Menu

Fotbal

Německý pohár

VfL Bochum – SC Freiburg

1:2

po prodl. (0:0)

02.03.2022, 20:45 • Rewirpowerstadion, Bochum • Čtvrtfinále • Daniel Bertók

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:19. (23:21:13)
A máme tu konec zápasu! Hodně vyhroceného a napínavého zápasu, který nakonec dopadl daleko lépe pro hostující SC Freiburg.

Asi klidné spaní dnes nebude mít domácí obránce Leitsch, který svou nepochopitelnou hrubkou v poslední minutě prodloužení zavinil postup jeho dnešního soupeře.

SC Freiburg tak postupuje dále a v semifinále německého poháru narazí na jednoho z trojice Union Berlín, Hamburk nebo RB Lipsko.

Ode mne je to pro dnešní den vše a přeji Vám hezký zbytek večera.

120+3

Konec zápasu.

120+2

A toto byla možná poslední šance domácího týmu. Ten se totiž dopustil na polovině soupeře útočného faulu a hra se tak přesune zřejmě hodně daleko od branky Flekkena.

120+1

Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Sallai, přichází Gulde.

120

120. SALLAI - 1:2

120

Freiburg právě vstřelil branku!
Tak toto asi čekal málokdo! Hosté se z ničeho nic dostali do obrovské šance a to díky fatální chybě domácího Leitsche. K míči se pak dostal hostující ROLAND SALLAI, který i se štěstím svůj únik proměnil. No, hořký konec pro domácí publikum, které dnes bylo hodně slyšet.

119

A opravdu se nám pomalu schyluje k penaltovému rozuzlení! Nyní sice domácí hráči předvádějí aktivní hru na polovině soupeře, ale neúčinně.

117

Tentokrát už ale sudí karty vytáhnout musel. Jednoznačným faulem se totiž prezentovat hostující Lukas Kubler. Následně žlutý kartónek věnoval Schroder i Polterovi za přílišnou frustraci.

116

Domácí hráči měli velkou příležitost ze standardní situace, která možná ani být neměla. Centr z levého křídla nakonec hlavičkoval Losilla, nicméně míč skončil daleko od branky Flekkena.

115

Fanoušci navíc teď dávají hlasitě najevo svoji nespokojenost s verdiktem, který musel sudí běžet vysvětlovat i domácímu trenérovi.

114

Už to pomalu vypadalo, že se domácí dostanou do nadějného brejku. Sudí ale viděl nedovolený zákrok jednoho z hráčů Bochumi a přerušil hru.

112

Dobrou práci teď odvedl jeden z hostujících bránících hráčů, když nepustil soupeře k větší příležitosti ve vlastním pokutovém území. Fanoušci se ještě dožadovali penalty, která ale být nemohla. Faul by byl spíše na druhou stranu.

111

Hraje se stále na obou polovinách a to při rychlých přechodech. Ani jedna akce zatím ale nemá gólové parametry.

109

109. Gunterův pokus vyhlavičkoval domácí obránce.

109

A tak se to nyní hostující Gunter snažil vyřešit po svém. Z hranice pokutového území vyslal možná nebezpečnou střelu, kterou ale dokázal obránce domácího týmu vytěsnit hlavou nad bránu.

108

Oběma celkům teď při útočných výpadech chybí nápad na finální přihrávku, bez které se góly střílejí hodně těžce.

107

Zpočátku to vypadalo na nadějnou útočnou akci domácího celku. Ta ale nakonec skončila nepřesnou přihrávkou Rexhbecaje, která nejen že překonala hostující obranu, ale i útočníky Bochumi.

VfL Bochum – SC Freiburg

1:2

po prodl. (0:0)

Zpět na online

Branky: 64. Polter – 51. Petersen, 120. Sallai

Karty:   117. Polter (BOC) – 117. Kubler (FRE)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:19.

VfL Bochum: Riemann – Gamboa, Bella-Kotchap, Leitsch, Stafylidis (83. Soares) – Losilla – Asano (83. Pantovič), Osterhage (59. Lowen), Rexhbecaj, Holtmann (91. Antwi-Adjei) – Locadia (46. Polter)
Náhradníci: Esser (B), Antwi-Adjei, Blum, Lowen, Mašovič, Pantovič, Polter, Soares, Tesche.

Trenér: T. Reis

SC Freiburg: Flekken – Kubler, Lienhart, Schlotterbeck, Gunter – Eggestein, Hofler – Schade (81. Weisshaupt), Jeong (72. Holer), Grifo (72. Sallai (120+1. Gulde)) – Petersen (72. Demirovič).
Náhradníci: Uphoff (B), Demirovič, Gulde, Haberer, Holer, Sallai, Schmid, Sildillia, Weisshaupt.

Trenér: C. Streich

Rozhodčí: Robert Schroder