Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Deportivo Alavés – Elche CF

1:0

konec (0:0)

26.10.2021, 19:00 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • 11. kolo • Libor Novák

Tipsport: 2.28 3.03 3.91 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Doufám, že jste si dnešní utkání španělské ligy společně semnou formou textového přenosu užili. Přeji vám pěkný zbytek večera a těším se na vás zase příště. (21:06:28)
Držení míče: 38 % : 62 %
Střely na branku: 5:1
Střely mimo: 6:1
Rohy: 4:7
Ofsajdy: 2:2
Fauly: 13:9
Souboj týmů z druhé půlky tabulky dopadá lépe pro domácí Deportivo Alavés. Ti přitom zaznamenal pouze 38% držení míče. Elche ale ze své územní převahy nedokázalo vykřesat vůbec nic. První poločas nám nabídl opatrnou hru obou týmů. Pořádně se začalo hrát až ve 35. minutě. Po rohu mohl zařídit vedení domácích Pellistri, avšak střelou našel pouze hostujícího obránce. Následně na druhé straně vystartoval Boye, který si poradil ve vápně se dvěma domácími obránci a pohotovou střelou k levé tyči se snažil překonat brankáře Pacheca. Ani tato situaci ale neskončila brankou. V tutové situaci se ocitl opět Pellistri, tentokrát jen o kousek netrefil odkrytou branku hostujíciho celku. Smůla, která je doprovázela v první půli je však v té druhé opustila. Domácí začali druhou půli náporem, z čehož ve 47. minutě vzešla první a jediná branka dnešnho utkání. Po rohovém kopu zakončoval defenzivní záložník Mamamoud Loum a ten překonal dnes jinak skvělého Casillu. Následně se hráči Alavés hodně stáhli, nechali Elche hrát, držet míč, avšak k ničemu je nepustili. Tento defenzivní přístup se jim skoro vymstil v 82. minutě. Z přímého kopu totiž za Pacheco dostal míč nůžkami Carrillo. Rozhodčí pak branku dlouho přezkoumával a musel se podívat i na video. Nakonec se jednalo o offside a stav tak zůstával devět minut před koncem 1:0 pro domácí Alavés. A ti skvělým taktickým výkonem toto skóre udrželi až 97. minuty, kdy rozhodčí závěrečně fouknul di píšťalky.

90+7

Konec zápasu.

90+7

Píská se navíc faul na domácího fotbalistu. Tohle vypadá pro Deportivo skvěle.

90+7

Domácí se tlačili kupředu v pěti lidech. Situaci však nevyřešili adekvátně a střela jednoho z hráčů v modrém skončila na divácké tribuně za brankou. Mrzet ho to ale moc nemusí.

90+6

Palacios se pokusil centrovat z pravé strany, ale neúspěšně.

90+6

Domácí rozehrávají na krátko a šetří čas. A jejich záměr se jim zatím skvěle daří. Elche jsou úplně bezmocní a času už mnoho opravdu nezbývá.

90+5

Místo toho vytváří útočnou akci domácí fotbalisté. Rioja skvělé drží míč na levé straně a dokonce získal i rohový kop. Skvělá práce domácího záložníka!

90+4

Čas ubíhá neskutečně rychle a hosté si zatím nevytvořili potřebný tlak. Deportivo dobře dostupuje a nikam je nepouští.

90+3

Nedovoleného zákroku se dopustil Joselu. Míč se vrací na kopačky Elche.

90+2

Centrovat z pravé strany chtěl Pastore, domácí obrana vytěsňuje míč za postranní čáru.

90+2

Míč mají na kopačkách hráči Elche a kombinují. Teď už ale není na co čekat.

90+1

Nastavovat se bude 7 minut. Je to způsobeno hlavně díky problémům domácího gólmana a následnému přezkoumávání branky Elche.

90

Elche bude zahrávat volný kop z levé strany hřiště. Tohle však na střelu nebude. Jeden z hostujících záložníků se bude nejspíše pokoušet o nákop na hlavičku.

89

Na levé straně hřiště se míče zmocnili hostující, který čas ubíhá velmi rychle.

88

Rioja vybojoval míč a servíroval ho svému spoluhráči před bránu. Obrana hostů však dobře zapracovala a hra se otáčí na druhou stranu.

