Menu

Hokej

Chance liga

HC Stadion Litoměřice – HC Stadion Vrchlabí

3:2

konec (1:0, 2:1, 0:1)

02.02.2022, 17:30 • Kalich Arena, Litoměřice • 44. kolo • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 1.6 4.8 4.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Já se s Vámi pro dnešek loučím a přeji hezký zbytek večera. (19:40:58)
Velmi dramatický závěr utkání, nicméně k vyrovnání ze strany Vrchlabí už nedošlo! Litoměřický Stadion tak po dvou domácích zaváháních v řadě bere domácí vítězství a upevňuje tak pozici na čele tabulky. Pro Vrchlabí tento výsledek znamená jediné, a sice, že se bude muset nadále snažit, aby proklouzl mezi šestku nejlepších pro přímý postup do čtvrtfinále.

Konec zápasu.

59:40

Vrchlabí s prázdnou brankou!

59:32

Domácí v plném počtu.

59:22

Akční Patrik Marcel dokázal vyhodit kotouč až k Soukupovi.

58:50

Od modré vypálil Tomáš Linhart. Král vyrazil betony.

58:27

Důležitý blok Martina Procházky. I tak byl ale na puku první Matýs.

57:36

Zakončení Ondřeje Matýse tentokrát až ke Královi nedolétlo. Litoměřická obrana posléze puk vyhodila do bezpečí.

57:32

Oddechový čas pro hosty.

57:32

Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Válek – 2 min., sekání).

57:10

Jiří Jebavý poslal do útoku Marka Berku. Tomu ovšem cestu zkřížil Pavel Mrňa a Vrchlabí se vrátilo ke Královi.

56:53

A následně také vyhodit kotouč na zakázané uvolnění.

55:44

Riku Sihvonen nedovolil najíždějícímu hráči Vrchlabí pokračovat v cestě na branku Tomáše Krále. Hosté z Krkonoš se tak museli vrátit až k Jakubu Soukupovi.

54:49

Povedená akce Filipa Koffera, který zakončoval z pokleku na levé hranici brankoviště. Královi se ovšem povedlo betony vyrazit kotouč nad sebe.

53:55

Tlak kališníků graduje. Na gólmana Soukupa ale letěla jen jedna střela, načež Východočeši vyvezli kotouč směrem ke Královi.

53:09

Litoměřičtí se nadále drží poblíž Soukupovy branky. Nemohou se ale odlepit od mantinelu a tím také vypálit na jeho svatyni.

53:01

Dnešní utkání sleduje 761 diváků.

52:24

Roman Přikryl si obhodil bránícího hráče Vrchlabí a poslal do akce Riku Sihvonena. Ten se ale na modré čáře ocitl v postavení mimo hru.

51:39

Pod pravým úhlem poslal Ondřej Matýs kotouč směrem ke Králově brance. Tím se mu také podařilo rozezvonit levou tyč jeho svatyně.

51:05

Hosté v plném počtu.

50:54

Vrchlabští následně vyhodili kotouč až ke Královi, kde se k rozehrávce postavil Karel Klikorka.

50:39

Karel Klikorka lehce posunul puk doprava na Jaroslava Kracíka, který následně nekompromisně vypálil. Jakubu Soukupovi se ale v poslední možnou chvíli podařilo kotouč stáhnout do lapačky.

50:09

Kališníci si opět přihrávají po obvodu útočné třetiny a vyčkávají na zisk vhodné střelecké polohy.

49:49

Už to vypadalo, že kališníci půjdou do čtyř. Filip Koffer ale faul na svou osobu od Patrika Marcela u sudích odvolal! Přestože jeho tým bude ještě více jak minutu v oslabení, navíc prohrává o gól.

49:34

Za pukem do útočného pásma rychle vystartoval Riku Sihvonen. Nic mu to ale nebylo platné, Filip Koffer se rychle dostal zpět ke kotouči a před Královu branku.

