Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec

1:6

konec (1:3, 0:1, 0:2)

30.10.2021, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • 15. kolo • Kateřina Kundertová

Hosté v závěrečné třetině ještě navýšili svůj náskok i díky Lukáši Plosovi, který zkompletoval hattrick. Domácí bojovali, dostávali se i do šancí, jenže chybělo přesnější zakončení. Duel pomohla zlomit na libereckou stranu chomutovská přesilovka pět na tři, která za stavu 1:3 z pohledu Pirátů trvala minutu a během níž trefil Šugár tyč. (14:34:13)
Liberec potvrdil roli favorita a došel si v Chomutově pro vítězství.

Konec zápasu.

59:40

Poslední velká šance Vyhlídka vypadla jenom velmi těsně vedle vzdálenější tyčky domácí klece.

59:20

Culek uletěl domácím hráčům a šel skoro sám na bránu, jenomže Suka nepřekonal, takže skóre se nemění.

59:06

Icing hostů.

58:50

Matějka nejprve trefil hráče před sebou a následně vysokým pokusem nastřelil jenom zadní mantinel.

57:58

Bílí Tygři v závěru oslabení vyhazují přes všechny čáry.

57:10

Liberec se osvobodil a hned za modrou zašlápl kotouč, čímž šetří cenné vteřinky.

56:28

Nejprve Piráti vyšachovali obranu, ale Čech v poslední chvíli na kotouč nedosáhl. Následně vypálil Cestr, jehož ránu vyrazil Vopravil vyrážečkou na zadní mantinel.

56:05

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kollert – 2 min., držení).

55:30

Domácí v plném počtu.

55:15

Domácí se sice osvobodili, ale Liberec se bez problémů vrátil do útoku, ze kterého to zkoušeli Starý a Nezbeda, jenomže ani jeden si na brankáře nepřišel, takže Piráti opět vyhodili.

53:55

Liberec se usadil v pásmu a začal kombinaci. Nejprve puk objel celé pásmo až skončil u Rybáře, který však puk netrefil ideálně. Následně nahodil Kovář, jehož pokus Suk chytil a přerušil hru.

53:30

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Pöschl – 2 min., vražení na mantinel).

52:23

Jenčovský přihrál zpoza brány na Plose, který tentokrát neuspěl a trefil jenom brankáře. Tygři jsou při chuti a Piráti definitivně na kolenou.

51:22

Liberec právě vstřelil branku!
Liberec jde do pětigólového vedení, o které se postaral VOJTĚCH DUSCHKA, jenž z levé strany bekhendem zamířil přesně do bližší šibenice. Asistence: Štěpán Vyhlídko a Šimon Pavlík.

50:45

Piráti si vytvořili dobrou příležitost, na konci které byl Vostiňák, jenž však z ideálního prostoru mezi kruhy nechal vyniknout brankáře, jenž skokem zamezil i případným dorážkám.

49:21

Nezbeda byl sám před bránou, ale zády k ní, takže čekal, až mu sjede Plos. Ten se zbavil obránce a holí se dostal do dobré pozice, ale kotouč před odkrytou bránou nezasáhl. Z další šance Suk raději přerušil hru.

48:59

Icing Liberce.

48:47

Cestr od modré mířil těsně nad ledem k první tyčce, což Vopravil viděl a kotouč vyrazil. V rohu si Adam přebral puk a objel branku, u pravé tyčky si ale na tygřího brankáře nepřišel.

48:19

Puk je zašlápnutý u střídačky hostů.

47:46

Liberec vyhodil jenom na zakázané uvolnění.

46:35

Liberec právě vstřelil branku!
Liberec rychle otočil hru, z čehož těžil LUKÁŠ PLOS, jenž z levého kruhu prostřelil domácí jedničku na zadní tyčku, a dokonal tak hattrick. Navrch si připisuje áčko brankář Tygrů. Asistence: Ondřej Culek a Štěpán Vopravil.

46:10

Liberec jel dva na jednoho, z čehož vypálil Huňor, a překonal Suka, jenomže Cháb puk vzal a odpálil ho z brankoviště po ose pryč. Kotouč si přebral Vostiňák, jehož vracející se soupeři zastavili tvrdým zákrokem.

