Menu

Fotbal

Italská Serie A

AC Milán – Turín FC

1:0

konec (0:0)

26.10.2021, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • 10. kolo • Vojtěch Adamek

Tipsport: 1.69 3.92 5.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Mockrát Vám děkuji za pozornost, doufám, že se uvidíme u dalšího kola nejvyšší italské soutěže. S přáním hezkého zbytku večera, Vojtěch Adamek. (22:46:31)
V dnešním utkání jsme viděli velmi vyrovnanou partii, nicméně to byli domácí fotbalisté, kteří určovali tempo utkání. Hosté si sice dokázali vytvořit nějaké příležitosti k zakončení, nedokázali ovšem překonat domácího Tătăruşanu, který v závěru předvedl bravurní zákrok proti hlavičce Tommasa Pobegy. AC Milán tedy díky brance Oliviera Girouda vítězí a připisuje si důležité tři body do ligové tabulky.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Rohový kop z levé strany žádnou další příležitost nenabídl, domácí fotbalisté zřejmě již přežijí závěr tohoto klání.

90+4

90+4. Hlavička Tommasa Pobegy

90+4

Jeden z posledních centrů dokázali hosté poslat do vápna soupeře, na hlavičku Pobegy ovšem dokázal reagovat skvělým zákrokem gólman Tătăruşanu.

90+3

Žlutou kartu dostává Tiemoué Bakayoko (AC Milán).

90+3

Po zpomaleném záběru můžu říct s čistým svědomím, že ruka na zádech Ibrahimoviće sice byla, ale nejednalo se o kdovíjakou razanci, i proto se zřejmě pokračuje ve hře.

90+2

Theo Hernandéz posílá nadýchaný míč do vápna soupeře, kde jej zpracoval Zlatan Ibrahimović, který po kontaktu se soupeřem padá! Zkušený sudí zatím nereaguje, uvidíme, zda tuto situaci prověří VAR.

90+1

Binnásir vybojoval již několik standartek v tomto utkání, nyní byl povalen k zemi na polovině soupeře, což domácím fotbalistům rozhodně vyhovuje.

90

Sudí nastavuje 4 minuty nad rámec základní hrací doby.

89

Rodríguez se dopustil faulu na polovině soupeře, rozehrávat budou fotbalisté domácího celku.

88

Domácí fotbalisté kombinují na své vlastní polovině, rozhodně by rádi utkání dohráli bez inkasování branky, uvidíme, jak jsou v tomto směru vyspělým klubem.

87

Miláček domácího davu, švédský reprezentant, Zlatan Ibrahimović je již na hrací ploše, v řadách publika můžeme zřetelně slyšet provolávání jeho jména.

86

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Olivier Giroud, přichází Zlatan Ibrahimović.

AC Milán – Turín FC

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 15. Giroud (Krunić)

Karty:   11. A. Romagnoli (ACM), 35. Kalulu (ACM), 90+3. Bakayoko (ACM) – 5. Buongiorno (TUI), 24. Singo (TUI), 57. Pobega (TUI)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:20.

AC Milán: Tătăruşanu – Calabria, A. Romagnoli (C) (46. Kjaer), Tomori, Kalulu (46. Hernández) – Tonali (66. Bakayoko), Kessié – Saelemaekers, Krunić (66. Binnásir), Leão – Giroud (86. Ibrahimović).
Náhradníci: Jungdal, Mirante – Bakayoko, Binnásir, Conti, Gabbia, Ibrahimović, Hernández, Maldini, Kjaer, Pellegri.

Turín FC: V. Milinković-Savić – Buongiorno (46. Ricardo Rodríguez), Bremer, Djidji – Aina (80. Zaza), Pobega, Lukić, Singo (75. Vojvoda) – Brekalo, Linetty (54. Praet) – Belotti (C) (54. A. Sanabria).
Náhradníci: Beriša – Baselli, Izzo, Kone, Praet, Rincón, Ricardo Rodríguez, A. Sanabria, Vojvoda, Warming, Zima, Zaza.

Rozhodčí: Gianluca Aureliano