Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK DOXXbet Detva – HK 32 Liptovský Mikuláš

4:2

konec (0:1, 2:0, 2:1)

30.12.2018, 17:30 • 37. kolo • Adam Mitáš (@MitasAdam)

Tipsport: 2.1 4.5 2.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V závěrečné části jsme viděli tři přesné zásahy. Za domácích se prosadili Ben Betker a Ladislav Ščurko. Za hosty dokázal snížit Tomáš Nádasdy. Detva se tak těší ze tří bodů a vítězství v poměru 4: 2. To je z mé strany vše, přeji vám ještě příjemný zbytek dne. (19:49:48)

Konec zápasu.

59:51

Tým Detva právě vstřelil branku!
Domácí čtvrtým gólem definitivně rozhodují tento zápas. Puliš nezištně našel před prázdnou bránou LADISLAVA ŠČURKA, který tak dává tečku za tímto duelem.
Asistence: Radovan Puliš.

58:57

Domácí v plném počtu.

58:01

Hosté se už těšili z gólu, ale po Lenďákovo nahození od modré čáry puk jen těsně minul bránu domácího celku.

57:20

V závěru budou hrát hosté v početní převaze, což je ideální příležitost na vstřelení vyrovnávacího gólu, ale domácí dokázali poslat puk přes všechny čáry.

56:57

Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Sládok – 2 min., sekání).

56:29

Gašpar si dobře nabruslil do útočného pásma, kde to zkusil střelou z ostrého úhlu, ale jeho pokus mířil pouze vedle brány.

55:36

Sládek nyní ztratil puk ve vlastním pásmu, ale Róbert Huna toto zaváhání nedokázal potrestat. Na opačné straně musel zasahovat Kislitsyn po zakončení Hodgsona.

54:42

Hosté chtěli nyní vyrazit do rychlého protiútoku, ale puk nakonec nezachytil ani jeden z hostujících hráčů a tak je z toho jen zakázané uvolnění.

53:14

Hosté v plném počtu.

53:04

Teprve nyní se do dobré střelecké pozice dostal Murček, ale jeho střela z první si nenašla cestu za záda Kislitsyna.

52:07

Domácí si zahrají přesilovou hru, ale v těchto chvílích se jim nedaří usadit se v útočném pásmu a hosté posílají puk ven z pásma.

51:14

Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Števuliak – 2 min., hákování).

50:24

Před námi je závěrečných deset minut této třetiny a hosté budou muset zabrat pokud chtějí dnes pomýšlet na nějaké body.

49:40

Hodně nepřesností na obou stranách a tak se puk pohybuje především v prostorách za brankami obou celků.

48:36

Hra se nyní kouskuje a následuje jedno z množství zakázaných uvolnění domácích. Vhazovat se tak bude v pásmu Detvy.

47:43

Menší zmatky před bránou domácího celku, ale Detva si nakonec s touto situaci dokázala poradit a skóre se tak měnit nebude.

46:04

Domácí se provinili zakázaným uvolněním a tak se hra stahuje před Zalivina, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.

45:17

Sukeľ dobře vyvezl puk až do útočného pásma, kde to zkusil střelou zpoza obránců, ale toto zakončení neprošlo přes hradbu těl a Zalivin tak nemusel zasahovat.

44:11

Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
Hosté však okamžitě posílají gólovou odpověď. TOMÁŠ NÁDAŠDI vybojoval puk před brankovištěm domácích, kde střelou mezi Zalivinove betony dramatizuje tento duel.
Asistence: Martin Kriška.

43:16

Tým Detva právě vstřelil branku!
Domácí zvyšují náskok na rozdíl dvou branek. Výborná akce v podání Krále, po níž se k puku dostal BEN BETKER a před brankovištěm už neměl problém poslat puk do brány.
Asistence: Zdeněk Král, Rastislav Gašpar.

42:18

Na puku jsou nadále hosté, kteří si však neumí vytvořit dobrou střeleckou pozici a Zalivin tak v této třetině ještě nemusel zasahovat.

