Menu

Hokej

NHL

Boston Bruins – Florida Panthers

5:2

konec (1:0, 2:2, 2:0)

01.04.2017, 19:10 • TD Garden, Boston • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.65 4.25 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:50:26)
Československá stopa v utkání

David Pastrňák (BOS) – 0+2, 2 střely, čas na ledě 19:13
David Krejčí (BOS) – 1+0, 1 střela, čas na ledě 17:10
Zdeno Chára (BOS) – 0+1, 3 střely, čas na ledě 22:57

Jaromír Jágr (FLA) – 1+0, 2 střely, čas na ledě 18:36
Jakub Kindl (FLA) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:28
Tři hvězdy utkání:

1. Tuukka Rask (BOS) 24 zák., 2 góly, 92,3%
2. Patrice Bergeron (BOS) 2+0
3. Shawn Thornton (FLA) 0+0
Střely na branku: 29 – 26
Je dobojováno. Domácí Bruins nakonec vítězí rozdílem 5:2 a připisují si tak další dva body do tabulky. Hosté tak neodjedou z Bostonu s ani jedním bodem. I když po většinu utkání by si zasloužili minimálně jeden.

Konec zápasu.

59:48

59:48 Patrice BERGERON - 5:2

59:48

Bruins právě vstřelili branku!
Domácí přeci jenom ještě skórují. PATRICE BERGERON se dostal ke kotouči a pohodlně ho tak posílá do opuštěné branky Floridy – 5:2. Nyní je tedy už definitivně rozhodnuto. Bez asistence.

59:27

Berra je na střídačce, hosté to tedy ještě zkouší se šesti bruslaři v poli.

59:21

U puku jsou domácí a znovu s ním míří před hostující klec. Ani jeden tým se už ale nikam nežene, do konce, troufám si napsat, zápasu, zbývá už jen několik desítek vteřin.

58:16

58:16 Brad MARCHAND - 4:2

58:16

Bruins právě vstřelili branku!
Přesilovka domácích je využita. BRAD MARCHAND se dostal těsně před hostující brankou ke kotouči a nadvakrát ho dokázal dorazit za Berryho záda – 4:2. S největší pravděpodobností je tak o osudu tohoto zápasu rozhodnuto. Asistence: Ryan Spooner a David Pastrňák.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:53

Jenže šanci na powerplay zmařil Vanek, který dostává dvě minuty za vysokou hůl.

57:36

Kotouč hostům utekl do středního pásma, za ním tedy musel spěchat jeden z hostujících obránců a čas se Panterům začíná příliš rychle krátit. Dá se také očekávat, že sáhnou po hře se šesti hráči v poli.

56:51

Floridě se nepodařilo dostat se do útočného pásma, ale posléze už ano a Raska prověřil další nebezpečnou střelou Jaromír Jágr.

56:18

A v krátkém sledu po sobě si Rask připisuje další veledůležitý zákrok. Mark Pysyk se dostal ke střele z mezikruží a svou prudkou střelou hodně Raska zaměstnal.

55:32

Obrovská skrumáž vznikla před domácí brankou. Jonathan Huberdeau ovšem nedokázal neposedný kotouč zkrotit a ten tak za zády Raska neskončil.

55:19

A po střele Yandla se znovu zaskvěl Tuukka Rask a po přerušení hry následuje další komerční pauza. Vhazovat se po ní bude těsně před finským brankářem Raskem.

54:57

Po krátké pauze se hosté probojovali znovu do útočné třetiny, před Raskem se zjevil Jonathan Huberdeau, ale jeho přízemní střela mezi třemi tyčemi neskončila.

54:22

Rask si nyní připsal další přesný zákrok po střele z pravého kruhu, o kterou se postaral Jonathan Marchessault.

53:29

Domácí jsou zase u kotouče, který má na své holi David Pastrňák a zakládá tak další akci Bostonu.

52:41

Tam ale nic nevymysleli, brankáře hostů neohrozili, a tak se pomalu mohou přemístit zase zpět do teritoria Bruins Panteři z Floridy.

52:17

Vhazování v obranném pásmu Bostonu vyhráli domácí hokejisté a okamžitě s kotoučem spěchají do útočného pásma.

52:07

Na řadě je další komerční přestávka.

51:24

Jakub Kindl nahodil puk do prostoru mezi kruhy, kde si ho převzal Jussi Jokinen, ale ten svou následnou střelu poslal pouze vedle domácí branky.

50:06

David Backes dostal na pravý kruh přihrávku od Patriceho Bergerona, ale jeho následná střela skončila na pohotovém Retu Berrovi.

