Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga C

Rumunsko – Srbsko

0:0

konec (0:0)

14.10.2018, 15:00 • Arena Națională (Bukurešť) • Skupina 4 • David Suchý

Tipsport: 3.27 3.29 2.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 27 % : 73 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 0:3. Rohy: 0:9. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 4:9. (16:55:25)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou, což se určitě nečekalo. Srbové hráli více než poločas v početní výhodě, nicméně i přesto se jim nepodařilo vstřelit kýženou branku. Své by o tom mohl povědět hostující Mitrović, který snad čtyřikrát pořádně protáhl domácího brankáře. Rumunsko se ve druhém poločase soustředilo na dobrou obranu, ojedinělé protiútoky nebyly nebezpečné, Rajković se tak ve své svatyni spíše jen nudil.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Stanciu vybojoval další aut, jeho celek se postupně přibližuje k opačnému pokutovému území. Srbům se nedaří dostat k balónu.

90+1

Domácí vybojovali autové vhazování na útočné polovině, Rumunsko s rozehrávkou nikam nespěchá.

90

Žlutou kartu dostává Nikola Milenković (Srbsko).

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Rumunsko by se nejraději vidělo v šatně, hosté se dostávají k závěrečnému náporu.

88

Vzduchem to v dnešním utkání prostě nejde. Tadićovi se ani tentokráte nepovedlo najít nikoho ze spoluhráčů, domácí obraně se navíc povedla ofsajdová past.

87

Tentokráte to centrem z levé strany zkoušel Radonjić, který trefil pouze kopačku protihráče, od které se míč snesl za brankovou čáru.

83

I tentokráte se k míči postavil Tadić, který to zkoušel cvičeným signálem. Na přední tyči ale zasáhl Keseru, následovat bude ale další rohový kop.

82

Na zadní tyči se ještě dostal k míči Mitrović, který ho vracel do ohně. Tam bezpečně zasáhl Maksimović, který ho raději odpálil za cenu rohového kopu.

81

Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Fanoušci netrpělivě čekají na úvodní branku, Srbové stále nemohou najít recept na obranu soupeře.

80

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází George Tucudean, přichází Claudiu Keseru.

80

Žlutou kartu dostává Aleksandar Mitrović (Srbsko).

79

Maksimović to zkoušel nabídkou pod sebe, jenomže do dráhy letu míče se postavil Manea, který tak trochu prapodivně založil rychlou protiakci.

78

Milenković dokázal založit akci svého celku, která ale byla příliš pomalá. Domácí obrana se stačila vrátit, následně v šestnáctce zasáhl Sapunaru.

77

Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Milan Rodić, přichází Nemanja Miletić.

76

Rozehrávky se ujal zkušený Tadić, který na rozehrávku musel chvíli čekat. Nakonec se jeho centr stal snadnou kořistí obránce Sapunarua.

Rumunsko – Srbsko

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   45+3. Maxim (RUM), 70. Marin (RUM) – 65. Rodić (SRB), 80. Mitrović (SRB), 90. Milenković (SRB)   44. Tamas (RUM)

Neproměněná penalta: 45+2. Tadić (SRB), mimo

Držení míče: 27 % : 73 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 0:3. Rohy: 0:9. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 4:9.

Rumunsko: Tatarusanu – Manea, Tamas, Sapunaru (C), Tosca – Baluta, Marin – Maxim (71. Rotariu), Stanciu, Dragus (45+3. Nedelcearu) – Tucudean (80. Keseru)
Náhradníci: Nita, Pantilimon – Bancu, Benzar, Keseru, Mitrita, Nedelcearu, Rotariu, Stoian, Tanase

Srbsko: Rajković – Rukavina, Milenković, Veljković, Rodić (77. Miletić) – Lukić, Maksimović – Gaćinović (63. Milinković-Savić), Tadić (C), Radonjić – Mitrović
Náhradníci: Jovanović, Dmitrović – Jovičić, Kostić, Miletić, Milinković-Savić, Prijović, Spajić, Vuković, Živković

Rozhodčí: Blom – van de Ven, Schaap (všichni Nizozemsko)