Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga C

Izrael – Albánie

2:0

konec (1:0)

14.10.2018, 20:45 • Toto Turner Stadium (Be'er Sheva)i • Skupina 1 • David Suchý

Tipsport: 2.32 3.28 3.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:16. (22:38:49)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Izraele, který dnešního soupeře porazil poměrem 2:0. Albánie se dlouhou dobu snažila vymazat jednobrankové manko, avšak kýženou branku nakonec nevystřelila. To, co se nepovedlo hostujícímu celku, to se povedlo domácím. Rozhodující branku totiž přidal střídající Saba, který tak trochu rozhodl o osudu tohoto zápasu. Albánie nepodala vůbec špatný výkon, avšak chybělo lepší řešení finálních fázích. Izrael se herně zvedl až ve druhé polovině druhého dějství, což ale plně stačilo.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Nakonec jsme sledovali další faul, tentokráte ho způsobil hostující Vrioni, který zřejmě neudržel emoce. Albánii se nedaří dostat k míči.

90+1

Kayal si došel pro faul na útočné polovině soupeře, k rozehrávce standardky se opět postavil Natcho, který rozehrál na vedle stojícího Dabbura.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

K míči se postavil právě Memušaj, který to zkoušel přímo na bránu. Nikterak prudká střela nepřekvapila Harushe, který míč raději vyrazil.

88

Bude to ještě zajímavé. Memušaj si totiž došel pro nedovolený zákrok, jeho celek bude mít k dispozici přímý kop zhruba metr za hranicí šestnáctky.

87

Kayal se pokoušel odcentrovat z levé strany, nicméně jeho nabídka narazila pouze do zad protihráče. Albánie to ještě zkouší zdramatizovat.

85

Binaku chyboval u postranní čáry, soupeř se tak dostal k dalšímu útočnému výpadu, Dabburovi se ale nepodařilo přelstít obránce Mavraje.

84

Albánie to bude mít nyní hodně složité, prohrává totiž už o dvě branky. Navíc na případné vyrovnání stavu nezbývá už moc času.

83

83. Die SABA - 2:0

83

Izrael právě vstřelil branku!
Zřejmě tu máme rozhodující branku tohoto zápasu! Domácí měli k dispozici volný kop, který rozehráli nakrátko. Míče se zmocnil střídající DIE SABA, který okamžitě vypálil na bránu soupeře. Prudká rána se nakonec otřela o vzdálenější tyč, aby posléze rozvlnila síť.

83

Zdálo se, že si Saba pomohl útočným faulem, avšak sudí byl jiného názoru. Nechal pokračovat ve hře, Strakoša musel bleskově vyběhnout z brány.

82

Nakonec se k centru pravou nohou dostal Saba, který v pokutovém území našel pouze Djimsitiho. Odražený míč ale směřoval přímo k Dabburovi.

81

81. Strakoša dvakrát vychytal Dabbura.

81

Dvojšance Dabbura! Domácí útočník to nejprve zkusil zpoza šestnáctky, Strakoša jeho střelu ale vyrazil. Dasa ale posílal míč zpět na téhož hráče, který opět narazil na brankáře.

80

Laxní přihrávka v podání Uzuniho našla pouze kopačku protihráče, který zavelel k protiútoku. Taktickým faulem si ale pomohl hostující Mavraj.

79

Žlutou kartu dostává Elseid Hysaj (Albánie).

Izrael – Albánie

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 8. Hemed (Harush), 83. Saba (Natcho)

Karty:   13. Tawatha (ISR), 64. Dasa (ISR) – 44. Baša (ALB), 52. Djimsiti (ALB), 79. Hysaj (ALB)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:16.

Izrael: Harush – Dasa, Yeini, Tibi (46. Tzedek), Ben Harush, Tawatha (77. Habashi) – Peretz, Natcho (C), Kayal – Dabbur, Hemed (66. Saba)
Náhradníci: Kannadil, Haimov – Atar, Awwad, Biton, Einbinder, Glazer, Habashi, Micha, Saba, Schechter, Tzedek

Albánie: Strakoša (C) – Hysaj, Djimsiti, Mavraj – Baša (46. Lilaj), Uzuni, Memušaj, Xhaka, Binaku – Balaj (73. Vrioni), Grezda
Náhradníci: Kastrati, Beriša – Dermaku, Gavazaj, Kaja, Lenjani, Lila, Lilaj, Manaj, Ndoj, Prenga, Vrioni

Rozhodčí: Mazzoleni – Preti, Passeri (všichni Itálie)