Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HC Košice

0:4

konec (0:1, 0:1, 0:2)

22.12.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • 33. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 2.37 4.1 2.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V záverečnej tretine Košičania skórovali ešte dvakrát a spod Tatier si odvážajú plný trojbodový zisk aj čisté konto brankára Šorvánka. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajme vám príjemný zvyšok štvrtej adventnej nedele. (20:22:53)

Koniec zápasu.

59:27

Košice dali gól!
Oceliari využívajú powerplay súpera a pridávajú aj štvrtý gól. Do prázdnej bránky sa presne trafil DAVID RŮŽIČKA. Bez asistencií.

59:20

Vošvrda odchádza na striedačku. Poprad to ešte skúsi vo štvorici, aj keď mu to už zrejme k bodovému zisku nepomôže.

58:20

Napokon to tak bolo. Košičania správne reklamovali menšie zaváhanie časomiery a rozhodcovia dali pokyn na to, aby sa niekoľko sekúnd k už odohratému dejstvu pridalo. Do konca teraz ostáva jedna minúta a 40 sekúnd.

58:00

Jeden z rozhodcov sa odišiel poradiť s videorozhodcom. Nevieme presne, čo je príčinou telefonátu. Buď popradská sťažnosť za neodpískané vylúčenie, alebo košická sťažnosť na to, že časomiera na chvíľku zastala a do konca riadnej hracej doby by tak malo zostávať o niekoľko sekúnd menej.

58:00

Vandas prešprintoval súpera na pravej strane popri mantineli a dostal sa do skvelej streleckej pozície. Pálil k ľavej žrdi, ale tam sa zjavila lapačka Škovránka a puk smeroval priamo do nej. Popradu dnes zrejme nie je súdený ani kontaktný gól.

57:10

Oceliari vynikajúco napádali rozohrávku súpera, až kým nezískali puk. Strieľal Bortňák, ale jeho rana nebola z kategórie nebezpečných a Vošvrda si s ňou ľahko poradil.

56:54

Popračania zbierajú puk za svojou bránku a budú chcieť založiť útočnú akciu. Je to zrejme jedna z ich posledných šancí na úspech.

56:00

Do konca riadnej hracej doby zostávajú už iba šyri minúty a všetko nasvedčuje tomu, že o víťazovi je rozhodnuté. Poprad sa nevie dostať do súvislejšieho tlaku.

55:46

Haščák vysunul puk k mantinelu, kde ho získal Skokan, ale do kruhu na vhadzovanie sa už neprepchal. Žiadnu strelu sme preto nevideli.

54:02

Majdan to skúsil ešte raz. V situácii jeden na jedného sa ocitol zoči-voči Ťavodovi a skúsil to aj strelecky, ale urastený zadák mu nedal vôbec žiadnu šancu. Puk smeroval mimo bránky.

53:44

Haščák našiel krížnou prihrávkou Majdana, ktorý ihneď pálil, ale bránku netrafil. Diváci si tesne pred touto akciou pýtali ďalšie vylúčenie na strane hostí, ale rozhodcovia opäť nepískali.

53:09

Magovac chcel strieľať od modrej čiary, ale puk sa odrazil od protihráča stojaceho pred ním. Poprad preto musí opustiť útočnú tretinu.

52:56

Domáci fanúšikovia si pýtajú vylúčenie hosťuhúceho Suju, ktorý poslal k zemi protihráča, ale rozhodcovia nepískajú. Pokračuje sa v hre piatich proti piatim.

51:51

Zagrapan si opäť vypracoval skvelú šancu na skórovanie! Aj teraz sa pred bránku natlačil z ľavého krídla, ale bližšiu žrď si opäť postrážil košický brankár. Ten si stále drží čisté konto.

51:10

Popradskí hokejisti to však ešte rozhodne nevzdávajú. Od modrej čiary to skúšal aj Preisinger, ale gólman s týmto nemohol mať problém.

50:47

Popradské vylúčenie je minulosťou. Domáci celok sa zvládol ubrániť a pokračuje sa za stavu 0:3.

HK Poprad – HC Košice

0:4

konec (0:1, 0:1, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Klhůfek (Růžička, Suja), 24. Belluš (Klhůfek), 47. Květoň (Růžička, Skokan), 60. Růžička

HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Božoň, Fabian (C), Ulrych, Magovac, Ťavoda – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Matúš Paločko, Králik

HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Růžička, Čížek (A), Repe, Slovák, Koch (A), Michalčin, Zeleňák – Haščák, Skokan (C), Majdan – Klhůfek, Suja, Květoň – Belluš, Bortňák, Rapáč – Jokeľ, Eliáš, Milý

Rozhodčí: Tvrdoň, D. Konc st. – Beniač, Gegáň

Průběh zápasu
1. třetina
11:41 KOS 0:1 Klhůfek (Růžička, Suja)
Po 1. třetině
2. třetina
20:44 POP 2 Handlovský, krosček
22:06 POP 2 Svitana, vysoká hůl
23:05 KOS 0:2 Belluš (Klhůfek)
28:13 KOS 2 Růžička, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
44:58 POP 2 příliš mnoho hráčů, odpyká Paločko
46:33 KOS 0:3 Květoň (Růžička, Skokan)
48:47 POP 2 Božoň
59:27 KOS 0:4 Růžička
Konec