Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – Villarreal CF

1:2

konec (1:0)

05.01.2020, 14:00 • Reale Arena (San Sebastián) • 19. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.86 4.03 4.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše, přeji Vám hezký zbytek neděle. (16:04:03)
Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:7. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:14.
Konec, Villarreal díky obratu ve druhém poločase otočil skóre ve svůj prospěch a nakonec porazil San Sebastian 2:1! V prvním poločase byli jasně lepší domácí, z několika solidních příležitostí skončila gólem pouze ta z dvaadvacáté minuty, kdy se prosadil Willian José. I po přestávce pokračovali fotbalisté Sociedadu v dobrém výkonu, který trochu přibrzdil Zubeldiův faul a následná proměněná penalta Manu Triguerose. Chvíli nato napálil Merino břevno, poslední slovo měla Žlutá ponorka, které tři body vystřelil střídající Santi Cazorla.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Další centr v šestnáctce zkrotil Sergio Asenjo, který se posléze lehce srazil s Portuguésem. O nic strašného se nejednalo, brankář Villarrealu tomu hodně přidal, ale domácí hráč i tak dostává žlutou kartu.

90+5

Oyarzabal vysunul na zteč Alexandera Isaka, jehož centr ale všichni domácí hráči, přítomní v šestnáctce, přeběhli. S nadějemi Sociedadu už to vypadá bídně.

90+4

Isak prováhal ideální okamžik pro ohrožení Asenja, nakonec alespoň přenechal míč Merinovi, jehož technický pokus levačkou skončil nad horní tyčí.

90+3

Januzaj vyhrál ve vápně hlavičkový souboj s Albertem Morenem a sklepával míč pro Isaka, toho si ale pohlídal opět velmi jistě působící Raúl Albiol.

90+2

Zahrozit před Sergiem Asenjem hodlal Alexander Isak, jenže se švédským útočníkem se dobře vrátil Manu Trigueros. Rozehrávat bude brankář Villarrealu, který nikam nespěchá.

90+1

Nad rámec základní hrací doby se nastavuje hned sedm minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu, nebo Villarreal udrží těsné vedení?

90

Míč do pokutového území dopravil Portu, obrana Žluté ponorky přestála i další kritický moment. Kupředu se navíc vydal Peña, kterého jasně fauloval Januzaj.

89

Adnan Januzaj se zbavil svého strážce a vyslal před branku nebezpečný centr, který na roh odvrátil Albiol. Možná jedna z posledních možností pro domácí.

88

Gerard Moreno vyslal míč z otočky na útočnou polovinu, kam se jej vydal nahánět Santi Cazorla, celou situaci ale pohodlně kontroloval Diego Llorente.

86

San Sebastian se nadechuje k závěrečnému tlaku, domácí zatím čekají na moment, který by jim poskytl možnost k vyrovnání. Villarreal zvládá hájení vedení dobře.

85

Žlutou kartu dostává Adnan Januzaj (Real Sociedad San Sebastian).

85

Nařízenou standardní situaci nerozehrál Martin Ödegaard vůbec dobře, možná trochu sobecky vzal zodpovědnost na sebe a zkusil zakončit, jenže rána mu vůbec nevyšla.

84

Žlutou kartou již oceněný Alberto Moreno si proti Januzajovi pomáhal rukama. Sudí faul odpískal, k dalšímu trestu pro španělského obránce se ale neodhodlal.

83

Hosté už budou spoléhat pouze na rychlé brejky. Do jednoho takového vyslal Cazorla Gerarda Morena, který o balon přišel a navíc fauloval Le Normanda.

82

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Samuel Chukwueze, přichází Rubén Peña.

81

Nařízenou standardní situaci rozehráli fotbalisté San Sebastianu na krátko, což podle výsledku nebyla ideální volba, protože Zaldúa nakonec vůbec neodcentroval.

80

Dobrá práce od obranné řady Villarrealu, která chytla do ofsajdové pasti švédského mladíka Isaka. Domácím se začíná hodně krátit čas, přijde vyrovnání?

