Menu

Hokej

Reprezentace žen do 16 let

Česko – HC Tygři Klášterec nad Ohří

6:0

konec (1:0, 2:0, 3:0)

12.11.2021, 16:00 • Zimní stadion Klášterec nad Ohří • Vít Trubička (@VtTrubika)

Ode mne je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek pátečního večera. (17:56:03)
V Klášterci nad Ohří je dobojováno! České hráčky si zcela jednoznačně dokráčely k vítězství 6:0 po třetinách 1:0, 2:0 a 3:0. Až na pár okamžiků nepustily svého soupeře téměř k žádné příležitosti a tím si připisují první výhru v této sezóně. Už zítra na ně ale bude čekat zápas s devátou třídou chomutovských Pirátů a v neděli se opět představí proti výběru Kadaně a Klášterce nad Ohří.

Konec zápasu.

59:43

Dautovského střela nebyla nijak důrazná.

59:09

Česko právě vstřelilo branku!
České hráčky ještě před koncem třetiny navyšují své vedení! V chaosu před Horáčkovou brankou se nejlépe zorientovala BÁRA HRAČOVÁ, která z levé strany prostrčila kotouč za záda kláštereckého gólmana. Asistence: Šarlota Stýblová a Linda Vocetková.

58:24

Těsně před brankou se k zakončení dostaly Veronika Hujová s Lindou Vocetkovou. Na jejich souhru ale dokázal Jakub Horáček úspěšně vyzrát.

57:13

Barbora Prošková v rohu kluziště nedokázala v souboji vyzrát na Dautovského a Klášterec se mohl vydat k Šenkové. Její branku se snažil dobýt Lukáš Gerstner, který ale na ní krátkou střelou zprava nevyzrál.

56:38

O další zakončení se postarala Magdalena Felcmanová. I v tomto případě byl ale Horáček úspěšnější.

56:09

Z levé strany zakončila Bára Hračová. Jakubu Horáčkovi se i nyní povedlo udržet kotouč na ledové ploše.

54:57

Veronika Hujová tělem zastavila vyjíždějícího Vojtěcha Suldovského. Češky se díky tomu udržely na modré a pokračují v útočném tažení směrem k brance Jakuba Horáčka.

54:12

Adéle Fromové pouze sklouzl kotouč po hokejce, tím pádem nemohla důrazně vystřelit a Klášterec se opět probíjí k Anetě Šenkové.

53:10

Alekos Dautovský zastavil kombinaci českého týmu. Reprezentantky se tak musely vrátit k Anetě Šenkové, od níž se snaží probít zpět.

52:12

Česko právě vstřelilo branku!
Povedený nájezd Anežky Čábelové, po jejíž střele vyrazil Jakub Horáček kotouč na hůl LINDY VOCETKOVÉ, která už bez větších obtíží uklidila kotouč do zcela odkryté branky kláštereckého týmu. Asistence: Anežka Čábelová.

51:14

Nájezd Anny Kalové po křídle obrana českého týmu zastavila. Toho využila k brejku na opačnou stranu Adéla Fromová. Její akci ale zastavili rozhodčí kvůli ofsajdu.

50:16

Petr Panuška neudržel na modré kotouč proti dojíždějící české obránkyni. Reprezentační tým tak obrátil hru a opět se usadil v pásmu před Jakubem Horáčkem.

49:35

Kombinaci českého týmu zakončila Magdalena Felcmanová, proti její střele ale vystoupil Alekos Dautovský, který jí dokázal zablokovat.

48:52

Nepřesná střela Chladové zamířila vedle pravé tyče Horáčkovy branky. Češky tak musejí bojovat ve středním pásmu.

47:57

Aneta Paroubková si vybruslila do mezikruží, odkud se pokusila přelstít Jakuba Horáčka. Gólman kláštereckého týmu ale i tentokrát zvládl puk vyrazit k opačnému mantinelu.

46:55

Další důležitý zákrok Anety Šenkové. Kláštereckým se povedlo zakončit po kombinační akci na pravé straně kluziště, nicméně gólmanka českého týmu dokázala podržet kotouč u sebe.

