Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

VHK ROBE Vsetín – HC Litomyšl

6:3

konec (2:0, 3:1, 1:2)

03.11.2019, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Skupina B • Anna Pavlína Sedláčková

To je dnes ode mě vše. Na shledanou u příští zápasu REDSTONE Extraligy juniorů. (14:16:44)
Začátek třetí třetiny vypadal, že by mohlo být vyrovnáno, domácí tým se však nedal zastrašit a zasadil Litomyšli ještě jeden gól. Vsetín nadále potvrzuje svou pozici v horní části tabulky.

Konec zápasu.

59:34

Ani v posledních vteřinách zápasu na svém útoku Valaši neubírali a soupeře drželi za modrou čárou.

58:17

Vašenka se pokusil poslat puk dobrány okolo levé tyčky, v poslední chvíli tam však strčil Kraus nohu a puk odrazil.

57:46

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Pospíšil – trestné střílení).

56:41

Vsetín právě vstřelil branku!
ADAM HILŠER využil přesilové hry a zkompletoval svůj hattrick střelou do levého dolního rohu. Asistence: Vojtěch Riedl, Matěj Mikulík.

56:15

Vavřík jel velkou rychlostí přes střední pásmo okolo mantinelu, u levého kruhu se zastavil a snažil se najít spoluhráče, kterému by nahrál, žádného však nenašel.

55:08

Vyloučení v týmu HC Litomyšl (Voříšek – 2 min., napadení).

53:37

Kraus byl nucen vyjet z brány kvůli bránění, kotouč se však před litomyšlskou bránou náhle dostal ke vsetínskému útočníkovi, jeho střelu do prázdné zastavil soupeřův obránce.

52:36

Litomyšl právě vstřelila branku!
JAKUB VOŘÍŠEK dostal přihrávku od Lichtaga, do pravého kruhu, odkud si vyjel na okraj a vystřelil do pravého rohu. Asistence: Jakub Lichtag, Matěj Adámek.

51:23

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vavřík – 2 min., podrážení).

50:59

Domácí nepolevují a nadále se drží u Krause.

49:16

Valaši měli nyní spoustu šancí na gól. Při jedné z nich si Hilšer objel bránu a nahrál puk na Vránu před bránou, tomu však černá guma objela patu bruslí a on tak na ni nedosáhl.

48:12

Domácí v plném počtu.

47:24

Hostům se nedaří využít přesilové hry, i přes vhazování před Tkadlecem.

46:12

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vašenka – 2 min., hrubost).

45:37

Domácí doráží na soupeře, kterému se nedaří dostat k puku.

44:20

Litomyšl právě vstřelila branku!
Hosté opět snižují čtyřgólový náskok Vsetína, na rozdíl tří gólů střelou JANA DOSTÁLA od pravého kruhu. Asistence: Matěj Adámek.

43:22

Hosté v plném počtu.

42:57

Přesilová hra domácích se odehrává spíše u Krause, kterému se daří úspěšně bránit bránu svého týmu.

41:22

Vyloučení v týmu HC Litomyšl (Hricuš – 2 min., sekání).

40:34

Ihned po buly se hra přesunula ke Krausovi, ten svoz bránu úspěšně ubránil, než se jeho spoluhráčům podařilo vystřelit kotouč pryč z jejich obranného pásma.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina byla plná gólů, dohromady padli čtyři, ale více jich padlo na konto Vsetína, který se díky tomu dostal do čtyřgólového vedení. Třetí třetina začne asi v 13:34.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:44

Poslední sekundy se odehrály ve středním pásmu. Poslední vyslaná střela byla mířena Krause, avšak kotouč minul bránu o několik metrů.

38:59

Babeliak střílel od pravého kruhu, kotouč však jen o pár milimetrů minul brankovou čáru.

37:37

Domácí útočí na Krause, tomu se však daří jejich střely pochytat.

36:50

Litomyšl se snaží snížit náskok Valachů, jejich snahy jsou však marné.

35:52

Vsetín právě vstřelil branku!
Do čtyřgólového vedení posílá svůj tým dorostenec BORIS BABELIAK od levého kruhu. Asistence: Daniel Klímek, Patrik Zeman.

35:38

Domácí jsou opět v útoku.

32:57

Litomyšl právě vstřelila branku!
Přesilové hry a zmatku před Tkadlecem využil TADEÁŠ JAKUBEC, a snížil tak náskok Vsetína. Asistence: Ondřej Bláha, Jakub Lichtag.

32:50

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Hrnčíř – 2 min., sekání).

