Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC MIKRON Nové Zámky – HK Nitra

6:4

konec (1:0, 2:2, 3:2)

11.03.2022, 17:00 • Zimný štadión Nové Zámky • 43. kolo • Michal Sadlek sk

Tipsport: 3.68 4.5 1.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

57:39

Nitra dala gól!
Tak prestrelka pokračuje a Nitra znovu znižuje na rozdiel dvoch gólov! Krivošík zaviezol puk po pravej strane do útočného pásma a prihrávkou do druhej vlny ho prihral FILIPSOVI BUNCISOVI, ktorý namieril presne medzi betóny presúvajúceho sa brankára Bakalu. Asistencia: Filip Krivošík.

56:23

HC Nové Zámky dali gól!
A je zrejme hotovo! Šišovský si spracoval prihrávku na ľavú stranu až pri mantineli, odkiaľ puk prihrával pred nitriansku bránku. Obranca Nitry Vitaloš však nechtiac pristavil puk tak, že ho ideálne pripravil JURAJOVI ŠIŠKOVI na forhendový blafák do ľavej strany, ktorým zasunul puk za betón brankára O'Connora. Asistencia: Peter Šišovský.

46:10

Nitra dala gól!
Nitra okamžite odpovedá a ešte sa vracia do zápasu! Baláž vystihol Klempovu prihrávku na spoluhráča za bránkou Nových Zámkov a hneď posunul puk medzi kruhy na voľného MICHAELA DRÁBKA, ktorý ho z prvej usmernil do siete. Asistencia: Jozef Baláž.

45:35

HC Nové Zámky dali gól!
Nové Zámky smerujú za víťazstvom! Kozák nahodil puk od modrej čiary na bránku ideálne vo výške, v ktorej ho dokázal svojím tečom MARTIN MIŠIAK usmerniť medzi betóny bezmocného brankára Nitry Honzíka. Asistencie: Lukáš Kozák, Tibor Varga.

43:09

HC Nové Zámky dali gól!
Domáci krásnou kombináciou odskakujú do dvojgólového náskoku! Ondrušek zaviezol puk do útočného pásma, kde ho prenechal Mišiakovi a ten ho posunul do pravého kruhu na voľného TIBORA VARGU, ktorý namieril z prvej nechytateľne do ľavého horného rohu Honzíkovej bránky. Asistencie: Martin Mišiak, Richard Ondrušek.

37:20

Nitra dala gól!
Nitra rýchlo znižuje a vracia sa do hry o body! Buček udržal puk na ľavej strane, odkiaľ ho prihral na pravú stranu na Buncisa. Ten ho ešte posunul na opačnú stranu pred bránkovisko na voľného FILIPA KRIVOŠÍKA, ktorý zblízka zakončil túto krásnu kombináciu presným zásahom. Asistencie: Filips Buncis, Samuel Buček.

35:25

HC Nové Zámky dali gól!
Domáci využívajú presilovku a odskakujú do dvojgólového náskoku! Langkow sa dostal k puku, ktorý vyrazil brankár Nitry Honzík, a prihrávkou spoza bránky ho posunul do ľavého kruhu na ROBERTA JACKSONA. Ten z podobného miesta ako pri predošlom góle namieril úplne rovnako do pravého horného rohu bránky Nitry. Asistencia: Christopher Langkow.

31:47

HC Nové Zámky dali gól!
Domáci sa dostávajú opäť do vedenia! ROBERT JACKSON sa dostal po chybe Nitranov so spoluhráčom do prečíslenia 2 proti 1, od začiatku ale bolo jasné, že neprihrá a vystrelí. Toto rozhodnutie bolo správne, lebo prudkou strelou z ľavého kruhu namieril presne do pravého horného rohu Honzíkovej bránky. Asistencia: Peter Šišovský.

23:42

Nitra dala gól!
Je vyrovnané! Róbert Varga dokázal udržať puk za bránkou Nových Zámkov v súboji s Knižkom a vytočil sa s ním pred bránku. Prihrávkou k pravej žŕďke potom posunul puk na voľného ADAMA ROCKWOODA, ktorý ho z prvej usmernil pod hornú žŕďku. Asistencia: Róbert Varga.

17:52

HC Nové Zámky dali gól!
Domáci otvárajú skóre! MARTIN MIŠIAK si prevzal puk od Kozáka ešte vo vlastnom obrannom pásme a potiahol ho po pravej strane až do útočného pásma. Tam krásnou strelou zápästím z vrcholu pravého kruhu vymietol všetky pavučiny v ľavom hornom rohu Honzíkovej bránky. Asistencie: Lukáš Kozák, Branislav Ligas.

HC MIKRON Nové Zámky – HK Nitra

6:4

konec (1:0, 2:2, 3:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Mišiak (Kozák, Ligas), 32. Jackson (Šišovský), 36. Jackson (Langkow), 44. T. Varga (Mišiak, Ondrušek), 46. Mišiak (Kozák, T. Varga), 57. Šiška (Šišovský) – 24. Rockwood (R. Varga), 38. Krivošík (Buncis, Buček), 47. Drábek (Baláž), 58. Buncis (Krivošík)

HC MIKRON Nové Zámky: Bakala (Lackovič) – Hatala, Holenda, Knižka, Bull, Ligas, Roman, Tóth – Jackson, Šiška, Šišovský – Števuliak, Langkow, Ahlholm – Afanasyev, Fetkovič, Klempa – T. Varga, Ondrušek, Mišiak – Kozák
Trenér: Gergely Majoross

HK Nitra: Honzík (46. O'Connor) – Nemec, Mezei, Raskob, Pupák, Bodák, Vitaloš, Volko, Rais – Krivošík, Buncis, Buček – R. Varga, Rockwood, Holešinský – Hrnka, Bajtek, Tvrdoň – Drábek, Baláž, Sýkora
Trenér: Antonín Stavjaňa

Rozhodčí: Baluška, Goga – Orolin, Vyšný

Průběh zápasu
1. třetina
10:32 NZM 2 Bull, nedovolené bránění
17:52 NZM 1:0 Mišiak (Kozák, Ligas)
Po 1. třetině
2. třetina
23:42 NIT 1:1 Rockwood (R. Varga)
28:40 NIT 2 Bodák, vražení na hrazení
31:47 NZM 2:1 Jackson (Šišovský)
33:06 NZM 2 Klempa, podrážení
34:53 NIT 2 Tvrdoň, hákování
35:25 NZM 3:1 Jackson (Langkow)
37:20 NIT 3:2 Krivošík (Buncis, Buček)
Po 2. třetině
3. třetina
43:09 NZM 4:2 T. Varga (Mišiak, Ondrušek)
45:35 NZM 5:2 Mišiak (Kozák, T. Varga)
45:35 NIT -Honzík +O'Connor (Střídání)
46:10 NIT 5:3 Drábek (Baláž)
47:52 NZM 2 Bull, hrubost
NIT 2 Holešinský, hrubost
54:05 NZM 2 Števuliak, hákování
56:23 NZM 6:3 Šiška (Šišovský)
57:39 NIT 6:4 Buncis (Krivošík)
Konec