49:13

Od modré tvrdě napasoval kotouč na Soukupovu branku Patrik Marcel. Vrchlabský gólman si ovšem dokázal poradit díky svým betonům.

49:05

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Patrik Urban – 2 min., nedovolené bránění).

48:22

Kolem vlastní branky přejíždí z jedné strany na druhou Ivan Lytvynov. Vrchlabí se ale i díky tomu dostalo do útoku. Ten mu ovšem tentokrát nevyšel pro postavení útočícího hráče v brankovišti.

47:19

Z těžkého boje o kotouč poblíž Soukupovy klece vybruslil vítězně Patrik Urban, který se prokličkoval až k zakončení na Krále. To ale tentokrát nebylo nijak přesné.

46:39

Nadějný průnik Litoměřic pohořel na přihrávce zprava směrem do mezikruží. Vrchlabští se díky tomu mohli vydat do brejku.

45:43

Dlouhé přihrávky na Tomáše Křehlíka se chopil Michal Machač. Vrchlabští se ale nyní k ničemu nedostali a domácí tým tak opět rozehrává zpoza Králových zad.

44:27

Po zpětné akci směrem k modré vystřelil Denis Kusý. Jeho ránu ale litoměřičtí obránci dokázali po cestě zblokovat. Jakub Černohorský následně rozjel protiakci.

43:57

Další kališnická rozehrávka zpoza vlastní branky. Hlavním strůjcem je tentokrát Jan Výtisk.

43:00

Patrik Marcel zapomněl mezi nohama kotouč, který se chystal rozehrát. Posléze se ale této rozehrávky chopil Roman Přikryl, který projel s pukem až k Soukupově brance. Zakončil ale nedokázal.

42:02

42:02 Patrik URBAN - 3:2

42:02

Vrchlabí vstřelilo branku!
Vrchlabští se vrací na dostřel svého soupeře! Nedbalovu střelu od mantinelu ještě dokázal Král vykrýt svými betony do protipohybu, nicméně na Voženílkovo nahození a následnou dorážku z hole PATRIKA URBANA už nestačil a puk mu tak sjel za jeho záda. Asistence: Marek Voženílek a Karel Nedbal.

41:13

Zpoza vlastní branky si kotouč na další rozehrávku postavil Karel Nedbal. Do útoku se záhy prosmýkl Ondřej Matýs, který ale modrou čáru přešel v ofsajdu.

40:33

Velmi aktivně si v útočném pásmu počínal Tomáš Kaut. Litoměřické obraně se ale posléze podařilo puk vyhodit do střední části ledové plochy.

40:24

První střelu od mantinelu vyslal Denis Kusý. Litoměřický gólman ale zůstal ve střehu a kotouč mu zaplul do lapačky.

40:04

Vrchlabští nahodili kotouč až k Tomášovi Královi.

40:01

Začala třetí třetina.
Do druhé části utkání vstoupil lépe litoměřický Stadion, který si hned od počátku vytvořil tlak. Ten vyústil ve dvě vstřelené branky. Posléze se sice Vrchlabským podařilo snížit, i tak ale domácí tým vstoupí do další fáze utkání s dvoubrankovým náskokem.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:30

Tomáš Urban vyhrál souboj o kotouč s Romanem Přikrylem a poslal ho na střed, kde stál Patrik Urban. Ten ho ale nedokázal rychle zpracovat, čímž nevystřelil.

38:33

Karel Klikorka se pokusil o průjezd přes střední pásmo. Kvůli zblokování cesty ale pouze nahodil puk dopředu. Ke střele se tedy posléze dostal Dominik Soukup, jehož ránu ale vrchlabský gólman vyrazil.

38:26

Ofsajd zastavil Vrchlabské na jejich další cestě směrem ke Královi.