45:12

Tečovaná střela z hole Adély Fromové doklouzala až k gólmanu Horáčkovi. Tomu ale tentokrát příliš starostí nenadělala a Klášterec mohl obrátit hru směrem k Šenkové.

44:44

Jakub Moro se musel vrátit pro kotouč za vlastní branku. Následně na modré o něj bojuje s hráčkami českého týmu, výsledkem čehož je střela na Horáčka. S tou si ale gólman Klášterce dokázal poradit.

43:35

Klaudie Pietrasová se pověsila na Annu Kalovou, čímž jí znemožnila v pokračování útočné příležitosti. Klášterečtí se ale i tak drží v útočném pásmu a čekají na vhodný moment pro střelu.

42:31

Od levého mantinelu poslala pod velkým úhlem kotouč na branku Anežka Čábelová. Jakubu Horáčkovi se ale i tentokrát podařilo vyrazit puk svými betony.

41:10

Zpoza branky nedokázala přesně nahrát Linda Vocetková. Klášterečtí se díky tomu vydali k Šenkové, střelu na její branku ale nevytěžili.

40:35

Česko právě vstřelilo branku!
Další rychlý gól českého týmu zkraje třetiny! Odraženého kotouče od betonů Jakuba Horáčka se zmocnila KAROLÍNA SKOŘEPOVÁ, která z první uklidila puk zpět do klášterecké branky. Asistence: Klaudie Pietrasová.

40:06

Češky se vydaly ihned po buly do útočného pásma. K zakončení se z pravého kruhu odhodlala Anežka Čábelová.

40:01

Začala třetí třetina.
Počátek druhé třetiny patřil opět českým hráčkám, které toho využily ke dvěma rychlým trefám. Pak se ale lehce osmělil i Klášterec, ten ovšem ve svých několika příležitostech nedokázal vyzrát na dobře chytající Šenkovou. Díky tomu vstupuje česká reprezentace do závěrečné fáze utkání s třígólovým náskokem.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:39

V posledních vteřinách se ještě Češky snaží bojovat v útoku.

38:09

Důležitý obranný zákrok Karolíny Skořepové, po kterém se Češky mohly vydat opět do útoku. Viktorii Jílkové se daří kroužit s pukem na holi po obvodu útočného pásma.

36:56

Přes dvě obránkyně dokázal vystřelit Karel Širlo. Ani on ale nedokázal vyzrát na Anetu Šenkovou, která opět udržela kotouč u těla.

36:07

Po buly se na modré napřáhl Karel Širlo, který posléze vyslal dělovku na gólmanku Šenkovou. Ta ale dokázala udržet kotouč u těla.

35:12

Další nájezd Anny Kalové po chybě české obrany v útočném pásmu! Na Šenkovou tentokrát mířila z levé strany a i v tomto případě dokázala gólmanka reprezentační šestnáctky vyrazit kotouč před sebe do protipohybu.

34:39

Veronika Hujová clonila dojíždějícímu Alekosi Dautovskému až do doby, kdy puk přikryla na ledové ploše Aneta Šenková.

33:27

Sama proti třem vyjela do šance Viktorie Jílková. V útočném pásmu zprava posunula kotouč na střed, kde stála Zikmunda Mazancová. Ta ale s pukem nebyla příliš obratná a odevzdala ho do moci kláštereckého týmu.

32:07

Nepřesná přihrávka Karolíny Skořepové na Adélu Fromovou vyslala do akce opět Annu Kalovou. Ta se ale tentokrát k zakončení nedostala. To se povedlo až o chvilku později Dominiku Mičíkovi, nicméně gólmanka Šenková zůstala ve střehu.

30:51

Zblokovaná střela Magdaleny Felcmanové od modré čáry. Do prostoru před Šenkovou se díky tomu vydal Tobias Herbert Nigrin, byl ale zcela sám, tudíž si s ním obrana českého týmu poradila bez větších obtíží.

29:58

Tvrdý náraz pocítila Zikmunda Mazancová v útočné třetině. Češky ale udržely puk a Viktorie Jílková může pokračovat v tlaku na kláštereckou branku.

