Menu

Fotbal

Evropská liga

Valencia CF – Villarreal CF

2:0

konec (1:0)

18.04.2019, 21:00 • Camp de Mestalla, Valencia • Čtvrtfinále • David Suchý

Tipsport: 1.78 4.03 4.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:14. (22:48:45)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Valencie, která svého soupeře porazila poměrem 2:0. I druhý poločas nebyl z hlediska atraktivnosti zrovna záživný, opět jsme se dočkali jediné branky, o kterou se i v tomto případě postaral domácí celek. Druhou branku měl totiž na svědomí Parejo, jenž využil přímý kop. Následně si Villarreal přichystal celkem drtivou územní převahu, která nakonec nepřinesla ani jednu trefu. Žlutá ponorka se tak s pohárovou Evropou loučí, naopak Valencia postupuje do semifinále, kde se utká s anglickým Arsenalem.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Domácí toho moc nevymysleli, naopak čistě zasahoval Ratiu. Žlutá ponorka přešla na druhou stranu, do konce nezbývá už moc času.

90+1

Valencia se nyní usadila na polovině soupeře, kde se dostala k autovému vhazování. K rozehrávce už spěchá domácí zadák Latorre.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Nakonec si rozehrávku vzal na starost Fornals, který to nemyslel vůbec špatně. Jeho placírka měla směřovat do šibenice, kterou nakonec minula.

88

Chukwueze napřahoval zpoza pokutového území, avšak trefil pouze ruku Coquelina. Je z toho žlutá karta, naopak přijde na řadu přímý kop.

87

Lee pouze vracel míč na vlastní polovinu, kde se ho ujal kolega Wass. Domácí evidentně nikam nespěchají, naopak kombinují na vlastní polovině.

85

Netopýři měli možnost vhazovat od levé postranní čáry, o což se postaral Latorre. Jeho celek se rychle přesunul na pravou stranu, kde operuje Lee.

84

Torres se celkem zbytečně zbavil míče, což přineslo další centr soupeře. Míč se překvapivě zastavil na postranní lajně, kam jako první přispěchal Neto.

83

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Valencia stále vede o dvě branky. Žlutá ponorka je sice aktivnější, avšak stále naráží na pozornou obranu.

82

Chukwueze se chtěl protlačit kolem protihráče, což se mu podařilo. Následně Pedraza vracel míč do malého vápna, ve kterém zasahoval pozorný Roncaglia.

81

Moreno se probil do pokutového území, kde se ještě pokoušel o střílený centr, který se neujal. Následně sympaticky napřáhl Morlanes, jenž mířil kousek nad.

80

Morlanes našel naběhnúvšího Costu, který si potáhl míč na levou nohu a poté odcentroval. To se nesetkalo s přesností, naopak balón skončil v zámezí.

79

Z velké vzdálenosti napřahoval Pedraza, který trefil jednoho z protihráčů. Následně Chukwueze postupoval po pravém křídle, odkud našel volného Fuega.

78

Neto nyní měl nečekané problémy, neboť mu balón vyklouzl z rukavic, avšak to nakonec nepřineslo vážnější starosti. Moreno s touto situací vůbec nepočítal.

77

Následně ve vlastním pokutovém území dokázal v poklidu zakročit Diakhaby, jenž na jistotu odklízel míč do bezpečí. Žlutá ponorka má nyní více ze hry.

76

Roztažení hry směřovalo na nenápadného Gameira, který ještě zkoušel spolupracovat s Leem. Druhý jmenovaný narazil na přesilu protihráčů soupeře.

Valencia CF – Villarreal CF

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 13. Latorre (Guedes), 54. Parejo

Karty:   88. Coquelin (VAL) – 25. Raba (VLR), 34. Pedraza (VLR), 54. Ra. Funes Mori (VLR), 61. Ratiu (VLR)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:14.

Valencia CF: Neto – Wass, Roncaglia, Diakhaby, Latorre – Torres, Soler (46. Gabriel), Parejo (C) (62. Coquelin), Guedes (68. Lee) – Gameiro, S. Mina.
Náhradníci: Rivero – Gayá, Coquelin, Čeryšev, Gabriel, Lee, Sobrino.

Villarreal CF: Andrés Fernández – Ratiu, Ra. Funes Mori, V. Ruiz, J. Costa (C) – Morlanes, Trigueros (73. Fuego), Cáseres (64. Fornals), Pedraza – Raba (46. Chukwueze), G. Moreno.
Náhradníci: Asenjo – Fornals, Bacca, Fuego, Iborra, Chukwueze, M. Gaspar.

Rozhodčí: William Collum – David McGeachie, Francis Connor

První zápas: Villarreal - Valencia 1:3