Menu

Fotbal

Německý pohár

VfL Bochum – SC Freiburg

1:2

po prodl. (0:0)

02.03.2022, 20:45 • Rewirpowerstadion, Bochum • Čtvrtfinále • Daniel Bertók

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:19. (23:21:13)
A máme tu konec zápasu! Hodně vyhroceného a napínavého zápasu, který nakonec dopadl daleko lépe pro hostující SC Freiburg.

Asi klidné spaní dnes nebude mít domácí obránce Leitsch, který svou nepochopitelnou hrubkou v poslední minutě prodloužení zavinil postup jeho dnešního soupeře.

SC Freiburg tak postupuje dále a v semifinále německého poháru narazí na jednoho z trojice Union Berlín, Hamburk nebo RB Lipsko.

Ode mne je to pro dnešní den vše a přeji Vám hezký zbytek večera.

120+3

Konec zápasu.

120+2

A toto byla možná poslední šance domácího týmu. Ten se totiž dopustil na polovině soupeře útočného faulu a hra se tak přesune zřejmě hodně daleko od branky Flekkena.

120+1

Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Sallai, přichází Gulde.

120

120. SALLAI - 1:2

120

Freiburg právě vstřelil branku!
Tak toto asi čekal málokdo! Hosté se z ničeho nic dostali do obrovské šance a to díky fatální chybě domácího Leitsche. K míči se pak dostal hostující ROLAND SALLAI, který i se štěstím svůj únik proměnil. No, hořký konec pro domácí publikum, které dnes bylo hodně slyšet.

119

A opravdu se nám pomalu schyluje k penaltovému rozuzlení! Nyní sice domácí hráči předvádějí aktivní hru na polovině soupeře, ale neúčinně.

117

Tentokrát už ale sudí karty vytáhnout musel. Jednoznačným faulem se totiž prezentovat hostující Lukas Kubler. Následně žlutý kartónek věnoval Schroder i Polterovi za přílišnou frustraci.

116

Domácí hráči měli velkou příležitost ze standardní situace, která možná ani být neměla. Centr z levého křídla nakonec hlavičkoval Losilla, nicméně míč skončil daleko od branky Flekkena.

115

Fanoušci navíc teď dávají hlasitě najevo svoji nespokojenost s verdiktem, který musel sudí běžet vysvětlovat i domácímu trenérovi.

114

Už to pomalu vypadalo, že se domácí dostanou do nadějného brejku. Sudí ale viděl nedovolený zákrok jednoho z hráčů Bochumi a přerušil hru.

112

Dobrou práci teď odvedl jeden z hostujících bránících hráčů, když nepustil soupeře k větší příležitosti ve vlastním pokutovém území. Fanoušci se ještě dožadovali penalty, která ale být nemohla. Faul by byl spíše na druhou stranu.

111

Hraje se stále na obou polovinách a to při rychlých přechodech. Ani jedna akce zatím ale nemá gólové parametry.

109

109. Gunterův pokus vyhlavičkoval domácí obránce.

109

A tak se to nyní hostující Gunter snažil vyřešit po svém. Z hranice pokutového území vyslal možná nebezpečnou střelu, kterou ale dokázal obránce domácího týmu vytěsnit hlavou nad bránu.

108

Oběma celkům teď při útočných výpadech chybí nápad na finální přihrávku, bez které se góly střílejí hodně těžce.

107

Zpočátku to vypadalo na nadějnou útočnou akci domácího celku. Ta ale nakonec skončila nepřesnou přihrávkou Rexhbecaje, která nejen že překonala hostující obranu, ale i útočníky Bochumi.

106

Čeká nás posledních 15 minut hry. Poté budeme možná svědky pokutových kopů, což by bylo zřejmě logickým vyústěním dnešního vyrovnaného utkání.

106

Začalo druhé prodloužení.

105

První poločas prodloužení skončil.

105

Velkou šancí se nyní zdála být nastřelená tyč z kopačky jednoho z hráčů domácího mužstva. Akci ale po chvíli zastavil sudí, jelikož centr už byl za brankovou čarou.

104

Netrvalo to ale dlouho a už jsou opět na polovině soupeře právě domácí hráči Bochumi. Těm ale chybí nějaký nápad na finální řešení.

103

Polter se takřka nevědomky dopustil nedovoleného zákroku na středu pole a možnost další dlouhého nákopu až do pokutového území soupeře tak budou mít hosté.

