Menu

Hokej

Reprezentace žen do 16 let

Česko – HC Tygři Klášterec nad Ohří

6:0

konec (1:0, 2:0, 3:0)

12.11.2021, 16:00 • Zimní stadion Klášterec nad Ohří • Vít Trubička (@VtTrubika)

59:09

Česko právě vstřelilo branku!
České hráčky ještě před koncem třetiny navyšují své vedení! V chaosu před Horáčkovou brankou se nejlépe zorientovala BÁRA HRAČOVÁ, která z levé strany prostrčila kotouč za záda kláštereckého gólmana. Asistence: Šarlota Stýblová a Linda Vocetková.

52:12

Česko právě vstřelilo branku!
Povedený nájezd Anežky Čábelové, po jejíž střele vyrazil Jakub Horáček kotouč na hůl LINDY VOCETKOVÉ, která už bez větších obtíží uklidila kotouč do zcela odkryté branky kláštereckého týmu. Asistence: Anežka Čábelová.

40:35

Česko právě vstřelilo branku!
Další rychlý gól českého týmu zkraje třetiny! Odraženého kotouče od betonů Jakuba Horáčka se zmocnila KAROLÍNA SKOŘEPOVÁ, která z první uklidila puk zpět do klášterecké branky. Asistence: Klaudie Pietrasová.

35:12

Další nájezd Anny Kalové po chybě české obrany v útočném pásmu! Na Šenkovou tentokrát mířila z levé strany a i v tomto případě dokázala gólmanka reprezentační šestnáctky vyrazit kotouč před sebe do protipohybu.

22:07

Česko právě vstřelilo branku!
Vzápětí padl i třetí gól. Bezprostředně po buly zaskočila česká reprezentace svou kombinací svého soupeře a k zakončení se dostala MAGDALENA FELCMANOVÁ, která navyšuje vedení už na rozdíl třech branek. Asistence: Klaudie Pietrasová.

21:51

Česko právě vstřelilo branku!
Zkraje druhé třetiny navyšují české reprezentantky své vedení! Z levé hranice brankoviště vymetla šibenici klášterecké branky ANEŽKA ČÁBELOVÁ. Asistence: Klaudie Slavíčková.

18:12

Další samostatný nájezd Anny Kalové. Tentokrát se vydala středem pole a nikým nehlídaná se pokusila Šenkovou přelstít po zemi. Gólmanka českého týmu ale opět precizně reagovala svými betony a kotouč dostala mimo brankoviště.

15:59

Napříč celým útočným pásmem si křižmo najela ke střele Linda Vocetková. Následně vypálila z hranice pravého kruhu. Jakub Horáček ale poslal kotouč vyrážečkou nad sebe.

08:19

Povedená akce Anny Kalové a ještě pěknější zákrok gólmanky Šenkové! Kalová se pokusila kličkou posunout kotouč na vzdálenější tyč, nicméně brankářka českého týmu vysunula proti puku své betony, o níž jej zastavila.

02:53

Česko právě vstřelilo branku!
České reprezentantky jdou do vedení! Vydařeným sólem z pravé strany si vymíchla obranu Klášterce VIKTORIE JÍLKOVÁ a křižnou ranou otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Julie Jebousková.

Česko – HC Tygři Klášterec nad Ohří

6:0

konec (1:0, 2:0, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Jílková (Jebousková), 22. Čábelová (Slavíčková), 23. Felcmanová (Pietrasová), 41. Skořepová (Pietrasová), 53. Vocetková (Čábelová), 60. Hračová (Stýblová, Vocetková)

Česko: Šenková (Jaworská) – Chladová, Panešová, Hujová, Stýblová, Velínská, Slavíčková, Šťástková, Paroubková – Mazancová Z., Jílková, Jebousková – Vocetková, Čábelová, Hračová – Skořepová, Pietrasová, Felcmanová – Fromová, Mazancová A., Prošková.

HC Tygři Klášterec nad Ohří: Horáček (Marek) – Šírlo, Gerstner, Chmelař, Moro, Kalová, Zítek, Kozlík, Suldovský, Mudrová, Nigrin, Opat, Dautovský, Panuška, Mičík.

Rozhodčí: Hrubý – Pěkný, Herles

Průběh zápasu
1. třetina
02:53 CZE 1:0 Jílková (Jebousková)
Po 1. třetině
2. třetina
21:51 CZE 2:0 Čábelová (Slavíčková)
22:07 CZE 3:0 Felcmanová (Pietrasová)
Po 2. třetině
3. třetina
40:35 CZE 4:0 Skořepová (Pietrasová)
52:12 CZE 5:0 Vocetková (Čábelová)
59:09 CZE 6:0 Hračová (Stýblová, Vocetková)
Konec