79

Oyarzabal si nachystal balon na levačku, načež vypálil zpoza pokutového území, ovšem s včasným blokem naštěstí pro hostující tým přispěchal Gaspar.

78

Ve velké pohodě hrající Cazorla přenechal balon z druhé vlny si nabíhajícímu Albertu Morenovi, jenž hledal svého jmenovce Gerarda, toho ale ke střele nepustil Llorente.

77

Žlutou kartu dostává Raúl Albiol (Villarreal CF).

76

Vzhledem k dosavadnímu průběhu utkání nemůžeme říct, že by Žlutá ponorka vedla zaslouženě. Ve zbytku druhé půle určitě můžeme očekávat obrovský nápor domácích.

75

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Ander Guevara, přichází Adnan Januzaj.

72

Villarreal právě vstřelil branku!
Videorozhodčí nakonec rozhodl ve prospěch hostujícího celku, který tak otáčí skóre ve svůj prospěch a vede 2:1. Mario Gaspar parádním pasem našel trestuhodně neobsazeného SANTIHO CAZORLU, na jehož přízemní ránu nedokázal Remiro Gargallo dosáhnout.

72

Hlavní rozhodčí ještě celou situaci konzultuje s kolegou u videa. Jednalo se o hodně spornou a těsnou situaci, dle mého názoru si ale Cazorla ofsajd pohlídal.

72

Santi Cazorla přízemní střelou na vzdálenější tyč překonal Remira Gargalla, radost mu ale příliš dlouho nevydržela, protože pomezní sudí signalizoval ofsajd španělského reprezentanta.

71

Cazorla klidně mohl zkusit vypálit, místo toho ale ještě hledal Alberta Morena, kterého navíc vzhledem k až příliš razantní přihrávce vyhnal až k čáře.

71

Žlutou kartu dostává Ander Guevara (Real Sociedad San Sebastian).

71

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Willian José, přichází Alexander Isak.

70

Žlutou kartu dostává Joseba Zaldúa (Real Sociedad San Sebastian).

69

Portugués se mocně dožadovali nařízení rohového kopu, opakovaný záběr ovšem ukázal, že to byl právě on, kdo se míče před jeho přechodem za čáru dotkl jako poslední.

68

Inkasovaná branka domácí očividně nepoložila. Bílo-modří jsou v posledních minutách aktivnější a jasně ukazují, že dnes se nechtějí spokojit pouze s bodem.

67

Na hřišti začínají jiskřit emoce. Alberto Moreno předvedl v krátkém časovém sledu druhý nedovolený zákrok, bývalý bek Liverpoolu by se měl mít více na pozoru.

66

K tomu, aby si domácí vzali ztracené vedení zpět, chyběl malý kousek! Oyarzabal přenesl balon k nehlídanému Merinovi, kterým málem rozpůlil břevno.

65

Žlutou kartu dostává Alberto Moreno (Villarreal CF).

65

Zaldúa zkoušel nalézt za obranu soupeře si nabíhajícího Josého, před něhož se v těsném souboji doslova za pět minut dvanáct dostal Francisco Torres.

64

Domácí se nemohli dostat do soupeřovy šestnáctky, proto to na sebe vzal Guevara, jehož střelecký pokus nepředstavoval pro Asenja výraznější žádný problém.

63

Balon opět končí v síti Realu Sociedad, radost Žluté ponorky ale netrvá dlouho, protože sudí, který nechal akci dohrát do konce, správně viděl Chukwuezeho ofsajd.

62

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Igor Zubeldia, přichází Robin Le Normand.

61

Žlutou kartu dostává Mario Gaspar (Villarreal CF).

61

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Santi Cazorla.

60

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Xavier Quintilla, přichází Alberto Moreno.

59

Uvidíme, jak domácí fotbalisté na tento nečekaný zvrat zareagují, po odpískání penalty, která byla neoddiskutovatelná, vypadli hodně nabroušeně.