87

Casilla centrovaný míč vytěsnil rukavicemi do bezpečné zóny.

86

Volný přímý kop z pravé strany bude zahrávat Alavés.

85

Elche bylo srovnání blízko, avšak branka nakonec nebyla uznána! Jaký to na ně bude vliv? V posledních minutách jsou opět aktivnější domácí a do konce už nezbývá příliš.

84

Problémy domácího brankáře Pacheca vyvrcholí až v jeho stažení. Do hry míří náhradní gólman Sivera.

83

Rady ve sluchátku nepomohli, rozhodčí se jdou podívat na video. Avšak podle dostupných záběrů míč na Carrilla dostal domácí hráč. Bude gól uznán?

82

Branka se ještě přezkoumává, podezření je na offside hostujícího týmu.

81

Elche právě vstřelilo branku!

Tak to bylo střídání hodné mistra! Těsně před zahráváním přímého kopu naskočil na hřiště Gerard Gumbau, který kop zahrával. Lejeune nešťastně přizvedl míč a ten doskákal až GUIDO CARRILLOVI, který vyskočil a efektně překonal domácího brankáře.

Branka nakonec nebyla uznána kvůli offsidu.

80

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Omar Mascarell, přichází Gerard Gumbau.

80

Duarte fauloval a to znamená standartní situaci pro Elche.

79

Střídání na straně Deportiva zdá se pomohlo. Hráči v modrém se více ženou dopředu a to je samozřejmě nejlepší řešení, když nechtějí dostat gól. Prostě drží míč na druhé straně.

78

Z něj ale další branku neuvidíme. Domácí ale budou u míče i nadále.

77

Střelu na bránu chtěl vyslat Rioja. Jeden z hostujících obránců však míč zblokoval a domácí budou zahrávat rohový kop.

76

Trajektorii míče ovlivnil rozhodčí a ten ho tak vrací do původní pozice. Zmocňují se ho hráči Elche, kteří musí něco vymyslet. Jejich dosavadní herní filosofie totiž zatím vůbec nefunguje a Alavés se na zápas velmi dobře připravili.

75

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Boyé, přichází Guido Carrillo.

74

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Facundo Pellistri, přichází Manu García.
Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Pere Pons, přichází Edgar Méndez.

73

Na straně Deportiva se chystá další dvojité střídání, kdo to bude?

72

Rioja přihrával na střídajícího Moyu, který z poza pokutového území zkusil vystřelit. Jeho pokus však nebyl vůbec přesný.

71

A střelecký pokus i na druhé straně. Kiko Casilla však neměl těžkou práci, protože míč mířil přímo do jeho náruče.

70

Mojica přerušil kombinační hru Deportiva. Míč poslal ale pouze za postranní čáru, do své moci jej tedy získají opět domácí.

69

Dopředu se hnal Pastore a chtěl překonat Pacheca lobem. Míč však netrefil prostor tří tyčí a navíc pomezní rozhodčí zvedl praporek. Postavení mimo hru a hrají domácí.

68

Elche sice přišlo u rohového praporku o míč, avšak Alavés ho na kopačkách měli možná přinejlepším deset vteřin. Po dvou přihrávkách se kulatý předmět opět stěhuje na hráče se žlutými dresy.

67

Joselu se snažil převrátit hru na druhou stranu, avšak neuspěl a míč mu odebral stoper Roco. Hra se opět vrátí na obrannou půli Deportiva.

66

Hra vypadá posledních 20 minut prakticky pořád stejně. Elche drží míč a snaží se něco vymyslet. Alavés stojí v hlubokém defenzivním postavení a pouze vyčkává.

65

Problémy zdravotního rázu má gólman domácích Pacheco, i proto se nyní poslední dvě minuty vůbec nehrálo. Zdá se, že to ale ještě zvládne a hra konečně pokračuje dál.

63

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Fidel, přichází Javier Pastore.

63

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Pérez, přichází Darío Benedetto.

62

Elche zahrávali další rohový kop, ale ani tento nekončí úspěchem. Alavés odkopávají.

