Menu

Hokej

NHL

Boston Bruins – Nashville Predators

5:2

konec (1:0, 0:1, 4:1)

22.12.2018, 19:10 • TD Garden, Boston • David Panuška

Tipsport: 2.05 3.91 3.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou! (21:54:07)
Československá stopa v utkání:

Jaroslav Halák (BOS) 60 minut, 28 zákroků, 2 góly, 93,3%, 0+1
David Pastrňák (BOS) 1+2, 3 střely, čas na ledě 18:19, 3. hvězda
David Krejčí (BOS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:26
Tři hvězdy utkání:
1. Patrice Bergeron (BOS) 2+1
2. Brad Marchand (BOS) 1+2
3. David Pastrňák (BOS) 1+2
Boston Bruins poráží dva dny před Vánocemi na domácím ledě Nashville a prodlužuje jeho sérii porážek na číslo 4. Dvě třetiny vyrovnané utkání rozhodla první domácí lajna ve prospěch Medvědů. Patrice Bergeron (2+1), Brad Marchand (1+2) a David Pastrňák (1+2) jsou dnes právem hvězdami duelu. Poslední branku zaznamenal do opuštěné klece Sean Kuraly. Za hosty skórovali Ryan Johansen a Kyle Turris.

Střely na branku: 32:30

Konec zápasu.

59:01

Za brankou Predators začala poslední minuta tohoto duelu, které vyhraje hlavně díky první lajně Boston Bruins. Nashville se už nikam nežene a prohraje už čtvrté utkání v řadě.

58:01

58:01 Sean KURALY - 5:2

58:01

Bruins právě vstřelili branku!
Nashville odvolalo Rinneho z branky, ale nebylo ani v útočné třetině. Jaroslav Halák rychle rozehrál a SEAN KURALY přes více jak polovinu hřiště zakončoval do opuštěné klece, kterou v pohodě trefil a potvrdil domácí vítězství. Asistence: Charlie McAvoy a Jaroslav Halák.

57:12

Kevin Fiala se dostal do svízelné pozice před vlastní brankou, kde jeho rozehru zachytil Heinen. Ten hledal před brankou spoluhráče, ale jeho přihrávka byla nakonec zachycena.

55:40

Puk do útočné třetiny zavezl Joakim Nordström, který našel na levém kruhu Pastrňáka. Ten z pravé strany centroval do brankoviště, kde se ale nikdo neprosadil, Pekka Rinne hru přerušuje.

54:57

Bostonští se následně pokoušeli dostat do útoku, ale píská se icing. Vhazovat se bude po pravici Jaroslava Haláka, který je blízko k další výhře.

54:38

Sean Kuraly za brankou najel do Webera a kolenem jej zasáhl do stojné nohy. Švýcarský obránce opustil ledovou plochu s pomocí lékařů, ale domácí forvard zůstává nepotrestán... Pokračovat se bude po komerční pauze.

54:09

54:09 David PASTRŇÁK - 4:2

54:09

Bruins právě vstřelili branku!
Spojení Marchand – Pastrňák je opravdu neskutečné. Nyní si oba hráči vyměnili role a DAVID PASTRŇÁK byl na konci útočné akce. Marchand mu připravil kotouč a havířovský rodák z levého kruhu i se štěstím prostřelil přesouvajícího se Rinneho. Asistence: Brad Marchand.

53:31

David Pastrňák nahazoval od modré čáry a nahazoval do brankoviště, kde bylo celkem dost hráčů. Nikdo se ale k pořádné teči nedostal a pokračuje se vhazováním po levici Rinneho.

52:49

Domácí se pokouší uklidnit hru a udržet své vedení, pokud možno tak až do poslední sirény. Jeden z hráčů nyní nic nevymýšlel a kotouč jen nahodil na branku Rinneho.

52:15

Matt Irwin poté vystrašil Jaroslava Haláka rychlou střelou od modré čáry, kterou mohl tečovat clonící hráč před slovenským brankářem. K tomu ale nedošlo a Halák chytá.

51:23

51:23 Brad MARCHAND - 3:2

51:23

Bruins právě vstřelili branku!
Patrice Bergeron se hned v prvních sekundách dostal do zakončení, ale mezi kruhy střílel nad branku. Akce ovšem pokračovala a David Pastrňák našel krásnou přihrávkou BRADA MARCHANDA, jenž se na pravé straně z první nezmýlil a poslal Boston potřetí v duelu do vedení! Asistence: David Pastrňák a Patrice Bergeron.