45:58

Mišovic získal puk a udělal s ním kličku před bránu, z čehož byla dost nebezpečná šance, ale gólem neskončila.

45:42

Hosté v plném počtu.

44:47

Cháb po křižné přihrávce nezpracoval puk, o který musel bojovat v rohu. Kotouč následně vyplaval u Pöschla, který nahozením všechno uklidnil, jelikož donutil Vopravila k zákroku a přerušení hry.

44:10

Pirátům rvalo zpracování, čehož soupeř využil a osvobodil se vyhozením až k domácí brance.

43:42

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vyhlídko – 2 min., napadení).

42:57

Plos byl úplně sám mezi kruhy – hattrick visel ve vzduchu – jenomže povedená kombinace skončila na zadním mantinelu.

42:26

Liberec vyšachoval Piráty ve středním pásmu, takže jel sám na bránu Nezbeda. Suk proti kličce zasáhl, ale puk spadl do brankoviště, kde volně ležel, na pomoc mu přispěchal Döring a s vypětím všech sil ho udržel před čárou.

42:11

Piráti vyrazili hned po buly ve vlastním pásmu dopředu, z čehož vzešlo jenom nahození Döringa. Vopravil puk dobře viděl, chytil ho do lapačky a přerušil hru.

40:59

S návratem vyloučeného vyjížděl v pravého rohu Vyroubal, ale střelou na bližší tyčku Vopravila nepřekvapil.

40:35

Liberec vyhrál buly a rychle zavezl puk do útočného pásma, kde po střílené přihrávce Nezbedy stál před odkrytou bránou Plos, jenomže puk mu proletěl.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhou třetinu opticky vyhráli domácí, kteří to však nevyjádřili gólově ani při minutové přesilovce pěti proti třem. Naopak Bílí Tygři udeřili z ojedinělé šance, kterou proměnil Jakub Zajíček, jehož tým tak bude vstupovat do závěrečné třetiny s vedením o tři přesné zásahy.

Třetí dějství začne přibližně ve 13 hodin a 34 minut.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:49

Starý je při chuti. Liberec se dostal do pásma a právě jeho obránce se třikrát napřáhl k zakončení. Jedna rána byla zblokovaná, další proletěla až na zadní mantinel a tu poslední zastavil před bránou Döring.

39:17

Piráti se rychle osvobodili a před tím nepustili Liberec k jedinému střeleckému pokusu.

38:59

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vostiňák – 2 min., hákování).

38:48

Liberec právě vstřelil branku!
Tohle je tvrdá rána pro domácí, kteří rozhodně nebyli horším týmem. JAKUB ZAJÍČEK dostal puk mezi kruhy, kde se otočil a prostřelil Štěpána Suka ránou po ledě. Asistence: Lukáš Plos a Lukáš Nezbeda.

38:32

Tohle byla pěkná akce Vyroubala, který se i se štěstím proháčkoval přes tři hráče, ale na zakončení už mu nezbylo místo a navíc mu kotouč trochu utekl, čehož využil Vopravil, aby ho podržel.

37:39

Piráti se po nepřesnostech dostali ke kotouči v útočném pásmu, nejprve akci přerušil Šilar, jemuž nevyšla klička, jenomže puk sebral Mišovic, kterého Vopravil vychytal hlavou. Puk vypadl až do ochranné sítě, takže se přerušuje.

37:02

Vopravil nahození viděl a v pohodě ho chytil do lapačky, tím přerušil hru a dal svým spoluhráčům šanci vystřídat.

36:39

Další liberecká rozehrávka končí na zakázaném uvolnění.

35:54

Piráti si i po přesilovce vytvořili dobrý tlak, ze kterého se však nedostali ke střele. Liberec následně jenom vyhodil, aby mohl vystřídat, což jim dává další šanci.

35:12

Hosté v plném počtu.

34:46

Cháb přihrál od zadního mantinelu na Cestra, jenž však trefil pouze vyrážečku Vopravila. Do rychlého protiútoku vyrazil Plos, jenž trefil jenom desítku. Hra se přerušuje.

34:11

Při návratu hostů do čtyř ujel po levé straně Zajíček, svižnou střelou zápěstím trefil jenom Sukovu lapačku. Domácí brankář raději přerušil hru, takže oba celky vystřídaly.

