Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

HC Letci Letňany – HC Most

1:4

konec (0:0, 1:1, 0:3)

21.10.2017, 18:40 • Ice arena Letňany • 11. kolo • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Tipsport: 2.15 4.5 2.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dámy a pánové, ode mne je to dnes z Ice Areny vše. Hezký zbytek večera přeje a ve vítězství demokracie doufá Richard Wagner. (20:45:05)
Ve třetí periodě vyšly hostům dva brejky a díky tomu si odvážejí z Letňan cennou výhru. V boji o posun ze spodních příček se tak přehoupávají přes svého dnešního soupeře.

Konec zápasu.

59:49

Puk se přehazuje ve středním pásmu z hole na hůl. Hostující mužstvo si dnes z Prahy odveze tři body. které cestou do Mostu vyloží na domácím stánku ve Slaném.

59:02

Ondřej Tuček vybruslil zpoza brány do parádní šance, ale v pravý moment proti němu vykopl beton Petr Hamalčík!

58:08

Most právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto! Tomáši Rodovi napoprvé nevyšel boj o kotouč s obráncem na levém křídle. Následně ale po zavezení do útočné třetiny sebral puk Daniel Hora, po němž se skrze střední pásmo probil Vojtěch Kubinčák. V rohu poté předal "gólovou" na hůl ALEŠE MACHÁČKA, který si s prázdnou kasu věděl rady! Asistence: Vojtěch Kubinčák a Daniel Hora.

57:35

Letci jsou bez gólmana! Od modré pálil po zisku buly Dominik Volek, ale jeho pokus byl zblokován.

57:24

Průjezd do útočného pásma byl domácím zakázán nařízením asistenta rozhodčího. Čárový arbitr odpískal ofsajd.

56:46

Jiří Horák z první vyslal jedovku backhandem. Z úrovně spojnice bodů pro vhazování mezi kruhy ale přestřelil.

56:10

Průnik obou celků po křídle přinesl pouze zavezení touše do rohu spojené s následnou ztrátou. Naposledy zalehl klouzající puk domácí gólman.

55:32

Drobný závar před domácí klecí vyřešen zákrokem v podání Petra Hamalčíka, který zastavil střelu z pravého kruhu.

54:53

Daniel Hora znovu v šanci. Jeho pokus z levého kruhu si ale pohlídal Hamalčík vyrážečkou. Následně pálil ještě Adam Kellerstein. I s jeho pokusem od modré si poradil brankář Letců.

54:03

Hra se odbývala v území nikoho. Následně se prokličkoval před kasu Václav Prchal, který ale dloubl touš jen nad.

53:11

Gólmani na obou stranách si poradili se střelami skrze zhuštěný prostor. Zejména Kuchař se vyznamenal. V takové houštince, která stála před ním, by snáz našel koš hříbků, než letící puk. Mostecký muž s maskou ale ukázal dobrý přehled a nalezl i touš.

52:14

V oslabení si udělal kolečko útočným pásmem Dominik Volek, jenž pak nechal touš za sebou do tandemu najíždějícímu Václavu Beranovi, jenž svým příklepem umístil kotouč na hruď mosteckého gólmana.

51:34

Letci se osvobodili a následně přišla krátká kombinace zakončená střelou Karla Šefla, jenž ovšem našel jen betony rychle klekajícího Hamalčíka.

50:39

Josef Saňa vypálil dělovku od modré, kterou Ondřej Kuchař vyrazil před sebe. Po dorážce se natahoval Tomáš Honetschläger (LET), který ale pouze sekl u puku rychlejšího beka Mostu.

49:44

Most právě vstřelil branku!
Už jsem pro vás měl rozepsaný příspěvek o zmařené šanci domácích, když v tom okamžení šly veškeré slovní hříčky k úplně jinému adresátovi. Byl jím opět ONDŘEJ SÝKORA, který po vysunutí Danielem Horou projel po levém mantinelu a po několika kličkách překonal snažícího se Petra Hamalčíka! Asistence: Daniel Hora a Radek Fojt.

48:28

Před Petrem Hamalčíkem bylo rušno. Maskovaný muž domácích však pouze sledoval dění u levého mantinelu, kde jeho spoluhráči skvěle zablokovali hostující střelce.

HC Letci Letňany – HC Most

1:4

konec (0:0, 1:1, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 34. Volek (F. Kučera) – 25. Macháček (Lidák, Kellerstein), 47. Sýkora (Cestr, Sklenička), 50. Sýkora (Hora, Fojt), 59. Macháček (Kubinčák, Hora)

HC Letci Letňany: Hamalčík (Sljusarčuk) – Saňa "A", Novák, Gebeš, L. Kučera, Chvála, Uhlíř, Lytvynov, Beran – Lojka, Soukup, Honetschläger, Švarc, Havlůj, F. Kučera, Voj. Prchal, Kadaně "C", Vá. Prchal, Volek, Horák.
Trenér: Aleš Totter.

HC Most: Kuchař (Spěšný) – Hora "C", Šefl, Hlaváček, Lidák, Cestr, Míka, Sklenička – Rod "A", Sýkora, Kubinčák "A", Macháček, Alinč, Kellerstein, Kuchta, Fojt, Kohút, Tuček, Hajšman.
Trenér: Jan Alinč.

Rozhodčí: Tomáš Battěk – Jan Schopf, Kryštof Ovsík

Průběh zápasu
1. třetina
02:47 LET 2 Novák, vysoká hůl
07:45 MST 2 Hora, hákování
17:03 MST 2 Rod, hákování
Po 1. třetině
20:00 LET 2 F. Kučera, podražení
2. třetina
24:18 MST 0:1 Macháček (Lidák, Kellerstein)
33:19 LET 1:1 Volek (F. Kučera)
34:34 LET 2 Honetschläger, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
46:03 MST 1:2 Sýkora (Cestr, Sklenička)
49:44 MST 1:3 Sýkora (Hora, Fojt)
50:39 LET 2 Honetschläger, sekání
58:08 MST 1:4 Macháček (Kubinčák, Hora)
Konec