58

Villarreal právě vstřelil branku!
No vida, utkání dostává novou zápletku, protože hosté, kteří doposud neměli žádnou výraznější šanci, zničehonic srovnávají! Penaltu si vzal na starost MANU TRIGUEROS a s přehledem zakončil do protipohybu brankáře Remira Gargalla.

56

Zubeldia v pokutovém území jasně fauloval Chukwuezeho, penalta pro Villarreal!

55

Žlutou kartu dostává Pau Francisco Torres (Villarreal CF).

54

O chvíli později vyslal pravý obránce San Sebastianu do pokutového území Villarrealu další nabídku, pro kterou si ve vzduchu s mírnými obtížemi vyšplhal Asenjo.

53

Další Ödegaardův průnik, další nedovolený zákrok hostí. Přímý kop rozehráli bílo-modří na krátko, Zaldúův skákavý centr ke spoluhráčům nedolétl.

52

Po předchozím vzruchu v šestnáctce domácího týmu zůstal na trávníku ležet otřesený Mikel Oyarzabal. Zásah zdravotníků nebude nutný, nejedná se o nic vážného.

51

Žlutá ponorka zahrávala přímý kop. Quintillův vysoký pas k ničemu nevedl, o chvíli později pálil Francisco Torres z hodně krkolomné pozice nad branku.

50

Ödegaard ustál hraniční souboj s Gasparem a pokračoval do útoku. Po jeho přihrávce vyslal přízemní centr Portugués, Oyarzabala si pohlídal Albiol.

49

Také akce Villarrealu skončila nedovoleným zákrokem jednoho z hráčů, jako faul bylo správně posouzeno počínaní Triguerose proti obránci Zubeldiovi.

48

První roh druhé půle měli fotbalisté Realu Sociedad, postaral se o to Zaldúa. Ödegaardův centr nakonec nebyl vůbec podstatný, José se totiž provinil útočným faulem.

47

Mario Gaspar vyslal kupředu rozběhnutého Anguissu, kterému se v souboji s Monrealem zamotal balon mezi nohama. Autové vhazování pro domácí tým.

46

Začal druhý poločas.
První poločas lépe zvládli domácí fotbalisté, kteří si do šaten odnáší jednobrankové vedení. Real Sociedad je blíže vítězství naprosto oprávněně, svého soupeře zatím přehrává ve všech ohledech. Nejprve měl solidní šanci Portugués, po jehož přihrávce se ve dvaadvacáté minutě prosadil José. Krátce před přestávkou mohl na 2:0 zvýšit zatím výborný Ödegaard, branku soupeře ale o kousek minul.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Nastavuje se jedna minuta.

45

Už to mohlo být o dva góly! Fotbalisté Villarrealu nechali až příliš místa pro Ödegaarda, který tentokráte místo přihrávky volil střelu, branku soupeře ale o kousek netrefil.

44

Zaldúa předvedl parádní zrychlení v souboji s Moisésem Gómezem, který unikajícího soupeře zezadu fauloval. Žlutit se nebude, hostující záložník vyvázl s domluvou.

43

Také další akci Realu Sociedad táhl talentovaný Martin Ödegaard. Norský hráč roztáhl hru k Oyarzabalovi, jehož pokus o centr nepustil do vápna Gaspar.

42

Domácí se vydali kupředu. José si narazil s Ödegaardem a poté odcentroval na zadní tyč, kde čekajícímu Monrealovi překazil plány pozorný Mario Gaspar.

41

Do konce prvního poločasu zbývá odehrát necelých pět minut, San Sebastian zatím vede o jeden gól. Dočkáme se před přestávkou ještě nějakého posunu ve skóre?

40

Po Triguerosově centru se v šestnáctce srazili Remiro Gargallo s Morenem, na zemi zůstal ležet i Llorente. Vše se zřejmě obešlo bez zranění, můžeme pokračovat.

39

Oyarzabal tentokráte neměl na útočné polovině s kým kombinovat, proto otočil hru směrem vzad, kde se jej ujal Guevara. Vymyslí domácí něco zajímavého?

