

Kristi Qose přihrával do míst, kde nikdo z jeho spoluhráčů nebyl. Rychlý protiútok Slovanu ovšem končí ofsajdem Saponjiče.

82

Dnešní utkání sleduje 2900 diváků. Dovolím si říci, že tolik lidí stadion v Dobřanech nepamatuje.

81

Václav Pilař dal opět do pohybu své rychlé nohy na levé straně, ale ani nyní jeho centr neskončil u některého z jeho spoluhráčů.

80

Zápas se nám přehoupl do své poslední desetiminutovky, dočkáme se ještě nějakého zajímavého momentu v zápase?

79

Václav Pilař si udělal prostor na levém křídle, jeho vysoký centr avšak končí v rukavicích slovenského brankáře.

78

Kristi Qose byl pod tlakem, exkarvinský hráč tak poslal míč raději až na vlastního brankáře.

77

Ofsajd Viktorky. Brankář Chovan bude odkopávat od své branky.

76

Přestože padly červené karty, pokračujeme stále v jedenácti na obou stranách, hlavní rozhodčí dal možnost oběma týmům poslal na hřiště jednoho nového hráče.

75

Jan Kliment a Vladimír Weiss dostali za strkanici červenou kartu.

73

Emoce na hřišti! Po faulu na Radima Řezníka se ocitla na hřišti menší mela, velké emoce museli vyřešit až všichni tři rozhodčí. Dámy a pánově, v Dobřanech to začíná být zajímavé.

71

Jan Kopic parádně vykombinoval hostující tři hráče, vzápětí dostal do brejku Radima Řezníka, který tlačil míč do vápna, Chovan si celou situaci dokázal ale pohlídat.

FC Viktoria Plzeň – ŠK Slovan Bratislava

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Mihálik, 61. Chorý, 62. Chorý – 70. Weiss

Karty:   67. Chorý (PLZ)   75. Kliment (PLZ) – 75. Weiss (SBA)

FC Viktoria Plzeň: 1. poločas: Staněk – Pernica, Trusa, Čihák, Mihálik, Bucha, Falta, Čermák, Cadu, Holík, Ndiaye. 2. poločas: Jedlička – Hejda, Pilař, Kliment, Kopic, Čihák, Řezník, Chorý, Kalvach, Havel, Qose.
Trenér: Michal Bílek.

ŠK Slovan Bratislava: 1. poločas: Chovan – Medveděv, Kašia, Abena, Pauschek – Lichý, Kankava – Čavrič, Holman, Zmrhal – Šaponjič 2. poločas: Chovan – Hrnčár, Križan, Abena (64. Voet), Vernon – Mustafič, Kankava (64. Agbo) – Barseghjan, Weiss (76. Šaponjič), Zmrhal (64. de Kamps) – Green
Trenér: Vladimír Weiss.

Rozhodčí: Berka – Volf, Mokrusch.

Diváci: 2900