49:42

Hosté se snažili projít do útočného pásma, ale nakonec se vykázali zpět do toho středního. Vystavili se totiž ofsajdové pasti a rázem tak skončila jejich slibná šance.

48:57

Pod menším tlakem se nyní ocitli znovu hosté. Na Berru mířily další dvě střely, ale hostující brankář si dokázal poradit.

47:39

David Pastrňák si sjel do prostoru mezi kruhy a byl sám před hostující brankou. Střela mu ovšem nesedla a kotouč se tak dostal do moci Berry, který ho rozehrává mezi své spoluhráče.

46:30

Česká legenda Jaromír Jágr je dnes hodně vidět. Nyní za brankou domácích připravil kotouč pro na levém kruhu volného Jonathana Huberdeaua, jenže druhý jmenovaný ztroskotal na Raskovi.

46:23

A hned na to další střela hostů. Trocheckovu rán zlikvidoval znovu Rask a raději pak přerušuje hru. Následuje další komerční přestávka.

46:14

Jaromír Jágr, ač byl tísněn obranou domácího celku, vystřelil z levého kruhu a jeho střela letěla na bostonskou branku. Tam byl připravený Tuukka Rask, jenž si připsal další důležitý zákrok.

45:40

Po střele Jonathana Marchessaulta z úhlu zazvonila boční konstrukce Raskovy svatyně. Hned na to se pak ke kotouči dostali domácí hráči a míří na opačnou stranu.

44:38

Panteři se nadechli k další útočné akci, dostali se bleskově do útočného pásma, ale střela Michaela Sgarbossy se zastavila jen na lapačce Tuukky Raska.

44:07

Shawn Thornton si sjel na pravý kruh, poté se napřáhl k pořádné střele, která ale končí znovu v moci domácího brankáře. Ten tak podržel svůj tým a také jeho nejtěsnější možné vedení.

43:06

Vyloučený Kevan Miller je na ledové ploše a Boston je tedy kompletní. A hned s pukem domácí zamířili do útočné třetiny.

42:25

Domácí se dokázali osvobodit a kotouč tak letí až před Reta Berru.

41:47

Keith Yandle pálil od modré čáry, před Raskem se ještě jeho ránu snažil tečovat Jaromír Jágr, ale svůj druhý střelecký příspěvek v utkání nepřidal.

41:06

Kevan Miller dostává dvě minuty za nedovolené bránění a hosté mají možnost srovnat v přesilové hře.

40:46

Hostům se nepovedl přechod do útočného pásma a do další šance se tak dostali znovu domácí hokejisté. Krug ovšem svou střelu poslal jen do boční sítě.

40:12

Patrice Bergeron se snažil dotírat před Berrou, ale nakonec hostující brankář ukryl kotouč mezi svými betony a hra je následně přerušena.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 23 – 13
I druhá třetina je za námi. V ní jsme viděli čtyři branky. Nejprve hosté dokázali srovnat, aby následně pak šli Bruins znovu do vedení. Jenže Jaromír Jágr dokázal svou střelou znovu vyrovnat, ale tento stav hosté neudrželi, když se trefil další český útočník, David Krejčí, který střelou do odkryté hostující branky poslal kotouč. Rozhodně nás čeká zajímavá i třetí třetina, nic ještě pro hosty není ztraceno. Ta začne přibližně ve 21:00.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

U puku jsou hosté z Floridy a už se nikam neženou. I druhé dějství je pomalu, ale jistě, u svého konce.

39:15

Michael Sgarbossa svou střelou orazítkoval tyč domácí branky. Moc tedy nechybělo, aby bylo opět vyrovnáno!

39:01

Hosté jsou už v plném počtu.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:09

A znovu David Pastrňák. Ten našel na pravém kruhu volného Patriceho Bergerona, ale ten svou střelou pouze promáchl. Kdyby puk trefil, asi by došlo k ohrožení floridské klece.

37:18

David Pastrňák z levého kruhu poslal kotouč před hostující branku, kde vznikla skrumáž. Marchand ani Bergeron ale nedokázali puk dopravit za Berrova záda.

37:01

Vyloučení v týmu Florida Panthers (Derek MacKenzie – 2 min., hrubost).

36:33

Hosté se opět snažili hledat odpověď, nastěhovali se před Raska, na kterého vyslali dvě střely, ale ani jedna z nich mezi třemi tyčemi neskončila.