61

Pokračuje hra na jednu bránu a to na bránu domácího Deportiva. Těm to však nemusí vadit. Vedou totiž 1:0 a Elche i když drží míč tak zatím nejsou pro brankáře Pacheca nebezpeční.

60

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Ximo Navarro, přichází Martín.
Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Tomás Pina, přichází Antonio Moya.

59

Hosté ho zahráli na krátko, ovšem Alavés jim míč odebrali a odkopli ho do bezpečné zóny.

59

Rozehrával ho opět Lucas Peréz, ovšem ani tentokrát to nebylo pro domácí obranu nebezpečné. Následuje ještě rohový kop.

58

Pina přišlápl Boyleho a rozhodčí zapískal do píšťalky. Elche budou zahrávat přímý kop z dobré pozice.

57

Jejich myšlenka se však hodně rychle rozplynula. U míče opět hráči ve žlutém, stejně jako většinu druhé půle.

56

Domácí si s ním poradili a mohou založit útočnou akci.

55

Guti centroval do vápna, kde se tlačil jeden z hostujících hráčů. Míč nezasáhl, ale z druhé strany centroval Morente. Ani jeho pokus nebyl úspěšný, avšak píská se rohový kop. Hosté tedy ještě budou mít šanci znepříjemnit Deportivu život.

54

Joselu po delší době odebral míč a chtěl jít dopředu. Roco jeho záměr vystihl a nebezpečí odvrátil. Hosté opět drží míč.

53

Nikdo z hostujících se po rohu nedostal k zakončení, avšak Elche opět drží míč na svých kopačkách.

52

Nepovedený centr nesmyslně tečoval Pellistri a díky tomu tak Elche získávají roh prakticky zadarmo. Rozehrávat bude Lucas Perez.

51

Obrana Alavés dobře vykrývá prostory a hráči ve žlutém jen pomalu postupují dopředu.

50

Lejeune odvrátil tvořící se akci Elche odkopem do outu. Ti ihned sebrali míč a pokračují v útočné kombinaci.

49

Po aktivním začátku se nyní míč nachází výhradně ve středu hřiště. Ani jeden z týmů se nedostává dopředu a ve hře vidíme častěji nepřesnosti.

48

Alavés po gólu volí opět svoji standartní hru, drží míč a vyčkává. Pokud ale chtějí z tohoto utkání vykřesat alespoň bod, měli by být daleko nebezpečnější.

47

Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!

Aktivní vstup do utkání se nakonec přeci jen vyplatil. Po střele Joselu sice ještě nepřišel gól, avšak po následném rohu už ano. Míč se po nadzvednutí od jehono z domácích hráčů dostal až na zadní tyč k MAMADOU LOUMOVI, který měl již lehkou práci a posílá domácí do vedení 1:0! Asistence: Victor Laguardia

47

Domácí začínají opět velmi aktivně! Joselu byl ve skvělé pozici, avšak v tutovce nechal vyniknout gólmana Casillu, který předvedl další excelentní zákrok! Domácí zahrávají rohový kop.

46

Začal druhý poločas.
První část dnešního zápasu La Ligy mezi Alavés a Elche je u konce a k vidění zatím nebyla žádná branka. A nutno říci, z počátku jsme viděli dosti nudný fotbal. Hráči Alavés se sice snažili být aktivní, avšak míč byl převážně na kopačkách Elche. Ti míč drželi nejčastěji na své polovině či ve středu hřiště a většinou ho stejně po pár minutovém přihrávání ztratili. Zajímavá podívaná začala až ve 35. minutě. Po rohu se k míči dostal Pellistri, jeho střelu uprostřed vápna však zblokovala obrana hostů. Hned na to si hostující útočník Lucas Boyé poradil se dvěma obránci uvnitř vápna a vystřelil na levou tyč domácí branky. Pacheco předvedl reflexivní zákrok a nedovolil změnu skóre. Nejspíše největší šancí první půle jsme viděli ve 39. minutě. Rioja poslal míč do vápna, Joselu ho sice podskočil, ale na zadní tyči číhal XImo Navarro, který svou hlavičkou nechal pouze vyniknout hostujícího brankáře. Ten skvěle vyrazil, avšak nebezpečí rozhodně nebylo zažehnáno. Kulatý předmět se totiž odrazil přímo na kopačky Pere Ponse, který v tutovce netrefil prostor tří tyčí. V závěru se ještě za hostující obranu prodíral Pellistri, který byl v první půli dosti aktivní a dravý. Jeho cestu k brankáři Casillovi však zkřížil na poslední chvíli obránce Roco a uklidil ho do bezpečí.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Elche zahrává rohový kop. Nejspíše to bude poslední akce 1. poločasu. Domácím fanouškům se to ale nelíbí. Podle časomíry je už po 45. minutě a rozhodčí nehlásil žádné nastavení.

