Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Deportivo Alavés – Elche CF

1:0

konec (0:0)

26.10.2021, 19:00 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • 11. kolo • Libor Novák

Tipsport: 2.28 3.03 3.91 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Doufám, že jste si dnešní utkání španělské ligy společně semnou formou textového přenosu užili. Přeji vám pěkný zbytek večera a těším se na vás zase příště. (21:06:28)
Držení míče: 38 % : 62 %
Střely na branku: 5:1
Střely mimo: 6:1
Rohy: 4:7
Ofsajdy: 2:2
Fauly: 13:9
Souboj týmů z druhé půlky tabulky dopadá lépe pro domácí Deportivo Alavés. Ti přitom zaznamenal pouze 38% držení míče. Elche ale ze své územní převahy nedokázalo vykřesat vůbec nic. První poločas nám nabídl opatrnou hru obou týmů. Pořádně se začalo hrát až ve 35. minutě. Po rohu mohl zařídit vedení domácích Pellistri, avšak střelou našel pouze hostujícího obránce. Následně na druhé straně vystartoval Boye, který si poradil ve vápně se dvěma domácími obránci a pohotovou střelou k levé tyči se snažil překonat brankáře Pacheca. Ani tato situaci ale neskončila brankou. V tutové situaci se ocitl opět Pellistri, tentokrát jen o kousek netrefil odkrytou branku hostujíciho celku. Smůla, která je doprovázela v první půli je však v té druhé opustila. Domácí začali druhou půli náporem, z čehož ve 47. minutě vzešla první a jediná branka dnešnho utkání. Po rohovém kopu zakončoval defenzivní záložník Mamamoud Loum a ten překonal dnes jinak skvělého Casillu. Následně se hráči Alavés hodně stáhli, nechali Elche hrát, držet míč, avšak k ničemu je nepustili. Tento defenzivní přístup se jim skoro vymstil v 82. minutě. Z přímého kopu totiž za Pacheco dostal míč nůžkami Carrillo. Rozhodčí pak branku dlouho přezkoumával a musel se podívat i na video. Nakonec se jednalo o offside a stav tak zůstával devět minut před koncem 1:0 pro domácí Alavés. A ti skvělým taktickým výkonem toto skóre udrželi až 97. minuty, kdy rozhodčí závěrečně fouknul di píšťalky.

90+7

Konec zápasu.

90+7

Píská se navíc faul na domácího fotbalistu. Tohle vypadá pro Deportivo skvěle.

90+7

Domácí se tlačili kupředu v pěti lidech. Situaci však nevyřešili adekvátně a střela jednoho z hráčů v modrém skončila na divácké tribuně za brankou. Mrzet ho to ale moc nemusí.

90+6

Palacios se pokusil centrovat z pravé strany, ale neúspěšně.

90+6

Domácí rozehrávají na krátko a šetří čas. A jejich záměr se jim zatím skvěle daří. Elche jsou úplně bezmocní a času už mnoho opravdu nezbývá.

90+5

Místo toho vytváří útočnou akci domácí fotbalisté. Rioja skvělé drží míč na levé straně a dokonce získal i rohový kop. Skvělá práce domácího záložníka!

90+4

Čas ubíhá neskutečně rychle a hosté si zatím nevytvořili potřebný tlak. Deportivo dobře dostupuje a nikam je nepouští.

90+3

Nedovoleného zákroku se dopustil Joselu. Míč se vrací na kopačky Elche.

90+2

Centrovat z pravé strany chtěl Pastore, domácí obrana vytěsňuje míč za postranní čáru.

90+2

Míč mají na kopačkách hráči Elche a kombinují. Teď už ale není na co čekat.

90+1

Nastavovat se bude 7 minut. Je to způsobeno hlavně díky problémům domácího gólmana a následnému přezkoumávání branky Elche.

90

Elche bude zahrávat volný kop z levé strany hřiště. Tohle však na střelu nebude. Jeden z hostujících záložníků se bude nejspíše pokoušet o nákop na hlavičku.

89

Na levé straně hřiště se míče zmocnili hostující, který čas ubíhá velmi rychle.

88

Rioja vybojoval míč a servíroval ho svému spoluhráči před bránu. Obrana hostů však dobře zapracovala a hra se otáčí na druhou stranu.

87

Casilla centrovaný míč vytěsnil rukavicemi do bezpečné zóny.

Deportivo Alavés – Elche CF

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 47. Loum (Laguardia)

Karty:   19. Navarro (DAL) – 42. Roco (ELC)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:9.

Deportivo Alavés: F. Pacheco (84. Sivera) – R. Duarte, Lejeune, Laguardia, Navarro (60. Martín) – Pina (60. Moya), Loum – Rioja, Pons (74. Méndez), Pellistri (74. García) – Joselu.
Náhradníci: Sivera – Martín, De la Fuente, García, Guidetti, López, Martín, Méndez, Miazga, Moya, Sylla, Tachi.

Elche CF: Casilla – Mojica, Bigas, Roco, Palacios – Morente, Mascarell (80. Gumbau), Guti, Fidel (63. Pastore) – Lucas Pérez (63. Benedetto), Boyé (75. Carrillo).
Náhradníci: E. Badía – Barragán, Benedetto, Carrillo, González, Gumbau, Josan, Josema, Marcone, Milla, Pastore, Verdú.

Rozhodčí: Manzano