Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Lucembursko – Irsko

0:3

konec (0:0)

14.11.2021, 20:45 • Stade de Luxembourg • Skupina A • Karel Jedlička

Tipsport: 4.13 3.41 1.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Callum Robinson tleská na tribunu irskému kotli, na jeho místo vbíhá Andrew Omobamidele. A současně proběhnou i další změny: Joshe Cullena a Matta Dohertyho na závěrečný úsek hry vystřídají Conor Hourihane a Troy Parrott.

88

88. Callum ROBINSON - 0:3

88

Irsko právě vstřelilo branku!
Parádní akce je stvrzenkou třetího místa ve skupině. McCleanův křížný pas sklepl ve výskoku jedním dotekem před bránu Knight a taktéž jeden dotek stačil CALLUMU ROBINSONOVI k doklepnutí do odkryté brány.

86

V dresu Lucemburska opouští hrací plochu Christopher Martins, přichází letošní senzační účastník Ligy mistrů s Šeriffem Tiraspol Sebastien Thill.

84

Žlutou kartu dostává Jason Knight (Irsko).

82

Odchází střelec druhého gólu Irska Chiedozie Ogbene, na jeho místo nastupuje Alan Browne.

78

Schon v první půli pochytal několik šancí, po přestávce už to zdaleka taková paráda v jeho podání není. Teď znovu kiksnul v rozehrávce, nataženou rukou naštěstí stačil zastavit Robinsonův nedůrazný pokus.

77

Žlutou kartu dostává Maxime Chanot (Lucembursko).

75

75. Chiedozie OGBENE - 0:2

75

Irsko právě vstřelilo branku!
Jeffrey Hendrick ťukl míč šajtlí do uličky Jasonu Knightovi, který vylákal brankáře a patičkou posunul míč na malé vápno. Tam CHIEDOZIE OGBENE skluzem přehodil poslední překážku v podobě lucemburského kapitána Janse.

67

67. Shane DUFFY - 0:1

67

Irsko právě vstřelilo branku!
Cullenův „krátký roh“ Schon podběhl a míč se stáčel do brány. Možná by tam stejně skončil, z půl metru ho ještě hlavou či přesně řečeno čelistí sklepl obránce Brightonu SHANE DUFFY.

62

První střídání v mužstvu Irska: ze hřiště odchází Adam Idah, nahrazuje ho Jason Knight.

56

Žlutou kartu dostává Shane Duffy (Irsko) za faul loktem ve výskoku.

54

54. neuznaný gól Sinaniho

54

Jansovu přízemní přihrávku uklízí do sítě placírkou Sinani, bělehradský rodák se však radoval předčasně. Gól je po poradě s VAR odvolán pro útočný faul.

52

První střídání v týmu Lucemburska: ze hřiště odchází sedmnáctiletý talent kapverdského původu Yvandro Borges, kterého nahradí Maurice Deville.

50

Sledujeme pořádnou divočinu, obrany hoří a šance stíhá šanci. Hostující Hendrick vnikl zprava až před bránu, mířil do šibenice, jenže napnul pouze boční síť.

49

49. Rodrigues nepotrestal hrubku v irské rozehrávce

49

Chyba v rozehrávce se nevyhnula ani Irům a Selimović okamžitě přistrčil míč Rodriguesovi, který z rohu velkého vápna zkoušel obstřelit vysunutého Bazunua. Gólman z třetí anglické ligy jeho úmysl vystihl a skokem na levačku zasahuje.

47

Žlutou kartu dostává Josh Cullen (Irsko).

45

Gól do šatny visel po šestém rohovém kopu hostů na vlásku. Ralph Schon se zaskvěl mrštným skokem k pravé tyči a vyškrábl křížnou hlavičku Joshe Egana!

40

40. Martinsovu hrubku zachránil Schon, který vytáhl Ogbeneho střelu nad břevno

40

Robinsonovu střelu po rychlém kontru zablokoval Martins, který vzápětí nepochopitelně namazal Ogbenemu. Jeho dělovku pod břevno vytahuje Schon dlaněmi na roh.

22

22. Oliver Thill protáhl brankáře Irska krásnou střelou z dálky

22

Lucemburčané otáčejí hru a nádhernou dalekonosnou střelu Olivera Thilla vyškrabuje irský gólman Bazunu robinzonádou na roh.

22

Žlutou kartu dostává Christopher Martins (Lucembursko).

9

9. Schon vyráží Robinsonovu povedenou střelu

9

Callum Robinson napálil skákavý sražený centr z velkého vápna k zadní tyči. Jediný zástupce lucemburské ligy v domácím mužstvu Ralph Schon maří jeho šanci mrštným skokem po levici.

6

Žlutou kartu dostává Vahid Selimović (Lucembursko). Bývalý mládežnický reprezentant Srbska zasáhl vysokou nohou rodilého Nigerijce Ogbeneho.

Lucembursko – Irsko

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 67. Duffy (Cullen), 75. Ogbene (Knight), 88. Robinson (Knight)

Karty:   6. Selimovic (LUX), 22. Martins (LUX), 77. Chanot (LUX) – 47. Cullen (IRL), 56. Duffy (IRL), 84. Knight (IRL)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 2:6. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:14.

Lucembursko: Schon – Jans /C/, Chanot, Martins (86. S. Thill), Pinto – O. Thill, Selimović, Barreiro, Sinani – Rodrigues, Sanches (52. Deville).
Náhradníci: Kips, Martin – Bohnert, Malget, Pimentel, Veiga, Skenderović, Olesen, Omosanya.

Irsko: Bazunu – Coleman /C/, Duffy, Egan, Doherty (89. Parrott) – Cullen (89. Hourihane), Hendrick – Robinson (89. Omobamidele), Ogbene (82. Browne), McClean – Idah (62. Knight).
Náhradníci: Kelleher, Travers – Stevens, Collins, McGrath, Keane, O'Dowda.

Rozhodčí: Bognár – Buzás, Kóbor (HUN)

Diváci: 9300