41:25

V úvodu třetí třetiny se hosté dokázali usadit v útočném pásmu a domácí se dokázali ubránit pouze za cenu zakázaného uvolnění.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé třetině jsme viděli dva přesné zásahy, o které se postarali domácí hokejisté. Nejdříve vyrovnal v 21. minutě Ben Betker a do vedení Detvu poslal v 30. minutě Zdeněk Král.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:20

Domácí v plném počtu.

38:01

Hosté budou hrát opět v početní převaze a tentokrát se okamžitě usadili v útočném pásmu, kde se k střele zpoza kruhů dostal Róbert Huna, ale Zalivin byl připraven.

37:20

Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Števuliak – 2 min., držení hole).

35:53

Tempo hry v závěru druhé třetiny trochu upadlo a tak se hra přestěhuje do středního pásma, kde se bude vhazovat.

34:20

Ščurko po naskočení z trestné lavici okamžitě prověřil pozornost Kislitsyna, ale jeho střela švihem brankáře hostí nepřekvapila

34:09

Domácí v plném počtu.

33:11

Hosté mají k dispozici další přesilovou hru, ale ani v této se jim nedaří ohrozit Zalivina a domácí snadno posílají puk ven z pásma.

32:09

Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Ščurko – 2 min., hákování).

31:16

Domácí si nyní nerozuměli při rozehrávce a provinili se zakázaným uvolněním. Hra se tak přestěhuje před Kislitsyna, kde se bude vhazovat.

30:17

Za námi je už polovina řádné hrací doby a domácí celek dvěma brankami v druhé třetiny dokázal otočit stav tohoto duelu na 2:1.

29:02

Tým Detva právě vstřelil branku!
Domácí se poprvé v zápase ujímají vedení. Výborná individuální akce, kterou se prezentoval ZDENEK KRÁL a střelou zpoza kruhů vymetl horní roh Kislitsynovej brány.
Asistence: Hayden Hodgson.

28:49

Pěkná akce hostí, po níž se do zakončení dostal Kriška, ale ten byl tvrdě atakován a už nedokázal lépe vystřelit.

27:33

Velmi mnoho nepřesnosti na obou stranách a tak se v těchto momentech hraje převážně v prostorách za oběma brankami.

26:05

Domácí v plném počtu.

25:28

Hostům se hra v početní převaze vůbec nedaří a puk je za bránou Kislitsyna, odkud hosté gól dají jen velmi těžko.

24:46

Nedisciplinovanost domácích hokejistů pokračuje a tak jsme zvědaví jako hosté naloží s nabídnutou příležitostí.

24:05

Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Fekiač – 2 min., vysoká hůl).

23:54

Domácí v plném počtu.

23:25

Domácí jsou výborní v defenzivní činnosti a tak si hokejisté Liptovského Mikuláše stále nevybojovali útočné pásmo a přesilovka se jim pomalu krátí.

22:30

Následovat bude přesilová hra hostí, ve které si mohou navrátit vedení v tomto zápase. Domácí však okamžitě posílají puk přes všechny čáry.

21:54

Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Gašpar – 2 min., hákování).

20:53

Tým Detva právě vstřelil branku!
Domácí hned v úvodu druhé třetiny vyrovnávají skóre, když využili přesilovou hru. BEN BETKER se dostal ke střele od modré čáry a ta se zastavila až v síti Kislitsynovej brány.
Asistence: Martin Chovan, Ladislav Ščurko.

20:01

Začala druhá třetina.
V první třetině jsme viděli jen jeden přesný zásah, o který se již v 4.minutě postaral Róbert Huna.

20:00

První třetina skončila.

19:57

V závěru první třetiny si ještě domácí zahráli přesilovou hru, ale nic zajímavého jsme v ní neviděli a do šaten tak jdou spokojenější hráči hostujícího týmu.

19:05

Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Oško – 2 min., držení).

