Menu

Fotbal

Německý pohár

Preussen Münster – Hertha BSC

1:3

konec (1:1)

26.10.2021, 18:30 • Preussenstadium, Münster • 2. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Thorben Deters sice dokázal odpovědět na brzký gól Stefana Jovetiće z třetí minuty utkání krátce před přestávkou, jenže v nastavení byl vyloučen po druhé žluté kartě Nicolai Remberg. Domácí sice hráli skvěle dopředu i o deseti, jenže už se nestíhali vracet, čehož v závěru využili střídající Ishak Belfodil a také Marco Richter. Hertha postupuje do třetího kola německého poháru a Münster už tentokrát nezachrání nic. Konečný výsledek střetnutí. Preussen Münster 1 Hertha BSC 3. (20:29:47)

90+4

Konec zápasu.

90+4

Münster si vytvořil obrovský tlak a tečovaná střela mířila pod břevno, Alexander Schwolow ale vytáhl ještě jeden zákrok a rukou míč těsně vyškrábl nad! Neskutečný a krásný závěr zápasu.

90+3

90+3. Gerrit Wegkamp a jeho nádherná střela z ostrého úhlu!

90+3

Gerrit Wegkamp si naběhl na vzdálenější pravé tyči na krásný centr z levého křídla a pohotovým volejem z úhlu málem skóroval, Alexander Schwolow ale na přední tyči včas sevřel nohy a míč vyrazil na rohový kop! Parádní okamžik!

90+2

Robin Ziegele předvedl u postranní čáry ostrý skluz, za který viděl žlutou kartu. Faulován byl Myziane Maolida.

90+2

Hertha už si musí dát ve zbytku zápasu pozor pouze na to, aby nevyužila šesté střídání a nedopadla jako Wolfsburg, který byl kontumačně vyřazen.

90

Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 4 minuty.

86

86. Alexander Schwolow sevřenými koleny nepovolil gól na 2:3!

86

Gerrit Wegkamp mohl využít propadnutého míče u levé tyče, kde pohotově vypálil bez přípravy, jenže Alexander Schwolow sevřenými koleny míč vyrazil! Münster málem snížil na rozdíl 1 gólu.

83

83. Marco RICHTER - 1:3

83

Hertha právě vstřelila branku!
MARCO RICHTER si naběhl na vzdálenější pravé tyči na nádhernou přihrávku přes osu od Suata Serdara z levé strany šestnáctky a přes pravou ruku domácího brankáře se míč snesl do brány! Přišla rychlá pojistka. Asistence: Suat Serdar.

82

Střídání v týmu Preussen Münster: ze hřiště odchází Thorben Deters, přichází Manuel Farrona-Pulido.

79

79. Ishak BELFODIL - 1:2

79

Hertha právě vstřelila branku!
Maximilian Niehues skvěle zasáhI pravou nohou proti prudké přízemní střele Lucase Tousarta zpoza šestnáctky, jenže míč se odrazil do hrudi ISHAKA BELFODIL, který z blízkosti skóroval do prázdné brány! Hertha Berlín znovu vede – 2:1!

77

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Stefan Jovetić, přichází Myziane Maolida.

76

Střídající Ishak Belfodil si naběhl uprostřed šestnáctky na odražený míč a bez přípravy napřáhl k prudké přízemní střele, kterou Maximilian Niehues vyrazil levou nohou!

76

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Davie Selke, přichází Krzysztof Piatek.

Preussen Münster – Hertha BSC

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 41. Deters – 3. Jovetić, 79. Belfodil, 83. Richter

Karty:   36. Remberg (PMU), 56. Schauerte (PMU), 62. Langlitz (PMU), 68. Klann (PMU), 90+2. Ziegele (PMU) – 46. Ekkelenkamp (HER), 74. Belfodil (HER)   45+2. Remberg (PMU)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:11. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:11.

Preussen Münster: Niehues – Schauerte (C), Ziegele, Hoffmeier, Langlitz (69. Hemmerich) – Deters (82. Pulido), Thiel, Remberg, Klann – Teklab, Wegkamp.
Náhradníci: Dedović – Borgmann, Scherder, Dahlke, Hemmerich, Bindemann, Holtby, Farrona-Pulido.

Hertha BSC: Schwolow – Zeefuik, Boyata (C), Gechter, Plattenhardt – Ekkelenkamp (55. Richter), Tousart, Darida (55. Serdar) – Jastrzembski (71. Belfodil) – Jovetić (77. Maolida), Selke (76. Piatek).
Náhradníci: Christensen – Röcker, Belfodil, Serdar, Mittelstädt, Maolida, Piatek, Ascacíbar, Richter.

Rozhodčí: Frank Willenborg. Asistenti: Guido Kleve, Aarne Aarnink. Čtvrtý rozhodčí: Eric Muller

Diváci: 11037