34:30

34:30 David KREJČÍ - 3:2

34:30

Bruins právě vstřelili branku!
Boston znovu vede. DAVID KREJČÍ si všiml, že branka hostů je po vyjetí Berry takřka prázdná a z velké dálky tak do ní poslal kotouč. Jeho tým tak dnes potřetí v utkání jde do vedení – 3:2. Bez asistence.

34:09

Nyní se musel otáčet mezi třemi tyčemi Reto Berra, jenž chytil ve své lapačce dotěrnou střelu Breda Marchanda. Hra je přerušena a po komerční přestávce se bude vhazovat po jeho levé ruce.

33:12

Jágrova formace operovala před domácí brankou, ale následná střela českého útočníka pak skončila pouze v náruči Tuukky Raska, jenž puk poslal okamžitě mezi své spoluhráče, aby hru nechal plynout.

32:26

Marchand skáče na ledovou plochu a jeho tým je už v plném počtu.

32:02

Hostům se nedaří udržet útočné pásmo a nyní znovu v přesilovce neudeří. Boston se dokázal opět osvobodit a puk tak míří před floridskou svatyni.

31:30

Domácí se dokázali osvobodit a kotouč znovu míří až před Reta Berru.

31:03

Jonathan Marchessault se dostal ke střele z pravé strany, ale Rask se po kotouči nakonec natahovat nemusel. Ten zamířil jen vedle jeho brány.

30:26

Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brad Marchand – 2 min., držení hole).

30:13

Znovu je před námi krátká pauza. Přichází komerční přestávka.

29:53

29:53 Jaromír JÁGR - 2:2

29:53

Florida právě vstřelila branku!
A nyní se to už hostům povedlo a je opět srovnáno. JAROMÍR JÁGR si mezi kruhy klepl o přihrávku, kotouč se k němu nakonec opravdu dostal a poté svou střelou švihem dokázal umístit kotouč za Raskova záda – 2:2. Asistence: Keith Yandle a Jonathan Marchessault.

29:23

Demers se napřáhl od modré čáry, jeho rána pak prosvištěla až před Raska, který si připisuje další přesný zákrok.

28:56

Zdeno Chára zablokoval svým obranným zákrokem střelu Thomase Vaneka, jenž tak znovu nebyl daleko od skórování.

28:31

Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brandon Carlo – 2 min., nedovolené bránění).

28:31

Na řadu přichází další komerční přestávka.

27:56

Vše bylo v naprostém pořádku, hlavní rozhodčí poté ukazuje na středový kruh a branka je tedy uznána.

27:56

Ale pozor. Hostující lavička si bere challenge a bude se tak branka prověřovat ještě u videa.

27:56

27:56 Patrice BERGERON - 2:1

27:56

Bruins právě vstřelili branku!
Nyní se to už ale domácím povedlo. Znovu byl u šance David Pastrňák a jeho formace. Kotouč se po odrazu ocitl kousek od levé tyče Berryho branky, kde byl připravený PATRICE BERGERON, jenž poté puk uklidil do poloodkryté jeho klece – 2:1. Bruins tak strhávají vedení znovu na svou stranu. Asistence: Zdeno Chára a David Pastrňák.

27:33

Až nyní se také ke slovu dostali domácí hráči a hned z toho byla další velká šance. David Pastrňák našel svou přihrávkou volného Marchanda, Berra byl ale opět na místě!

26:24

Hosté zvyšují svou aktivitu a znovu zahrozili před Raskem. Tentokráte ale střela Marchessaulta skončila hodně vedle domácí branky.

25:37

Agilní Thomas Vanek se opět prezentoval další střelou před Tuukkem Raskem, jenže v krátkém sledu po sobě si finský brankář ve službách Bostonu dokázal poradit.

24:44

Jaromír Jágr našel křižným pasem Jonathana Huberdeaua, který se před brankou snažil překvapit Raska. Ten se ale nenechal a včas dokázal sklapnout své betony a podržel svůj tým.

24:18

A Berra se musel znovu otáčet ve svém brankovišti, když zlikvidoval další velkou šanci Bostonu, tentokráte po tvrdé střele Davida Pastrňáka.

22:46

Také Yandle se dostal do dobré střelecké pozice, jeho střela ovšem zamířila pouze do náruče Berry. Ten si tak připisuje další cenný zákrok.

22:39

Krug pálil z velké dálky, ale jeho rán dokázal zlikvidovat hostující gólman, který hned na to poslal puk mezi své spoluhráče.

