Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Mountfield HK – BK Mladá Boleslav

1:2

po s.n. (1:2) (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)

05.03.2019, 17:30 • ČPP Aréna • 51. kolo • Martin Voltr

Tipsport: 1.7 4.55 4.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

David BERNAD - 1:2

V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Mladá Boleslav.
Rozhodující pokus proměnil obránce DAVID BERNAD!

7. série 1:2

David Bernad precizní bekhendovou kličku proměňuje!

3. série 1:1

Exhradecký Tomáš Knotek má šikovné ruce a prudkou střelou vyrovnává.

2. série 1:0

Přesná střela Matěje Chalupy za vyrážečku otevírá skóre nájezdů.

62:51

Domácí střídačka si vybírá oddechový čas.

62:51

A nakonec sudí velmi přísně vykazují Davida Němečka (MBL) za nedovolené bránění a Hradec si zahraje přesilovku čtyři na tři!

62:20

Na druhé straně ujel do sóla Radim Zohorna, Pavelku si rozhýbal, ale i hradecký gólman fantasticky zasahuje!

61:36

Matej Paulovič obral hosty o kotouč a měl trojitou šanci na rozhodnutí! V prvních dvou ho ale vyčapal Růžička a při poslední dorážce už trefil z úhlu jen boční síť!

60:24

Soupeři ho nepůjčil, sehrál to na výbornou, až Jan Růžička musel vyrazit střelu Radovana Pavlíka do ochranné sítě.

59:19

...no a Matej Paulovič mohl vystřihnout fantastický vítězný gól, jenže slalom ze strany před brankoviště mu zastavil snad až Jan Růžička!

53:47

Cingel za brankou vybojoval dobrou pozici pro Radovana Pavlíka, ale ten musel zakončovat bekhendem. Růžička střelu vytěsnil pravým betonem.

51:39

Dnešní utkání sleduje 4259 diváků.

51:06

Radovan Pavlík našlápl na levé straně a vystřelil tak, aby Růžička vyrazil puk před sebe na dojíždějícího Cingela. Ten ho ale musel chvilku zpracovávat a když potom bekhendem dorážel, do střely se mu vrhnul obětavý protihráč a nejspíš zabránil gólu!

48:39

Pavelka si vylepšuje sebevědomí, když efektním semaforem všem ukázal, že tečovanou ránu Jiřího Kurky schoval do lapačky.

47:52

47:52 Pavel MUSIL - 1:1

47:52

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Bruslaři jako první tým využívají přesilovku a v pravou chvíli vyrovnávají! Martin Pláněk při své dělovce zlomil hokejku, ale hosté zůstali v pásmu. Pak si vzal puk na hůl PAVEL MUSIL a využil toho, že před Pavelkou přejel jeho spoluhráč. Hradecký gólman Musilovu střelu jen zpomalil lapačkou, ale puk mu propadl do sítě a jedeme od nuly – 1:1! Asistence: Tomáš Knotek, David Šťastný.

47:16

Po boleslavském ofsajdu bude následovat přesilovka pro hosty. Mimochodem, ve druhé třetině jsme žádné vyloučení neviděli. Teď ale Radek Smoleňák (HKM) místo puku podsekl protihráčovi nohy a odchází na trestnou lavici.

44:36

Jan Růžička vyškrábl i Pavlíkovu střelu a z protiútoku pak boleslavský Martin Látal napálil tyčku! Tak teď byli hosté nejblíž od vyrovnání.

44:17

Za vytrvalého potlesku hradeckého stadionu vyzval na druhé straně Radovan Pavlík zpoza branky Vincoura, ale ani ten těsně před Růžičkou neprotlačil puk do sítě!

43:55

Bruslaři se dostali do přečíslení tři na jednoho, které zakončoval Michal Vondrka. Pavelka ho tváří v tvář vychytal a v jeho brance skončil jen Pavol Skalický!

39:39

Tomáš Knotek využil clony před Pavelkou, tvrdě vypálil a hradecký gólman jeho ránu vytěsnil jen těsně vedle tyčky! Teď měl kus štěstí.

37:32

Chalupa si vyměnil puk s Rákosem a zakončoval ze středu hřiště. Růžička si v pravou chvíli povyjel, zmenšil úhel a svými betony zasáhl!

33:22

33:22 Daniel RÁKOS - 1:0

33:22

Hradec právě vstřelil branku!
Jsem tak rád, že jsem to zakřikl a že nám tahle "podívaná" konečně nabízí první gól! Petr Štindl zastavil u mantinelu boleslavské vyhození a puk okamžitě poslal před branku zcela ideálně na teč volnému DANIELU RÁKOSOVI, který takovou nabídku nemohl odmítnout a kotouč nasměroval k boleslavské tyčce – 1:0! Asistence: Petr Štindl.

31:55

Tohle mohl být hodně kuriózní gól! Jan Růžička vyrazil puk do zadního plexiskla tak, že se mu pak vrátil do brankoviště. Tam se o smeč pokoušel Matej Paulovič, ale marně.

30:37

Střílet, střílet! Radim Zohorna se v brejku rozhodl pro zbytečnou zadovku, na druhé straně pak hledal parťáka i Radek Smoleňák. Ten už byl přece jenom ve velkém úhlu, tak dejme tomu... Ale té přímočarosti na obou stranách prostě chybí finální a někdy i předfinální fáze.