34:02

Piráti dlouho kombinovali bez střelby, pak se odhodlali ke skvělé kombinaci, na konci které byl před úplně prázdnou bránou Šugár, jenž však trefil tyčku. Vyražený puk následně Vopravil schoval tygřím skokem.

33:12

59 vteřin v pěti proti třem pro domácí.

33:12

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jenčovský – 2 min., nedovolené bránění).

33:01

Jenčovský šel sám na bránu, kterou však z blízkosti netrefil.

32:31

Liberec hned po buly vyhodil, při návratu do útoku se Piráti vystavili do ofsajdu.

32:11

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Huňor – 2 min., sekání).

32:11

Domácí si vytvořili tlak a velkou šanci, kterou sudí však celkem brzo ukončil. Zároveň jsou domácí v plném počtu.

31:44

Piráti zašlápli puk ve svém útočném pásmu, čímž šetří cenné vteřinky z oslabení.

30:45

Po liberecké kombinaci se odhodlal ke střele Kovář, jenomže bombou trefil jenom hůl Mišovice. Piráti se následně osvobodili vyhozením přes všechny čáry.

30:11

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Šilar – 2 min., hákování).

30:06

Kříž dostal přihrávku k pravé tyčce domácí branky, kam však vložil hůl i Suk, a znepříjemnil mu tím další práci. Následně domácí jednička kotouč raději podržela a přerušila hru.

29:30

Šugár se nechal u pravého mantinelu obrat o kotouč, takže Plos šel sám na bránu, jenomže střelou na vzdálenější tyčku hattrick nedokonal. Suk předvedl povedený zákrok vyrážečkou.

28:49

Cháb hledal na ose Vyroubala, jenomže tomu chyběl krok, aby kotouč zasáhl. Icing domácích.

28:05

Šilar postupoval po levém křídle, na pravé straně měl spoluhráče, ale rozhodl se pro střelu, která byla zblokovaná. Kotouč nabral velmi nevyzpytatelnou trajektorii, takže Vopravilovi udělal velké problémy, brankář hostů si pořádně oddychl, když ho zkrotil v lapačce.

27:35

Po závaru před brankou přišel Suk o hokejku, takže chvilku chytal s holí Döringa.

26:39

Domácí v plném počtu.

26:23

Po křižné přihrávce se v pravém kruhu napřáhl Zajíček, jehož ránu Suk vyrazil jenom před sebe do vzduchu. Letící puk odpálil jeden z domácích beků pryč.

25:44

Vostiňák se zmocnil puku a vyhodil do středního pásma, kotouč si přebral Šugár a propagačně ohrozil Vopravila.

25:21

Ani Liberci se v první chvíli přesilovka nedařilo, do šance už se dostával Adam, jenomže v rozhodujícím přešlapu mu podjela brusle, takže Liberec mohl v klidu založit útok.

24:39

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Pöschl – 2 min., podrážení).

24:27

Leden v situaci tři proti jednomu hledal Kříže, který se však nešikovně přetlačoval se svým spoluhráčem a ke kotouči se nedostal.

23:37

Hosté v plném počtu.

23:09

Piráti vybojovali puk, ale pak Pöschl nezvládl přihrávku, takže z nadějné pozice nic není.

22:12

Piráti vyrazili do rychlého protiútoku, ze kterého mohlo být tři na dva, jenomže Šugár byl moc rychlý – ofsajd.

22:03

Piráti mají přesilovku, ale jsou zamčení u sebe v pásmu. Nejprve do Zajíčkovo střely vložil hůl jeden z domácích a následně Kovář z pravé strany prověřil Suka u první tyčky.

21:37

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kollert – 2 min., nedovolené bránění).

21:23

Kollert z pravé strany nahazoval do protějšího roho, Suk si povyjel a chtěl kotouč odpálit, ale netrefil ho, takže všem trochu zatrnulo. Naštěstí pro domácí z toho nic nebylo.

21:03

Chomutovské nahození Vopravil raději přikryl pod lapačkou a přerušil hru, vhazuje se po jeho levici.

20:48

Liberec v prvního útoku branku neohrozil, takže na druhou stranu vyrazil Šilar, jehož ránu zblokovali obránci. Následně Piráti nestihli zavřít vrátka, takže se píská ofsajd.