29:09

Nahození Jakuba Mora po modré nedokázal zpracovat žádný z jeho spoluhráčů. Díky tomu se opět k puku dostaly české hráčky a přenesly hru zpět k Horáčkovi.

28:06

Bekhendem poslala kotouč po ledě na Horáčka Magdalena Felcmanová. Gólman Klášterce ale i tentokrát vyrazil a jeho tým se po delší době vydal na útočnou výpravu k brance Anety Šenkové.

27:37

Veronika Hujová udržela kotouč u mantinelu v souboji s Radkem Chmelařem. České hráčky se tak mohly dostat k zakončení, nicméně Jakubu Horáčkovi se povedlo zalehnout kotouč na ledové ploše.

26:38

Z levé strany prudce vypálila na Horáčka Viktorie Jílková. Gólman Klášterce ale dokázal kotouč betony vyrazit do protipohybu.

25:56

Kalová vs. Šenková potřetí! I tentokrát ale ve vzájemném souboji byla úspěšnější reprezentační gólmanka.

25:15

Dvě proti jednomu si najížděly Linda Vocetková a Bára Hračová. První zmiňovaná se následně dostala ke střele, avšak nepřesné.

24:12

V pokusu o průnik podél mantinelu nestačil Jan Zítek na dorážející Viktorii Jílkovou. České hokejistky se tak mohly vydat do protiakce.

23:26

Do samostatného brejku se dostal Jan Zítek, který následně vypálil na Šenkovou z levého kruhu. Gólmance české reprezentace se ale povedlo vyrazit puk za branku.

22:07

Česko právě vstřelilo branku!
Vzápětí padl i třetí gól. Bezprostředně po buly zaskočila česká reprezentace svou kombinací svého soupeře a k zakončení se dostala MAGDALENA FELCMANOVÁ, která navyšuje vedení už na rozdíl třech branek. Asistence: Klaudie Pietrasová.

21:51

Česko právě vstřelilo branku!
Zkraje druhé třetiny navyšují české reprezentantky své vedení! Z levé hranice brankoviště vymetla šibenici klášterecké branky ANEŽKA ČÁBELOVÁ. Asistence: Klaudie Slavíčková.

20:35

České reprezentantky se vydaly ihned po buly do útoku. K vystřelení se ale tentokrát nedostaly a Klášterec rozjel protiakci. Tu ale zastavili sudí kvůli ofsajdu.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je u konce. Český tým měl zcela jednoznačně více ze hry, což ale dokázal využít jen v jediný gól. Naproti tomu Klášterec měl dvě vydařené akce, o které se postarala Anna Kalová. Gólmanka Šenková se ale proti tomu blýskla povedenými zákroky.

20:00

První třetina skončila.

18:12

Další samostatný nájezd Anny Kalové. Tentokrát se vydala středem pole a nikým nehlídaná se pokusila Šenkovou přelstít po zemi. Gólmanka českého týmu ale opět precizně reagovala svými betony a kotouč dostala mimo brankoviště.

17:37

Důrazně za brankou Klášterce operovala Adéla Fromová. Ta následně vystavěla příležitost pro Viktorii Jílkovou. Česká akce ale pohořela na nepřesnosti v kombinaci.

16:57

Klaudie Slavíčková zastavila volný kotouč na modré před vlastní třetinou a snažila se o jeho posunutí zpět k Horáčkově svatyni.

15:59

Napříč celým útočným pásmem si křižmo najela ke střele Linda Vocetková. Následně vypálila z hranice pravého kruhu. Jakub Horáček ale poslal kotouč vyrážečkou nad sebe.

15:13

Povedená souhra mezi Viktorií Jílkovou a Julií Jebouskovou vyústila ve střelu druhé zmiňované z pravého kruhu. Jakub Horáček ale přesně zasáhl svými betony.

14:35

Z pravé strany nahodila kotouč na branku Klaudie Slavíčková. Rána ale neměla téměř žádnou razanci a gólman Horáček ji bez obtíží vyrazil. Klášterečtí posléze vyhodili puk na zakázané uvolnění.