21:38

21:38 Thomas VANEK - 1:1

21:38

Florida právě vstřelila branku!
A je vyrovnáno. Domácí ve vlastní třetině ztratili kotouč, k němu se dostal THOMAS VANEK, který vyslal na bostonskou branku nepříliš prudkou střelu, ta se ale odrazila od jednoho z domácích hráčů a otřela se o brusli brankáře Bostonu. Puk tak skončil v síti a Rask nemohl vůbec nic dělat – 1:1. Asistence: Colton Sceviour a Nick Bjugstad.

21:11

Na druhé straně se dlouho drželi hosté u brankáře Raska, ale ani jedna jejich střela ho nakonec neohrozila.

20:23

Druhou třetinu začal Brad Marchand střelou z levého kruhu, puk se ale dostal pouze k obraně hostů, která ho poslala mimo ohrožení vlastní branky.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 13 – 3
První třetina je za námi. V ní jsme viděli pohledný hokej z obou stran, ovšem přeci jen více ze hry měli domácí hráči. Územní převahu tak v osmnácté minutě přetavili vedoucí brankou. Co nám přinese druhá třetina, se necháme překvapit. Ta začne přibližně ve 20:00.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Jenže ani jejich útok nedopadl úspěšně, ale to je mrzet nemusí. V zádech mají domácí jednobrankový náskok a do kabin se jim tak půjde mnohem lépe, než hostům.

19:29

Bjugstad podržel kotouč u mantinelu a následně pak hledal volného Huberdeaua, jenže ten se nakonec ke střele nedostal a do posledního útoku se tak vydají také domácí Medvědi.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:27

Hosté se snažili najít rychlou odpověď, ale souhra Jágra s Huberdeauem nevyšla. Bostonští hokejisté tak míří do dalšího útoku.

17:03

Bruins právě vstřelili branku!
Domácí se ujímají vedení. Do samostatného úniku mířil NOEL ACCIARI, který byl navíc faulován a při signalizovaném vyloučení pak svou akci stejně dotáhl do zdárného konce, když Berru prostřelil střelou mezi jeho betony – 1:0. Bez asistence.

15:50

Domácí hokejisté po vhazování v pásmu Floridy přišli o kotouč, hosté ho vyhodili do středního pásma a zabránili tak Medvědům v další šanci.

15:39

Na řadu přichází další komerční pauza.

15:16

Další oslabení hosté zvládli a jsou už v plném počtu.

14:47

David Krejčí se proháčkoval obranou hostů až do prostoru mezi kruhy, ale tam ho o kotouč čistě obrali hostující obránci a je z toho další osvobození Floridy.

14:28

Slibně se rozvíjející akci Bostonu zmařilo postavení mimo hru a ta se tedy stěhuje zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.

13:45

Beleskey se napřáhl ke střele z pravého kruhu, ale po ní mu ulétla čepel jeho hole a puk tak skončil v moci obrany Floridy a následně pak i v náručí Berry. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

13:30

Florida se dokázala okamžitě osvobodit po vhazování v jejím pásmu a domácí hráči tak budou muset zakládat svou přesilovkovou akci z hloubi vlastního obranného pásma.

13:16

Colton Sceviour inkasuje dvě minuty za hákování a nabízí tak domácím další početní výhodu.

12:16

Domácí tým je už v plném počtu.

11:59

Vincent Trocheck po přihrávce od Jaromíra Jágra střílel z vrcholu pravého kruhu, jenže znovu jen provětral lapačku Tuukky Raska, jenž okamžitě černou gumu posílá do bezpečí.

11:26

Ale už jsou v teritoriu domácích znovu a z levého kruhu vyslal vzdušnou střelu Jaromír Jágr, ale Rask si s ní dokázal poradit a ukrývá puk ve své lapačce.

10:36

Panteři se uhnízdili na delší dobu v útočném pásmu, po několika přihrávkách se však sami o něj připravili. Huberdeau totiž posílal kotouč na modrou, ale ten utekl do střední třetiny.

10:16

Acciari dostává dvě minuty za hákování a přesilovku si tak nyní zahrají také hosté. Nejprve ale proběhne další komerční přestávka.

09:40

Huberdeau hledal svou přihrávkou Jaromíra Jágra, ale jejich souhru zachytil jeden z domácích obránců, který tak puk poslal do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.

08:45

Hosté nahodili kotouč do útočného pásma a rázem pak odešli střídat, aby na led naskočily čerstvé posily. U touše jsou tak nyní znovu hráči v černých dresech, tedy Bruins.

08:11

Reto Berra se musel mít ve svém brankovišti znovu hodně na pozoru. Před ním se zjevil David Pastrňák, který ho pořádně svou prudkou ránou prověřil.