30:19

Lukáš Vopelka vypálil od modré čáry a Růžička měl zakrytý výhled, takže zasáhl jen tak tak! Boleslav odpověděla rychlým brejkem zakončeným Lukášem Žejdlem, také Pavelka se musel vyznamenat!

27:42

Kombinovaný hradecký útok pokračoval ve slušném náporu, další Rákosův výjezd byl nebezpečnější a Růžička mohl být rád, že se od clonící dvojičky neodrazil puk do brány. Vzápětí hru přerušil po skákavém nahození od mantinelu.

24:30

Do protiútoku se tentokrát dostali Hradečtí a Matěj Chalupa byl před Růžičkou hodně neústupný! Po Smoleňákově nabídce z rohu dorážel načtyřikrát, nebylo to vůbec beznadějné, ale boleslavský brankář udržel svou čáru.

18:30

No tak Mountfield vydržel kompletní jenom pár sekund a už jde zase do čtyř. Dominik Graňák (HKM) je vyloučen za hákování.

17:06

Skalického ránu vykopl Pavelka betonem a když se pak kotouč odrážel do prázdné brány, před čarou ho odpálil Richard Nedomlel!

16:35

Oldrich Kotvan svou pumelenicí přestřelil branku.

16:23

Hosté si také zahrají pět na tři, a to dokonce minutu a šest sekund! Jaroslav Dvořák (HKM) sedí na trestné už podruhé a tentokrát tam bude déle, za vražení na hrazení totiž dostal 2+10 minut.

15:30

A naopak si po komerční přestávce sami vyzkoušejí druhou přesilovou hru. Roman Kukumberg (HKM) se diví, ale to ho od menšího trestu za nedovolené bránění neuchrání.

13:07

20 sekund přesilovky pět na tři pro domácí! I podruhé byl faulován Radovan Pavlík, tentokrát ho podržel Michal Vondrka (MBL) a Hradec má velkou šanci, byť krátkou.

11:28

Teď už jsou domácí spokojenější. Ondřej Dlapa (MBL) totiž zastavil hradecký protiútok hákováním a také Mountfield si vyzkouší první početní výhodu.

07:54

Především Daniel Rákos znepříjemňoval hostům rozehrávku. Když jeho pas zpátky zblokovali, domácí se dostali do pásma znovu a právě Rákos z jízdy bekhendem pozlobil Růžičku. Ten je zatím velmi pozorný.

02:13

Jaroslav Dvořák (HKM) se provinil podrážením.

01:31

Vzápětí vybídl Graňák zpoza branky Vopelku a boleslavký brankář se musel bleskově přesunout ke své tyčce, aby jeho střelu chytil.

01:04

Tomáš Vincour je sice nejlepším hradeckým střelcem, ale teď to nepotvrdil! Dostal krásnou přihrávku před Růžičku a místo toho, aby sám zakončoval, ještě zbytečně poslal puk do úhlu Lukáši Cingelovi. Pro domácí to každopádně byla první tutovka utkání.

Mountfield HK – BK Mladá Boleslav

1:2

po s.n. (1:2) (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 34. Rákos (Štindl) – 48. P. Musil (T. Knotek, Šťastný), rozh. náj. Bernad

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Radek Smoleňák (HKM)
0:0   Pavel Musil (MBL)
2. série:
1:0   Matěj Chalupa (HKM)
1:0   David Šťastný (MBL)
3. série:
1:0   Daniel Rákos (HKM)
1:1   Tomáš Knotek (MBL)
4. série:
1:1   Oskars Cibulskis (HKM)
1:1   Lukáš Žejdl (MBL)
5. série:
1:1   Petr Zámorský (HKM)
1:1   Michal Vondrka (MBL)
6. série:
1:1   Tomáš Knotek (MBL)
1:1   Filip Pavlík (HKM)
7. série:
1:2   David Bernad (MBL)
1:2   Matej Paulovič (HKM)

Mountfield HK: J. Pavelka (Maxwell) – Zámorský, Linhart (A), Nedomlel, Cibulskis, F. Pavlík, Graňák (C), Štindl – Smoleňák, Rákos (A), M. Chalupa – Vincour, Cingel, R. Pavlík – Vopelka, Kukumberg, Miškář – Paulovič, Nedvídek, J. Dvořák.

BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Pláněk (A), Bernad, Kurka, Němeček, Kovačevič, Kotvan, Dlapa – Vondrka (C), T. Knotek, Skalický – Šťastný, Žejdl (A), Pabiška – Látal, P. Musil, R. Zohorna – P. Kousal, Najman, Flynn.

Rozhodčí: Hribik, Pražák – Komárek, Špringl.

Diváci: 4259

Průběh zápasu
1. třetina
02:13 HKM 2 J. Dvořák, podrážení
11:28 MBL 2 Dlapa, hákování
13:07 MBL 2 Vondrka, držení
15:30 HKM 2 Kukumberg, nedovolené bránění
16:23 HKM 2+10 J. Dvořák, vražení na hrazení+vražení na hrazení
18:30 HKM 2 Graňák, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
33:22 HKM 1:0 Rákos (Štindl)
Po 2. třetině
3. třetina
47:16 HKM 2 Smoleňák, podrážení
47:52 MBL 1:1 P. Musil (T. Knotek, Šťastný)
Po 3. třetině
Prodloužení
62:51 MBL 2 Němeček, nedovolené bránění
před nájezdy
Samostatné nájezdy
MBL 1:2 Bernad (rozh. náj.)
po s.n.