Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav

2:0

konec (1:0, 1:0, 0:0)

26.12.2019, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • 30. kolo • Ondřej Belák

Tipsport: 1.65 4.7 4.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

55:51

Nahození Kotvana vyrazil Gašper Krošelj nad sebe, baseballová dorážka Radana Lence na hraně vysoké hole přistála těsně vedle branky!

50:16

Jan Ordoš z levého křídla ani nadvakrát nepokořil Kašpera Grošelje. Ještě se ho pokoušel zaskočit zpoza klece, slovinský gólman však prekérní situaci přečkal!

48:06

To je neskutečné! Boleslavští pálili ze všech stran. Adam Zbořil už vezl kotouč víceméně do prázdné svatyně, jenže Dominik Hrachovina vytáhl další zázračný zákrok a tygřím skokem zabránil naprosto jistému gólu!

39:46

Tygři rozjeli kolotoč v útočném pásmu. Lukáš Derner poslal na Krošelje dnes už několikáté nahození, kotouč se tentokrát lehce otřel o tyčku! Silný závěr třetiny v podání Liberce.

37:34

37:34 Jan ORDOŠ - 2:0

37:34

Liberec právě vstřelil branku!
Severočeši zdvojnásobují svůj náskok! Jan Ordoš se dral za obranu. V zakončení mu skvěle zabránil Martin Ševc, který při své rybičce přišel o helmu. Na hraně brankoviště se kotouče chopil Adam Musil, jenž ještě připravil formalitu JANU ORDOŠOVI. Ten už snadno doklepl pryž do prázdné klece! Asistence: Adam Musil.

33:27

Žiga Jeglič dostal nabito zpoza branky. Jeho přízemní střelu bez přípravy Dominik Hrachovina vykopl a ještě se skvěle přemístil proti bekhendové dorážce stejného hráče!

31:05

Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Pavol Skalický – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Adam Musil – 2 min., hrubost).

30:18

Gašper Krošelj výrazně podržel svůj tým! Radan Lenc se prohnal přes střední třetinu a z levé strany mířil sám na branku, přízemní zakončení ale úspěch neslavilo.

27:59

Roman Graborenko hraje výborný zápas. Teď zachytil volný puk a nabil do velké šance Jiřímu Průžkovi, který z levého kruhu nepřekonal Krošeljovu vyrážečku!

24:29

Neskutečný zákrok! Liberečtí zaváhali na obranné modré čáře a Jakub Klepiš uháněl zcela sám na branku. Hrachovinu si táhlou kličkou do forhendu položil na led, maskovaný muž ovšem nic nevzdal a i vleže dokázal zabránit puku v cestě do sítě. Home Credit Arena je ve varu.

19:15

19:15 Rostislav MAROSZ - 1:0

19:15

Liberec právě vstřelil branku!
Tygři gólem do šatny otevírají skóre! ROSTISLAV MAROSZ přihrál na modrou čáru Lukáši Dernerovi a hned se vydal před Krošelje, aby Dernerovo nahození krásně tečoval mimo dosah brankářovy vyrážečky! Asistence: Lukáš Derner.

18:51

Roman Graborenko odvedl parádní práci za klecí Bruslařů. Ve vhodný moment poté nahrál před brankoviště Janu Ordošovi, jenž z bezprostřední blízkosti Krošelje neprostřelil.

14:58

Mitchell Fillman vyrobil velkou chybu v rozehrávce. Puk si vzal Jiří Průžek a z mezikruží mířil pouze do betonů Krošelje! Velká šance mladého útočníka.

14:01

Žiga Jeglič pláchl po pravém křídle a hledal Skalického, který by zblízka zakončoval do prázdné klece. Puk mu ovšem projel jen za hokejkou!

07:50

Marosz si najel z levé strany a chtěl se prosadit táhlou střelou nad lapačku. Gašper Krošelj ovšem rukavicí úspěšně zasahuje a drží bezgólový stav!

07:50

Trestné střílení! Po skvělé práci Musila uháněl sám na branku Marek Zachar, který byl hákován. Exekuce se chopí Rostislav Marosz.

06:56

Teď už nás přesilovka čeká a zahrají si ji hosté. Jiří Průžek (LIB) se ve středním pásmu provinil podrážením.

Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav

2:0

konec (1:0, 1:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Marosz (Derner), 38. Ordoš (A. Musil)

Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Knot, Šmíd (A), Graborenko, Derner, T. Hanousek, Kotvan, Kunst – Lenc, L. Hudáček, Průžek – Ordoš, Marosz, A. Musil – M. Zachar, P. Jelínek (C), L. Krenželok – D. Špaček, Najman, A. Dlouhý.

BK Mladá Boleslav: Krošelj (Haas) – Kurka, Ševc (A), Pláněk, Hrbas, Fillman, Dlapa, Hrdinka – J. Stránský, Bičevskis, Lunter – Klepiš (C), Zbořil, R. Zohorna – Šťastný, Jeglič, Skalický – P. Kousal, Najman, Flynn.

Rozhodčí: Hodek, Bejček – Ondráček, Špringl.

Diváci: 7 500 (vyprodáno)

Průběh zápasu
1. třetina
06:56 LIB 2 Průžek, podrážení
19:15 LIB 1:0 Marosz (Derner)
Po 1. třetině
2. třetina
31:05 MBL 2+10 Skalický, vražení na hrazení+vražení na hrazení
LIB 2 A. Musil, hrubost
37:34 LIB 2:0 Ordoš (A. Musil)
Po 2. třetině
3. třetina
Konec