20:01

Začala druhá třetina.
Piráti na svého soupeře vletěli bez ostychu, z čehož vyplynula i vedoucí branka v podání Pavla Šugára. Pak přišla liberecká odpověď, která domácí po třiadvaceti vteřinách hodně zpražila, postaral se o to Lukáš Plos.
Těsně po přelomu třetiny Bílí Tygři opět udeřili, když se během deseti vteřin prosadili podruhé Lukáš Plos a následně Jan Huňor.

Druhá třetina začne přibližně v 12 hodin a 45 minut.

20:00

První třetina skončila.

19:52

Nahození Plose od modré se zastavilo už někde na kruhu o domácího hráče, který následně vyrazil dopředu, aby zbytek třetiny strávil jeho tým v bezpečí.

19:01

Poslední minutě první třetiny.

17:30

Hra se přesouvá ze strany na stranu, oba týmy mají ve hře hodně nepřesností, které znemožňují ohrozit branku.

16:09

Kříž objel Jandu a z osy prověřil Suka, jenž zůstal nepřekonaný. Na druhou stranu vyrazil Šilar, který také nechal vyniknout brankáře, když ho trefil z prostoru mezi kruhy.

15:38

Tak teď si domácí vybrali i dávku smůly. Piráti dobře napadali a vybojovali si pásmo, pak několikrát ve složení Šugár – Jurak – Čech ohrozili Vopravila, jenomže ten i s dávkou štěstí všechny kotouče udržel před čárou anebo na boční síťce a na závěr puk raději podržel.

14:32

Zakázané uvolnění Pirátů.

14:04

Suk zaváhal za brankou, ale kotouč naštěstí hosté hned nevzali a nedali ho do brány. Naopak se špatnou přihrávkou připravili o pásmo, takže se museli vrátit až k vlastnímu gólmanovi.

13:27

Jenčovský prověřil brankáře z levého kruhu, odkud mu nastřelil pouze lapačku. Hra je přerušena a vhazuje se po pravici domácího gólmana.

12:47

Mišovic dostal z levé strany do pravého kruhu přihrávku, po které vypálil z první, ale trefil jenom přesouvajícího se Vopravila. Piráti následně na brankáře dotírali a vynutili si přerušení hry.

12:09

Huňor opět úřadoval u branky soupeře, tentokrát však u levé tyčky Suka nenachytal.

11:25

Skvělé! Takové okamžiky dělají krásu hokeje. Sudí viděli u vrátek na trestnou lavici domácích hákování Pöschla na Nezbedu. Trenérům ani fanouškům domácích se to nelíbilo, přesto chomutovský zadák na lavici hanby usedl. Jenomže liberecký kapitán se zvedl a ve středovém kruhu oznámil sudímu, že se o faul nejednalo. Pokračuje se v pěti proti pěti.

10:15

Liberec právě vstřelil branku!
Liberec je při chuti a sráží domácí další trefou – po deseti vteřinách! JAN HUŇOR nastavil před brankou hůl, což mu stačilo, aby po přihrávce z rohu zvýšil vedení svého celku. Asistence: Tomáš Kollert a Štěpán Vyhlídko.

10:05

Liberec právě vstřelil branku!
Tohle byla pěkná a velmi rychlá akce Liberce, který otáčí vývoj utkání. LUKÁŠ PLOS se prohnal po levém křídle do pásma a přes obránce zamířil přesně ke vzdálenější tyčce. Asistence: Jakub Zajíček a Lukáš Nezbeda.

09:27

Icing Pirátů.

09:04

Piráti si vytvořili tlak, ale k vážnému ohrožení branky se nedostali. Následná rozehrávka hostů sloužila jenom k osvobození a vystřídání, takže ve snažení pokračuje Chomutov.

07:23

Liberec právě vstřelil branku!
Liberec má připravenou bleskurychlou odpověď! Zajíček přihrál od mantinelu mezi kruhy na Nezbedu, který našel před odkrytou brankou LUKÁŠE PLOSE, jemuž stačilo kotouč dloubnout do vrchních pater. Asistence: Lukáš Nezbeda a Jakub Zajíček.

07:00

Piráti právě vstřelili branku!
Wau! Brankář Štěpán Suk si vyjel z brány přibližně mezi kruhy, odkud našel v útočném pásmu PAVLA ŠUGÁRA, který z prostoru mezi kruhy našel mezeru mezi tělem a rukou. Asistence: Štěpán Suk a Tomáš Šilar.

