Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Viktoria Plzeň – ŠK Slovan Bratislava

3:1

konec (1:0)

28.06.2022, 16:30 • Dobřany • Jakub Štěrba (@sterba19)

Tipsport: 2.12 3.61 3.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

70

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
Hosté snižují na rozdíl dvou branek. VLADIMÍR WEISS zamířil přesně k pravé tyčce, zatímco brankář Martin Jedlička skočil na opačnou stranu. Dočkáme se ještě dramatu?

62

Plzeň právě vstřelila branku!
Hezký fotbalový moment na stadionu v Dobřanech a Viktoria během minuty střílí další branku. Jan Kopic načechraným balonem našel hlavu Václava Pilaře, toho skvěle vychytal Chovan, na dorážku TOMÁŠE CHORÉHO už byl ovšem krátký.

61

Plzeň právě vstřelila branku!
To už ovšem neplatí! TOMÁŠ CHORÝ se opřel do odraženého balonu na hraně pokutového území a jeho přízemní rána zapadla přesně k pravé tyči.

36

Plzeň právě vstřelila branku!
Český úřadující mistr vede nad tím slovenským. ONDŘEJ MIHÁLIK udělal hezkou kličku do středu hřiště, následně se do balonu opřel a jeho projektil zaplachtil přesně k levé tyči. Hezký fotbalový moment.

FC Viktoria Plzeň – ŠK Slovan Bratislava

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Mihálik, 61. Chorý, 62. Chorý – 70. Weiss

Karty:   67. Chorý (PLZ)   75. Kliment (PLZ) – 75. Weiss (SBA)

FC Viktoria Plzeň: 1. poločas: Staněk – Pernica, Trusa, Čihák, Mihálik, Bucha, Falta, Čermák, Cadu, Holík, Ndiaye. 2. poločas: Jedlička – Hejda, Pilař, Kliment, Kopic, Čihák, Řezník, Chorý, Kalvach, Havel, Qose.
Trenér: Michal Bílek.

ŠK Slovan Bratislava: 1. poločas: Chovan – Medveděv, Kašia, Abena, Pauschek – Lichý, Kankava – Čavrič, Holman, Zmrhal – Šaponjič 2. poločas: Chovan – Hrnčár, Križan, Abena (64. Voet), Vernon – Mustafič, Kankava (64. Agbo) – Barseghjan, Weiss (76. Šaponjič), Zmrhal (64. de Kamps) – Green
Trenér: Vladimír Weiss.

Rozhodčí: Berka – Volf, Mokrusch.

Diváci: 2900