Menu

Hokej

NHL

Buffalo Sabres – Boston Bruins

2:3

po prodl. (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)

30.12.2018, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • Ondřej Belák

Tipsport: 2.55 3.82 2.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

63:44

63:44 Sean KURALY - 2:3

63:44

Bruins právě vstřelili branku!
Obrovská radost na straně Bostonu, až to vypadá, jako by právě vyhrál utkání v play-off! Není se ale čemu divit, právě totiž rozhodl souboj, který se v bitvě o vyřazovací boje klidně může ukázat jako zásadní. Byla to velká one man show SEANA KURALYHO. Mladý forvard se chopil kotouče ve vlastním defenzivním pásmu a využil prostoru před sebou až k výletu za útočnou modrou čáru. Následně vystřelil zápěstím přes provizorního beka Jeffa Skinnera a Carter Hutton jeho pokus vyrazil pouze před sebe. Skinner se nestačil včas otočit, u gumového nesmyslu byl tedy jako první právě Kuraly a zblízka jej dorazil pod horní tyčku! Asistence: Matt Grzelcyk, Kevan Miller.

63:19

Vladimír Sobotka nabral rychlost a po pravém křídle unikl hostující defenzivě. Český útočník si našel cestu až před Raska, snažil se ho roztáhnout, ovšem kotouč za betony neprocpal!

60:34

David Krejčí (BOS) zápasnickým chvatem zastavil Jeffa Skinnera. Je z toho trest za nedovolené bránění, Šavle mají velkou šanci, po oddechovém času totiž půjdou do boje ve čtyřech proti třem!

58:37

Obrat mohl být na světě! Střelu Zdena Cháry tečoval nohou Chris Wagner, od jehož lýtka putoval touš odrazem o led do betonu Cartera Huttona! Ten ho posléze včas ukryl v lapačce.

57:32

57:32 Jake DEBRUSK - 2:2

57:32

Bruins právě vstřelili branku!
A je vyrovnáno, Bostonu se vyplatil velký tlak do branky! Torey Krug si najel oblouk na modré čáře, načež poslal kotouč na Cartera Huttona, před kterým jej výborně tečoval JAKE DEBRUSK! Hrajeme opět od začátku, 2:2! Asistence: Torey Krug, David Pastrňák.

56:27

Máme zaděláno na zápletku! Rasmus Ristolainen (BUF) totiž kvůli podrážení míří na lavici hanby, hosté tedy mají k dispozici přesilovku, kterou ještě mohou posílit odvoláním gólmana.

55:58

David Pastrňák křižně našel Patrice Bergerona. Ten se vydal na osu kluziště, Carter Hutton se mezi tyčemi trošku neortodoxně přemisťoval, ovšem práci za něj odvedl skvěle blokující Jack Eichel, jenž od Bergerona schytal tvrdou ránu golfem!

50:42

Tak to byla obrovská chyba Caseyho Mittelstadta! Mladý útočník zadovkou ve vlastním obranném pásmu nabídl tutovku Dantonu Heinenovi, jenž si najel až před branku, leč ve snaze o kličku do bekhendu ztratil kontrolu nad pukem a vůbec nezakončil.

46:23

Nyní ovšem pořádně zahrozilo Buffalo. Vladimír Sobotka se objevil mezi kruhy, poměrně dobře také vypálil a pouze rameno Tuukky Raska zabránilo kotouči v cestě do sítě!

37:50

37:50 Rask vačapal Elieho

37:50

Hned vzápětí předvedl další výborný zákrok Tuukka Rask! Domácí ujeli do akce dvou proti jednomu. Remi Elie to vzal na sebe, z levé strany střílel zápěstím na vzdálenější tyč, jenže maskovaný muž mu vystavil krásný semafor, na kterém se rozsvítila červená.

30:53

Po delší době také velmi dobrý zákrok finského gólmana ve službách Bruins! Jason Pominville před ním nepříjemně tečoval chytré nahození od modré čáry, kotouč se po ledě hnal směrem k bráně, avšak Rask se zvládl včas zorientovat a pryž zalehl.

