Menu

Fotbal

Italská Serie A

Brescia Calcio – S. S. Lazio

1:2

konec (1:1)

05.01.2020, 12:30 • Stadio Mario Rigamonti • 18. kolo • David Suchý

Tipsport: 4.72 4.08 1.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Lazia, které svého soupeře porazilo poměrem 2:1. Brescia totiž hrála více než poločas bez vyloučeného hráče, avšak i přesto držela s favoritem tohoto zápasu krok. Lazio se směrem dopředu celkem dost trápilo, až ke konci utkání se dostalo k slibnému náporu, přičemž výsledkem byla rozhodující branka, díky které se římský celek raduje ze zisku plného počtu bodů. (14:21:54)
Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 1:8. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:24.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Brescia nemá na vyrovnávací branku moc času, navíc dohrává bez vyloučeného hráče. Lazio tak dost možná skutečně získá tři body.

90+1

90+1. Ciro IMMOBILE - 1:2

90+1

Lazio právě vstřelilo branku!
Jak tomu bylo v předešlém utkání, tak i v tomto se Lazio prosazuje v nastaveném čase! Dalekonosný nákop směřoval do pokutového území, kde se Caicedovi povedlo sklepnout míč pod sebe na CIRA IMMOBILEHO, jehož placírka pravou nohou zapadla přesně k pravé tyči.

90+1

Joronen si dal s provedením odkopu od své branky celkem dost načas, nakonec míč poslal daleko na opačnou stranu, kde nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

88

Do konce tohoto zápasu nezbývá zrovna moc času, zřejmě to vypadá na nerozhodný výsledek. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.

87

Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem pěti minut, stav je i nadále nerozhodný. V posledních minutách se domácím daří sbírat cenné vteřinky.

86

Žlutou kartu dostává Jhon Chancellor (Brescia Calcio).

86

Milinković-Savić hledal na pravém křídle nevýrazného Lazzariho, který gestem ruky toužil po podpoře spoluhráčů. Ta nakonec přišla, avšak Acerbi pouze fauloval.

85

Po odehrání míče skončil na trávníku Bisoli, tentokráte sudí nechal pokračovat ve hře. Římané rozjížděli další akci ze své poloviny, míč má na noze Acerbi.

84

Kousek od pokutového území byl na zem poslán domácí Bisoli, který se snažil vyvézt míč do bezpečnějšího prostoru. Rozehrávky se ujme sám brankář Joronen.

83

Felipe celkem v poklidu vyvezl hrací předmět až ke středovému kruhu, kde ale v rozehrávce chyboval. Do protiútoku se dostával Romulo, jenž prověřil brankáře.

82

Brescia si splnila úkol na útočné polovině, kde se Sabelimu povedlo vybojovat standardní situaci. Romulo poslal svůj centr k zadní tyči, kde nebyl nikdo z kolegů.

81

Střídání v týmu Brescia Calcio: ze hřiště odchází Sandro Tonali, přichází Alessandro Semprini.

77

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Senad Lulić, přichází André Anderson.

76

Na opačné straně si o nahrávku řekl Balotelli, který ale na prudkou nabídku neměl šanci dosáhnout. K míči se tak dostal Strakoša, jenž ihned rozehrál výhozem.

Brescia Calcio – S. S. Lazio

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 18. Balotelli (Sabelli) – 42. Immobile (pen.), 90+1. Immobile (F. Caicedo)

Karty:   35. Cistana (BCC), 43. Tonali (BCC), 47. Balotelli (BCC), 57. Bisoli (BCC), 86. Chancellor (BCC) – 56. S. Radu (LAZ), 57. Parolo (LAZ), 65. Jony (LAZ), 72. Cataldi (LAZ)   40. Cistana (BCC)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 1:8. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:24.

Brescia Calcio: Joronen – Sabelli, Cistana, Chancellor, Matějů – Bisoli (C), Tonali (81. Semprini), Rômulo – Špalek (46. Viviani) – Torregrossa (42. Mangraviti), Balotelli.
Náhradníci: Alfonso, Andrenacci – Ayé, Gastaldello, Magnani, Mangraviti, Matri, Morosini, Zmrhal, Viviani, Semprini.

S. S. Lazio: Strakoša – Luiz Felipe, Acerbi, S. Radu (59. Jony) – Lazzari, S. Milinković-Savić, Parolo (59. Cataldi), Correa, Lulić (C) (77. Anderson) – F. Caicedo, Immobile.
Náhradníci: Guerrieri, Proto – Anderson, Adekanye, Valon Beriša, Cataldi, Patric, Marušić, Bastos, Jony, Silva.

Rozhodčí: Manganiello – De Meo, Santoro