45

Alavés měli míč na svých kopačkách, avšak hloupou chybou na pravé straně hřiště o něj zase přichází. Hosté kombinují a řítí se dopředu.

44

Rozeběhnutý Pellistri se řítil k brance hostujícího celku. Na poslední chvíli mu dráhu překřížil Roco a posílá míč do bezpečí.

43

Nakopnutý míč si opět berou hráči Elche. Pellistri pak ale dobře napadal a dobrou prací na pravé straně vybojoval alespoň outové vhazování

42

Žlutou kartu dostává Enzo Roco (Elche CF).

41

Míč sice drží, avšak obrana Deportiva je teď dobře zformovaná a nedopouští se žádných chyb.

40

Elche reaguje a tlačí se opět dopředu. Alavés teď hodně pohrozili a hosté ví, že teď je řada na nich. Mají územní převahu a nechtějí prohrávat.

39

Rioja poslal skvělý míč do vápna a Navarro zakončoval hlavičkou. Gólman Casilla předvedl skvělý reflex. K zakončení se však ještě následné dostal Pere Pons, který byl ještě v lepší pozici než Navarro! Odkrytou část branky totiž o kousek minul. Tohle domácí musí hodně mrzet.

38

Gutti dostal míč do běhu na pravé straně. Přihrávka však byla až příliš prudká a domácí rozehrávají od branky.

37

Elche kombinuje a hledá skulinu v obranných řadách Deportiva.

36

Boye si poradil ve vápně s domácími obránci a dostal se i ke střeleckému pokusu, který pravou novou směřoval k levé tyči. Pacheco byl dobře postavený a míč vyrazil. Začínáme sledovat první šance na obou stranách a to přesně chceme!

35

Míč sice nenašel původního adresáta na zadní tyči, avšak v okolí penaltového křížku se k němu dostal Pellistri, který střelou trefil pouze jednoho z hostujících stoperů!

34

Tečovaná střela Josela znamená rohový kop domácího celku.

33

Fidel poslal k zemi krajního obránce Duarteho, rozhodčí tento konflikt ohodnotil jako nedovolený zákrok.

32

Elche si však míč vzalo zpět a svou postupnou kombinační hrou se snaží vniknout na polovinu soupeře.

31

Joselu byl faulován a domácí mají míč ve středu hřiště.

30

Pellistri kombinuje s Ponsem na levé straně hřiště a první jmenovaný posílá míč do vápna. Tam se nikdo k zakončení nedostal, avšak domácí nadále drželi míč. Navarro poté směroval vzdušný balón na útočníka Joselu. Toho dobře dostoupili hostě a osvobozují se z jejich sevření.

29

Následný výpad domácích zastavuje praporek pomezního rozhodčího. Rioja byl za posledním obránce ještě dříve, než mu jeden z jeho spoluhráčů přihrával míč.

28

Po outovém vhazování se k míči dostávájí hráči Deportiva. Jejich akce ale taktéž dlouho netrvala a ve středu hřiště kulatý předmět ztrácí.

27

Palacios zkazil akci hostů a míč budou rozehrávat od své vlastní branky hráči Alavés.

26

Pacheco se nákopem snažil vysunout své útočící hráče do šance, avšak Elche dobře dostupují a zmocňují se míče.

25

Elche sice drží míč více a to dokonce s výraznou převahou, avšak není jim to nic platné. Šanci měli stejně jako domácí. Svoji územní převahu nedokážou využít. Jsou to pouze přihrávky ze strany na stranu, které prozatím nikam nevedou.

24

Joselu byl vysunut směrem k brance hostů a hledal před brankou své spoluhráče. Pomezní rozhodčí zvedá praporek, což znamená postavení mimo hru.