13:40

Průnik Anny Kalové na modré zastavila Madlen Chladová. České hokejistky tak mohou víceméně nerušeně kombinovat ve vlastní třetině.

13:05

Těsně z hranice brankoviště se pokusila prostrčit kotouč za Horáčkova záda Julie Jebousková. Gólman Klášterce si ale prostor pohlídal a Češky se musely vrátit k Šenkové.

11:23

Veronika Hujová si nejdříve v mezikruží obhodila Annu Kalovou, následně ale u mantinelu nestačila na Radka Chmelaře a musela se vrátit bránit prostor před vlastní brankou.

10:53

Alekos Dautovský celkem v klidu rozehrává zpoza vlastní branky.

10:17

Nepřesná střela Tobiase Herberta Nigrina z mezikruží mířila vedle levé tyče branky Anety Šenkové.

09:32

Vojtěch Suldovský přišel o kotouč v souboji s Magdalenou Felcmanovou. I tak se ale Češky musely vracet do vlastní třetiny, odkud znovu rozehrála Klaudie Slavíčková.

08:19

Povedená akce Anny Kalové a ještě pěknější zákrok gólmanky Šenkové! Kalová se pokusila kličkou posunout kotouč na vzdálenější tyč, nicméně brankářka českého týmu vysunula proti puku své betony, o níž jej zastavila.

07:55

Další zákrok Jakuba Horáčka. Tentokrát po prudší střele Báry Hráčové z hranice pravého kruhu.

07:22

Podél mantinelu v útočném pásmu kroužila s pukem na holi Julie Jebousková. Sama se posléze dostala k zakončení. Gólman Horáček ale dokázal puk přikrýt na ledě.

06:34

Z levé strany se na českou gólmanku řítil Patrik Opat. Proti němu ale dokázala zasáhnout už obrana reprezentačního týmu. Aneta Šenková tak zasahovat nemusela.

04:42

Po vhazování před Anetou Šenkovou se Česky pokusily o probití do středního pásma. Tam jim ale souhru narušil Radek Chmelař, který na malou chvíli přenesl hru zpět před gólmanku českého týmu.

04:18

Po samostatném průniku podél pravého mantinelu od modré vypálila Klaudie Pietrasová. Pro gólmana Klášterce to ale příliš pracné nebylo.

03:47

Alekos Dautovský nevyzrál v souboji na Klaudii Slavíčkovou. Češky se tak dostaly do zakončení, nicméně tentokrát Jakub Horáček kotouč pokryl.

02:53

Česko právě vstřelilo branku!
České reprezentantky jdou do vedení! Vydařeným sólem z pravé strany si vymíchla obranu Klášterce VIKTORIE JÍLKOVÁ a křižnou ranou otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Julie Jebousková.

02:31

Klášterečtí se vydali do brejku, na modré čáře je ale zastavil ofsajd.

01:54

Petr Panuška narazil na křídle najíždějící hráčku reprezentačního týmu, i tak ale Češky zůstávají v pásmu na dostřel branky Jakuba Horáčka.

00:05

Jako první se dostali k puku hráči Klášterce nad Ohří. Jejich rozehrávku ale mezi kruhy zblokovala Viktorie Jílková.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy stojí na ledové ploše, zní státní hymna České republiky.
Úvodní sestavy:

Česko: Šenková (Jaworská) – Šťástková, Peroutková, Velinská, Slavíčková, Hujová, Stýslová, Chladová, Panešová – Fromová, Mazancová A., Prošková – Skořepová, Pietrasová, Felcmanová – Vocetková, Čábelová, Hračová – Mazancová Z., Jílková, Jebousková.

HC Klášterec nad Ohří: Horáček (Marek) – Šírlo, Gerstner, Chmelař, Moro, Kalová, Zítek, Kozlík, Suldovský, Mudrová, Nigrin, Opat, Dautovský, Panuška.