25:43

25:43 Johan LARSSON - 2:1

25:43

Sabres právě vstřelili branku!
Buffalo skóruje při vlastním oslabení a byla to pro soupeře pořádně smolná záležitost! David Pastrňák totiž dobře nahazoval od modré čáry, jenže Carteru Huttonovi, který nic neviděl, pomohla tyč. Prakticky hned vzápětí se domácí dostali do přečíslení. Evan Rodrigues se s JOHANEM LARSSONEM řítili právě proti Pastrňákovi, který nedokázal zabránit přihrávce na druhého jmenovaného, jehož zakončení skončilo pod břevnem. Asistence: Evan Rodrigues, Marco Scandella.

23:02

Ale pozor! Jack Eichel (BUF) trefil v souboji před klecí Zdena Cháru holí do obličeje. Toho jen tak něco nerozhodí, ale teď zůstal klečet na ledě s krvavým zraněním. Je z toho tedy trest na čtyři minuty!

22:53

Vyloučení v týmu Boston Bruins (Torey Krug – 2 min., podrážení).

22:36

Rasmus Dahlin při snaze o střelu bez přípravy upadl a Boston se vydal do rychlého brejku. Po zpětné přihrávce pálil z pravého kruhu Jakob Forsbacka-Karlsson, jehož pokus na vzdálenější tyčku vykopl Carter Hutton špičkou betonu!

16:48

Vyloučení v týmu Boston Bruins (Colby Cave – 2 min., nedovolené bránění).

16:27

Chris Wagner dostal krásnou přihrávku na levý kruh, kde byl zcela volný. Se střelou dlouho čekal, nicméně nakonec ji poslal jen do hřbetu rukavice gólmana!

11:07

Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Zach Bogosian – 2 min., hákování).

09:30

09:30 Noel ACCIARI - 1:1

09:30

Bruins právě vstřelili branku!
Boston zažil pořádně intenzivní pasáž. Kevan Miller nejprve ve velké šanci neuspěl, ale o chvíli později se dobře vydal za branku. Přestože se ocitl na ledě, dokázal s přispěním protihráče dostat kotouč přímo před Cartera Huttona, kde stál připravený NOEL ACCIARI, jehož pohotové zakončení propadlo až do domácí pokladnice! Bez asistence.

04:49

04:49 Marco SCANDELLA - 1:0

04:49

Sabres právě vstřelili branku!
Nyní už se však Buffalo prosazuje! Jeff Skinner se vydal do otevřené obrany hostů a z levé strany se silou natlačil až před Tuukku Raska. Kličkou do bekhendu jeho beton nepřehodil, nicméně k dorážce se dostal MARCO SCANDELLA, který už kotouč snadno poslal do sítě! Asistence: Jeff Skinner, Sam Reinhart.

Buffalo Sabres – Boston Bruins

2:3

po prodl. (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Scandella (Skinner, S. Reinhart), 26. Jo. Larsson (Rodrigues, Scandella) – 10. Acciari, 58. DeBrusk (Krug, Pastrňák), 64. Kuraly (Grzelcyk, K. Miller)

Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, Dahlin, Bogosian (A), Scandella, McCabe, Beaulieu – S. Reinhart, Eichel (C), Skinner – Pominville, Sobotka, T. Thompson – Okposo (A), Mittelstadt, Sheary – Rodrigues, Jo. Larsson, Elie.

Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Carlo, Chára (C), K. Miller, Grzelcyk, J. Moore, Krug – Pastrňák, Bergeron (A), Heinen – DeBrusk, Krejčí (A), Acciari – Forsbacka-Karlsson, Donato, Wagner – Cave, Kuraly, Nordström.

Rozhodčí: Rehman, Kozari.

Diváci: 19 070 (vyprodáno)

Průběh zápasu
1. třetina
04:49 BUF 1:0 Scandella (Skinner, S. Reinhart)
09:30 BOS 1:1 Acciari
11:07 BUF 2 Bogosian, hákování
16:48 BOS 2 Cave, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
22:53 BOS 2 Krug, podrážení
23:02 BUF 2+2 Eichel, vysoká hůl+vysoká hůl
25:43 BUF 2:1 Jo. Larsson (Rodrigues, Scandella)
Po 2. třetině
3. třetina
56:27 BUF 2 Ristolainen, podrážení
57:32 BOS 2:2 DeBrusk (Krug, Pastrňák)
Po 3. třetině
Prodloužení
60:34 BOS 2 Krejčí, nedovolené bránění
63:44 BOS 2:3 Kuraly (Grzelcyk, K. Miller)
po prodl.