102

Domácí hráči jsou nyní při útočné snaze daleko efektivnější než jejich soupeř! Pantovič načechral střílený centr do pokutového území z pravého křídla, míč ale netrefil ani jeden z jeho spoluhráčů a skončil v zámezí.

101

Domácí fanoušci žádali odpískání faulu na jejich hráče při útočné akci 1v1, sudí Schroder ale zůstal klidným a tlaku nepodlehl.

99

velký závar před brankou musel vyřešit vynikajícím zákrokem až brankář Flekken. Lowen se stříleným centrem snažil najít v pokutovém území spoluhráče, míč ale nakonec prošel všemi zúčastněnými a odrazil se až od nohy hostujícího gólmana.

97

Polter se mohl dostat do zajímavého přečíslení na pravé straně hřiště, nicméně zaškobrtl a pustil míč do zámezí.

96

Hosté nyní obklopují domácí pokutové území. Autové vhazování zřejmě poletí až na jeho hranici.

95

Po standardní situaci na druhé straně zase hlavičkoval domácí Bella-Kotchab a sudí poté musel přerušit hru. Rexhbecaj totiž zůstal ležet na zemi po úderu soupeře do jeho zad.

94

Nejprve jeden z domácích obránců vyhrál sprinterský souboj u levé lajny, poté byl sám faulován ve středu hřiště. Volný kop tak budou rozehrávat hráči Bochumi.

92

Flekken svým dlouhým výkopem našel pouze hlavu jednoho z bránících hráčů domácího celku, který ale poslal míč pouze do zámezí. Pokračovat tak budou hosté na polovině soupeře.

91

Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Holtmann, přichází Antwi-Adjei.

91

Začal první poločas prodloužení.
Sudí nakonec i přes dva potencionální doteky rukou od obránců hostujícího celku nerozhodl pro pokutový kop a budeme tak svědky prodloužení.

90+3

Druhý poločas skončil.

90+3

Domácí příznivci se nyní velmi bouří proti rozhodnutí hlavního sudího, který by předchozí situaci měl přezkoumat videem. Budeme svědky penalty pro Bochum v poslední minutě?

90+2

Útočného faulu se dopustil hostující Hofler a domácí tak mají možná jednu z posledních šanci na rozhodující branku v řádné hrací době.

90+1

Celé tři minuty se ještě bude hrát před případným prodloužením. Míč na svých kopačkách mají hosté a dobývají pokutové území soupeře.

90

Rozběhla se nám poslední minuta standartní hrací doby, nicméně se dá očekávat, že sudí nějakou tu minutu nastaví nad její rámec.

89

A další zákrok si připisuje domácí ochránce svatyně. Tentokrát ale nebyl nijak složitý, jelikož střela z voleje jednoho z hostujících borců neměla gólové parametry.

88

Hostující Demirovič měl nyní velkou šanci na rozhodnutí celého dnešního střetnutí! Možná sám nečekal, jaký prostor mu bude dopřán v pokutovém území soupeře a následnou střelu poslal bez razance do náruče Riemanna.

87

Ta ale nedopadla nijak slavně. Přesto se hostující obrana nedohodla se svým brankáře a míč budou mít dále v držení domácí.

86

Další možnost zajímavé standardní situace budou mít nyní hráči domácího mužstva. Sudí dnešního utkání zatím nechává karty v kapse.

85

Další nepovedená útočná akce z kopaček domácího mužstva. Následuje odkop od branky Flekkena a my jsme čím dál blíže třicetiminutovému prodloužení.

83

Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Asano, přichází Pantovič.
Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Stafylidis, přichází Soares.

82

Domácí Asano dostal zajímavý pas vzduchem za obranu hostujícího celku, nakonec ale včas zakročil parádní obranným zákrokem jeden z krajních obránců Freiburgu.

81

Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Schade, přichází Weisshaupt.

79

Na stejné straně se nyní nepovedl centr jednomu z hráčů Freiburgu, Reimann tak opět uvede míč do hry odkopem od své svatyně.

78

Útočnou akci hostujícího celku parádně vyřešil domácí obránce Bella-Kotchap, když nastřelil míč do rozběhnutého soupeře a vybojoval tak odkop od vlastní brány.

77

Dalšího takového se o půlící čáry dopustil hostující Kubler. Bochum tak bude mít možnost další standardní situace, nicméně celkem daleko od branky Flekkena.

76

Ani jeden z týmů se nyní logicky nechce dopustit nějaké obranné chyby, z čehož plynou další nedovolené zákroky ve středu pole.