38

Skákavá nabídka z kopačky Triguerose nadělala domácím drobné problémy, hledání míče mezi ostatními Llorentemu chvíli trvalo, pomohla až Morenova nepozornost.

37

Manu Trigueros využil volného prostoru po střele, kterou zastavil Zubeldia. Gómezův pokus zablokoval Zaldůa, Villarreal vytěžil alespoň kop od rohového praporku.

36

Oyarzabal vyhrál hlavičkový souboj s Gasparem, Quintilla měl na to konto hodně starostí s napadajícím Portuguésem, na pomoc mu přispěchal Asenjo.

35

Po pravé straně postupující Chukwueze si poradil s Monrealem, přehodil si míč na lavičku a vypálil vedle branky. Remiro Gargallo jeho střelu celou dobu kontroloval.

34

Portugués našel Ödegaarda, který nasadil parádní jesličky bránícímu Anguissovi, na o pár metrů dále čekajícího Francisca Torrese už ale nevyzrál.

33

Následně pálil Anguissa, balon skončil vedle branky. Hosté se dožadovali odpískání rohového kopu, sudí ale údajnou Oyarzablovu teč neviděl. Rozehrávat tak bude Remiro Gargallo.

32

Než byl sudí spokojen s postavením domácí zdi, chvíli to trvalo. Zakončení vzal na sebe Manu Trigueros, který trefil pouze blokujícího Mikela Merina.

30

Nyní se před Žlutou ponorkou otevírá velká možnost na srovnání, po Zubeldiově faulu na Iborru, který byl oceněn žlutou kartou, mají hosté k dispozici přímý kop.

29

Kombinace Villarreal nikam nevedla, Vicente Iborra se proto rozhodl vypálit z uctivé vzdálenosti, jenže balon po jeho střele skončil až na tribuně za domácí brankou.

28

Nedlouho poté musel mladý stoper San Sebastianu zasahovat znovu, tentokráte uhájil míč před Morenem, kterého se snažil vybídnout k útoku Chukwueze.

27

Gaspar dlouhatánským pasem hledal Gómeze, výbornou defenzivní práci ale předvedl couvající Llorente, který balon odhlavičkoval k Remirovi Gargallovi.

26

Remiro Gargallo chvíli váhal s rozehrávkou, před dotírajícím Morenem odevzdal míč k Zaldúovi, který na pravé straně rozjíždí kombinaci s Portugésem.

25

Mkel Oyarzabal zvedl hlavu a snažil se oslovit na hraně šestnáctky operujícího Josého, balonu ovšem dodal až příliš razance a jen jej odevzdal Asenjovi.

24

Bílo-modří jsou pochopitelně při chuti. Merino málem donutil k chybě rozehrávajícího Iborru, Monreal to o chvíli později proti Chukwuezemu přehnal s důrazem a fauloval.

22

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Další akce domácího týmu snesla ty nejpřísnější měřítka, fotbalisté San Seabstianu se zcela zaslouženě dostávají do vedení! Ödegaard roztáhl hru na pravou stranu, kde číhal osamocený Portugués, po jehož přihrávce uklidil míč za Asenjova záda WILLIAN JOSÉ.

21

Hráči Realu Sociedad opět přebírají iniciativu, v posledních minutách jsou jasně aktivnější. Portu u praporku nezvládl získat další roh, tentokráte sudí rozhodli správně.

20

Špatná komunikace mezi Asenjem a Albiolem dala domácím možnost rohu. Žlutá ponorka si s jeho bráněním poradila, nejlépe si ve vzduchu vedl Anguissa.

19

Nalevo opět hodně vytažený Monreal znovu kombinoval s Oyarzabalem, jehož nabídku z otočky před sbíhajícím José ukořistil hostující stoper Torres.

18

Domácí hráči i fanoušci se zlobí na hlavního sudího, který přiřkl soupeři odkop od branky. Měl se rozehrávat roh, Oyarzabalovu nahrávku totiž tečoval Gaspar.