23

Mascarell zkoušel z poza vápna zakončovat technickou střelou na zadní tyč. Jeho pokus však nebyl úspěšný a mířil mimo prostor tří tyčí.

22

Tentokrát míč ukryl ve svých rukavicích gólman Pacheco a Elche opět na nic nevyčkává a míří kupředu.

21

Roh byl mířen na přední tyč, kde zakončoval Morente. Míč byl tečován jedním z domácích hráčů a bude se opakovat.

21

Střílel nakonec Joselu, který ale trefil pouze dobře postavenou zeď. Elche nakonec vybojovalo rohový kop, což je určitě lepší varianta.

20

Elche zahrává přímý kop z velmi výhodné pozice před hranicí pokutového území. Z toho by mohla být i rovnou střela, kdo se míče ujme?

19

Žlutou kartu dostává Ximo Navarro (Deportivo Alavés).

18

Dlouhý nákop našel na pravé straně vápna Joselu, který servíroval před branku Ponsovi. Zakončovat se snažil ještě i Pellistri, míče se však již ujímají hosté a míří do protiútoku.

17

Při hlavičkovém souboji byl faulován jeden z domácích hráčů a ti tak mohou rozehrávat volný přímý kop.

16

Ani Elche však nic nevymyslelo. Hra je zatím plný nepřesností, což nám dosti kazí divácký zážitek ze hry. Kromě hodně nepovedené střely Joselu jsme zatím nic zajímavého neviděli.

15

Casilla špatně rozehrál a míč zakopl až za postranní čáru. Z prava odehrával Pellistri, který si vybral Ponse. Následná přihrávka však hráče v modrobílém nenašla a u míče jsou opět hráči Elche CF.

14

Pons zkusil vystřelit dobrých 20 metrů od hranice pokutového území. Jeho pokus byl však zblokován jedním z obránců Elche.

13

Míč mají na kopačkách po odmlce hráči Alavés. S ním kombinují ve středu hřiště.

12

S rozehrávkou pomohl Casilla. Morente však nedokázal zpracovat míč a tak o něj hosté opět přichází.

11

V pěkné šanci se ocitl Joselu. Sřela mu však nesedla a zamířila hodně daleko od levé tyče. Elche bude rozehrávat odkopem od branky.

10

Pellistri dostal míč před vápnem na pravé straně. Chtěl překličkovat dva bránící hráče ve žlutém, což se mu sice povedlo, avšak míč se mu zapletl mezi nohy a poté se ho zmocnil Kiko Casilla.

9

A zasahuje i na druhé straně Casilla. Opět, žádná složitější práce.

8

Elche se nakonec dostalo ještě k jednomu volnému kopu, tentokrát z druhé straně hřiště. Ani teď jsme ale nic nebezpečného neviděli. Gólman Pacheco si míč v klidu našel a sevřel ho ve své náručí.

7

Centrovaným míčem ve vápně žádného spoluhráče nenašel. Našel pouze kopačku jednoho z fotbalistů domácího celku, který odkopává.

6

Nedovoleného zákroku se dopustil Joselu a Elche může rozehrávat standartní situaci z levé strany hřiště. Rozehrává Lucas Peréz.

5

Ani jeden z týmů nechce udělat chybu a tak vidíme zatím dosti opatrný fotbal, který nepřináší žádné nebezpečnější akce. Každý bod je totiž pro tyto týmy ohromně cenný.

4

Za postranní čárou rozehrávají hosté, kteří v těchto chvílích více drží míč. Nic s ním však nedokážou vymyslet, Deportivo skvěle napadá a pokrývá volné hráče.

3

Perez poslal míč přízemním centrem do vápna na Boyeho. Obrana Alavés dokázala zasáhnout a odvrátit možné nebezpečí.

2

Elche kombinuje na vlastní polovině a přemýšlí, kudy budou vést útočnou akci. Dobrý presing domácích však znamená míč za postranní čárou.

1

Domácí se vrhali do první útočné akce, Casilla získává míč a bude rozehrávat. Zdá se však, že si přitom pohmoždil pravou ruku. Nic vážného by to ale být nemělo.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Deportivo Alavés: F. Pacheco – R. Duarte, Lejeune, Laguardia, Navarro – Pina, Loum – Rioja, Pons, Pellistri – Joselu.

