Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

VHK ROBE Vsetín – HC RT TORAX Poruba

8:2

konec (3:0, 3:1, 2:1)

29.09.2019, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • Skupina B • Helena Hegeďová

59:41

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kunst – 2 min., podrážení).

56:51

Poruba právě vstřelila branku!
K trestnému střílení se postavil hostující obránce TOMÁŠ HAVLÍK, který našel skulinku mezi rukou a tělem domácího brankáře. Asistence: Bez asistence.

56:51

Häringa v úniku zastavil Ondračka. Uvidíme trestné střílení.

51:01

Po Hilšerově faulu se za brankou Poruby schylovalo k potyčce. Tu rozhodčí včas zastavili a jediný trest tedy dostává domácí útočník Hilšer, a to za faul loktem.

48:42

Vsetín právě vstřelil branku!
TOM ONDRAČKA ubránil kotouč v mezikruží útočného pásma, objel dva obránce hostujícího celku, našel si vhodnou pozici pro střelu a poslal kotouč k pravé tyčce porubské branky. Asistence: Daniel Klímek, Vojtěch Riedl.

47:05

Vsetín právě vstřelil branku!
A opět se nám připomíná dvojice známá ze začátku utkání. Tadeáš Pospíšil poslal kotouč z pravého kruhu na JANA VAŠENKU, jenž čekal u pravé tyčky. Vašenka už následně kotouč jen šikovně tečoval nad Pawlasův beton a po několika nevydařených střelách se může opět radovat. Asistence: Tadeáš Pospíšil, Tomáš Frimel.

45:42

Síly na ledě se vyrovnají. Vašenku v brejku se zakončením mezi gólmanovy betony podrazil hostující Havlík.

44:44

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jurek.

34:35

Novosad byl v rychlém protiútoku těsně bráněn, a tak připravil střelu pro Jurka. Tento pokus Pawlas betonem vyrazil na levý kruh, kde už čekal Zemánek, kterému však bekhendová střela do zcela odkryté brány nesedla.

33:21

Vsetín právě vstřelil branku!
Další akce z předbrankového prostoru, která končí gólem. DANIEL KLÍMEK se po pravém křídle dostal do pásma a z kruhu vystřelil mezi betony. Během dorážky Adama Hilšera se přestěhoval k pravé tyčce, odkud pak nad pravý beton dorazil další ze střeleckých pokusů. Asistence: Adam Hilšer.

29:29

Vsetín právě vstřelil branku!
Vsetínští vyhodili kotouč podél mantinelu, čímž se dostali do útočného pásma, v němž se také usadili. Rychlá kombinace pak skončila tečí MICHAELA VAVŘÍKA těsně před brankovištěm, proti které neměl hostující gólman šanci zasáhnout. Asistence: Adam Hilšer, Patrik Zeman.

26:53

Poruba právě vstřelila branku!
Poruba poprvé v tomto zápase překonává Málka v domácí brance. Od modré čáry se puk dostal na pravý kruh k JANU ŽÍDKOVI, který šikovnou a těžkou střelou snižuje náskok soupeře. Asistence: Matej Debnár.

26:03

Tentokrát byl do úniku vyslán Hilšer, jenž neuspěl střelou na lapačku. Puk zůstal u levé tyčky a vsetínský útočník se pokoušel ještě dorážet, ale ani v tomto případě neuspěl.

23:50

Vsetín právě vstřelil branku!
Adam Hilšer vyslal do úniku Daniela Klímka. Ten střelou mezi betony neuspěl. Kotouč zůstal v Pawlasově výstroji a sám brankář nevěděl, kde se puk nachází. Vybruslil si proto k pravé tyčce, postavil se a kotouč mu z betonů vypadl. Toho si všiml pohotový MICHAEL VAVŘÍK, jenž jej hokejkou kolem nepřipraveného gólmana dostrčil až za brankovou čáru. Asistence: Daniel Klímek, Adam Hilšer.

19:42

Po předchozím zákroku před Pawlasovým brankovištěm se nevylučovalo, nyní už ale na trestnou lavici usedá hráč Vsetína. Vašenka ve středním pásmu tvrdě zastavil hostujícího útočníka a dostává menší trest za napadení.

