Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Mountfield HK – HC Škoda Plzeň

1:2

konec (0:0, 0:1, 1:1)

01.03.2019, 18:00 • ČPP Aréna • 49. kolo • Lukáš Foff

Tipsport: 2.23 4.1 2.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:39

Hradec je v šesti, ale ve středním pásmu.

57:00

Paulovič vyhrál buly sám pro sebe, ale bekhendovou kličku nedotáhl do konce.

50:00

Petr Zámorský je evidentně v pořádku, protože dostal přihrávku od Patrika Miškáře a měl velkou šanci. Frodl jen tak tak vytěsnil puk vedle brány.

49:26

Radovan Pavlík a Miroslav Preisinger jsou vyloučeni za hrubost. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.

47:17

Hradec měl obrovskou šanci. Radek Smoleňák ale nemohl správně srovnat hůl, aby zakončil. Následně byl navíc podražen, za což jde na trestnou lavici Milan Gulaš.

44:24

Lukáš Cingel se krásně zbavil obránce a byl sám před Frodlem, kterého ale mezi betony neprostřelil.

43:26

43:26 Jan EBERLE - 1:2

43:26

Plzeň právě vstřelila branku!
Hrubka v hradecké rozehrávce a Plzeň se dostává zpátky do vedení. Dva beci prohráli souboj u mantinelu a mezi kruhy zůstal volný JAN EBERLE. Rána mu sice nesedla, ale i tak po ledě proklouzala až za záda Maxwella. Plzeňský forvard tak oslavil svůj 500. extraligový zápas gólem. Asistence: Petr Kodýtek.

41:01

41:01 Oskars CIBULSKIS - 1:1

41:01

Hradec právě vstřelil branku!
U mantinelu v pásmu Plzně byl souboj, který trval snad dvacet vteřin. Milan Gulaš to nevydržel a odjel střídat, což neměl dělat. Přesně v tu chvíli totiž puk ze souboje vypadl a OSKARS CIBULSKIS byl před bránou úplně sám. Zkušeně si počkal na pohyb Frodla a našel místo u levé tyče. Asistence: Petr Zámorský.

36:10

Milan Gulaš jel po pravé straně úplně sám, napřáhl a golfákem hledal mezírku mezi rukou a tělem. S tím ale Brandon Maxwell počítal a nejproduktivnějšímu hráči ligy šanci zmařil.

34:43

Co víc domácí chtějí?! Oskars Cibulskis i Radek Smoleňák byli úplně sami mezi kruhy a mohli si vybrat, kam zakončí. Oba dva ale skvěle vychytal Dominik Frodl.

33:06

33:06 Conor ALLEN - 0:1

33:06

Plzeň právě vstřelila branku!
Plzeň ukázala Hradci, jak se hrají přesilovky! Na využití jí stačilo pouhých pár vteřin. CONOR ALLEN dostal přihrávku zpoza brány a nikým neatakován neměl problém trefit bránu. Asistence: Jaroslav Kracík, Michal Moravčík.

32:58

Filip Pavlík si u mantinelu pomohl držením, takže bude doufat, že na trestné lavici stráví celé dvě minuty.

29:41

Radovan Pavlík nejprve nemohl zakončit, protože mu šla přihrávka přímo mezi brusle. Na druhou stranu jeli Plzeňští téměř dva na nikoho, ale vrátil se Graňák, který společně s brankářem domácích udržel čisté konto.

29:00

Dvě obrovské šance Plzně! Tu první zlikvidoval Richard Nedomlel svým tělem a o pár chvil později se činil Maxwell.

23:55

Radovan Pavlík dostal pas na útočnou modrou a ujížděl do šance. Puk se mu ale zamotal, takže měl velmi těžkou pozici. I z té nakonec vystřelil, jenže neuspěl.

22:09

Plzeň to chtěla hrát až do kuchyně, což se jí vymstilo! Vopelka udělal chybu a Kracík se spoluhráčem šli do velké šance. Jejich kombinace ale nakonec nebyla úplně přesná, takže Maxwell ani zasahovat nemusel.