06:50

Šugár projel od zadního mantilu před branku, ale jeho bekhend byl příliš slabý.

06:04

Leden spěchal se spoluhráčem dva na dva, skoro dva na jednoho, jenomže přihrávka na druhou stranu pásma mu nevyšla, takže nikdo z Libereckých nedostal k ohrožení branky.

05:31

Domácí v plném počtu.

04:35

Plos se dostal ke střele mezi kruhy, ale Suk si připsal dobrý zákrok špičkou betonu.

04:01

Liberec kombinoval v pásmu až se ke střele odhodlal Kovář, jehož pokus se od zadního mantinelu odrazil před branku, kde byl velmi aktivní Plos. Piráti však velmi rychle k volnému kotouči přispěchali a odpálili ho do bezpečí.

03:31

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jurak – 2 min., hákování).

03:21

Piráti se nepřesnou přihrávkou připravili o šanci útoku, takže na druhé straně Kovář nahodil od modré. Ránu někdo zblokoval, takže Suk neměl problém puk přikrýt.

02:18

Jenčovský udělal v rychlém protiútoku stahovačku na střed, odkud ale trefil jenom připraveného Suka. Kotouč se vznesl vysoko nad branku a naštěstí spadl za ní, protože domácí brankář nevěděl, kde přesně je.

01:55

Rozhodčí řeší s časoměřiči nějaké nesrovnalosti v zápise. Vše je v pořádku, můžeme pokračovat.

01:54

Liberec zapnul na vyšší obrátky a vytvořil si tlak do branky, poslední střelu vyslal Culek, jehož pokus od pravého mantinelu přikryl Suk a přerušil hru.

00:54

Oba týmy si vyzkoušely útok, o něco nebezpečnější byli Piráti. Na konci pálil od modré Pöschl, ale jeho rána skončila v cloně před branku. Předtím se domácí nedostali do dobré šance jenom kvůli smolnému odrazu.

00:08

První rozehrávka Liberci nevyšla a končí na zakázaném uvolnění, vhazuje se před Vopravilem.

00:01

Utkání právě začalo.
V brance domácích začne Štěpán Suk a na druhé straně jmenovec Vopravil.
V chomutovské aréně už se všechno chystá na utkání patnáctého kola juniorské extraligy mezi Piráty a Bílými Tygry. Utkání za pár okamžiků začne.
Úvodní sestavy:

Piráti Chomutov: Tuček (Suk) – Petrásek, Cestr, Janda, Pöschl, Matějka, F. Döring – P. Šugár, T. Šilar, Stárek, Čech, Jurak, Vostiňák, Adam, Vyroubal, Mišovic, Cháb.

Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Krátký) – Kollert, Duschka, Starý, Rybář, Kovář, Hladík, Culek – Nezbeda, Pavlík, Vyhlídko, Kříž, Plos, Jenčovský, Leden, Zajíček, Huňor.

Rozhodčí: Domský – Gerát, Toman.
Dobrý den, vítám vás u textového přenosu z nejvyšší tuzemské soutěže juniorů. Chomutov přivátá na vlastním ledě Liberec, který vstupuje do utkání jako favorit.

Piráti neměli dobrý vstup do sezóny, jelikož z úvodních devíti duelů urvali pouze dva body za výhru v Pardubicích. V polovině října odehráli svěřenci Petra Jíry nejlepší víkend, když přetlačili Salcburk a následně až v nájezdech České Budějovice. V posledních třech duelech opět skončili Chomutovští v červených číslech, které neodvrátily ani nové posily brankář Štěpán Suk a útočník Filip Cháb.

Liberec naopak zvládl start soutěže na výbornou, jelikož po prohraném úvodním kole sedmkrát vyhrál za tři body, díky čemuž se vyšplhal do vrchních pater tabulky. V posledních šesti zápasech Bílí Tygři pravidelně střídají prohry s výhrami, naposledy vykradli Litvínov. Při ztrátách hráči z Podještědí pokaždé skórovali třikrát, což nestačilo na Spartu, Třinec a Hradec Králové.

