Menu

Fotbal

Evropská liga

SSC Neapol – Arsenal FC

0:1

konec (0:1)

18.04.2019, 21:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Čtvrtfinále • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 1.65 4.46 5.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Tak Callejon, který si dneska nejvýrazněji přál gól získal jen žlutou kartu. To asi úplně nebude útěcha.

74

Petr Čech asi moc nepotěšil trenéra, protože nyní získal žlutou kartu. Samozřejmě za zdržování hry. Sice se rozhodčímu snažil vysvětlit, nebo to alespoň naznačoval, že čekal až se jeho tým vysune dopředu, my jsme od přenosu ale jasně viděli, že to tak nebylo.

73

Další zmařená šance! Milik se řítil za vzdušnou přihrávkou z kraje, ale tu těsně před ním tečoval Monreal. Míč už nikdo nedorazil a Čech si pro něj skočil.

71

I trenér Neapole Ancelotti využívá poslední střídání okolo sedmdesáté minuty. Druhý rajní obránce v dnešním zápase, Ghoulam, odchází. Nahrazuje ho Rui.

68

Unai Emery využívá před sedmdesátou minutou i třetí a poslední střídání. Provedl nyní výměnu Lacazetta za Iwobiho, což je u něj docela časté.

62

Střídat bude i Arsenal a v dnešním zápase dohrál Švýcarský ostrostřelec Granit Xhaka. Místo něj si zahraje Elneny, hráč, který se po odchodu Wengera ze sestavy pomalu vytrácí.

61

Dnes dohrál taky Insigne, přestože v dnešním zápase spíš vyčníval. Nahrazuje ho Younes, který se také pokusí něco udělat s výsledkem.

48

48. Pierre-Emerick Aubameyang - zmařená tutovka

48

Tak Aubameyang si svůj talent na pálení obrovských šancí přenesl z Premier League i do Evropské ligy. Když není dostal přihrávku přesně před branku, kde stál proti brankářovi úplně sám, trestuhodně neproměnil.

47

Nádherně nyní pronikl po křídle a následně do vápna Insigne. Přihrál na střed na Ruize, ale ten míč poslal opravdu špatně vysoko nad branku.

46

Zkušený trenér Carlo Ancelotti nyní do hry posílá ihned po poločase Mertense. Sedne si místo něj Maksimović.

43

Hodně zbytečnou žlutou kartu nyní obdržel kapitán domácích Insigne. Pokud mají ostatní hráči vzhlížet ke kapitánovi, tak rozhodně ne při tomhle. Žlutá karta za nesportovní chování.

36

36. Alexandre LACAZETTE - 0:1

36

Arsenal právě vstřelil branku!
Autorem branky je ALEXANDRE LACAZETTE, který se ujal přímého kopu. Míč poslal do branky fantastickým způsobem, a dává Arsenalu hodně dobrou pozici, jelikož Neapol na postup musí vsítit 4 branky.

34

Bohužel je tomu tak, a Arsenal musí již nyní provést své první střídání. Vinou zranění pravděpodobně hamstringu hřiště opouští Aaron Ramsey, a nahrazuje ho Henrikh Mchitarjan.

27

Milik dostal centr do vápna, zde se osamostatnil a na míč si naskočil. Hlavičku poslal ale dost vedle branky a skóre se tak nemění.

24

Milik vstřelil gól. Ve vápně byl samostatný a přeloboval Čecha. Jenže ani neslavil, protože věděl, že je jasně v ofsajdu. Slavia Praha mezitím snižuje na 3:1.

17

17. Petr Čech - zákrok

17

Koulibaly nyní spálil velkou šanci! Přečíslení Neapole po rohovém kopu Arsenalu si hráči hostů nepohlídali a na pravé straně byl nakonec Koulibaly samotný. Petr Čech ale perfektně odhadl střelu a míč vyráží.

SSC Neapol – Arsenal FC

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 36. A. Lacazette

Karty:   43. L. Insigne (NEA), 90. Callejón (NEA) – 74. Čech (ARS)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 12:1. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 6:15.

SSC Neapol: Meret – Nikola Maksimović (46. D. Mertens), Chiricheş, Koulibaly, Ghoulam (71. Rui) – Callejón, Allan, Ruiz, P. Zieliński – Milik, L. Insigne (61. Younes).
Náhradníci: Ospina – Hysaj, Malcuit, D. Mertens, Rui, Verdi, Younes.

Arsenal FC: Čech – Papastathopoulos, Koscielny, Monreal – Maitland-Niles, Torreira, Xhaka (62. Alnaní), Kolašinac – A. Lacazette (68. Iwobi), Ramsey (34. Mchitarjan), Aubameyang.
Náhradníci: Leno – Alnaní, Guendouzi, Iwobi, Mchitarjan, Mustafi, Özil.

První zápas: Arsenal - Neapol 2:0