Elche CF: Casilla – Mojica, Bigas, Roco, Palacios – Morente, Mascarell, Guti, Fidel – Lucas Pérez, Boyé..
Deportivo Alavés se do španělské nejvyšší soutěže dostali v roce 2016, což byl výsledek dlouhodobého vzestupu od nástupu nového majitele José Antonia Querejeta, který klub převzal v roce 2013. Sice se hned ve své první sezóně dokázali vměstnat mezi elitní desítku Španělska, avšak následující roky přichází opět mírný pokles. Poslední dva roky ukončili ročník na 16. místě, letos je to zatím 18. přička což znamená provizorní sestup. Svěřenci Javiera Calleja přitom dokázali nedávno porazit Atletico Madrid, avšak nedokážou body sbírat konstatně. Naopak v zápasech kdy měli zvítězit či alespoň bodovat, tak prohráli. V sobotu se naladili na vítěznou vlnu, když porazili 2:0 taktéž trápící se Cadiz. Přidají Alavés druhou výhru v řadě a odpoutají se od sestupových pozic?

Nejlepší střelci:
1. Joselu – 3
2. Victor Laguardia – 1

Poslední zápasy:
Cádiz 0:2 Alavés
Alavés 0:1 Betis
Athletic Bilbao 1:0 Alavés
Alavés 1:0 Atletico Madrid
Espanyol 1:0 Alavés

Tabulka:
...
16. Granada – 7
17. Cádiz – 7
18. Alavés – 6
19. Levante – 5
20. Getafe – 3
Elche CF se v roce 2017 dostali až do třetí nejvyšší španělské soutěže, hlavně kvůli finančním problémům klubu. Věci se však dali do pořádku a už v minulé sezóně byli opět stálými účastníky La Ligy. Tehdy skončili na 17. místě a sestupu unikli o pouhé dva body. Letos je tak cílem stabilizovat se v lize a odlepit se od hrozby znamenající sestup. A to se jim zatím daří. V ligové tabulce se nacházejí aktuálně na 14. místě. Jejich hlavní předností jsou domácí utkání, ve kterých pravidelně sbírají body. Dokázali porazit Celtu Vigo, remizovat s Bilbaem, Espanyolem, Levante či s ambiciózní Sevillou. Naopak venku se trápí, poslední tři zápasy totiž prohráli.

Nejlepší střelci:
1. Dario Bendetto – 2
2. Lucas Boy – 2
3. Lucas Perez – 2

Poslední zápasy:
Elche 2:2 Espanyol
Vallecano 2:1 Elche
Elche1:0 Celta Vigo
Real Sociedad 1:0 Elche
Villareal 4:1 Elche

Tabulka:
...
12. Mallorca – 12
13. Villareal – 11
14. Elche – 10
15. Celta Vigo – 7
16. Granada – 7
...
Úterní první zápas nám nabídne souboj mezi týmy z druhé poloviny tabulky, které zoufale potřebují body. Kdo z nich zvítězí? Pojďme se podívat na menší představení obou celků a jejich posledních zápasů.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

Deportivo Alavés – Elche CF

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 47. Loum (Laguardia)

Karty:   19. Navarro (DAL) – 42. Roco (ELC)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:9.

Deportivo Alavés: F. Pacheco (84. Sivera) – R. Duarte, Lejeune, Laguardia, Navarro (60. Martín) – Pina (60. Moya), Loum – Rioja, Pons (74. Méndez), Pellistri (74. García) – Joselu.
Náhradníci: Sivera – Martín, De la Fuente, García, Guidetti, López, Martín, Méndez, Miazga, Moya, Sylla, Tachi.

Elche CF: Casilla – Mojica, Bigas, Roco, Palacios – Morente, Mascarell (80. Gumbau), Guti, Fidel (63. Pastore) – Lucas Pérez (63. Benedetto), Boyé (75. Carrillo).
Náhradníci: E. Badía – Barragán, Benedetto, Carrillo, González, Gumbau, Josan, Josema, Marcone, Milla, Pastore, Verdú.

Rozhodčí: Manzano