32:14

Puk přejel velkou rychlostí střední pásmo, těsně před modrou minul litomyšlského útočníka, který okamžitě za pukem vyjel. Tkadlec v bráně byl však pohotovější, vyjel z brány až do středu levého kruhu, odkud kotouč odrazil k modré.

31:45

Na Krause byla vyslána prudká střela, kterou však ladně chytil do výzbroje.

29:50

Vsetín právě vstřelil branku!
Předešlou nevyužito šanci napravil PATRIK ZEMAN. Asistence: Boris Babeliak.

28:47

Valaši se opět dostali před Krause, od levého kruhu vyslali střelu na bránu, zrovna když litomyšlský obránce vyjel z brány, střele však zabránili obránci stojící před bránou.

27:42

Hra je nyní před Tkadlecem, který však nemusí nijak zasahovat díky skvělé práci vsetínských obránců.

26:26

Proběhla slovní potyčka u brány hostů, nikdo nebyl vyloučen.

24:40

Vsetín právě vstřelil branku!
Nastalou situaci před bránou, kdy litomyšlský gólman ležel na zemi, využil DANIEL KLÍMEK a okolo pravé tyčky poslal kotouč do brány. Asistence: Michael Vavřík, Tadeáš Hrnčíř.

23:09

Z mezikruží vystřelil na Tkadlece litomyšlský útočník, puk se mu odrazil od betonu k levému kruhu, odkud se pokusil podruhé vystřelit na vsetínského gólmana, ten však kotouč již chytil do lapačky.

22:38

Tkadlec svou práci v bráně zvládá skvěle a vyslané střely chytá do lapačky.

21:32

Domácím se podařilo dostat soupeře za modrou a útočí na Krause.

20:23

Rozehrávalo se před Krausem, jeho spoluhráči však byli pohotoví a kotouč poslali do středního pásma, odkud také vyjeli do útoku.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina skončila 2:0 pro Vsetín, který je v tomto zápasu lepším týmem. Litomyšl se jim po většinu času daří držet u jejich brány, kde také velice často útočí na bránu. První třetina měla také jedné vyloučení, během kterého se Valachům podařilo zvýšit svůj náskok. Druhá třetina začne asi ve 12:44.

20:00

První třetina skončila.

19:37

V posledních vteřinách třetiny se i nadále domácí celek držel v útočném pásmu.

18:34

Vašenka nyní vystřelil od levého kruhu, ale Krausovi rovnou do výzbroje.

18:04

Vsetín právě vstřelil branku!
Valaši využívají své přesilové hry a navyšují skóre střelou ADAMA HILŠERA. Asistence: Daniel Klímek, Vojtěch Pernický.

16:33

Vrána jel nyní sám na bránu, během jízdy ho však fauloval hostující obránce.

14:34

Domácí se drží v útočném pásmu a tlačí na Litomyšl.

13:09

Hilšer se nyní dostal do skvělé šance, kdy jel ze středního pásma sám na bránu, při přejezdu modré čáry však nebyl opatrný a těsně před vysláním puku n bránu byl odpískán offside.

11:42

Litomyšli se podařilo přejet s kotoučem střední pásmo, k Tkadlecovi se však už nedostali přes vsetínskou obranu.

10:38

Valaši opět útočí častěji na bránu. Kunst nyní střílel od modré, střela se však odrazila od Krausova betonu na druhou stranu plochy.

09:37

Vavřík jel od modré sám na bránu, během jízdy mu však vyjel puk zpod hokejky. Na druhý pokus už nebyl čas, protože ho dojel litomyšlský obránce.

07:57

Hra se nyní přelévá z jedné strany na druhou, oba týmy ztrácí své puky nepřesnými nahrávkami.

06:24

Jakubcovi se podařilo dostat ze vsetínského sevření a přes celou plochu se rozjel na bránu Valachů. Tkadlec v bráně však nezaváhal a kotouč chytil do lapačky.

05:39

Domácí jsou opět v pásmu, kde útočí na soupeřovu bránu.

04:28

Hostům se podařilo dostat do útočného pásma, tam však příliš dlouho nesetrvali.

02:50

Gól vsetínské hráče nakopl a ti se drží u litomyšlského brankáře.

01:55

Vsetín právě vstřelil branku!
Vašenka jel okolo mantinelu, objel si bránu a vystřelil na Krause, ten ale jeho střelu odrazil betonem a snažil se puk chytit, ADAM HILŠER byl však rychlejší a od levého kruhu poslal černou gumu za gólmanova záda. Asistence: Vojtěch Vrána, Jan Vašenka.

01:22

Domácím se podařilo dostat k soupeřovu brankáři a vystřelit, avšak mimo.