37:41

37:41 Patrik URBAN - 3:1

37:41

Vrchlabí vstřelilo branku!
Hráčům Vrchlabí se podařilo díky vydařené akci snížit! PATRIK URBAN se sám utrhl směrem do mezikruží, odkud poslal kotouč naprosto přesně do pravého horního rohu Královy klece. Asistence: Pavel Mrňa a David Kajínek.

36:57

Na Tomáše Krále ale vystřelit nedokázali a Pavel Mrňa si opět staví kotouč k další rozehrávce směrem dopředu.

36:17

Vrchlabským se podařilo prosmýknout do útočného pásma.

36:10

Střela Dominika Soukupa od modré čáry našla své vyústění přímo v lapačce jeho jmenovce strážícího vrchlabskou branku.

35:22

Rychle okolo vrchlabské branky projel Marek Berka. V mezikruží se dostal k rychlému zakončení, leč to dokázala obrana hostí ještě před Soukupem vyrazit do bezpečí.

34:19

Další Marcelova střela od modré. Tentokrát jí ovšem dokázal vyblokovat Tomáš Linhart.

33:05

Křižnou nahrávku od Karla Klikorky se z levé strany pokusil gólově dotáhnout Riku Sihvonen. Puk mu ale sjel hodně dopředu, čímž ho poslal do ochranného plexiskla nad Soukupovou brankou.

32:17

Domácí v plném počtu.

31:17

Hosté se stále drží poblíž Královy branky. Z pravého kruhu po ledě vystřelil Ondřej Chrtek, Král ale bleskově reagoval svými betony.

30:25

Vrchlabí opět kombinuje v útočné třetině. K první, avšak velmi nepřesné střele, se dostal Tomáš Linhart.

30:17

Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Výtisk – 2 min., podrážení).

29:26

29:26 Riku SIHVONEN - 3:0

29:26

Litoměřice právě vstřelily branku!
Trochu smolný gól pro vrchlabskou obranu! Patrik Marcel se napřáhl na modré čáře, poslal kotouč směrem na hranici brankoviště, kde ho dokázal tečovat RIKU SIHVONEN. Tím si připisuje už druhý dnešní gól. Asistence: Patrik Marcel a Roman Přikryl.

29:13

Své střelecké štěstí na modré vyzkoušel Jakub Černohorský. Jakub Soukup ale vyrazil puk svými betony k levému mantinelu.

28:46

Marek Voženílek přesně nabil na modrou Jiřímu Jebavému. Ten ale kolem sebe neměl žádného ze spoluhráčů, tudíž pouze vyhodil kotouč do bezpečí.

27:43

Kališníci pokračují v ostřelování Soukupovy svatyně. K první ráně zprava se dostal Jaroslav Kracík, který ovšem přestřelil celkem vysoko vrchlabskou klec.

26:47

26:47 Jaroslav KRACÍK - 2:0

26:47

Litoměřice právě vstřelily branku!
Kališníci po povedené souhře navyšují své vedení! Ondřej Procházka rychle obkroužil Soukupovu branku, načež poslal kotouč do mezikruží. Jeho starší bratr Martin sice promáchl, o to důrazněji se z druhé vlny napřáhl JAROSLAV KRACÍK, který rozvlnil síť klece Jakuba Soukupa. Asistence: Ondřej Procházka a Karel Klikorka.

25:57

Hned dvěma střeleckým pokusům Vrchlabí musel čelit v krátkém čase Tomáš Král. Oba dva ale nebyly nijak přesné, čímž neměl moc práce s jejich vykrytím.

25:19

Hráči Vrchlabí se stále pohybují poblíž Královy svatyně. K samotné střele se ale nemohou dostat.

24:27

Tomáš Křehlík nepřihrál přesně na Marka Berku. Hosté se tak dostali k volnému puku a rozjeli se s ním proti Králově kleci.

23:34

Litoměřickou rozehrávku narušil Michal Machač, který se s pukem dostal za Královu branku. Nenašel ale žádného ideálního adresáta před ní.

23:18

Domácí v plném počtu.