17

Oyarzabal našel vpravo číhajícího Portuguése. Po jeho nahrávce prováhal ideální moment pro střelecký pokus Ödegaard, kterého vytlačil Manu Trigueros.

16

Moisés Gómez si píchl balon okolo Zubeldii, který se před svého protivníka šikovně dal tělo a vzájemný souboj vyhrál. Po jeho přenesení může zahrozit Monreal.

15

Zatím sledujeme zajímavou partii, oba celky prokazují dobrou formu, kterou získaly v posledních zápasech. Kupředu se znovu propracovávají hráči San Sebastianu.

14

Dobrá příležitost domácího mužstva! Ödegaard prokázal velký přehled, když pustil Josého přihrávku až k Portuguésovi, proti němuž musel zasahovat Asenjo.

13

Zpětná přihrávka Josého málem odstartovala rychlý brejk hostí, Gerard Moreno si ale v klíčovém souboji jeden na jednoho neporadil s Diegem Llorentem.

12

Žlutí se začínají osmělovat. Kapitán Gaspar si všiml chvíli nehlídaného Triguerose, jehož ránu pravačkou na poslední chvíli zablokoval Zubeldia.

11

Také hosté si poprvé vyzkoušeli rohový kop. Centr na hranici šestnáctky si našel André Anguissa, jehož zakončení nevypadalo špatně, balon ale nešťastně zastavil Iborra.

10

Nápor Realu Sociedad skončil až poté, co Guevara uspěchal přihrávku a balon místo k Zaldúovi poslal až mimo hrací plochu. Rozehrávat bude Sergio Asenjo.

9

Bílo-modří i nadále kontrolují míč, svému soupeři jej téměř nepůjčují. Žluté ponorce ale nelze upřít snaha, hosté jsou při napadání velmi pohybliví a nepříjemní.

8

Mikel Oyarzabal si z prostoru levého křídla opět seběhl až na hrot formace San Sebastianu, k dosažení na Zaldúův dlouhý pas mu ale ještě kousek scházel.

7

Přetažený centr vracel zpět před malé vápno vytáhlý Diego Llorente, nikdo z jeho kolegů se však k zakončení neprodral, o což se postaral bránící Raúl Albiol.

6

Domácí se opět usadili na útočné polovině. Po Merinově nahrávce se pokoušel odcentrovat Nacho Monreal, po Gasparově bloku uvidíme první roh.

5

Mikel Merino narýsoval kolmici pro Portuguése, který ve sprinterském souboji nestačil na Quintillu. Situaci opět uklidňuje brankář Villarrealu Asenjo.

4

První dobrá možnost zápasu. Ödegaard využil volného prostoru k přihrávce na Oyarzabala, který si položil Asenja, ale nezakončil přesně. Sudí navíc odmával ofsajd.

3

Remirův výkop nezastihl Zaldúa na hrací ploše, poprvé tak mohli kombinovat hosté, kteří rovněž přesunuli rozehrávku až na obrannou polovinu.

2

Gómezovo přenesení hry k Chukwuezemu dobře vystihl Nacho Monreal, bývalý obránce londýnského Arsenalu si ale poté neporozuměl s Oyarzabalem.

1

Hlavní rozhodčí José Sánchez dal hvizdem pokynem k zahájení dnešního utkání, pojďme na to! Rozehrávky se ujali hostující fotbalisté, kteří nastupují ve žlutých dresech, naopak Real Sociedad bude hrát v bílo-modrém.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Real Sociedad San Sebastian: Remiro Gargallo – Zaldúa, Zubeldia, D. Llorente, Monreal – Merino, Guevara – Portugués, Ödegaard, Oyarzabal (C) – José.
Náhradníci: Moyà – Januzaj, Muñoz, Isak, Barrenetxea, Sangalli, Le Normand.

Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol, Francisco Torres, Quintilla – Anguissa, Trigueros, Iborra – Chukwueze, G. Moreno, Moisés Gómez.
Náhradníci: Andrés Fernández – Cazorla, Bacca, Toko Ekambi, A. Moreno, Peña, Ontiveros.