00:11

Hra se ihned po buly přesunula před Tkadlece.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Málek) – Holáň, Zeman, Liss, Mikulík, Pernický, Riedl, Kunst – Zemánek, Vašenka, Pospíšil, Vrána, Vavřík, Hrnčíř, Babeliak, Hilšer, Klímek (C), Frimel (A).

HC Litomyšl: Kraus (Ehrenberger) – Drbal, Lipenský, Fila, Myška, Novotný, Bláha (A) – Farkas, Hricuš, Adámek, Voříšek (C), Dostál, Sajdl, Edl, Háněl, Jakubec (A), Lichtag.

Rozhodčí: Čech – Šimčík, Bubela.
HC Litomyšl

Litomyšl je s dvanácti body na pátém místě. Vrchní čtyřka je odskočená o osm bodů. V minulém utkání si však hráči z východu Čech vedli na výbornou. Poslední Warriors přehráli poměrem 6:3. Litomyšlští se na svém ledě dostali do vedení 3:0, Krausovu nulu vymazal až zásah Snášela v 32. minutě. Obrat Warriors sice nepřišel, ale ještě v 55. minutě vedli domácí pouze o jednu branku a výhru pojistil až dvěma brankami na konci utkání Jakub Lichtag.
VHK ROBE Vsetín

V minulém týdnu se Vsetínu i přes nepříliš povedené výkony podařilo získat šest bodů. Nejprve sehráli Vsacané venkovní utkání v Porubě, kde už po první třetině prohrávali 0:4. „Po minulém zápase s Porubou jsme čekali, že to půjde samo a hned nám to tam spadne. Podcenili jsme je a bylo to úplně naopak, góly nasypali oni nám a pak jsme to museli dohánět,“ řekl k situaci obránce Vojtěch Pernický, pro něhož to byl první zápas v letošní sezóně po nemoci. Vsetínští ale vzali duel do svých rukou, a nakonec slavili výhru 6:4.
Domácí utkání Vsetína s Warriors začali Valaši lépe, ale Brněnští dokázali držet se svým soupeřem krok. Za vyrovnaného stavu 2:2 se minutu a šest sekund před koncem prosadil Patrik Zeman, výhru svého celku pak trefou do prázdné brány pojistil kapitán Daniel Klímek.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

VHK ROBE Vsetín – HC Litomyšl

6:3

konec (2:0, 3:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Hilšer (Vrána, Vašenka), 19. Hilšer (Klímek, Pernický), 25. Klímek (Vavřík, Hrnčíř), 30. Zeman (Babeliak), 36. Babeliak (Klímek, Zeman), 57. Hilšer (Riedl, Mikulík) – 33. Jakubec (Bláha, Lichtag), 45. Dostál (Adámek), 53. Voříšek (Lichtag, Adámek)

VHK ROBE Vsetín: Tkadlec – Holáň, Zeman, Liss, Mikulík, Pernický, Riedl, Kunst – Vašenka, Pospíšil, Vrána, Vavřík, Hrnčíř, Babeliak, Hilšer, Klímek (C), Frimel (A).

HC Litomyšl: Kraus – Drbal, Lipenský, Fila, Myška, Novotný, Bláha (A) – Hricuš, Adámek, Voříšek (C), Dostál, Sajdl, Edl, Háněl, Jakubec (A), Lichtag.

Rozhodčí: Čech – Šimčík, Bubela.

Diváci: 134

Průběh zápasu
1. třetina
01:55 VSE 1:0 Hilšer (Vrána, Vašenka)
16:33 LTO 2 Myška, nedovolené bránění
18:04 VSE 2:0 Hilšer (Klímek, Pernický)
Po 1. třetině
2. třetina
24:40 VSE 3:0 Klímek (Vavřík, Hrnčíř)
29:50 VSE 4:0 Zeman (Babeliak)
32:50 VSE 2 Hrnčíř, sekání
32:57 LTO 4:1 Jakubec (Bláha, Lichtag)
35:52 VSE 5:1 Babeliak (Klímek, Zeman)
Po 2. třetině
3. třetina
41:22 LTO 2 Hricuš, sekání
44:20 LTO 5:2 Dostál (Adámek)
46:12 VSE 2 Vašenka, hrubost
51:23 VSE 2 Vavřík, podrážení
52:36 LTO 5:3 Voříšek (Lichtag, Adámek)
55:08 LTO 2 Voříšek, napadení
56:41 VSE 6:3 Hilšer (Riedl, Mikulík)
57:46 VSE TS Pospíšil
Konec