22:48

Rychlý Matýsův rozjezd zpoza vlastní branky dokázali kališníci v útočném pásmu zablokovat. Vrchlabští ale i tak pokračují v kombinaci na obvodu útočné třetiny.

22:10

Nájezd Vrchlabí směrem ke Královi byl rychle ukončen dalekým vyhozením kotouče za branku Jakuba Soukupa.

22:03

Matýsovy chyby v rozehrávce se jal využít Dominik Soukup, který se ale touto akcí dostal do ofsajdu.

21:24

Hráči Vrchlabí si rychle přihrávají po obvodu útočné třetiny. K zakončení se dostal Pavel Mrňa, který ale nahození od svého spoluhráče tečoval vysoko nad Královu branku.

21:18

Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Procházka – 2 min., držení).

20:41

Nepřesná souhra mezi Černohorským a Sihvonenem donutila kališníky se vrátit do vlastní třetiny.

20:05

Přestože Vrchlabští vyhráli úvodní buly, dokázal Lukáš Válek ukořistit kotouč pro sebe. S ním také zvládl najet před Soukupovu branku a nasměrovat puk přímo do jeho lapačky.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina přinesla víceméně vyrovnanou a aktivní hru. Více štěstí ale měly domácí Litoměřice, které se zásluhou Riku Sihvonena a jím využité přesilovky dostaly do jednobrankového náskoku.

20:00

První třetina skončila.

19:33

Po vyrovnání početních sil se Vrchlabí vydalo do brejku. Ještě ve středním pásmu ale bylo zastaveno a muselo se vrátit k Soukupovi.

19:28

Hosté v plném počtu.

19:06

Litoměřice se stále drží na dostřel Soukupovy klece. Před ním ovšem stojí připravená obrana vrchlabského Stadionu, která znemožňuje domácím jakkoliv ohrozit branku.

18:16

Kališníkům se těsně před brankovištěm nepodařilo dotlačit kotouč do branky. Naopak Vrchlabští ho zvládli vyhodit. Ke Královi si tak musel udělat výlet Patrik Marcel.

17:33

Litoměřičtí si opět přihrávají po obvodu útočné třetiny. K první ráně se dostal Riku Sihvonen. Jakub Soukup ovšem tento kotouč vyrazil svými betony.

17:28

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Linhart – 2 min., vysoká hůl).

17:04

Mrňova střela od levého mantinelu byla hodně nepřesná. Vrchlabí se ale i tak drží v útočné třetině.

15:58

Vrchlabští se snaží probít z kališnického sevření v obranné třetině. Povedlo se to Michalu Machačovi, který se dokonce dostal do útoku. Mezi kruhy ale narazil na Karla Klikorku, jemuž se povedlo soupeře o puk obrat.

15:37

Ivan Lytvynov se rychle vracel pro puk za vlastní branku. Vrchlabští ho ale celkem snadno odevzdali do moci soupeře, čímž se k další rozehrávce postavil Patrik Marcel.

14:39

O další vrchlabskou střelu se z pravého kruhu postaral Tomáš Linhart. Gólman Král ovšem jeho dělovku pokryl.

13:33

Vrchlabí se rychle snažilo o vyrovnání. Před brankou se zjevil Ondřej Chrtek, který čekal na kotouč pro dorážku. Za ním ale stála celá obranná čtveřice litoměřického týmu, která si dokázala puk ukořistit pro sebe.

12:59

Hosté v plném počtu.

12:59

12:59 Riku SIHVONEN - 1:0

12:59

Litoměřice právě vstřelily branku!
Napodruhé už to RIKU SIHVONENOVI vyšlo! Krátkou přihrávku z vrcholu od modré od Karla Klikorky dokázal zcela nekompromisně z levého kruhu napasovat přímo do Soukupovy svatyně a posílá tak svůj tým do vedení. Asistence: Karel Klikorka a Petr Hauser.

