Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o pořadí v play-off

Mountfield HK – HC Dukla Jihlava

3:1

konec (0:0, 2:1, 1:0)

26.02.2022, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Skupina B • Klára Petrásková

59:40

Hradec právě vstřelil branku!
Velmi rychle je ale power-play u konce, Hradec odskakuje 20 vteřin před sirénou na rozdíl svou gólů! Prázdnou bránu trefil přes polovinu kluziště důraznou střelou TOMÁŠ HORA – 3:1. Asistence: Lukáš Král.

59:34

Adam Černý míří na střídačku a Jihlava to zkouší se šesti bruslaři v poli!

59:23

I když nyní mohli domácí trefit poloprázdnou bránu, jenže přestřelili!

58:12

Tomáš Hora hledal od levého hrazení hokejku Jana Vencla, který o krok ujel svému obránci, nahrávka ale byla dlouhá a Vencl na ni v mezikruží nedosáhl!

57:49

Andrej Klapica sebral soupeři ve středním pásmu puk a nakonec z toho byla nebezpečná situace, kterou u své levé tyče rychle hasil Kasal!

54:08

Jan Kasal zapsal důležitý zákrok, když nejdříve vyrazil pokus zleva poté ještě k tyči skočil po dorážce.

42:01

Jakub Jón útočil na hattrick! Jeho první střelu totiž Černý vyrazil jen před sebe a Jón se dostal k dorážce, ta se však mezi tři tyče nevešla.

37:59

Hradec právě vstřelil branku!
Kotouč chvíli létal kluzištěm bez většího cíle, pak ale Mountfield z rychlé akce udeřil! Marek Mráz posunul kotouč zprava k levému kruhu JAKUBU JÓNOVI, jenž měl dobře připravenou hokejku a dokázal zvednout puk do levého vinglu nad brankáře, který byl v rozkleku – 2:1. Asistence: Jan Trejbal, Marek Mráz.

33:38

Máme tu první přesilovku duelu a zahrají si ji domácí, Jan Hamřík je totiž potrestán za krosček.

30:33

Hynek Peš využil vyšší postavy a delší hokejky, natáhl se za obránce a zvedl spoluhráčovu nahrávku zblízka na bránu, trefil ale jen dobře postaveného Kasala.

28:38

Hradec právě vstřelil branku!
Východočeši se nenechali nedávným smolným inkasováním zaskočit a už máme srovnáno! Jihlavský brankář zlikvidoval střelu ze střední vzdálenosti, v důsledku zákroku ale zůstal ležet na ledě. A toho využil JAKUB JÓN, jenž z několikáté dorážky dostal kotouč za brankovou lajnu – 1:1. Asistence: Jiří Klíma, Tadeáš Burda.

26:53

Dukla právě vstřelila branku!
Tohle sice nebyl gól z dílny těch nejhezčích a dopomohla mu výrazně hradecká liknavost, ale i takový se počítá a Jihlava vede! Nahození letící na jeho bránu Kasal bez problémů zastavil, jenže pak se nedohodl s hráči v poli na rozehrávce. A když chtěl kotouč před dojíždějícím ANDREJEM KLAPICOU přeci jen přikrýt, bylo už pozdě – jihlavský útočník využil zaváhání a poslal ¨hrací předmět do sítě – 0:1. Bez asistence.

25:42

Filip Samek chtěl využít clony před gólmanem a nahodil touš do brankoviště, tam se posléze strhla série několika dorážek. Černý všem odolal!

20:23

Jihlava málem potrestala hradeckou chybu v obraně! Jeden z domácích beků totiž před svým gólmanem ztratil puk ze své moci a Adam Veselský se dostal ke střele z bezprostřední blízkosti, jenže přestřelil!

17:16

Nyní už se ale hradecký gólman musel ohánět! Nejdřív likvidoval ránu zprava, aby se hned nato rychle přesunul k druhé tyči a odvrátil ještě ránu od modré lajny.

15:26

Jakub Jón chytře prostrčil puk na Jaromíra Sílu, který ale tváří v tvář Černému v rychlém zakončení neuspěl!

14:08

Tohle vůbec nebyla špatná rána! Lukáš Král pálil z pravého kruhu křížem těsně nad ledem a Adam Černý musel hbitě vykopnout pravý beton a ještě nad něj rychle vložit lapačku, aby dokázal touš vyrazit ven.

03:46

Tomáš Hora se ocitl u levé tyčky a mohl dorážet do odkryté branky, jenže kotouč mu nesedl na hůl ideálně a skončil mimo tři tyče.

Mountfield HK – HC Dukla Jihlava

3:1

konec (0:0, 2:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 29. Jón (Klíma, Burda), 38. Jón (Trejbal, Mráz), 60. Hora (Král) – 27. Klapica

Mountfield HK: Kasal (Šimon) – Fiala, Žaba (A), Pavič, Burda, Mráz, Bezpalec, Samek – Jón, Vencl (C), Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal, Král, Voděracký.
Trenér: Václav Pánek

HC Dukla Jihlava: Černý (Sigmund) – Ošmera, Hamřík, Löffler, Jeletz, Topol (A), Vandas (C) – Modl (A), Váňa, Gutsu, Klapica, Peš, Habermann, Vojáček, Chlubna, Jungwirth, Kudrna, Veselský.
Trenér: Marek Melenovský

Rozhodčí: Vepřovský – Hájková, Šesták

Průběh zápasu
1. třetina
Po 1. třetině
2. třetina
26:53 JIH 0:1 Klapica
28:38 HKM 1:1 Jón (Klíma, Burda)
33:38 JIH 2 Hamřík, krosček
37:59 HKM 2:1 Jón (Trejbal, Mráz)
Po 2. třetině
3. třetina
59:40 HKM 3:1 Hora (Král)
Konec