POSLEDNÍ ZÁPASY CHOMUTOVA:
Chomutov – Salcburk 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Chomutov – České Budějovice 7:6sn (1:0, 3:3, 2:3 – 0:0)
Třinec – Chomutov 10:3 (4:2, 3:0, 3:1)
Havířov – Chomutov 7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
Chomutov – Mladá Boleslav 3:6 (1:2, 1:2, 1:2)

POSLEDNÍ ZÁPASY LIBERCE:
Havířov – Liberec 2:4
Třinec – Liberec 7:3
Liberec – Pardubice 4:3
Liberec – Mountfield HK 1:3
Litvínov – Liberec 2:4

VZÁJEMNÝ ZÁPAS Z PŘÍPRAVY:
Liberec – Chomutov 2:4 (1:1, 0:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 6. Matějka (Pavlák), 39. T. Svoboda – 10. Nezbeda (Culek, Zajíček), 27. Leden (Duschka), 35. Měchura (Zajíček), 43. Měchura.

STATISTIKY: vs.
Kanadské bodování: Tomáš Vyroubal 14 (7+7) – Lukáš Nezbeda 25 (6+19).
Nejlepší střelec: Tomáš Vyroubal 7 gólů – Adam Měchura 18 gólů.
Nejlepší nahrávač: Tomáš Vyroubal a Tadeáš Svoboda oba 7 asistencí – Lukáš Nezbeda 19 asistencí.
Nejtrestanější hráč: Jan Vostiňák 16 tr. minut – Tomáš Koller a Filip Kovář oba 16 tr. minut.
Nejlepší v +/-: Jan Janda -1 (+8, -9) – Filip Patzelt +13 (+18, -5).

Pozice: 18. místo (7 bodů) – 4. místo (30 bodů).
Bilance: 1-2-0-11 – 10-0-0-4.
Skóre: 33:94 – 66:44.
Trestné minuty: 136 – 132.
Střely týmu/zápas: 34,71 – 26,29.
Střely proti týmu/zápas: 32,93 – 44,29.
Úspěšnost střelby: 9 % – 13,6 %.
Využití přesilovek: 19,15 % – 26,92 %.
Ubráněná oslabení: 71,19 % – 80 %.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

Piráti Chomutov – Bílí Tygři Liberec

1:6

konec (1:3, 0:1, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. P. Šugár (Suk, T. Šilar) – 8. Plos (Nezbeda, Zajíček), 11. Plos (Zajíček, Nezbeda), 11. Huňor (Kollert, Vyhlídko), 39. Zajíček (Plos, Nezbeda), 47. Plos (Culek, Vopravil), 52. Duschka (Vyhlídko, Pavlík)

Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, Janda, Pöschl, Matějka, F. Döring – P. Šugár, T. Šilar, Stárek, Čech, Jurak, Vostiňák, Adam, Vyroubal, Mišovic, Cháb.

Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Krátký) – Kollert, Duschka, Starý, Rybář, Kovář, Hladík, Culek – Nezbeda, Pavlík, Vyhlídko, Kříž, Plos, Jenčovský, Leden, Zajíček, Huňor.

Rozhodčí: Domský – Gerát, Toman

Průběh zápasu
1. třetina
03:31 CHM 2 Jurak, hákování
07:00 CHM 1:0 P. Šugár (Suk, T. Šilar)
07:23 LIB 1:1 Plos (Nezbeda, Zajíček)
10:05 LIB 1:2 Plos (Zajíček, Nezbeda)
10:15 LIB 1:3 Huňor (Kollert, Vyhlídko)
Po 1. třetině
2. třetina
21:37 LIB 2 Kollert, nedovolené bránění
24:39 CHM 2 Pöschl, podrážení
30:11 CHM 2 Šilar, hákování
32:11 LIB 2 Huňor, sekání
33:12 LIB 2 Jenčovský, nedovolené bránění
38:48 LIB 1:4 Zajíček (Plos, Nezbeda)
38:59 CHM 2 Vostiňák, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
43:42 LIB 2 Vyhlídko, napadení
46:35 LIB 1:5 Plos (Culek, Vopravil)
51:22 LIB 1:6 Duschka (Vyhlídko, Pavlík)
53:30 CHM 2 Pöschl, vražení na mantinel
56:05 LIB 2 Kollert, držení
Konec