Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

HC Dukla Jihlava – HC Slavia Praha

6:1

konec (1:1, 3:0, 2:0)

08.03.2018, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 27. kolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

56:00

Dukla právě vstřelila branku!
Čtyři minuty před koncem dává Jihlava šestý gól. ADAM NAJMAN se rychle přesunul až před branku a vystřelil. Zakončení domácího forvarda vypadlo Málkovi z výstroje a puk následně doskotačil za brankovou čáru. Bez asistence.

53:54

Slávisté byli před Juřičkovou brankou příliš agresívní a Damien Hradil dostává dvě minuty za sekání právě v okamžiku, kdy už měl Juřička puk pod kontrolou.

Na vyloučení: 2-2.

53:41

Přesně ze středu pásma pálil tvrdě Jaroslav Brož, jenže nepřesně, a jen zlostně klepl hokejkou o led. Poté vyslal ránu z pravé strany i kapitán Všetečka, ovšem Juřička se stihl přemístit a nadvakrát zkrotit puk.

52:07

Po čtyřiačtyřiceti minutách se bude vylučovat. Na trestnou lavici jde domácí kapitán Petr Veleba za podražení na vlastní obranné modré, kterým hasil útok Slavie.

Na vyloučení: 2-1.

48:44

Dukla právě vstřelila branku!
Na trestné lavici Slavie nikdo nebude, jelikož domácí využívají signalizovanou výhodu. Po pravé straně zavezl puk do pásma Smolko, který našel před brankou JAKUBA KRAJÍČKA a útočník Dukly doklepl kotouč pod betony Málka do branky. Asistence: Valentýn Smolko.

46:24

Robin Všetečka také dokázal získat aktivním forčekingem puk. Rychle si najel před Juřičku, zamíchal před gólmanem Dukly několikrát pukem, jenže úspěšný nebyl. Domácí gólman prostor u pravé tyče jasně utěsnil.

44:15

Vítězslav Brož na útočné modré dobře vybojoval kotouč, byl v rychlosti a dostal se přes obránce až k Málkovi. Zkusil ho překonat bekhendem, ale neúspěšně.

39:34

Dukla právě vstřelila branku!
25,1 sekundy před koncem druhé třetiny jde Dukla do trháku. MATOUŠ MENŠÍK z prakticky nulového úhlu z pravé strany dával střílenou přihrávku podél brankoviště, kterou si Málek pro svůj tým smolně srazil do sítě. Asistence: Jakub Filip.

36:30

Slavia nyní pořádně zavřela svého soupeře. Jaroslav Brož nejprve z levé strany mířil těsně vedle. Poté vyslal na Juřičku ostrou ránu Klapka. Gólman domácích jí vyrazil, aby Klapka za brankou znovu dojel kotouč, objel si klec a opět zapsal střelecký pokus. Poté ještě hosté předvedli závěr před brankou po další střele, přičemž domácí gólman byl znovu pozorný.

34:16

Výborný puk dostal Milan Antoš. Přijal na pravé straně přesnou přihrávku, sjel si blíže k brance a ostře vypálil, ale Juřička nyní podržel svůj tým.

33:15

Dukla právě vstřelila branku!
Tohle jméno si do budoucnosti dobře zapamatujte. MATOUŠ MENŠÍK má fazonu jako hrom. Zlatý medailista z olympiády dětí a mládeže 2018, který v prodloužení rozhodl finále, se dostal do rychlého úniku. Přejel modrou, nic nevymýšlel, z osy kluziště vypálil a kategorií mladší dorostenec propálil Málka. Jakub Filip, Jan Trávník.

31:13

Dukla právě vstřelila branku!
Domácí také ukázali, že umí rychlý protiútok. Menšík našel JAKUBA KRAJÍČKA, který si počkal, sjel si blížek k brance, připravil si puk a přesně zakončil. Asistence: Matouš Menšík.