74

Hosty inkasovaná branka zřejmě příliš v útočné hře neovlivnila a stále udávají tempo hry druhého poločasu.

72

Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Grifo, přichází Sallai.
Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Petersen, přichází Demirovič.
Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Jeong, přichází Holer.

72

Každopádně se hraje o něco akčnější fotbal než v první polovině. Oba týmy si nyní dokážou každou chvílí vytvořit nějaké nadějné šance, což určitě publikum uvítá.

71

I když to zprvu vypadalo pro hosty nadějně, míč nakonec skončil pouze v náruči připraveného domácího brankáře Reimanna.

70

Polter se dopustil nedovoleného obranného zákroku, načež dovolil hráčům Freiburgu zajímavou standardní situaci.

69

Hosté ale na sebe nenechali dlouho čekat a s míčem na kopačkách se snaží dostat do pokutového území soupeře. Obrana domácího celku je nyní až moc rozestoupená.

68

A i hráči Bochumi jsou nyní jako vyměněni. Dobývají polovinu soupeře, daří se jim navíc i kombinační hra a uvidíme, jak se poslední půlhodina základní hrací doby vyvine.

66

Příznivci domácí celku jsou teď velmi nadšení z předchozí povedené akce svých oblíbenců a dávají to hlasitě najevo. Na pohárový zápas vládne stadionem opravdu perfektní atmosféra.

64

64. POLTER - 1:1

64

Bochum právě vstřelil branku!
Tak toto střídání se domácímu trenérovi opravdu povedlo! Krásným centrem se z pravé strany hřiště prezentoval domácí Rexhbecaj, našel zcela volného SEBASTIANA POLTERA a ten hlavou dostal míč do protipohybu Flekkena.

62

Teď se v pokutovém území dostal ke střele domácí záložník Asano, jeho rána z otočky ale neměla dostatečnou razanci a nebyla tak ničím složitým pro brankáře Flekkena.

60

Schlade se dostal výbornou tvrdou hrou přes dotírajícího obránce soupeře, načež měl možnost dostat míč v pokutovém území na jednoho ze tří spoluhráčů. Balon ale poslal jen do nohy připraveného Reimanna.

59

Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Osterhage, přichází Lowen.

58

Kombinace se ale domácím dále nedaří. Nedovoleného zákroku na polovině hřiště se navíc dopustil jeden z hráčů Bochumi a Freiburg tak může rozjet další akci.

56

Hostující obranné řady se ale zdají být o něco jistější, než tomu bylo v prvním poločase. I nyní si dokázaly poradit s další útočnou akcí soupeře, která nakonec skončila až u připraveného Flekkena.

55

Schade se dopustil další chyby ve středu pole a poslal míč do autu. Vhazovat bude domácí celek, který teď bude muset přidat ve své útočné snaze, aby dokázal srovnat skóre.

53

Petersen je teď zcela logicky nakopnutý vstřelenou brankou, na polovině hřiště to ale přehnal se svojí agresivitou a dopustil se nedovoleného zákroku.

51

51. PETERSEN - 0:1

51

Freiburg právě vstřelil branku!
Tentokrát už se to hostům podařilo! Střelu jednoho z hostujících borců vyrazil Reimann pouze k NILSU PETERSENOVI, který už neměl sebemenší problém dostat míč do odkryté branky.

49

Do obrovské příležitosti se teď dostal hostující Schade, který měl prostor ke střele v blízkosti Reimannovy svatyně. Pokusil se ale o kličku mezi dva hráče, kteří jej následně zablokovali.

48

Asano se nyní dostal do zajímavé pozice ke střele, nicméně míč z jeho kopačky doputoval pouze do rukavic připraveného Flekkena.

47

Hned na začátku druhé půle předvedl dobrou hru nohama domácí brankář Reimann, který zastavil útočnou akci svého protivníka.

46

Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Locadia, přichází Polter.

46

Začal druhý poločas.
V nastavené minutě už se ničeho zajímavého fanoušci nedočkali a první půle nám tak končí za bezbrankového stavu. Nutno podotknout, že zajímavých šancí bylo zatím opravdu málo a můžeme tak jen doufat, že se ve druhé půli podaří některému z týmů vstřelit úvodní branku, aby se hra trochu více otevřela.

Druhá půle začne přibližně v 21:46.

45+1

První poločas skončil.

45

Tentokrát se ale domácí do zajímavé příležitosti dostali, nýbrž po obrovské chybě hostující obrany. Na konci celé akce stál ale právě obránce Schlotterbeck, který míč odrazil nohou do zámezí.

