Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Arménie – Německo

1:4

konec (0:2)

14.11.2021, 18:00 • Stadion republiky Vazgena Sargsjana, Jerevan • Skupina J • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 18.0 9.12 1.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Německo zakončilo kvalifikaci na světový šampionát výhrou v Arménii a zaznamenalo pod vedením nového trenéra Hansiho Flicka sedmé vítězství v řadě. Němci vyhráli devět z deseti kvalifikačních zápasů a porážka od Severní Makedonie je nakonec nemusí příliš mrzet. Jediný přemožitel našeho západního souseda totiž skončil na druhým místě skupiny a zahraje si baráž. Konečný výsledek v Arménii. Arménie 1 Německo 4. (19:54:56)

90+1

Konec zápasu.

90

Nad rámec dnešního zápasu byla nastavena 1 minuta.

89

Kai Havertz nedokázal zpracovat míč na levé straně hřiště v blízkosti brankové čáry a vzteky poté nakopl míč do reklamy, což vyvolalo hlasité bučení fanoušků.

88

Julian Brandt se nedokázal uvolnit na pravé straně šestnáctky v nulovém úhlu a vybojoval alespoň rohový kop, následný centr Německa byl ale příliš vysoký a dlouhý.

86

Lucas Nmecha zamířil těsně před střídáním na obou stranách z pravé strany šestnáctky těsně vedle vzdálenější levé tyče a jeho další pokus byl zablokován.

84

Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Solomon Udo, přichází Artak Grigorjan.

83

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Jonas Hofmann, přichází Bote Baku.

80

Stanislav Bučněv teď nedokázal udržet přízemní střelu Maximiliana Arnolda zpoza šestnáctky a po zpětné přihrávce jednoho z Němců vznikl u levé tyče obrovský závar, hosté ale popáté míč do sítě nedostali! Arménie tak přežila obrovskou šanci.

79

Jonas Hofmann se snažil prosadit na pravé straně šestnáctky, jenže u postranní čáry na míč těsně nedosáhl a domácí fotbalisté Arménie mohli vhazovat.

78

Po vystřídání na obou stranách se hra trochu uklidnila. Domácí fanoušci bučí při každé přihrávce Němců, kteří vedou 4:1 a mohou zápas v klidu dohrávat.

76

Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Henrich Mchitarjan, přichází Narek Grigorjan.

75

David Raum se ocitl na levé straně šestnáctky po pěkné kombinační akci v šanci, jeho střílený přízemní centr byl ale odvrácen na rohový kop Andrém Calisirem.

73

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Florian Neuhaus, přichází Kevin Volland.

72

Florian Neuhaus se dostal na hranici šestnáctky k přízemní střele, jenže zamířil pouze doprostřed brány a domácí brankář Stanislav Bučněv si připsal snadný zákrok.

69

Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Sargis Adamjan, přichází Norberto Briasco-Balekian.

69

Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Choren Bajramjan, přichází Lucas Zelarayán.

68

Střídající Maximilian Arnold fauloval ve středu hřiště a za taktický faul viděl od rozhodčího hned žlutou kartu.

Arménie – Německo

1:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 59. Mchitarjan (pen.) – 15. Havertz (J. Hofmann), 45+4. Gündoğan (pen.), 50. Gündoğan (T. Müller), 64. J. Hofmann

Karty:   45+3. T. Voskanjan (ARM) – 58. Neuhaus (GER), 68. Arnold (GER)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 1:10. Střely mimo: 2:7. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:7.

Arménie: Bučněv – Terterjan, Harojan, Calisir, T. Voskanjan – Bajramjan (69. Zelarayán), Udo (84. Artak Grigorjan), Spercjan, Margarjan – Mchitarjan (C) (76. Grigorjan) – Adamjan (69. Briasco-Balekian).
Náhradníci: D. Jurčenko, Beglarjan – Artak Grigorjan, Wbeymar, Zelarayán, Avanesjan, Barseghjan, Hovhannisjan, Briasco-Balekian, Hambardzumjan, Karapeťan, Grigorjan.

Německo: ter Stegen – Tah, Kehrer, Ginter – Gündoğan (60. Arnold), Raum, Sané (60. Brandt), J. Hofmann (83. Baku), Neuhaus (73. Volland) – T. Müller (C) (60. L. Nmecha), Havertz.
Náhradníci: Trapp, Leno – Günter, Baku, Volland, Arnold, L. Nmecha, Brandt.

Rozhodčí: François Letexier (FRA). Asistenti: Cyril Mugnier (FRA), Mehdi Rahmouni (FRA). Čtvrtý rozhodčí: Jérémy Stinat (FRA). VAR: Jérémie Pignard (FRA). AVAR: Eric Wattellier (FRA)