Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Colorado Avalanche

5:2

konec (2:1, 1:1, 2:0)

07.04.2019, 04:30 • SAP Center, San Jose • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.97 4.0 3.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:15

59:15 Micheal HALEY - 5:2

59:15

San Jose právě vstřelilo branku!
Nyní už branka domácích platí, když si MICHAEL HALEY našel ve středním pásmu přihrávku Brenta Burnse a bezpečně dopravil kotouč do sítě. Asistence: Brent Burns.

58:41

Střídačka Lavin si bere oddechový čas.

56:59

Gól Colorada neplatí, stvrzen je ofsajd domácích a ti tak stále vedou o dvě branky.

56:59

San Jose právě vstřelilo branku!
I přes veškerou snahu Söderberga se JOE PAVELSKI dostal po Donskoiově přihrávce do útočného pásma a oproti holi soupeře dokázal usměrnit puk do volné klece.

56:23

Barrie prostrčil puk na pravou stranu pro MacKinnona, který ještě dával puk před branku. Tam byl připravený Kerfoot. Útočník Colorada napoprvé neuspěl, poté dal puk zpoza branky před klec na Landeskoga, ale ten si opět zblízka vylámal zuby na výborném Jonesovi. To už hosté hrají bez gólmana!

54:01

Derick Brassard se už málem radoval, když z levého kruhu mířil naprosto přesně a tvrdě do šibenice, jenže lapačka Martina Jonese byla na místě. Důležitý zákrok, už to mohlo být jen o jednu branku.

53:58

Nathan MacKinnon byl u levé strany branky naprosto sám, když mu puk výborně nahrál Landeskog. Střelou na horní tyč se neprosadil, poté jeho pokus zblokovali domácí hráči.

52:56

Mohlo, jelikož Kerfoot dostal skvělý pas mezi kruhy, ale ve výborné pozici se prosadit nedokázal! Martin Jones dobře kryje puk.

52:19

Erik Karlsson stráví následující dvě minuty na trestné lavici, když jde ven za hákování. Tedy dvě minuty by byly rozhodně dobré pro domácí. Pošle Colorado švédskou hvězdu zpět na led dříve?

50:25

Je až neuvěřitelné, co Martin Jones nyní stačil zastavit. Před jeho brankou byla obrovská tlačenice a už se zdálo, že někdo z dvojice Compher, Söderberg dotlačí puk do branky, ale nestalo se tak. San Jose s vypětím všech sil udrželi dvoubranková náskok a následuje komerční přestávka.

46:09

Přesilová hra také pro hosty, a to vůbec první v utkání, když Justin Braun zahrál proti Nathanu MacKinnonovi vysokou holí.

45:38

45:38 Gustav NYQUIST - 4:2

45:38

San Jose právě vstřelilo branku!
Domácí celek jde do dvoubrankového vedení! Hertl posunul puk na pravou stranu pro Kaneho, který před brankou našel GUSTAVA NYQUISTA. Útočník domácího celku si nedělal velkou hlavu z toho, že v těsné blízkosti branky nemá moc prostoru k zakončení, a poslal puk do bližší šibenice. Asistence: Evander Kane, Tomáš Hertl.

45:20

V situaci dva na jednoho dával Karlsson puk na Labanca, který mířil z pravého kruhu do šibenice, ale jen těsně jí minul!

44:40

Už jsem chtěl říct, že další útočnou akci rozjíždí domácí zpoza branky, ale přišla špatná rozehrávka Vlasice. Toho mohl rázem využít Andrighetto, ale zblízka si na gólmana nepřišel.

41:40

Druhá přesilovka pro domácí. Carl Söderberg jde ven za nedovolené bránění Joonasi Donskoiovi.

37:58

A další šance San Jose, tentokrát mnohem větší. Díky vyhranému buly a střele Dillona se dostal Melker Karlsson u levé tyče k dorážce, kde ale zasáhl opět výborným zákrokem Semjon Varlamov. San Jose dělá vše pro to, aby odskočilo soupeři na dvě branky.

37:35

Domácí celek vyřešil situaci tři na dva hodně dobře. Evander Kande poslal kotouč před branku na Joakima Ryana, který byl sice bokem k brance, ale i tak zkusil bekhend. Varlamov puk pokryl.

36:04

Brent Burns ukázal, že je hvězdou i v ofenzívě. Hezkým nanévrem oklamal dva hráče soupeře a po levé straně se natlačil před branku. Zkoušel zakončení pod horní tyčku, ale rameno Varlamova bylo proti.

32:28

Přichází vůbec první vyloučení zápasu, a to v 33. minutě. Na lavici trestů jde Tyson Barrie, který se provinil tím, že zahákoval Kevina Labanca, autora zatím rozhodující trefy.

26:57

26:57 Kevin LABANC - 3:2

26:57

San Jose právě vstřelilo branku!
Hodně šťastná branka, ale takové také platí a kolikrát dvojnásob. Thornton zavezl kotouč po levé straně do pásma a mezi kruhy jej předal pro KEVINA LABANCA. Útočník San José vystřelil a přes odraz od hůl Nemetha a tělo Coleho prošel do sítě za překvapeného Varlamova. Asistence: Joe Thornton, Marcus Sörensen.