Rozhodčí: José Sánchez – Raúl Cabañero, José Gallego.
Poslední vzájemné utkání

25. 4. 2019 – Real Sociedad San Sebastian – Villarreal CF 0:1

Branky: 87. Moreno (Cazorla)

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, Elustondo, Navas (79. Le Normand), Muñoz (76. Hernández) – Sangalli, Merino, Pardo (73. Barrenetxea Muguruza), Oyarzabal (C) – Juanmi, José

Villarreal CF: Fernández – Gaspar (C), González, Funes Mori, Quintilla – Chukweze (83. Cáseres), Iborra, Cazorla, Fornals – Bacca (46. Moreno), Toko Ekambi (74. Pedraza)
Villarreal CF

Po hrubě nevydařeném listopadu se Žlutá ponorka opět dere směrem vzhůru. Díky zisku pětadvaceti bodů uzavírají fotbalisté Villarrealu první polovinu tabulky, na svého dnešního soupeře ztrácí nijak zvlášť závratných šest bodů. Družina vedená trenérem Javierem Callejou už tři kola neprohrála, vyzdvihnout musíme i fakt, že dokázala bodovat proti soupeřům, kteří jsou v tabulce postavení výše. Na začátku prosince urval celek z provincie Castellón remízu s madridským Atléticem, na níž navázal vítězstvím 2:1 na půdě Sevilly, o branky se postaral Albiol a Toko Ekambi. V doposud posledním mači přetlačil Villarreal také Getafe, těsnou bitvu rozhodl Moi Gómez.
Real Sociedad San Sebastian

Celek ze San Sebastianu se v nejvyšší španělské soutěži pere o pohárové příčky, trenér Imanol Alguacil byl za svou práci odměněn prodloužením smlouvy do června příštího roku. Jeho svěřenci jsou po osmnácti odehraných zápasech pátí, od začátku listopadu prohráli pouze na půdě Realu Madrid, jinak si připsali dvanáct bodů za tři vítězství a tři remízy. Na třetí Sevillu ztrácí Real Sociedad pouhpouhé čtyři body, a v případě dnešního úspěchu se jí tak může zase o kousek přiblížit. Před vánoční pauzou zvládli Baskové divokou přestřelku v Osasuně, na výhře 4:3 se gólem podíleli Oyarzabal, který se v tomto ligovém ročníku prosadil už posedmé, Portu, Ödegaard a Isak.
Příjemné nedělní odpoledne přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní evropské kopané! Po dvoutýdenní přestávce se opět o slovo hlásí španělská LaLiga, dnes jsou na programu čtyři zápasy devatenáctého kola. My se budeme společně věnovat souboji mezi Realem Sociedad a Villarrealem. Začínáme ve 14:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

Real Sociedad San Sebastian – Villarreal CF

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 22. José (Portugués) – 58. Trigueros (pen.), 72. Cazorla (M. Gaspar)

Karty:   30. Zubeldia (RSC), 70. Zaldúa (RSC), 71. Guevara (RSC), 85. Januzaj (RSC), 90+6. Portugués (RSC) – 55. Francisco Torres (VLR), 61. M. Gaspar (VLR), 65. A. Moreno (VLR), 77. Albiol (VLR)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:7. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:14.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro Gargallo – Zaldúa, Zubeldia (62. Le Normand), D. Llorente, Monreal – Merino, Guevara (75. Januzaj) – Portugués, Ödegaard, Oyarzabal (C) – José (71. Isak).
Náhradníci: Moyà – Januzaj, Muñoz, Isak, Barrenetxea, Sangalli, Le Normand.

Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol, Francisco Torres, Quintilla (60. A. Moreno) – Anguissa, Trigueros, Iborra – Chukwueze (82. Peña), G. Moreno, Moisés Gómez (61. Cazorla).
Náhradníci: Andrés Fernández – Cazorla, Bacca, Toko Ekambi, A. Moreno, Peña, Ontiveros.

Rozhodčí: José Sánchez – Raúl Cabañero, José Gallego