44

Útočné akce obou týmů zatím vypadají takřka stejně a bez větší šance na gólovou příležitost. Pokud takto bude útočná snaha obou celků pokračovat i ve druhé půli, možná půjdeme až do prodloužení.

43

Další centrovaný míč z kopaček domácích borců přistál pouze na hlavě soupeře, který už neměl problém tento lehký míč dostat do bezpečí.

41

Hosté se snaží dostat míč za obranu soupeře dlouhými nákopy. V obranné fázi jsou ale domácí hráči zatím takřka bezchybní a nedovolují se hostům dostat do větší příležitosti.

40

Hra je opět přerušena. Domácí útočník Locadia bude odveden za postranní čáru poté, co se horko-těžko sbíral ze země. Vypadá to na vyražený dech.

39

A tentýž brankář si nyní poradil i s centrovaným míčem z pravé strany hřiště. Reimann tak bude rozehrávat od vlastní svatyně.

38

Další šanci měli na kopačkách hosté, ale ani tentokrát z toho nevzešla kloudná střela směrem k soupeřově brance. Míč z trávníku s klidem sebral Reimann.

37

Nyní byl sudí nucen hru přerušit. Domácí brankář má menší potíže zřejmě s pravém chodidlem, které si způsobil předchozím zákrokem.

36

Vynikajícím zákrokem se nyní prezentoval jeden z domácích obránců ve vlastním pokutovém území, když skluzem překazil nadějnou akci soupeře.

34

Domácí Locadia se dostal k míči na hraně pokutového území, kličkou se zbavil protihráče a levou nohou se snažil vystřelit. Jeho ránu ale zablokoval další z hráčů Freiburgu a následovat bude rohový kop.

33

Hosté teď posledních deset minut nemohou najít lék na středové řady soupeře, načež se vůbec nedostávají na jejich polovinu hřiště.

31

Zajímavou možnost rychlého brejku nejprve zhatil pomalým přenesením hry Locadia, následně Holtmann poslal ještě nepřesnější pas za obranu a bude z toho pouze odkop od branky Freiburgu.

30

A tak to musí zkoušet z dálky, jako v tomto případě domácí Holtmann. Jeho přízemní rána ale skončila asi pět metrů mimo branky Flekkena.

29

Hraje se nahoru – dolů, nicméně pohledných akcí moc nepřibývá. Domácí se snaží obklopovat pokutové území soupeře, zatím ale marně.

27

Na druhé straně se ale do velké šance dostali hosté! Centr z pravé strany v pokutovém území minuli dva hráči, nakonec se ale k míči dostal Grifo, který místo střely zvolil kličku. Ta mu vůbec nevyšla.

26

Holtmann se snažil vystřelit z voleje na hranici pokutového území, míč z jeho kopačky ale skončil daleko za očekáváním.

25

Zajímavá situace v podobě volného přímého kopu měli v možnosti domácí borci. Rexhbecaj ale poslal centr pouze na hlavu jednoho z obránců soupeře, který míč dostal do bezpečí.

24

Bochum se snaží dobývat útočnou polovinu hřiště, obránci Freiburgu se ale zatím mají na pozoru a úspěšné odrážejí tlak soupeře.

21

Domácí se dostali do další zajímavé šance po standardní situaci, kterou rozehráli nakrátko. Asano z pravého křídla přízemním centrem hledal Locadiu a našel. Nicméně útočníka Bochumi zradil první dotek s míčem.

20

Zatím to nevypadá na bůh ví jaké kombinace ve středu hřiště. Oba týmy sice bojují o každý kousek pole, každopádně s fotbalem to moc společného nemá.

18

Nyní se ale domácím další útočná akce nepovedla. Skončila pouze nepovedenou přihrávkou a odkopem od své svatyně uvede míč do hry Flekken.

17

Tentokrát už by si to ale žlutou kartu možná zasloužilo. Hostující Lienhart objal jednoho z hráčů soupeře a jednoznačně jej stáhl k zemi.

16

Hra se nám přiostřuje především ve středu pole, kde hráči obou týmů absolvují tvrdé střety. Sudí ale zůstává klidný a začátek zápasu má zatím pod kontrolou.

15

Tentokrát se ani Freiburgu nepodařilo dostat míč do vápna soupeře. Při šanci domácího mužstva dostat se ven ze své poloviny hřiště, se hosté navíc provinili nedovoleným zákrokem.

13

Centrovaný míč z pravé útočné strany domácího celku nenašel žádného z adresátů, hosté tak mohou bezproblémově přejít na polovinu soupeře.

