Menu

Fotbal

Evropská liga

SSC Neapol – Arsenal FC

0:1

konec (0:1)

18.04.2019, 21:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Čtvrtfinále • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 1.65 4.46 5.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ve druhém poločase se ukázal obraz vlastně celého zápasu. Arsenal dal gól, a poté už mu skoro o nic nešlo. Vedl pohodově 4:0 a Neapol měla jen teoretickou šanci na postup. I když se hráči snažili a míč měli na kopačkách hodně velkou převahu času, nejnebezpečnější ohrožení branky předvedl Monreal, který míč nechtěně usměrnil na svého brankáře. To tak nějak ukazuje vývoj zápasu.

Děkuji za sledování přenosu. Těším se na další zápasy. Jiří Polášek. (23:07:43)
Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 12:1. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 6:15.

90+3

A to se taky podaří! Arsenal končí s nulou na kontě a přes Neapol snadně postupuje do dalšího kola, tedy mezi čtyři nejlepší. Zde se potká s Valencií a možná následně Chelsea nebo jedním z dvojice Benfica/Frankfurt.

90+2

Arsenal odkopl míč přes celé hřiště, a Aubameyang ve předu ho málem vybojoval. Hosté už jen šetří čas a snaží se pomoci Petrovi Čechovi k jedné z jeho posledních nul, jelikož po sezóně ukončí kariéru.

90+1

Nyní se nastavují ještě 3 minuty nad základní hrací dobu.

90

Tak Callejon, který si dneska nejvýrazněji přál gól získal jen žlutou kartu. To asi úplně nebude útěcha.

89

Arsenal teď asi 2 minuty drží soupeře u jejich vápna, což se nestalo asi za celý druhý poločas předtím ani jednou.

88

Torreira se nepěkně srazil s protihráčem a opět leží na zemi. Neapoli se čas krátí a o výsledku dnes je již určitě rozhodnuto.... Pokud nepřijde rychle několik penalt....

86

Nyní však před chvílí zmíněný Maitland-Niles fauloval a míč dostali domácí. Chvíli s ním kombinovali, na chvíli ho předali Arsenalu, ale už ho zase mají.

85

Arsenal vhazoval, rozhodčí je ale zastavil, že má vhazovat Neapol. Pak se ale opět opravil a nakonec opravdu vhazoval Maitland-Niles. Docela kuriózní situace.

84

Pierre-Emerick Aubameyang nyní sprintoval za obráncem a Gabonský rychlík ho předběhl. Míč však jen odebral a pak mu byl vykopnut.

83

Neapol si opět kopla přímý kop. Míč sice plachtil kousek vedle tyčky, ale neposlal ho tam domácí hráč, nýbrž Henrik Mchitarjan.

82

Iwobi se protahoval ve vápně, ale opět ztratil míč ve finální fázi kombinace. Arsenal tak zatím skóre nenavýší.

81

Dva rohové kopy v rychlém sledu zahrávala Neapol. První jí nevyšel a tak ten druhý hráči zahráli nakrátko. A vzešla z toho celkem hezká šance, zakončená ale vedle branky.

79

79. Petr Čech - zákrok

79

Petr Čech byl nyní prověřen vlastním hráčem. Po centru jednoho z domácích míč nechal projet Koscielny a Monreal ho dostal nečekaně na kopačku a nechtěně ho namířil přímo do branky. Čech pohotově zasáhl. Paradoxně největší ohrožení branky v dnešním zápase přišlo z kopačky vlastního hráče.

78

Iwobi si nyní hezky povodil míč až do vápna, kde ho ale dobšhly obránce chtěl okrást. Iwobi ho obkličkoval směrem zpět, a nabízel se mu úplně volný Mchitarjan, jenže Alex Iwobi chtěl sólovat a o míč hloupě přišel.

77

Na hřišti leží Lucas Torreira. Urugvayský šikula sice není nějak hodně zraněn, ale stejně musí odejít na ošetření do zamezí.

76

Neapol kombinovala a kombinovala, až Zielinski vystřelil, ale vystřelil takovým způsobem, že střela připomínala spíš přihrávku a ta i tak zamířila 2 metry vedle branky.

SSC Neapol – Arsenal FC

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 36. A. Lacazette

Karty:   43. L. Insigne (NEA), 90. Callejón (NEA) – 74. Čech (ARS)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 12:1. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 6:15.

SSC Neapol: Meret – Nikola Maksimović (46. D. Mertens), Chiricheş, Koulibaly, Ghoulam (71. Rui) – Callejón, Allan, Ruiz, P. Zieliński – Milik, L. Insigne (61. Younes).
Náhradníci: Ospina – Hysaj, Malcuit, D. Mertens, Rui, Verdi, Younes.

Arsenal FC: Čech – Papastathopoulos, Koscielny, Monreal – Maitland-Niles, Torreira, Xhaka (62. Alnaní), Kolašinac – A. Lacazette (68. Iwobi), Ramsey (34. Mchitarjan), Aubameyang.
Náhradníci: Leno – Alnaní, Guendouzi, Iwobi, Mchitarjan, Mustafi, Özil.

První zápas: Arsenal - Neapol 2:0