15:32

Hradec to skvěle vykombinoval až na Filipa Pavlíka, který byl na levé straně úplně sám. Dominik Frodl ale skvěle vyjel a zmenšil střelecký úhel, takže hradecký bek neměl kudy propálit puk do brány.

14:58

Jan Eberle je třetím vyloučeným plzeňským hráčem. Tentokrát pyká za podrážení.

13:31

Následně jeli domácí do brejku třech proti jednomu, ale přihrávka na Filipa Pavlíka byla sražena, takže jeho pokus k Frodlovi pouze doklouzal po ledě.

12:10

Indiáni teď měli velké štěstí. Radovan Pavlík dorážel Cingelovu střelu z velké blízkosti, ale Frodl výborně zasáhl.

11:01

Další přesilovka pro domácí. Roman Kukumberg byl ve středním pásmu podržen Matyášem Kantnerem, který už sedí na trestné lavici.

08:12

Hodně komplikovaný přechod přes modrou čáru předvedl Lukáš Vopelka. Nakonec se do útočného pásma ale probil a vybojoval střelu pro Dominika Graňáka. Na toho si ale počíhal Dominik Frodl. Oba brankáři zatím fungují velmi spolehlivě.

07:22

Hosté se nakonec dostali až před Maxwella, který se musel roztáhnout v brankovišti. Nakonec zasáhl levým betonem.

05:34

Roman Kukumberg dostal ideální žabičku přes hokejku a mohl střílet z jedničky, ale bylo z toho nakonec něco mezi střelou a zpracováním. Puk mu zkrátka utekl až k Frodlovi. Na druhé straně pak přečíslení dvou proti jednomu zlikvidoval hradecký bek.

05:08

Petr Zámorský přišel o hokejku ve své vlastní třetině, ale rozhodčí faul nepískli. I proto se Škodovka dostala do dobré šance, kterou ale zlikvidoval hradecký brankář.

03:48

Tomáš Vincour byl v dobré pozici, ale ještě volil protisměrnou kličku, která jej trochu vychýlila ze střelecké pozice. Následně ale pálil Cingel a dorážel Radovan Pavlík, který však puk z výhodné pozice poslal až do ochranné sítě.

01:44

Radovan Pavlík dostal přihrávku mezi kruhy, ale jeho pokus šel těsně mimo!

01:04

Filip Pavlík napřáhl od modré čáry a Frodl si nebyl jistý, kde má kotouč. Dorážet se snažil ještě Tomáš Vincour, ale šanci nedostal.

00:17

Milan Gulaš je prvním vyloučeným po sedmnácti vteřinách. Odchází pykat za nedovolené bránění.

Mountfield HK – HC Škoda Plzeň

1:2

konec (0:0, 0:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 42. Cibulskis (Zámorský) – 34. Allen (Kracík, Moravčík), 44. Eberle (Kodýtek)

Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Linhart (A), Nedomlel, Cibulskis, F. Pavlík, Graňák (C), Štindl – Smoleňák (A), Rákos, M. Chalupa – Vincour, Cingel, R. Pavlík – Vopelka, Kukumberg, Miškář – Paulovič, Nedvídek, J. Dvořák.

HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Vráblík, Pulpán, Jones, Allen, L. Kaňák, Moravčík – Gulaš (C), Jan Kovář (A), Pour – Eberle, Kodýtek, Preisinger – D. Kindl, Kracík, Stach – Indrák (A), Nedorost, Kantner.

Rozhodčí: Jeřábek, Mrkva – Gebauer, Lederer

Diváci: 5486

Průběh zápasu
1. třetina
00:17 PLZ 2 Gulaš, nedovolené bránění
11:01 PLZ 2 Kantner, držení
14:58 PLZ 2 Eberle, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
32:58 HKM 2 F. Pavlík, držení
33:06 PLZ 0:1 Allen (Kracík, Moravčík)
Po 2. třetině
3. třetina
41:01 HKM 1:1 Cibulskis (Zámorský)
43:26 PLZ 1:2 Eberle (Kodýtek)
47:17 PLZ 2 Gulaš, podrážení
49:26 HKM 2 R. Pavlík, hrubost
PLZ 2 Preisinger, hrubost
Konec