51:09

Bostonský celek kombinoval v útoku a David Pastrňák za brankou upadl. Ryan Hartman jej podrazil za brankou a bude pykat, domácí tak budou mít po komerční pauze šanci na skórování v početní výhodě.

50:33

Staňte se fanoušky NHL.cz!

50:33

Predátoři se následně pokoušeli dostat do útoku, ale rozehrávku od pravého mantinelu nikoho nenašla a píská se icing. Na ledě je česká lajna Bostonu.

49:17

49:17 Kyle TURRIS - 2:2

49:17

Nashville právě vstřelil branku!
Následně se již hostující celek prosazuje a srovnává stav duelu na aktuálních 2:2! KYLE TURRIS dostal přihrávku na pravý kruh, kde si na ránu počkal a pokusem o vzdálenější tyčku dostal Nashville zpátky do hry o dva body! Asistence: Roman Josi a Miika Salomäki.

48:18

Roman Josi následně zakončoval od modré čáry a Ryan Johansen se v brankovišti pokoušel dorážet. Jaroslav Halák ale neinkasoval, připsal si další výborné zákroky!

47:48

Akci Bostonu zakončoval po přihrávce od levého mantinelu obránce Brandon Carlo, jenž to zkoušel před kruhami. Jeho rána ale skončila na bránícím Predátorovi.

47:21

Domácí v plném počtu.

47:08

Noel Acciari v posledních sekundách oslabení vyvážel kotouč a zakončoval ze středového kruhu. Pekka Rinne si s kotoučem poradil a hned jej rozehrál.

46:30

Kyle Turris to následně zkoušel z pravého kruhu, ale Jaroslav Halák zasahovat nemusel. Kotouč skončil na zadním mantinelu a hra bude pokračovat v útočné třetině Preds.

45:37

Patrice Bergeron ujížděl v oslabení podél pravého mantinelu a jediného obránce se pokoušel obejít obtočením kolem něj. To sice provedl, ale jeho zakončení bekhendem po ledě gól nepřineslo.

45:20

Smith byl ale ve své akci faulován a více jak minutu hráli hosté výhodu. Nashville čeká přesilovka, Matt Grzelcyk inkasuje dvě minuty za sekání.

44:16

David Krejčí se dostal do útoku a klidně mohl mezi kruhy zakončovat, ale ještě kotouč zasekl a chtěl přihrávat, což se mu vymstilo. V protiakci zakončoval Craig Smith, kterému ale bekhendové zakončení nevyšlo!

42:55

Dan Hamhuis nahazoval na domácí branku od levého mantinelu a Halák kotouč srazil do rohu. Snažení Predators nicméně trvá, domácí musejí být pozorní.

41:44

41:44 Patrice BERGERON - 2:1

41:44

Bruins právě vstřelili branku!
Dvojnásobná přesilovka gólem neskončila, ta normální už ano! David Pastrňák dostával puk do odkryté branky, ale nezakončil. Rinne ovšem zůstal ležet v brance a PATRICE BERGERON z hranice brankoviště střílel pod víko a prosazuje se podruhé v utkání. Asistence: Danton Heinen a David Pastrňák.

40:55

Brad Marchand v další šanci, ten nyní zakončoval z pravé strany, ale branku přestřelil. Z podobné situace to zkoušel Torey Krug, ale i jeho u tyčky Rinne skvěle vychytal!

40:23

Domácí hrají dvojnásobnou přesilovku a k první střele se dostal na levé straně David Krejčí. Ten střílel na přední tyčku, aby jeho rána skončila na brankové konstrukci!

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina nabídla parádní hokej plný šancí! Boston jich měl o něco více a dokonce se dostal do dvoubrankového vedení, trefa McAvoye byla ale odvolána kvůli nedovolenému bránění brankáři. Ryan Johansen poté vyrovnal a do třetího dějství se půjde za stavu 1:1. Sledujeme parádní výkony obou brankářů, kteří dokazují, že patří mezi gólmanskou špičku.

Střely na branku: 21:22

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

40:00

Domácí byli v plném počtu a pokoušeli se v posledních sekundách něco vymyslet. David Pastrňák nahazoval od levého mantinelu na branku, ale Mattias Ekholm jej naprosto zbytečně krosčekoval do obličeje a dostává dvě minuty. Hosté tak naskočí do třetí třetiny dvojnásobně oslabení!

