Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga C

Litva – Černá Hora

1:4

konec (0:3)

14.10.2018, 20:45 • LFF Stadium, Vilnius • Skupina 4 • Tomáš Kubečka

Tipsport: 3.89 3.04 2.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:39:20)
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:9.
Je konec! Černá Hora vítězí na půdě Litvy vysoko 4:1 a posouvá se na druhé místo o bod za vedoucí Srbsko. Naopak Litva zůstává bez bodu poslední. kvělý nástup hostů přetavil v úvodní branku Mugoša. Tempo hry poté opadlo, ale Litva se nemohla dostat do zakončení. Deset minut před přestávkou navíc udeřil po rohovém kopu Kopitovič. V samotném závěru první půle navíc zahrál rukou stoper Klimavicius a Mugoša z penalty přidal svou druhou branku. Po změně stran byla Litva o něco aktivnější. Na branky se ale čekalo až do závěru utkání. Náskok Černé Hory navášil střídající Žorič, nicméně Litva se přesto dočkala zásahu. Akrobatickým způsobem se trefil Baravykas.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Tomaševič se v hlavičkovém souboji dopustil nedovoleného zákroku a daroval Litvě rozehrávku z hranice pokutového území.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Do zakončení se ještě tlačil Slivka, ale těsně před ním stačil zasáhnout pozorný obránce, který balón odkopl na autové vhazování.

89

89. Rolandas BARAVYKAS - 1:4

89

Litva právě vstřelila branku!
Tak ještě jedna branka! Nakonec se dočkala i Litva! Na krásný centr si v pokutovém území počkal ROLANDAS BARAVYKAS, který vystříhl takové polonůžky, kterými překonal soupeřova brankáře!

89

Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Stojkovič, přichází Radunovič.

87

87. Darko ŽORIČ - 0:4

87

Černá Hora právě vstřelila branku!
Další branka Černé Hory! Bečiraj si krásně navedl míč do pokutového území, vnějším nártem odcentroval na malé vápno a DARKO ŽORIČ dopravil míč do sítě!

86

Litva se usadila v blízkosti pokutového území soupeře. Domácí hráči hledají cestičku do zakončení. Obrana hostů však zůstává pevná.

85

Borovskij si jako krajní obránce naběhl až na malé vápno, kam přiletěl povedený centr z pravé strany, ale domácí zadák neseřídil svá mířidla!

84

Žulpa vyslal prudký centr do pokutového území. Před dalšími hráči Litvy si pro míč došel připravený brankář Petkovič. Černá Hora dohrává zápas s velkým klidem.

83

Hra je přerušena! Stojkovič upadl na pravé straně a složil k zemi také asistenta rozhodčího. Krajní obránce Černé Hory se drží za hlavu a zůstává ležet na trávníku.

82

Tomaševič si na polovině hrací plochy pokryl míč tělem a jeden z domácích hráčů jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Litva se musí znovu bránit.

81

Litva se usadila na polovině soupeře, nicméně nikdo ve žlutém dresu se nyní nemůže dostat do zakončení. Černá Hora brání skvěle.

80

Střídání v týmu Litva: ze hřiště odchází Valskis, přichází Kazlauskas.

Litva – Černá Hora

1:4

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 89. Baravykas (Novikovas) – 11. Mugoša (Vešovič), 36. Kopitovič (Mugoša), 45. Mugoša (pen.), 87. Žorič (Bečiraj)

Karty:   45. Klimavicius (LIT)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:9.

Litva: Setkus – Baravykas, Janusevskis, Klimavicius, Borovskij – Vorobjovas (46. Kuklys), Žulpa, Slivka – Černych (50. Petravicius), Novikovas – Valskis (80. Kazlauskas)
Náhradníci: Bartkus, Kazlauskas, Kuklys, Leimonas, Petravicius, Sernas, Silenas, Simkus, Zubas

Černá Hora: Petkovič – Stojkovič, Kopitovič, Šimič, Tomaševič – Košovič, Sčekič – Vešovič (57. Zorič), Ivanič, Jovovič (73. Bečiraj) – Mugosa
Náhradníci: Beqiraj, Djordjevič, Hocko, Jovetič, Kajevič, Klimenta, Ljuljanovič, Marušič, Mijatovič, Mirkovič, Radunovič, Zorič

Rozhodčí: Schörgenhofer – Gutschi, Riedel (vš. AUT)