17:06

Málek vyrazil Morávkovu střelu na pravou tyčku a do přečíslení dva na jednoho poslal dnes velmi výraznou dvojici Vašenka – Pospíšil. Prvně jmenovaný vsetínský útočník to vzal na sebe a vystřelil z levého kruhu. Tento pokus skončil na Pawlasově pravém betonu.

13:30

Vsetín právě vstřelil branku!
Po pravém křídle ujel do brejku kapitán domácích DANIEL KLÍMEK. Obrana Poruby se stahovala na levém kruhu, a proto Klímek zvolil střelu z ostrého úhlu, která byla namířena přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Adam Hilšer, Michael Vavřík.

12:12

Vsetín právě vstřelil branku!
Tadeáš Pospíšil předal na modré čáře puk JANU VAŠENKOVI, který se bez doprovodu hráčů Poruby vydal k Lambertovu brankovišti. Tam zamíchal s pukem a poslal jej nad pravý beton. Asistence: Tadeáš Pospíšil, Vojtěch Riedl.

01:48

Vsetín právě vstřelil branku!
Jan Vašenka vybojoval útočné pásmo, objel branku a poslal puk před ni. Zde byli všichni dobře bráněni, a tak se kotouč dostal až k TADEÁŠI POSPÍŠILOVI na pravý kruh. Pospíšil měl nejprve také problém se zakončením, ale na druhý pokus už puk přes bránícího hráče Poruby mezi Lambertovy betony dostal. Asistence: Jan Vašenka, Vojtěch Vrána.

00:07

Sotva utkání začalo, nahnal se do útoku hostující Brodek. Jeho první střela z mezikruží trefila Málka, Brodek následně ještě dorážel k levé tyčce, kde nechal domácí brankář kousek volného prostoru.

VHK ROBE Vsetín – HC RT TORAX Poruba

8:2

konec (3:0, 3:1, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Pospíšil (Vašenka, Vrána), 13. Vašenka (Pospíšil, Riedl), 14. Klímek (Hilšer, Vavřík), 24. Vavřík (Klímek, Hilšer), 30. Vavřík (Hilšer, Zeman), 34. Klímek (Hilšer), 48. Vašenka (Pospíšil, Frimel), 49. Ondračka (Klímek, Riedl) – 27. Žídek (Debnár), 57. Havlík (TS)

VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Holáň, Ondračka, Zeman, Riedl, Kunst – Hilšer, Pospíšil, Vašenka, Vrána, Jurek, Zemánek, Klímek, Novosad, Vavřík, Frimel.

HC RT TORAX Poruba: Lambert (14. Pawlas) – Mrozek, Havlík, Debnár, Zajíc, Pitucha, Macurák – Barčák Häring, Stodůlka, Benka-Rybár, Pavlík, Morávek, Foldyna, Brodek, Žídek, Rambousek.

Rozhodčí: Vaněk – Poláček, Blažek

Průběh zápasu
1. třetina
01:48 VSE 1:0 Pospíšil (Vašenka, Vrána)
12:12 VSE 2:0 Vašenka (Pospíšil, Riedl)
13:30 VSE 3:0 Klímek (Hilšer, Vavřík)
19:42 VSE 2 Vašenka, napadení
Po 1. třetině
2. třetina
23:50 VSE 4:0 Vavřík (Klímek, Hilšer)
26:53 POM 4:1 Žídek (Debnár)
29:29 VSE 5:1 Vavřík (Hilšer, Zeman)
33:21 VSE 6:1 Klímek (Hilšer)
Po 2. třetině
3. třetina
44:44 VSE 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Jurek
45:42 POM 2 Havlík, podrážení
47:05 VSE 7:1 Vašenka (Pospíšil, Frimel)
48:42 VSE 8:1 Ondračka (Klímek, Riedl)
51:01 VSE 2 Hilšer, faul loktem
56:51 VSE TS Ondračka
56:51 POM 8:2 Havlík (TS)
59:41 VSE 2 Kunst, podrážení
Konec