18:51

Výborná akce domácích, po níž se Chovan dostal ke střele z první, ale Kislitsyn se dokázal včas přesunout a skóre se tak měnit nebude.

17:45

Richard Huna nyní dobře vystihl rozehrávku domácích hokejistů, ale v blízkosti brankoviště už nedokázal poslat přesnou přihrávku na svého spoluhráče.

16:38

Bača zůstal zcela osamocený v prostorách mezi kruhy, odkud prověřil pozornost Zalivina, který dokázal včas zasáhnout pravým betonem.

15:25

Matúš Chovan se dokázal uvolnit v útočném pásmu, ale jeho zakončení dokázal zblokovat jeden z obránců hostů a Kislitsyn tak nemusel zasahovat.

13:40

Tempo hry trochu upadlo a ani jeden z celků si neumí vypracovat dobrou střeleckou pozici a tak hosté i nadále drží nejtěsnější vedení.

12:45

Hra se v těchto momentech přelévá z jedné strany na druhou a oba brankáři tak musí být v pozoru. Po zakázaném uvolnění domácích se hra přesune do pásma Detvy.

11:22

Domácí hokejisté nyní zvýšily svoji aktivitu a hokejisté Liptovského Mikuláše se dokázali ubránit pouze za cenu zakázaného uvolnění. Vhazovat se tak bude před Kislitsynom.

10:45

Gašpar vyvezl puk až do útočného pásma, kde se dostal ke střele zpoza obránců, ale puk si nakonec nenašel cestu mezi tři tyče hostující brány.

09:57

Hosté v plném počtu.

09:30

Martin Chovan zůstal zcela osamocený na modré čáře, odkud poslal tvrdý projektil směrem na Kislitsyna, ale ten dokázal puk vyrazit do rohu kluziště.

08:33

Následovat však bude přesilovka domácích, ale ti se zatím nedokážou usadit v útočném pásmu.

07:59

Domácí v plném počtu.

07:57

Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Mezovský – 2 min., držení).

07:15

Domácí se i nadále výborně brání a přesilová hra Liptovského Mikuláše se tak blíží ke konci. Navíc přišel ofsajd hostů a vhazovat se bude před Kislitsynom.

06:48

První přesilovou hru tohoto setkání si zahrají hostující hokejisté a to je ideální příležitost k navýšení náskoku, ale domácí dokázali poslat puk přes všechny čáry.

05:59

Vyloučení v týmu HC 07 Detva (Murček – 2 min., hákování).

05:24

Další snaha hostů je zastavena čárovým rozhodčím, který si všiml ofsajdové postavení a hra se tak přesune do středního pásma.

04:39

Hokejisté Liptovského Mikuláše se tak ujímají velmi brzkého vedení, když využili nedůslednosti domácích obránců před vlastním brankovištěm.

03:49

Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
Hosté otevírají skóre tohoto duelu. RÓBERT HUNA si počkal před brankovištěm na odražený puk a bekhendovým zakončením mezi betony Zalivina střílí první gól tohoto setkání.

03:47

Richard Huna vyvezl puk až do útočného pásma, kde to zkusil tvrdou střelou od modré čáry, se kterou si však Zalivin poradil.

02:42

Na opačné straně kluziště poprvé pohrozili i Liptáci, no Zalivin si připsal úspěšný zákrok po střele zpoza kruhů.

01:42

Domácí se v těchto momentech dokázali usadit v útočném pásmu, ale Kislitsyna v bráně hostí zatím neohrozili.

00:08

Úvod zápasu začíná nedorozuměním domácích při rozehrávce a po zakázaném uvolnění se hra přestěhuje před Zalivina, kde se bude vhazovat.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC 07 Detva: Zalivin (Petrík) – Chovan Mar., Betker, Sládok, Hraško, Fekiač F., Gachulinec, Šimon – Ščurko, Murček, Puliš – Hodgson, Fekiač V., Žilka – Tibenský, Gašpar, Král – Surový, Valent, Chovan Mat.