39:24

Hraje se tedy čtyři na čtyři. Patrice Bergeron se dostal na modré čáře ke kotouči a hned jej posílal na branku Predators, trefil ovšem prvního bránícího hráče před sebou.

39:05

A následně se bude vylučovat také na straně celku z Tennessee. Ryan Johansen šel pro puk za branku, kde v souboji bez puku povalil obránce Bruins. Dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

38:33

Početní výhoda Preds zatím nic nepřinesla. Hosté se dosud nedostali do kombinace či nějakého přesilovkového postavení a Bruins již dvakrát vyhodili.

37:55

Máme tu první vyloučení utkání. Austin Watson byl u levého mantinelu hákován a Matt Grzelcyk je prvním potrestaným hráčem duelu. Uvidíme tak premiérovou přesilovku.

36:44

Jaroslav Halák si následně poradil se střeleckým pokusem z pravého kruhu. Slovenský zkušený brankář parádně zakročil ramenem a hra pokračuje útokem Bruins.

36:13

Rocco Grimaldi vyjel zpoza branky a od pravého kruhu přihrával bekhendem před branku. Puk proletěl brankovištěm, ale nikdo v bílém se k němu nedostal.

35:04

Danton Heinen se hned po vhazování dostal na pravé straně ke střeleckému pokusu, ale pozorného Rinneho nepřekonal. David Krejčí byl následně krosčekován Salomäkim, ale nadále se hraje bez trestů.

34:55

Následně byla hra přerušena, kotouč se dostal na střídačku domácího celku a hra bude pokračovat po komerční přestávce. Nashvillu se povedlo vyrovnat a hraje se od začátku.

34:24

Odpovědět mohli domácí celkem brzy. David Backes se na pravém kruhu dostal ke střeleckému pokusu, ale Pekka Rinne byl pozorný a kotouč se mu povedlo vyrazit.

33:01

33:01 Ryan JOHANSEN - 1:1

33:01

Nashville právě vstřelil branku!
Následně je kouzlo domácího brankáře odčarováno a Nashville srovnává na 1:1! RYAN JOHANSEN dostával přihrávku na pravou stranu, ale nezakončoval hned. Nechal si kotouč odrazit od mantinelu a pokusem na přední tyčku překonal dezorientovaného Haláka v brance. Asistence: Craig Smith a Roman Josi.

32:12

Domácímu celku se následně nepovedlo projít po pravé straně a píská se icing. Vhazuje se po pravici Jaroslava Haláka. Dnes je to utkání brankářů, radost pohledět na individuální výkony obou čarodějů.

31:18

Kevin Fiala se na pravém kruhu otočil a po ledě zakončoval ke vzdálenější tyčce. Jaroslav Halák ale opět vykopl beton a nadále drží čisté konto!

31:00

Ve střední třetině poté zahráli rukou hosté a píská se. Konečně tak přichází první komerční přestávka druhé třetiny, která nám nabídla už několik velkých šancí a hlavně jednu neuznanou branku.

30:42

Aktivní hra obou celků se přerušuje až nyní, kdy hosté vyhodili na icing. Vhazovat se tak bude před brankou Rinneho, který v brance dělá, co může. Zatím je hráčem utkání.

29:38

To je zápas! Pekka Rinne za brankou chyboval a jeden z domácích přihrával do brankoviště, kde zakončoval Sean Kuraly. Tomu se rána nepovedlo a vracející Rinne nakonec nemusel ani zasahovat.

28:41

Roman Josi zakončoval z pravého kruhu a Halák vyrazil kotouč před sebe. V brankovišti dorážela dvojice hráčů, ale ani jeden z nich nedostal kotouč za záda slovenského mága!

28:12

Bruins se dočkali branky, kterou vstřelil Charlie McAvoy, ale nakonec byla celá situace odvolána po trenérské výzvě! Jednalo se o nedovolené bránění brankáři, a tak se pokračuje za stavu 1:0.

27:14

David Krejčí na konci krásné individuální akce! Český útočník se dostal od levého mantinelu až na zadní tyčku, kde zakončoval po ledě. Rinne ale skvěle zasáhl!

26:12

Poté byla přerušena hra před Rinnem, kde se po zákroku finského brankáře strhla menší mela. Nakonec pěsti nelétaly a rozhodčí pravděpodobně vylučovat nebudou. Pokračovat se bude po komerční pauze.