12:05

Patrik Marcel rozehrál zpoza branky další akci svého týmu. Tu zakončoval prudce zleva Riku Sihvonen. Vrchlabským se ale i tento kotouč podařilo zablokovat.

12:00

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jan Oliva – 2 min., vysoká hůl).

11:44

Jakub Černohorský nabil s odrazem o mantinel Jaroslavu Kracíkovi, který míří směrem k vrchlabské svatyni.

11:27

Hosté v plném počtu.

10:55

Vrchlabským bekům se podařilo narušit souhru mezi Ondřejem Procházkou a Jaroslavem Kracíkem. Puk se ocitl v rohu kluziště.

10:13

Litoměřickým se rychle povedlo obsadit pozice v útočném pásmu. V něm si zvládají přihrávat, nicméně volnou střeleckou pozici stále ne a ne najít.

09:32

Svou úvodní přesilovku zahájili kališníci přihrávku ve vlastním pásmu mezi Romanem Přikrylem a Patrikem Marcelem.

09:27

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Martin Heřman – 2 min., nedovolené bránění).

09:21

Kusého vyhození kotouče přelétlo Královu branku.

08:13

O další rozehrávku od vlastní branky se postaral Tomáš Linhart. Ke střele z mezikruží se následně odhodlal Ondřej Matýs. Litoměřičtí obránci ji ale zvládli zblokovat.

07:27

Nadějnou litoměřickou kombinaci zakončil střelou od modré Karel Klikorka. Gólman Soukup měl ještě ztíženou situaci, neboť v jeho výhledu těsně před brankovištěm přepadával jeden z hráčů Litoměřic přes bránícího hráče Vrchlabí. I tak ale dokázal kotouč udržet.

06:51

Domácí v plném počtu.

06:25

Další kališnický úprk podél levého mantinelu. Tentokrát se o něj postaral Petr Hauser. Toho ale v útočném pásmu odstavil od puku Karel Nedbal.

05:35

Ondřej Procházka vyslal do akce Martina Böhma, který přejel křižmo střední pásmo a z levého kruhu vystřelil na Soukupa. Jeho šanci ale ještě dokázal zblokovat jeden z vrchlabských obránců.

04:53

Výtiskovo vyhození kotouče nasměroval ještě hlouběji do prostoru Marek Berka. Vrchlabským se ale rychle povedlo vrátit zpět před Tomáše Krále.

04:51

Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Roman Přikryl – 2 min., podrážení).

04:11

Nepřesné přihrávky Martina Böhma na Jiřího Jebavého využil Tomáš Kaut, který z první nasměroval kotouč pod velkým úhlem na Krále. Litoměřický gólman ho ale udržel u těla.

03:31

Hosté se osamostatnili za vlastní brankou, odkud se snaží o rozehrávku.

02:41

Vrchlabští se dostali k první výraznější příležitosti. Přesně mezi kruhy se objevil David Chalupa, který ovšem poslal puk přímo do Královy lapačky.

01:43

Pavel Mrňa neposlal přesný pas na střed k Filipu Kofferovi. Toho využili domácí a vydali se rychle směrem k brance Jakuba Soukupa.

00:54

Pavel Mrňa se pokusil vypálit přes dvojici bránících hráčů Litoměřic. Královu branku ale celkem výrazně minul.

00:07

Jako první se akce chopil litoměřický tým. Zpoza vlastní branky se k rozehrávce dostal Roman Přikryl. K první střele pak z pravého kruhu Jakub Černohorský.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – P. Marcel, Černohorský, Výtisk (C), Klikorka, Jebavý (A), Martin Böhm, Kuboš – Válek, R. Přikryl, Sihvonen – O. Procházka, Kracík, Martin Procházka – Křehlík, Berka, Hauser – D. Soukup, Rouha, Tlačil.
Trenér: David Bruk