12

Další větší příležitost ale obstarali domácí hráči Bochumi! Locadia se dostal k centru v soupeřově pokutovém území, sklepl na nabíhajícího Asana, který se rozhodl akci zakončit. Jeho střela trefila ale pouze náruč připraveného Flekkena.

11

Domácím teď dělá problémy rozehrávka z vlastní poloviny hřiště. Soupeř se tak dostává k míči možná lehčeji, než by čekal.

10

Nyní ale herní a především útočnou iniciativu přebrali právě hostující hráči, kteří jsou aktivnější na polovině soupeře. Chybí jim ale nějaký nápad na finální přihrávku, která by je dostala do brankové příležitosti.

9

Průnikový pas hostujícího Eggesteina nenašel žádného z jeho spoluhráčů, načež doputoval až do zámezí. Odkop od své svatyně tak obstará Reimann.

8

Hostující ofensivní záložník Schade se dopustil nedovoleného zákroku ve středu pole, když soupeře udeřil rukou do obličeje. Sudí ale žlutý karton zatím nechal v kapse.

7

Na druhé straně zazlobili i hostující hráči, konkrétně Kubler, který našel na levém křídle volného Guntera. Jeho střela z voleje ale skončila daleko od Reimannovy svatyně.

5

5. Holtmann zakončil hlavou těsně vedle!

5

První obrovská šance domácího celku! Gamboa z obrany vysprintoval až na hranici pokutového území soupeře, centrem se snažil najít nabízejícího se Holtmanna. Ten ale hlavou netrefil míč podle svých představ.

4

Na druhé straně se dostal domácí útočník do ofsajdové pasti, a to po přihrávce na levém křídle. Odkop obstará brankář Flekken.

3

Hostující obránce Kubler teď poslal nepřesný pas za obranu soupeře, načež se právě oni zmocňují míče.

2

Přesto první útočnou akci předvedli domácí hráči, nicméně míč skončil na kopačkách bránících borců. Pokračovat tak bude Freiburg.

1

Ochozy na stadionu v Bochumi jsou i přes pohárové utkání takřka celé zaplněny. Úvodní výkop obstarali domácí hráči, kteří se ale do první útočné akce nehrnou.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

VfL Bochum: Reimann – Gamboa, Bella-Kotchap, Leitsch, Stafylidis – Losilla – Asano, Osterhage, Rexhbecaj, Holtmann – Locadia.
Náhradníci: Esser (B), Antwi-Adjei, Blum, Lowen, Mašovič, Pantovič, Polter, Soares, Tesche.
Trenér: T. Reis

SC Freiburg: Flekken – Kubler, Lienhart, Schlotterbeck, Gunter – Eggestein, Hofler – Schade, Jeong, Grifo – Petersen.
Náhradníci: Uphoff (B), Demirovič, Gulde, Haberer, Holer, Sallai, Schmid, Sildillia, Weisshaupt.
Trenér: C. Streich

Rozhodčí: Robert Schroder.
DFB Pokal 2021/2022

Letošní německý fotbalový pohár je zajímavou soutěží, a to především kvůli dosavadním výsledkům. Překvapivě totiž ve čtvrtfinálové části této soutěže není ani jeden celek první trojky nejlepších z Bundesligy. Týmy jako Bayern Mnichov, Dortmund i Leverkusen už poznaly své přemožitele v kolech dřívějších a jediným mužstvem klasické čtverky posledních let, které se stále drží, je RB Lipsko.
Vzájemná střetnutí

Oba celky se letos už jednou potkaly právě v nejvyšší tamní fotbalové lize, kde byli šťastnější hráči Bochumi. Před tímto vzájemným zápasem je ale dělilo dalších pět let kdy dnes domácí celek hrál druhou německou soutěž.

27.11.2021 BUN1: VfL Bochum – SC Freiburg 2:1
05.02.2016 BUN2: VfL Bochum – SC Freiburg 2:0
15.08.2015 BUN2: SC Freiburg – VfL Bochum 1:3
03.04.2010 BUN1: SC Freiburg – VfL Bochum 1:1
07.11.2009 BUN1: VfL Bochum – SC Freiburg 1:2


VfL Bochum

Tým z o něco většího města, než jeho dnešní soupeř, si vede v letošním ročníku německé nejvyšší soutěže o něco hůře. I tak ale jeho fanoušci možná čekali spíše boje o záchranu, než klidný střed tabulky. Bochum se nyní nachází na 11. pozici Bundesligy a to s desetibodovým náskokem na přímé sestupové místa.