25:47

Matt Grzelcyk vybojoval kotouč ve střední třetině a vydal se do útoku, mezi kruhy ale ani jeden v černém nezakončil. V protiakci se dostal po stahovačce ke střele Rocco Grimaldi, který ale střílel jen do brankáře Haláka.

25:28

Predators střílejí z každé pozice, což nyní potvrdil také Kyle Turris. Ten to zkoušel hned po přejetí modré čáry, ale jeho spíše nahození bylo sraženo do ochranné sítě.

24:38

Nick Bonino si najel na levý kruh, ale jeho pokus na zadní tyčku nakonec skončil na zadním mantinelu. David Pastrňák se poté dostal po levém mantinelu do útoku a zpoza branky hledal Joakima Nordströma, jenž se ale ke střele nakonec nedostal.

23:59

Do útočného pásma si následně najel Craig Smith, který hned po přejetí modré čáry svižně zakončoval. Jaroslav Halák ale puk celou dobu viděl a chytá další střelu.

23:02

Jaroslav Halák musel být poprvé ve druhém dějství pozorný. Frédérick Gaudreau zakončoval mezi kruhy, ale slovenský brankář má úžasnou sezónu a pokryl tento pokus.

22:31

Ani další rozehrávka Predators úspěšná nebyla a kotouč skončil na icingu. Pokračuje se tak vhazováním po pravici Rinneho, jenž se v brance dneska opravdu nenudí.

21:31

Predators si následně najeli do útočné třetiny, ale zastavil je ofsajd. Pokračuje se tak vhazováním ve střední třetině, Boston nadále vede o jednu branku.

20:45

Od modré čáry to zkoušel obránce Bruins Torey Krug. Rinne byl ovšem na svém místě a pokus vyrazil do rohu kluziště. Hra tak pokračuje hrou Nashvillu.

20:10

Domácí celek se hned po vhazování dostal před Rinneho, který si musel dávat pozor! Brad Marchand střílel a Danton Heinen dorážel. Kotouč ale Rinne dvakrát skvěle vyrazil!

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je u konce a patřila domácím hráčům! Bruins jsou lepším celkem, ačkoliv se rozjeli až ve druhé polovině první třetiny. Jediným střelcem duelu je zatím navrátilec Patrice Bergeron, takže nám prvních dvacet minut napsalo i takový menší příběh. Predators drží ve hře Pekka Rinne, jenž klasicky chytá opravdu skvěle.

Střely na branku: 10:7

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:56

Zpoza branky se v posledních sekundách pokoušel prosadit David Pastrňák, kterému se ale nepovedlo dostat kotouč pod beton Rinneho! Následně Preds ještě jednou vyhodili na icing.

19:36

Ještě jedno přerušení před úvodní sirénou. Bránící hráči Nashvillu vyhodili podél mantinelu na zakázané uvolnění a vhazovat se bude po levici Rinneho.

19:06

Do útočné třetiny se následně hnal Brad Marchand, který ale před modrou čárou udělal kličku a spoluhráči do útoku přejeli. Pokračuje se tak vhazováním ve střední třetině.

18:27

Patrice Bergeron si následně najel do útočné třetiny a od pravého mantinelu se pokoušel svižnou ránou prosadit. Pokus na přední tyčku ale do branky nezapadl a hra pokračuje vhazováním.

17:20

Od pravého mantinelu posílal kotouč na branku Noel Acciari a Rinne musel být připraven, čekat mohl také teč, která ale nakonec nepřišla. Zákrok pro něj byl tak lehčí.

16:16

Torey Krug nahazoval před branku, kde přišla teč a puk skončil jen na zadním mantinelu. Rinne kotouč nicméně následně přikryl a hra bude pokračovat před jeho zraky.

16:01

Nashvillu se odpověď zatím nějak nedaří, po nepřesné přihrávce se navíc píská icing a pokračovat se bude hrou před brankou Predators, směrem dopředu to je bída.

15:10

15:10 Patrice BERGERON - 1:0

15:10

Bruins právě vstřelili branku!
Návrat krále! PATRICE BERGERON je po zranění zpátky a hned se mu daří skórovat. Charlie McAvoy mu mezi kruhy poslal přihrávku a Bergeron se po rychlé kličce před Rinnem dokázal prosadit, Bruins jdou tak do jednobrankového vedení! Asistence: Charlie McAvoy a Brad Marchand.