29:34

Pigl nabral kotouč kousek za modrou, byl zády k brance a rychle se otočil kolem osy. Namířil si to ze strany na branku, kde ukazoval kouzla s pukem, až nahrál Najmanovi, který v tísni nedokázal zblízka dostat puk do klece.

25:41

Mareček vyslal od modré dobrou střelu, kterou Juřička nemohl vidět, protože před ním stálo dost hráčů, a nechybělo moc, aby Kižlin dobrou tečí dostal puk k levé tyči. Tam měl domácí gólman svůj beton a puk poté vyplaval za brankou.

18:03

Nyní to asi bude pro Romana Málka těžší, jelikož jeden Maxim Havrda, střelec zatím jediné branky Slavie, usedá na dvě minuty za katr kvůli vysoké holi. Přesilovka také pro Duklu.

Na vyloučení: 1-1.

16:53

Další šance Slavie. Jaroslav Brož servíroval před branku kotouč na Hradila, který ale neměl ideálně srovnanou hůl a bekhendem mířil vedle.

13:40

Jihlava mohla jít do vedení. Krátce po buly se před Málkem zjevil Jakub Krajíček, který byl u levé tyče úplně sám. Jeho pokus o bekhend nevyšel.

13:25

Dukla právě vstřelila branku!
Když se na to dostane, umí VÍTĚZSLAV BROŽ tyhle situace proměňovat. Loňský snajpr mladšího dorostu dostal dobrý pas od Baráka a pálil z ideální pozice na pravém kruhu. Naprosto přesně na vzdálenější tyč, také Málek byl bez šance. Asistence: Martin Barák, Miroslav Juda.

12:44

Už to mohlo být o dvě branky. Klapka přihrál před branku v situaci dva na jednoho na Damiena Hradila, který ale svého spoluhráče nenapodobil. Mířil přesně do připravené hrudi Juřičky.

11:19

Slavia právě vstřelila branku!
Hosté zakončují přečíslení, jak se sluší a patří. Jaroslav Brož vyslal kotouč na Kižlina, který přejel útočnou modrou, přihrál na levou stranu pro MAXIMA HAVRDU, ten si počkal a následně prostřelil Juřičku. Asistence: Dávid Kižlin, Jaroslav Brož.

01:05

Slavia bude mít možnost jít do vedení, jelikož Martin Barák dostává dvě minuty za podražení.

Na vyloučení: 1-0.

HC Dukla Jihlava – HC Slavia Praha

6:1

konec (1:1, 3:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. V. Brož (Barák, Juda), 32. Krajíček (Menšík), 34. Menšík (Filip, Trávník), 40. Menšík (Filip), 49. Krajíček (Smolko), 56. Najman – 12. Havrda (Kižlin, J. Brož)

HC Dukla Jihlava: Juřička (Chaloupek) – Smolko, Veleba, Zvěřina, Piskač, Trnka, Trávník, Sapík – Pigl, Najman, Chlubna – Barák, Juda, V. Brož – Menšík, Krajíček, Filip. Trenér: Štěpán Moravec

HC Slavia Praha: Málek (Pánek) – Mareček, Štibingr, Antoš – J. Brož, Hradil, Kižlin – Klapka, Všetečka, Petrák – Havrda, Hasil, Křenek. Trenér: Josef Beránek

Rozhodčí: Čuňočka – Musil, Tichý

Průběh zápasu
1. třetina
01:05 JIH 2 Barák, podražení
11:19 SLA 0:1 Havrda (Kižlin, J. Brož)
13:25 JIH 1:1 V. Brož (Barák, Juda)
18:03 SLA 2 Havrda, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
31:13 JIH 2:1 Krajíček (Menšík)
33:15 JIH 3:1 Menšík (Filip, Trávník)
39:34 JIH 4:1 Menšík (Filip)
Po 2. třetině
3. třetina
48:44 JIH 5:1 Krajíček (Smolko)
52:07 JIH 2 Veleba, podražení
53:54 SLA 2 Hradil, sekání
56:00 JIH 6:1 Najman
Konec