Menu

Hokej

Chance liga

HC Frýdek-Místek – HC RT TORAX Poruba 2011

1:0

konec (1:0, 0:0, 0:0)

26.02.2022, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • 49. kolo • Igor Mainka (@igor_mainka)

Tipsport: 2.2 4.4 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z dnešního souboje dvou Moravskoslezských celků je to vše. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek víkendu. Od klávesnice se s vámi loučí Igor Mainka. (23:00:45)
Frýdek-Místek se po zisku důležitých tří bodů probojoval na 10. místo znamenající postup do předkola play-off. Rysi mají v tuto chvíli čtyřbodový náskok na třináctý Šumperk a čtrnácté Ústí nad Labem.

Poruba si po dnešním utkání nemůže vydechnout. Jeden bod na zmíněnou dvojici je velice malý náskok, avšak dalším soupeřem ostravského celku bude jistý sestupující z Benátek nad Jizerou. Vítězství i je může přiblížit k jistotě záchrany.
Jediný gól rozhodl o dnešním vítězi klíčového zápasu o udržení. Ve třetí třetině byla Poruba lepším celkem, soupeře přestřílela, jenže brankář Baroš byl dnes neprůstřelný a udržel čisté konto. Ostravanům se podařilo udržet nebezpečné přesilovky soupeře, jenže bez gólu se nedá vyhrát, i když měli několik šancí. O dnešním vítězi tak rozhodl jediný střelec Daniel Kurovský.

Konec zápasu.

59:55

Domácí dohrávají závěr zápasu s pukem na hokejkách.

59:35

Domácí trenér Trličík si vzal oddechový čas. Nejspíš hráče nabádal ke klidnému dohrání závěrečných sekund.

59:35

Tak a pro hosty je zle. Guman za vlastní brankou zasáhl holí do obličeje Komorskiho a nabídl domácím přesilovou hru.

59:33

Vyhození domácích nakonec dojel před Husou Kurovský a rozhodčí místo zakázaného uvolnění nechali pokračovat ve hře.

58:50

Nahození Korkiakoskiho zachytil Bartoš, ale nevyhodil puk z obranného pásma.

58:35

Zbořil vyhodil puk mimo hrací plochu, naštěstí pro něj to bylo o mantinel, a tak jej čeká pouze vhazování v obranném pásmu.

58:20

Domácí nedokázali vyhodit puk z obranného pásma. K puku se před brankou dostal Vachovec, ale z otočky bekhendem poslal kotouč pouze do hrudi brankáře Baroše.

57:42

Hosté zahráli nedovoleně vysokou holí, Husa přijal puk a tak se hra stěhuje do obranného pásma Ostravanů. Brankář Muštukovs se vrací do branky.

57:10

Husova střela od modré čáry byla zblokována, po několika nepovedených výhozech se domácím podařilo dostat puk za modrou čáru.

57:08

Ostravský trenér Režnar vytáhl brankáře Muštukovse z branky a hosté to zkoušejí v šesti. Střelu Réwaye z mezikruží zneškodnil brankář Baroš.

56:50

Bartoš nedostihl puk v útočném pásmu, hra se po zakázaném uvolnění stěhuje před frýdecko-místeckého gólmana.

56:12

Nahození Husy od modré čáry si málem srazil do vlastní branky Zbořil. Puk na poslední chvíli dopadl do brankoviště a následně vedle pravé tyče.

54:44

Únik Gřeše levou stranou zastaven hvizdem rozhodčího, ostravský hráč porušil pravidlo o ofsajdu.

53:54

Hrníčko projel zpoza branky kolem levé tyče až před Baroše, ale skákající puk přikryl domácí gólman. Hrníčko nakonec ztroskotal na jednom z bránících hráčů Frýdku-Místku.

53:41

Už při hře v plném počtu projel levou stranou do útočného pásma Bitten a zkusil vystřelit zápěstím z levého kruhu. Michálek srazil jeho pokus do ochranné sítě.

HC Frýdek-Místek – HC RT TORAX Poruba 2011

1:0

konec (1:0, 0:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Kurovský (Komorski, Lyszczarczyk)

HC Frýdek-Místek: Baroš (Foltán) – M. Zbořil, J. Michálek, Ogurcov, Matyáš, Ciura, Korím – O. Šedivý (A), David Bartoš, Šlahař – Lyszczarczyk, Komorski, Kurovský – Christov (C), Peterek, Martynek (A) – M. Hrubec, Klimša, Ján Blaško – Čmiel.
Trenér: Trličík.

HC RT TORAX Poruba 2011: Muštukovs (Slíž) – Husa, Szathmáry, Hajný, T. Voráček (A), Žovinec, Kanko – Stloukal, Réway, Hrníčko – Gřeš, Vachovec (C), Jenyš (A) – Guman, Korkiakoski, Marek Špaček – Bitten, R. Toman, Pořízek – Carter.
Trenér: Režnar.

Rozhodčí: Vrba, Tvrdoň – Beneš, Horažďovský.

Diváci: 1202

Průběh zápasu
1. třetina
04:20 FRM 1:0 Kurovský (Komorski, Lyszczarczyk)
Po 1. třetině
2. třetina
24:13 FRM 2 Korím, hrubost
POR 2 Husa, hrubost
35:52 POR 2 Husa, držení
Po 2. třetině
3. třetina
50:29 POR 2 Guman, sekání
59:35 POR 2 Guman, vysoká hůl
Konec