14:58

V další akci Bruins dostával kotouč na levý kruh Danton Heinen, jenž zakončoval na bližší tyčku. Yannick Weber ale jeho pokus ztečoval a puk skončil v ochranné síti.

13:50

Pekka Rinne se nyní v brance nenudil! Brandon Carlo a Sean Kuraly se dostali do slušných střeleckých pozic z pravého či levého kruhu. Finský brankář ale stoprocentní!

13:05

Rocco Grimaldi se pokoušel překvapit Haláka pokusem z levé strany, ale jeho rána na přední tyčku skončila jen na tyčce. Pokračuje se protiakcí domácích.

12:24

Na pravém kruhu se ke dvěma střeleckým pokusům dostal Danton Heinen. Pokaždé to zkoušel po ledě a v obou případech zasáhl Rinne betonem!

10:48

David Pastrňák si aktivně najel do útočné třetiny, kde chtěl pokračovat v kombinaci s Brandonem Carlem na modré čáře. Ten ale kotouč nezachytil a Predators šli do protiakce.

10:27

Yannick Weber rozehrával zpoza branky, ale byl napadán Nordströmem, který jej přišpendlil na mantinel. Švýcarský bek následně vyhodil na střídačky a pokračuje se komerční pauzou.

09:54

Následně si Predators v útočném snažení najeli do ofsajdu a hra bude pokračovat vhazováním. Je za námi polovina první třetiny, která nám toho moc neukázala.

09:24

McAvoy se pokoušel udržet útočné pásmo, ale na modré čáře nepřihrál bekhendem přesně a první lajna Bruins se musí stáhnout. Pokračuje se ve střední třetině.

08:18

Sean Kuraly objel branku a u levého kruhu se otáčel, aby po ledě ohrozil Rinneho v brance. Ten si ale betonem poradil a k odraženému kotouči se dostali bránící hráči Preds.

07:54

Po slušném zákroku Jaroslava Haláka se hra přerušuje a pokračovat bude po komerční přestávce. Slovenský brankář si u levé tyčky poradil s dvojicí dorážek a stav je tak stále nerozhodný.

07:10

Od pravého kruhu přihrával do brankoviště hvězdný obránce Charlie McAvoy. Před brankou hledal hůl spoluhráče, který se ale nakonec ke střele nedostal.

06:27

Miika Salomäki se následně u levého kruhu otáčel, ale bekhendově se mu nepovedlo ohrozit branku Haláka. Bránící hráči Bostonu to zvládli parádně a nyní jsou u puku.

05:57

První zákrok pro Jaroslava Haláka. Kevin Fiala se jej pokoušel překonat pokusem od levého mantinelu, ale Švýcar s českými kořeny neuspěl. Slovenský brankář puk kryje a bude se vhazovat.

05:40

Noel Acciari se po přihrávce na pravou stranu dostával ke střeleckému pokusu. Domácí forvard mířil na vzdálenější tyčku, ale branku nakonec těsně minul.

04:42

David Krejčí postupoval do útoku po levé straně, po pravici měl kolegu Davida Pastrňáka. Český útočník šel ale do kličky, která mu nevyšla a u puku jsou hosté.

04:13

Nashville je zatím směrem dopředu celkem neaktivní. Predators nyní nahazovali od pravého mantinelu a po odrazu se bude nakonec vhazovat po levici Haláka.

03:23

Po šestnácti zápasech vidí domácí publikum Bergerona. Ten si po levé straně najel do útoku, ale akci dále nikterak nerozjel. U kotouče jsou hosté.

02:22

Za brankou hostů se pokoušel něco vymyslet Sean Kuraly, ale byl za brankou krosčekován a Nashville tak alespoň na pár sekund utnul snažení domácích.

01:24

Colby Cave ve střední třetině přijímal kotouč, ale jen jej nahazoval za branku Predators. Následně se k němu opět dostali hosté, jenž vymýšlejí akci směrem dopředu.

00:19

Domácí se hned dostali do útoku a Matt Grzelcyk pokoušel pozornost finského brankáře nahozením od levého mantinelu. Rinne vyráží a Nashville je u kotouče.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Boston Bruins: Halák (Rask) – Krug, Carlo, Grzelcyk, McAvoy, J. Moore, Kampfer – Marchand, Bergeron, Heinen – Nordström, Krejčí, Pastrňák – Donato, Cave, Backes – Wagner, Kuraly, Acciari.

Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Hamhuis, Ekholm, Irwin, Y. Weber – Hartman, Johansen, Fiala – Grimaldi, Järnkrok, C. Smith – Salomäki, Bonino, Watson – F. Gaudreau, Turris, Rinaldo.

Rozhodčí: O'Rourke, L'Ecuyer – Daisy, MacPherson.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

BOSTON BRUINS

Medvědi jsou na pátém místě Východní konference se ziskem dvaačtyřiceti bodů. Bostonští ztrácejí jeden bod na Washington, ale mají odehrané o dva duely navíc. Bruins jsou i přes vysoké postavení jedním z nejhůře střílejících týmů (dali 97 branek, stejně jako například poslední New Jersey). Pyšnit se ale mohou nejlepší obranou NHL, dostali nejméně branek v celé soutěži (89). Naposledy Bruins doma zdolali Anaheim 3:1.

Nejproduktivnější hráči týmu
David Pastrňák – 35 zápasů, 44 bodů (22+22)
Brad Marchand – 35 zápasů, 36 bodů (11+25)
David Krejčí – 35 zápasů, 30 bodů (7+23)

Československá stopa
Jaroslav Halák – 20 zápasů, 93,03% zákroků
Zdeno Chára – 18 zápasů, 4 body (3+1)
Jakub Zbořil – 2 zápasy, 0 bodů
David Krejčí – 35 zápasů, 30 bodů (7+23)
David Pastrňák – 35 zápasů, 44 bodů (22+22)
NASHVILLE PREDATORS

Predátoři jsou aktuálně na třetím fleku Západní konference, ale v posledních duelech se jim moc nedaří. Nashvillu chybí P.K. Subban či Filip Forsberg a celek z Tennessee prohrál poslední tři duely. Nad Predators si nabrali body v posledních duelech hokejisté Flyers, Blackhawks či Senators. Finalistu Stanley Cupu z roku 2017 čeká již čtvrté venkovní utkání v řadě.

Nejproduktivnější hráči týmu
Ryan Johansen – 36 zápasů, 30 bodů (5+25)
Roman Josi – 36 zápasů, 26 bodů (7+19)
Filip Forsberg – 26 zápasů, 22 bodů (14+8)
Krásný den všem fanouškům nejlepší hokejové soutěže světa. Dnes se setkají týmy, které patří mezi to lepší v NHL. Boston Bruins na svém ledě přivítají Nashville Predators. V TD Garden se startuje v 19:00!

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

Boston Bruins – Nashville Predators

5:2

konec (1:0, 0:1, 4:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Bergeron (McAvoy, Marchand), 42. Bergeron (Heinen, Pastrňák), 52. Marchand (Pastrňák, Bergeron), 55. Pastrňák (Marchand), 59. Kuraly (McAvoy, Halák) – 34. Johansen (C. Smith, Josi), 50. Turris (Josi, Salomäki)

Boston Bruins: Halák (T. Rask) – Krug, Carlo, Grzelcyk, McAvoy, J. Moore, Kampfer – Marchand, Bergeron, Heinen – Nordström, Krejčí, Pastrňák – Donato, Cave, Backes – Wagner, Kuraly, Acciari.

Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Hamhuis, Ekholm, Irwin, Y. Weber – Hartman, Johansen, Fiala – Grimaldi, Järnkrok, C. Smith – Salomäki, Bonino, Watson – F. Gaudreau, Turris, Rinaldo.

Rozhodčí: O'Rourke, L'Ecuyer – Daisy, MacPherson

Diváci: 17 565

Průběh zápasu
1. třetina
15:10 BOS 1:0 Bergeron (McAvoy, Marchand)
Po 1. třetině
2. třetina
33:01 NSH 1:1 Johansen (C. Smith, Josi)
37:55 BOS 2 Grzelcyk, hákování
39:05 NSH 2 Johansen, nedovolené bránění
40:00 NSH 2 Ekholm, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
41:44 BOS 2:1 Bergeron (Heinen, Pastrňák)
45:20 BOS 2 Grzelcyk, sekání
49:17 NSH 2:2 Turris (Josi, Salomäki)
51:09 NSH 2 Hartman, podrážení
51:23 BOS 3:2 Marchand (Pastrňák, Bergeron)
54:09 BOS 4:2 Pastrňák (Marchand)
58:01 BOS 5:2 Kuraly (McAvoy, Halák)
Konec