24:45

Domácí celek už zase mohl vést, když se s pukem před branku dostal Joonas Donskoi, jenže z bezprostřední blízkosti na Semjona Varlamova beknehdovou kličkou nevyzrál.

21:29

21:29 Nathan MACKINNON - 2:2

21:29

Colorado právě vstřelilo branku!
Stejně jako v první třetině, také v druhém dějství se Avalanche prosazují zkraje třetiny. Landeskog přihrál na NATHANA MACKINNONA, který se dostal za obránce a tváří v tvář Jonesovi zakončil po rychlé kličce střelou kolem jeho levého betonu k tyči. Asistence: Gabriel Landeskog, Samuel Girard.

11:15

11:15 Evander KANE - 2:1

11:15

San Jose právě vstřelilo branku!
EVANDER KANE byl v předbrankovém prostoru nejdůraznějším hráčem, když přes dva hokejisty Colorada dokázal doklepnout puk mezi betony Varlamova do sítě. Taková pomoc Söderberga a Barrieho svému gólmanu Varlamovovi není nic, za co bude trenér Colorada své svěřence chválit. Asistence: Gustav Nyquist, Brenden Dillon.

10:03

Calvert po vyražené střela Andrighetta již zakončoval z předbrankového prostoru do prázdné klece, ale trestuhodně minul kotouč a poté už domácí dali puk do bezpečí. Další velká šance hostí.

07:25

07:25 Brent BURNS - 1:1

07:25

San Jose právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno. Jak důležité je vyhrát buly, to nyní ukázal Tomáš Hertl. Český forvard byl úspěšnější než Derichk Brassard a dal puk za sebe na modrou. Tam byl připravený BRENT BURNS, který si kotouč připravil a poté střelou po ledě poslal mezi betony Semjona Varlamova. Asistence: Tomáš Hertl.

07:21

Evander Kane dostal přihrávku za obránce a jel sám na Semjona Varlamova, kterému zkusil udělat bekhendovou kličku a vystřelit pod horní tyč, ale ruský gólman stáhl kotouč do lapačky.

05:07

J.T. Compher měl na hokejce druhou branku, když byl s pukem u levé tyčky branky Martina Jonese. Toho dokázal vylákat rychlým manévrem z branky, ale neměl už moc prostoru, tak dal puk mezi kruhy, kam si najížděl Carl Soderberg. Ukázal kličku do bekhendu, ale gólman domácích výborným zákrokem betonem zamezil druhé brance.

02:56

02:56 Tyson JOST - 0:1

02:56

Colorado právě vstřelilo branku!
Hosté jdou do vedení a to už na konci třetí minuty. TYSON JOST dává svůj jedenáctý gól v sezoně, když z kruhů napoprvé neuspěl a jeho střela byla zblokovaná, ale podruhé se už střelou po ledě prosazuje. Asistence: Samuel Girard, Erik Johnson.

02:03

Naopak na druhé straně z protiútoku dostal puk před branku Joonas Donskoi a rychle zakončil na vzdálenější tyčku, kterou jen těsně minul.

San Jose Sharks – Colorado Avalanche

5:2

konec (2:1, 1:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Burns (Hertl), 12. E. Kane (Nyquist, Dillon), 27. Labanc (J. Thornton, Sörensen), 46. Nyquist (E. Kane, Hertl), 60. Haley (Burns) – 3. Jost (Girard, E. Johnson), 22. MacKinnon (Landeskog, Girard)

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Vlasic, Burns, Dillon, E. Karlsson, J. Ryan, Braun – Donskoi, Couture (A), Pavelski (C) – E. Kane, Hertl, Nyquist – Sörensen, J. Thornton (A), Labanc – Haley, Goodrow, M. Karlsson.

Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – Girard, E. Johnson (A), Zadorov, Barrie, Cole, Nemeth – Landeskog (C), MacKinnon (A), Kerfoot – C. Wilson, Söderberg, Compher – Nieto, Brassard, Calvert – Andrighetto, Jost, G. Bourque.

Rozhodčí: Ian Walsh, Trevor Hanson – Michel Cormier, Travis Gawryletz

Diváci: 17562

Průběh zápasu
1. třetina
02:56 COL 0:1 Jost (Girard, E. Johnson)
07:25 SJS 1:1 Burns (Hertl)
11:15 SJS 2:1 E. Kane (Nyquist, Dillon)
Po 1. třetině
2. třetina
21:29 COL 2:2 MacKinnon (Landeskog, Girard)
26:57 SJS 3:2 Labanc (J. Thornton, Sörensen)
32:28 COL 2 Barrie, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
41:40 COL 2 Söderberg, nedovolené bránění
45:38 SJS 4:2 Nyquist (E. Kane, Hertl)
46:09 SJS 2 Braun, vysoká hůl
52:19 SJS 2 E. Karlsson, hákování
59:15 SJS 5:2 Haley (Burns)
Konec