Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Partizan Bělehrad – FC Spartak Trnava

3:0

konec (2:0)

28.06.2022, 18:00 • Športni park Aluminij Kidričevo • Ivan Harčár sk

Tipsport: 1.61 3.95 4.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Trnava ukončila stretnutie bez streleného gólu. Partizan potvrdil svoje nesporné kvality, aj keď išlo iba o prípravný duel. Ďakujem za pozornosť. Dočítania. (19:49:29)

90+1

Koniec zápasu.

89

Milan Ristovski išiel za svojím cieľom, ktorým bolo minimálne podkúriť gólmanovi Stevanovićovi. Strela sadla, ale nezavialo ju do siete.

87

Iván predložil center do šestnástky. Partizan vyrážal do bezpečnej zóny. Kozák ulovil loptu, ale nasmeroval ju do prázdneho územia.

87

Žltá karta pre tím Partizan Belehrad (Marković).

86

Spartak neprekonal streleckú smolu po tejto štandardnej situácii. Tvrdá delovka minula belehradskú svätyňu.

83

Alex Iván si v šprintérskom súboji proti Uroševićovi dva razy prehodil loptu z pravej na ľavú nohu s cieľom zbaviť sa ho. Na konci akcie slabšie odcentroval bez následnej strely do priestorov brány.

82

Belehrad ubránil rohový kop Trnavy. Samuel Štefánik s pokusom na kopačke. Vypálil pravačkou nie najlepšiu strelu, ktorá zarotovala, ale nezapadla za Stevanovića.

81

Spartakovci vytvorili dieru v obrane, do ktorej prichádzala lopta. Len nešikovnosť Lutovaca zariadila, že Trnavčanom nehorelo pod zadkom.

80

4:0 bolo na ceste! Bazdar mieril pokus k vzdialenejšej tyči, avšak Takáč ešte stihol vystrieť pravú nohu a zlikvidoval šancu!

76

Kozákova strieľaná lopta pred bránku. Prvý presný zásah hostí chcel zariadiť Olejník.

74

Trnavčania nezmazali čisté konto srbskému súperovi ani v tejto chvíli. Na druhej žrdi doslova visel jeden z ich hráčov, no nepredviedol gólovú hlavičku.

73

Partizan má jednoznačne pod kontrolou výsledok aj hru. Objavili sa problémy Lutovaca, ktorý sa stretol vo vzdušnom súboji s Kozákom.

70

Skóre sa nemenilo posledných dvanásť minút. Spartak do týchto chvíľ neskóroval ani raz a inkasoval trikrát.

69

Prestávka na občerstvenie aj v druhom polčase.

67

Stanislav Olejník bol v nábehu dopredu. Cez súperovho obrancu by neprešiel, preto prenechal loptu Kozákovi. Jeho centrovaná lopta uviazla pri brankárovi.

66

Trnava zabrala pri bránení Belehradu. Štefánik sa vyznamenal sklzom a Alex Iván naštartoval motory, s ktorými ale ďaleko nezabehol.

64

Partizan disponoval štandardnou situáciou, keď fauloval kartou potrestaný Tumma. Takáč sledoval let lopty na vzdialenejšiu žrď, kde sa jej bez problémov zmocnil.

FK Partizan Bělehrad – FC Spartak Trnava

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 38. Menig, 45. Lutovac, 58. Andrade

Karty:   28. Šehović (PAB), 87. Marković (PAB) – 60. Koštrna (TRN), 63. Tumma (TRN)

FK Partizan Bělehrad: Stevanović – Filipović, Urošević (C), S. Urošević, Šehović, Fejsa, Andrade, Natcho, Holender, Lutovac, Menig.
Trenér: Ilija Stolica.

FC Spartak Trnava: Takáč – Koštrna, Čurma, Štetina (C), Mikovič, Procházka, Bukata, Azeez, Azevedo, Dele, Boateng.
Náhradníci: Kamenár, Vantruba, Boledović, Karhan, Štefánik, Savvidis, Tumma, Kozák, Ristovski, Iván, Olejník.

Trenér: Michal Gašparík.