Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK 32 Liptovský Mikuláš – HK Poprad

3:4

po prodl. (1:1, 2:1, 0:1 - 0:1)

12.01.2020, 17:00 • 40. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 4.28 4.8 1.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

60:44

Poprad dal gól!
Popradčania rozhodujú o svojom triumfe gólom v predĺžení! Svitanova delovka spoza pravého kruhu skončila na Kramárovi. Puk následne prešiel opäť na hokejku Svitanu, ktorý prihrával pred bránku MICHAELOVI VANDASOVI a ten strelou zblízka prekonal Romančíka!
Asistencia: Patrik Svitana.

54:48

Liptovský Mikuláš získava presilovú hru. Patrik Svitana dostáva dve minúty za držanie a oddychový čas si berie tréner Popradu.

52:55

Poprad dal gól!
Asi som defenzívu Mikuláša až príliš prechválil. Svitana si spracoval prihrávku na pravom kruhu, naservíroval to k opačnej žrdi na hokejku MAREKA ZAGRAPANA, ktorý zblízka pohodlne prekonal Romančíka.
Asistencie: Patrik Svitana, Samuel Takáč.

50:18

V závere presilovej hry sú kamzíci nasťahovaní v útočnom pásme a obstrieľavajú bránku Mikuláša. Asi trikrát pálil od modrej Dalhuisen, dva pokusy letelo mimo a jeden skončil na žrdi Romančíkovej brány.

48:25

Až v týchto chvíľach prichádza vôbec prvé vylúčenie hráča Liptovského Mikuláša. Poprad teda bude hrať prvú presilovku v zápase. Marcel Petran dostáva dve minúty za držanie.

45:43

Presilovú hru získavajú hráči Liptovského Mikuláša. Dlho sa o danej situácii diskutovalo a až teraz je jasný verdikt. Colin Jacobs dostáva 2+10 za vrazenie na mantinel.

39:20

Liptovský Mikuláš dal gól!
Pomerne rýchlo po popradskom góle prichádza aj tretí gól Mikuláša do siete Popradu. Kriška v strednom pásme prehodil puk na opačnú stranu DOMINIKOVI KRAMÁROVI, ktorý naznačil strelu príklepom na kruhu, obišiel Brejčáka, priblížil sa k bránke a strelou popri betóne prekonal Vošvrdu.
Asistencie: Martin Kriška, Maroš Piatka.

36:18

Poprad dal gól!
Kamzíci vyrovnávajú skóre stretnutia. Z obranného pásma vytiahol puk von PETER BJALONČÍK, ktorý zrýchlil po pravom krídle. Prekorčuľoval pred bránku, mal aj možnosť prihrávky na Mateja Paločka, ale rozhodol sa zblízka zakončiť sám a po druhýkrát prekonal Romančíka.
Bez asistencie.

34:37

Do zaujímavého prieniku sa vysunul Mike Dalhuisen, ktorému naservíroval puk Svitana. Dalhuisen šiel už sám na Romančíka, no jeho zakončenie zblízka skončilo na výstroji Romančíka.

29:04

Liptovský Mikuláš dal gól!
Ako keby som to zakríkol a prichádza využitie početnej prevahy v podaní Liptákov. RÓBERT HUNA si prevzal puk za vlastnou bránkou, vyrazil pohodlne dopredu. Prenikol do pásma, napriahol a prudkou delovkou prekonal popradského brankára.
Bez asistencie.

27:28

Liptáci sú teraz dobre rozbehnutí a získavajú ďalšiu presilovku. Dve minúty za hákovanie dostáva Daniel Brejčák.

26:11

Spomedzi kruhov sa k strele dostal Tamáši. Vošvrda vyrážal iba pred seba a puk nemal jednoznačne pod kontrolou. K dorážke sa chcel dostať Rudolf Huna, ale Vošvrda predviedol ďalší dôležitý zákrok.

25:08

Sledujeme prvé vylúčenie v priebehu tohto zápasu. Adam Larkin dostáva dve minúty za držanie, presilovku si zahrajú domáci.

19:37

Liptovský Mikuláš dal gól!
Litpáci strieľajú Popradu gól do šatne a vyrovnávajú stav stretnutia. Vinu za tento gól nesie brankár Vošvrda, ktorý rozohrával akciu priamo na hokejku RÓBERTA HUNU, ktorý bol medzi kruhmi. Vošvrda sa nestihol presunúť a Huna zakončoval do prázdnej bránky.
Bez asistencie.

14:34

Poprad dal gól!
Kamzíci sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Matej Paločko s pukom manévroval na pravom kruhu, potom prešiel k zadnému mantinelu a peknou prihrávkou pred bránkovisko našiel PETRA BJALONČÍKA, ktorý zblízka nezaváhal a skóroval.
Asistencia: Matej Paločko.

12:20

Domáci vyrazili do zaujímavého prečíslenia. Puk potiahol po pravom krídle Richard Huna, ktorý zakončoval z kruhu. Vošvrda strelu zachytil ihneď do lapačky a blížiacemu sa Surovému nedovolil dorážať.

09:16

Do zaujímavého prieniku sa vysunul Peter Bjalončík, ktorému v zakončení Roman nezabránil. Jeho pokus zblízka však Romančík pohotovo zachytil.

HK 32 Liptovský Mikuláš – HK Poprad

3:4

po prodl. (1:1, 2:1, 0:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Ró. Huna, 30. Ró. Huna, 40. Kramár (Kriška, Piatka) – 15. Bjalončík (Matej Paločko), 37. Bjalončík, 53. Zagrapan (Svitana, Takáč), 61. Vandas (Svitana)

HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Zalivin) – Kurali, Kramár, Droppa, Petran, Roman, Smutný, Haluška, Nemec – Kriška, Piatka, J. Sukeľ – Ru. Huna, Nikulin, Oško – Vybíral, Tamáši, Uhrík – Surový, Ró. Huna, Ri. Huna

HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Kozák, Brejčák, Erving, Ulrych, Dalhuisen, Larkin, Česánek – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan, Svitana – Jacobs, Paukovček, Lodge – Matej Paločko, Bjalončík, Matúš Paločko

Rozhodčí: Valach, Juhász – Rojík, Soltész

Diváci: 1 050

Průběh zápasu
1. třetina
14:34 POP 0:1 Bjalončík (Matej Paločko)
19:37 LMI 1:1 Ró. Huna
Po 1. třetině
2. třetina
25:08 POP 2 Larkin, držení
27:28 POP 2 Brejčák, hákování
29:04 LMI 2:1 Ró. Huna
36:18 POP 2:2 Bjalončík
39:20 LMI 3:2 Kramár (Kriška, Piatka)
Po 2. třetině
3. třetina
45:43 POP 2+10 Jacobs, vražení na hrazení
48:25 LMI 2 Petran, držení
52:55 POP 3:3 Zagrapan (Svitana, Takáč)
54:48 POP 2 Svitana, držení
Po 3. třetině
Prodloužení
60:44 POP 3:4 Vandas (Svitana)
po prodl.