HC Stadion Vrchlabí: J. Soukup (O. Štěpánek) – Linhart (C), Lytvynov, Kajínek, T. Kynčl, M. Voženílek, Nedbal, Oliva – Heřman (A), Chrtek, Kusý – Koffer, T. Kaut (A), Mrňa – Matýs, P. Urban, T. Urban – M. Machač, Pochobradský, D. Chalupa.
Trenér: Tomáš Jirků

Rozhodčí: Bejček, Čáp – Belko, Sedláček.
Vrchlabští naopak ještě bojují o přímý postup do čtvrtfinále play-off. Šance k tomu mají více než výrazné, na šestý Prostějov ztrácejí z osmé příčky jediný bod. Po novém roce se jim ale víceméně daří. Ze sedmi zápasů nezvládli bodovat jen v jediném, kdy nestačili venku těsně na Kolín. V jednom případě brali bod za prohru v prodloužení, naopak dvakrát vyhrálo Vrchlabí v samostatných nájezdech. K tomu třikrát, když se připočte i kontumace zápasu s Kadaní, vyhráli za plný počet bodů.
Domácí Litoměřice se stále drží na čele ligové tabulky. V poslední době ale trochu pokulhávají a náskok na druhou Třebíč snížily na současných deset bodů. Po dlouhé sérii výher totiž kališníkům nevyšly dva domácí zápasy, první proti Vsetínu a druhý proti Přerovu. Naopak na kluzištích soupeřů drží díky výhře nad Porubou dále neporazitelnost.
Zdravím vás u 44. kola hokejové Chance ligy. Kalich Arena v Litoměřicích tentokrát bude hostit duel dvou týmů se jménem Stadion. A sice domácí HC Stadion Litoměřice vyzve HC Stadion Vrchlabí. Přeji příjemné hokejové počtení.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

HC Stadion Litoměřice – HC Stadion Vrchlabí

3:2

konec (1:0, 2:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Sihvonen (Klikorka, Hauser), 27. Kracík (O. Procházka, Klikorka), 30. Sihvonen (P. Marcel, R. Přikryl) – 38. P. Urban (Mrňa, Kajínek), 43. P. Urban (M. Voženílek, Nedbal)

HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – P. Marcel, Černohorský, Výtisk (C), Klikorka, Jebavý (A), Martin Böhm, Kuboš – Válek, R. Přikryl, Sihvonen – O. Procházka, Kracík, Martin Procházka – Křehlík, Berka, Hauser – D. Soukup, Rouha, Tlačil.
Trenér: David Bruk

HC Stadion Vrchlabí: J. Soukup (O. Štěpánek) – Linhart (C), Lytvynov, Kajínek, T. Kynčl, M. Voženílek, Nedbal, Oliva – Heřman (A), Chrtek, Kusý – Koffer, T. Kaut (A), Mrňa – Matýs, P. Urban, T. Urban – M. Machač, Pochobradský, D. Chalupa.
Trenér: Tomáš Jirků

Rozhodčí: Bejček, Čáp – Belko, Sedláček

Diváci: 761

Průběh zápasu
1. třetina
04:51 LTM 2 R. Přikryl, podrážení
09:27 VRC 2 Heřman, nedovolené bránění
12:00 VRC 2 Oliva, vysoká hůl
12:59 LTM 1:0 Sihvonen (Klikorka, Hauser)
17:28 VRC 2 Linhart, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
21:18 LTM 2 Martin Procházka, držení
26:47 LTM 2:0 Kracík (O. Procházka, Klikorka)
29:26 LTM 3:0 Sihvonen (P. Marcel, R. Přikryl)
30:17 LTM 2 Výtisk, podrážení
37:41 VRC 3:1 P. Urban (Mrňa, Kajínek)
Po 2. třetině
3. třetina
42:02 VRC 3:2 P. Urban (M. Voženílek, Nedbal)
49:05 VRC 2 P. Urban, nedovolené bránění
57:32 LTM 2 Válek, sekání
Konec