Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HC Košice

0:4

konec (0:1, 0:1, 0:2)

22.12.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • 33. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 2.37 4.1 2.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:27

Košice dali gól!
Oceliari využívajú powerplay súpera a pridávajú aj štvrtý gól. Do prázdnej bránky sa presne trafil DAVID RŮŽIČKA. Bez asistencií.

59:20

Vošvrda odchádza na striedačku. Poprad to ešte skúsi vo štvorici, aj keď mu to už zrejme k bodovému zisku nepomôže.

58:20

Napokon to tak bolo. Košičania správne reklamovali menšie zaváhanie časomiery a rozhodcovia dali pokyn na to, aby sa niekoľko sekúnd k už odohratému dejstvu pridalo. Do konca teraz ostáva jedna minúta a 40 sekúnd.

58:00

Jeden z rozhodcov sa odišiel poradiť s videorozhodcom. Nevieme presne, čo je príčinou telefonátu. Buď popradská sťažnosť za neodpískané vylúčenie, alebo košická sťažnosť na to, že časomiera na chvíľku zastala a do konca riadnej hracej doby by tak malo zostávať o niekoľko sekúnd menej.

58:00

Vandas prešprintoval súpera na pravej strane popri mantineli a dostal sa do skvelej streleckej pozície. Pálil k ľavej žrdi, ale tam sa zjavila lapačka Škovránka a puk smeroval priamo do nej. Popradu dnes zrejme nie je súdený ani kontaktný gól.

51:51

Zagrapan si opäť vypracoval skvelú šancu na skórovanie! Aj teraz sa pred bránku natlačil z ľavého krídla, ale bližšiu žrď si opäť postrážil košický brankár. Ten si stále drží čisté konto.

49:31

Poprad mohol znížiť vo vlastnom oslabení! Zagrapan vystihol prihrávku súpera a ihneď išiel do útoku, ale mieril iba do pripraveného brankára.

48:47

Haščák skóroval, ale iba do posunutej bránky. Tú posunul Skokan, ktorého do nej sotil Božoň, takže Poprad sa bude opäť brániť. Obranca Božoň dostáva dvojminútový trest za krosček.

46:33

Košice dali gól!
Oceliari napokon využívajú súvislý presilovkový tlak, počas ktorého sa hra ani raz neprerušili a domáca defenzíva už naozaj hľadala iba zvyšky síl. Košická ofenzíva ju preto hravo rozobrala a DAVID KVĚTOŇ z pravého kruhu zakončil k ľavej žrdi. Škorvánek sa nestihol presunúť. Asistencie: David Růžička, Dávid Skokan.

44:58

Veľká škoda pre Poprad, ktorý bol v týchto chvíľach výrazne aktívnejší. Za príliš veľa hráčov na ľadeodchádza na trestnú lavicu Paločko.

44:22

Domáci si vypracovali sľubnú šancu. Svitana hodil puk medzi kruhy, kde si ho spracoval zblokovaný Karterud a nasledovala strela. Domáci útočník to nemyslel vôbec zle, ale Škorvánek puk videl a podržal.

33:58

Košičania si vypýtali oddychový čas. Do konca druhej tretiny zostáva ešte necelých šesť minút.

28:13

Košičania sa budú brániť. Dve minúty za hákovanie dostal obranca Růžička.

23:05

Košice dali gól!
Popradčania prečkali oslabenie o dvoch hráčov bez inkasovaného gólu, vážnejšiu šancu sme nevideli. V presilovke o jedného korčuliara sa však hostia presadili. Klhůfekovu krížnu prihrávku si spracoval na ľavom krídle MARTIN BELLUŠ a strelou švihom prekvapil Vošvrdu.

22:06

Dvojnásobnú početnú prevahu v trvaní 38 sekúnd si zahrajú hostia. Patrik Svitana dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.

20:44

Sme svedkami prvého vylúčenia v tomto stretnutí. Odsedieť dve minúty si ide Lukáš Handlovský a je to za krosček. Košice teda budú hrať presilovku.

15:43

Majdanovi sa na pravom krídle rýchlo ukázal Haščák a dostal dobrú prihrávku. Jeho strela však bola zblokovaná. Do protiútoku potom vyrazila dvojica domácich. Kundrik strieľal z pravého kruhu a mieril na Škorvánkovo rameno.

11:41

Košice dali gól!
Hostia mali k dispozícii prvú vážnejšiu šancu, využili ju a idú do vedenia. Príliš veľa priestoru dostal na ľavom krídle PAVEL KLHUFEK, ktorý prenikol vedľa domáceho obrancu, natlačil sa pred bránku, prehodil si puk na bekhend a cez ležiaceho Vošvrdu zakončil.
Asistencie: David Růžička, Jakub Suja.

07:40

Spoza pravého kruhu tvrdo pálil Kozák. Škorvánek strelu vyrážal do opačnej strany, kde bol pripravený Preisinger, no bránku z dobrej pozície minul. Bola to prvá vážnejšia možnosť pre Poprad.

HK Poprad – HC Košice

0:4

konec (0:1, 0:1, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Klhůfek (Růžička, Suja), 24. Belluš (Klhůfek), 47. Květoň (Růžička, Skokan), 60. Růžička

HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Božoň, Fabian (C), Ulrych, Magovac, Ťavoda – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Matúš Paločko, Králik

HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Růžička, Čížek (A), Repe, Slovák, Koch (A), Michalčin, Zeleňák – Haščák, Skokan (C), Majdan – Klhůfek, Suja, Květoň – Belluš, Bortňák, Rapáč – Jokeľ, Eliáš, Milý

Rozhodčí: Tvrdoň, D. Konc st. – Beniač, Gegáň

Průběh zápasu
1. třetina
11:41 KOS 0:1 Klhůfek (Růžička, Suja)
Po 1. třetině
2. třetina
20:44 POP 2 Handlovský, krosček
22:06 POP 2 Svitana, vysoká hůl
23:05 KOS 0:2 Belluš (Klhůfek)
28:13 KOS 2 Růžička, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
44:58 POP 2 příliš mnoho hráčů, odpyká Paločko
46:33 KOS 0:3 Květoň (Růžička, Skokan)
48:47 POP 2 Božoň
59:27 KOS 0:4 Růžička
Konec