Celek z německého Vestfálska ale nyní oplývá velkou formou, kterou dokazuje v posledních zápasech i výsledkově. Největší hype způsobilo především nedávné vítězství z domácí půdy, kdy Bochum dokázala vyprovodit historicky nejlepší německé mužstvo Bayern Mnichov rozdílem třídy. I v posledním zápase ve svém stánku měli jeho hráči namále další úspěch, nakonec ale dostali v poslední desetiminutovce rozhodující branku a Lipsko o body neobrali.

Poslední utkání Bochumi:

27.02.2022 BUN: VfL Bochum – RB Lipsko 0:1
19.02.2022 BUN: Stuttgart – VfL Bochum 1:1
12.02.2022 BUN: VfL Bochum – Bayern Mnichov 4:2
04.02.2022 BUN: Hertha Berlín – VfL Bochum 1:1
27.01.2022 PK: VfL Bochum – Duffeldorf 0:2

Cesta v DFB Pokal:

07.08.2021 DFB: Wuppertaler – VfL Bochum 1:2 pp.
27.10.2021 DFB: VfL Bochum – Augsburg 3:2 np.
18.01.2022 DFB: VfL Bochum – Mohuč 3:1


SC Freiburg

Tým z necelého čtvrtmilionového města, co se obyvatel týče, hraje letos, pro někoho až překvapivě dobrý fotbal. V německé Bundeslize se aktuálně nachází na páté pozici a za sebou nechává manšafty, jako například Frankfurt, Wolfsburg, nebo třeba Hoffenheim. Navíc má stejně bodů jako čtvrté Lipsko, tudíž pouze skóre jej dělí od pozic zajišťující skupinovou fázi Ligy mistrů!

Freiburg v této sezóně navíc předvádí velmi dobré výkony na hřištích soupeřů, na kterém ostatně budou hrát i dnes. Z toho jejich pohárový soupeř rozhodně může mít strach. Dokazuje to i aktuálně čtvrtá pozice v Bundeslize, co se týče venkovních zápasů. No a také to, že v osmifinále německého poháru dokázali jeho hráči vyhrát rozdílem třídy nad kvalitním Hoffenheimem.

Posledních utkání Freiburgu:

26.02.2022 BUN: SC Freiburg – Hertha Berlín 3:0
19.02.2022 BUN: Augsburg – SC Freiburg 1:2
12.02.2022 BUN: SC Freiburg – Mohuč 1:1
05.02.2022 BUN: Kolín nad Rýnem – SC Freiburg 1:0
22.01.2022 BUN: SC Freiburg – Stuttgart 2:0

Cesta v DFB Pokal:

08.08.2021 DFB: Wurzburger Kickers – SC Freiburg 0:1
26.10.2021 DFB: Osnabruck – SC Freiburg 2:3 np.
19.01.2022 DFB: Hoffenheim – SC Freiburg 1:4
Krásný středeční den Vám přeji u čtvrtfinálového utkání německého fotbalového poháru! V něm se utkají dva celky hrající nejvyšší tamní fotbalovou ligu. Ve stánku Vonovia Ruhrstadion v Bochumi, přivítá domácí VfL Bochum celek SC Freiburg.

VfL Bochum – SC Freiburg

1:2

po prodl. (0:0)

Zpět na online

Branky: 64. Polter – 51. Petersen, 120. Sallai

Karty:   117. Polter (BOC) – 117. Kubler (FRE)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:19.

VfL Bochum: Riemann – Gamboa, Bella-Kotchap, Leitsch, Stafylidis (83. Soares) – Losilla – Asano (83. Pantovič), Osterhage (59. Lowen), Rexhbecaj, Holtmann (91. Antwi-Adjei) – Locadia (46. Polter)
Náhradníci: Esser (B), Antwi-Adjei, Blum, Lowen, Mašovič, Pantovič, Polter, Soares, Tesche.

Trenér: T. Reis

SC Freiburg: Flekken – Kubler, Lienhart, Schlotterbeck, Gunter – Eggestein, Hofler – Schade (81. Weisshaupt), Jeong (72. Holer), Grifo (72. Sallai (120+1. Gulde)) – Petersen (72. Demirovič).
Náhradníci: Uphoff (B), Demirovič, Gulde, Haberer, Holer, Sallai, Schmid, Sildillia, Weisshaupt.

Trenér: C. Streich

Rozhodčí: Robert Schroder