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Kurali, Fereta, Nádašdi, Bača, Lenďák, Mezovský, Nemec, Vybiral – Kriška, Huna Ró., Huna Rich. – Števuliak, Uhrík, Oško – Sukeľ, Piatka, Lištiak – Žiak, Tamáši, Nechaj

Rozhodčí: Valach, Snášel – Gajan st., Stanzel – Kramár (video).
MHk 32 Liptovský Mikuláš

Hosté se v tabulce nacházejí o jedno místo před svým dnešním soupeřem, na kontě mají 43 bodů, které získali za 14 výher a 24 proher. V probíhajícím ročníku nastříleli hokejisté z Liptovského Mikuláše 91 branek, a inkasovali jich 117. Nejlepším střelcem týmu je s šestadvaceti body slovenský útočník Robert Huna.

Poslední 3 ligová utkání:
L. Mikuláš – Trenčín 3:1
L. Mikuláš – B. Bystrica 3:4
Košice - L. Mikuláš 1:0
HC 07 Detva

Domácí se nacházejí v tabulce slovenské Tipsport Ligy na desátém místě, které je také poslední příčkou, která zajišťuje postup do osmifinále. Na kontě mají hráči Detvy 43 bodů za 13 výher a 25 proher. V letošní sezóně dokázala Detva vstřelit 99 branek, ovšem problémem jsou góly inkasované, kterých mají na kontě 129. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Radovan Puliš, jenž v probíhajícím ročníku nasbíral čtyřiatřicet bodů.

Poslední 3 ligová utkání:
Detva – Zvolen 6:5
Košice – Detva 2:0
Detva – Žilina 4:3
Dobrý den všem fanouškům hokeje! Dnes budeme společně sledovat utkání 37. kola slovenské Tipsport Ligy mezi týmy HC 07 Detva a MHk 32 Liptovský Mikuláš.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

HK DOXXbet Detva – HK 32 Liptovský Mikuláš

4:2

konec (0:1, 2:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. BETKER (Chovan, Ščurko), 30. KRÁL (Hodgson), 44. BETKER (Král, Gašpar), 60. ŠČURKA (Puliš) – 4. HUNA, 45. NÁDAŠDI (Kriška)

HK DOXXbet Detva: Zalivin (Petrík) – Chovan Mar., Betker, Sládok, Hraško, Fekiač F., Gachulinec, Šimon – Ščurko, Murček, Puliš – Hodgson, Fekiač V., Žilka – Tibenský, Gašpar, Král – Surový, Valent, Chovan Mat.

HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Kurali, Fereta, Nádašdi, Bača, Lenďák, Mezovský, Nemec, Vybiral – Kriška, Huna Ró., Huna Rich. – Števuliak, Uhrík, Oško – Sukeľ, Piatka, Lištiak – Žiak, Tamáši, Nechaj

Rozhodčí: Valach, Snášel – Gajan st., Stanzel – Kramár (video)

Průběh zápasu
1. třetina
03:49 LMI 0:1 HUNA
05:59 DTV 2 Murček, hákování
07:57 LMI 2 Mezovský, držení
19:05 LMI 2 Oško, držení
Po 1. třetině
2. třetina
20:53 DTV 1:1 BETKER (Chovan, Ščurko)
21:54 DTV 2 Gašpar, hákování
24:05 DTV 2 Fekiač, vysoká hůl
29:02 DTV 2:1 KRÁL (Hodgson)
32:09 DTV 2 Ščurko, hákování
37:20 LMI 2 Števuliak, držení hole
Po 2. třetině
3. třetina
43:16 DTV 3:1 BETKER (Král, Gašpar)
44:11 LMI 3:2 NÁDAŠDI (Kriška)
51:14 LMI 2 Števuliak, hákování
56:57 DTV 2 Sládok, sekání
59:51 DTV 4:2 ŠČURKA (Puliš)
Konec