Rozhodčí: Hrubý – Pěkný, Herles.
Výběr Klášterce nad Ohří a Kadaně stabilně nastupuje v ústecké Lize starších žáků B. Klášterecký tým vybojoval v devíti dosavadním zápasech sedm bodů, Kadaň ve stejném počtu pouhý jeden. Proto také Trhačům patří poslední místo v tabulce, Tygrům pak místo čtvrté. V kádru Klášterce je nejproduktivnějším hráčem Josef Suchý s osmi góly a sedmi nahrávkami na svém kontě. Z Kadaňských pak tato pozice patří Jaroslavu Vlkovi za devět gólů a tři asistence.
Nominace české reprezentace WU16:
Daniela Nováková (HC Slavia Praha)
Aneta Šenková (HC Stadion Litoměřice)
Ema Jaworská (HC Oceláři Třinec)
Anežka Čábelová (Slavoj Český Krumlov)
Daniela Hezinová (HC Slovan Louny)
Klaudie Slavíčková (HC Slovan Louny)
Bára Hračová (SK Prostějov 1913)
Veronika Hujová (HC Slovan Ústí nad Labem)
Madlen Chladová (TJ Jiskra Humpolec)
Julie Jebousková (HC Sparta Praha)
Zikmunda Mazancová (ESVK Kaufbeuren)
Hana Panešová (HC Roudnice nad Labem)
Adéla Fromová (SC Kolín)
Klaudie Pietraszová (MSK Orlová)
Barbora Prošková (SK Černošice)
Karolína Skořepová (HC Kobra Praha)
Šarlota Stýblová (HC Spartak Polička)
Věra Šťástková (Bílí Tygři Liberec)
Linda Vocetková (HC Buldoci Neratovice)
Viktorie Jílková (HC Berounské Lvice)
Magdaléna Felcmanová (Rovaniemen Kiekko)
Lucie Velínská (Rovaniemen Kiekko)
Aneta Paroubková (Pilsen Wolves)
Pro nejmladší českou ženskou reprezentaci se bude jednat o první utkání v nové sezóně. Za sebou už sice mají několik kempů, ten předchozí například ve středočeském Benešově, až nyní na ně ale mělo čekat první utkání pod staronovým trenérem Rudolfem Vallou. V kádru se kvůli loňské koronavirové přestávce objevilo plno nových hráček, pro něž tedy bude tohle utkání premiérové.
Zdravím vás u utkání české reprezentace žen do šestnácti let proti výběru starších žáků domácího Klášterce nad Ohří a sousední Kadaně. Původně měl hostit klášterecký stadion duel Češek se Švýcarkami, nicméně ty z důvodu možné čtrnáctidenní karantény do Česka nepřijely. Proto trenéři dohodli takovou variantu a já vám přeji příjemné hokejové počtení.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

Česko – HC Tygři Klášterec nad Ohří

6:0

konec (1:0, 2:0, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Jílková (Jebousková), 22. Čábelová (Slavíčková), 23. Felcmanová (Pietrasová), 41. Skořepová (Pietrasová), 53. Vocetková (Čábelová), 60. Hračová (Stýblová, Vocetková)

Česko: Šenková (Jaworská) – Chladová, Panešová, Hujová, Stýblová, Velínská, Slavíčková, Šťástková, Paroubková – Mazancová Z., Jílková, Jebousková – Vocetková, Čábelová, Hračová – Skořepová, Pietrasová, Felcmanová – Fromová, Mazancová A., Prošková.

HC Tygři Klášterec nad Ohří: Horáček (Marek) – Šírlo, Gerstner, Chmelař, Moro, Kalová, Zítek, Kozlík, Suldovský, Mudrová, Nigrin, Opat, Dautovský, Panuška, Mičík.

Rozhodčí: Hrubý – Pěkný, Herles

Průběh zápasu
1. třetina
02:53 CZE 1:0 Jílková (Jebousková)
Po 1. třetině
2. třetina
21:51 CZE 2:0 Čábelová (Slavíčková)
22:07 CZE 3:0 Felcmanová (Pietrasová)
Po 2. třetině
3. třetina
40:35 CZE 4:0 Skořepová (Pietrasová)
52:12 CZE 5:0 Vocetková (Čábelová)
59:09 CZE 6:0 Hračová (Stýblová, Vocetková)
Konec