07:36

Po dalším vhazování v teritoriu Panterů pálil od levého kruhu Brad Marchand, s jeho střelou si ale Berra znovu dokázal poradit. Hra je zase přerušena a Boston v pásmu Floridy tak pro další okamžiky zůstane i nadále.

07:14

Medvědi se uhnízdili v pásmu hostů, ke střele se dostal Riley Nash, jenže svou střelu poslal pouze vysoko nad branku Floridy.

06:55

To ale až za malý okamžik. Na řadě je totiž první komerční přestávka tohoto duelu.

06:55

Před Berrou bylo velmi rušno a vznikla před ním menší skrumáž. Jenže nikdo z domácích nedokázal včas zareagovat, aby doklepl kotouč za Berrova záda. Ten má puk ve své moci a raději přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

06:33

Bergeron si s pukem sjel do útočného pásma a když se snažil o střelu na floridskou klec, dobrým obranným zákrokem se prezentoval český obránce Jakub Kindl, který kotouč vyhodil pryč z pásma.

06:08

Jussi Jokinen skáče na ledovou plochu a to znamená jediné. Hosté z Floridy se dokázali ubránit a už jsou v plném počtu.

05:28

Colton Sceviour zachytil opět touš po střele domácích a ještě s ním nabruslil do středního pásma a až poté ho poslal znovu před domácího brankáře.

04:44

Bostonští chvíli operovali před Berrou, ale hosté se dokázali rychle dostat ke kotouči a okamžitě ho vyhazují do bezpečí, tedy až před Tuukku Raska.

04:08

Máme tu první vyloučení tohoto utkání. Na dvě minuty na trestnou lavici putuje hostující Jokinen za vysokou hůl.

03:39

Tuukka Rask se ocitl s kotoučem za svou vlastní brankou. Ohlédl se za sebe a když zjistil, že na něho najíždí jeden z hostů, poslal puk Colinu Millerovi, jenž s ním míří do útočného pásma.

02:56

Panteři nabrali další rychlost a už s pukem byli znovu před Raskem. Ten ovšem nemusel zasahovat, když rána Jokinena byla sražena na ochrannou síť za ním.

02:16

Jaromír Jágr si nabruslil do útočného pásma, kde kousek od mezikruží číhal na přihrávku. Nakonec se ale puku nedočkal a se svými spoluhráči se tak musel vrátit zase zpátky.

01:29

Domácí hokejisté jsou nyní zase hodně aktivní a další ránu na Berru vyslal David Pastrňák, jenže kotouč po jeho opuštění čepele skončil jen na boční síti hostující svatyně.

00:54

Na druhé straně se o střelu z mezikruží pokoušel Patrice Bergeron, ale také jeho střela se mezi tři tyče nevešla.

00:15

Hosté se po vhazování dostali do útočného pásma, z pravé strany kousek od mantinelu pálil Pysyk, ale jeho rána skončila na levém betonu Tuukky Raska.

00:01

Utkání právě začalo.
Oficiality utkání jsou za námi, jdeme na to.
TD Garden arénou už zní americká hymna.
Utkání začne o něco později, jak je v zámořských soutěžích zvykem. Za chvíli ale budeme moci začít.
Úvodní sestavy:

Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, K. Miller, C. Miller – Backes (A), Bergeron, Marchand – Pastrňák (A), Krejčí, Stafford – J. Hayes, Spooner, Beleskey – Acciari, Riley Nash, D. Moore.

Florida Panthers: Berra (Wilcox) – Demers, Yandle, Petrovic, Matheson, Kindl, Pysyk – Jágr, Bjugstad, Huberdeau – R. Smith, Trocheck, J. Jokinen (A) – Marchessault, Sceviour, Vanek – MacKenzie (C), Sgarbossa, S. Thornton.

Rozhodčí: Frederick L’Ecuyer, Gord Dwyer – Brad Kovachik, Brian Murphy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
Československá stopa v utkání

Boston Bruins

David Pastrňák
David Krejčí
Zdeno Chára
Peter Cehlárik

Florida Panthers

Jaromír Jágr
Jakub Kindl
Vzájemná utkání

Oba celky se v letošní sezóně utkaly už čtyřikrát. A ve všech čtyřech případech zvítězil Boston, z toho jednou po prodloužení. Florida tak získala jediný bod a dnes se tedy pokusí pátý zápas vyhrát. Jednoduché to ale rozhodně mít nebude.
Florida Panthers

To Floridě se po třech porážkách v řadě rozplynul sen probojovat se do play-off. V tabulce ve stejné konferenci jako Boston se nacházejí Panteři na třinácté pozici a pět kol před koncem základní části ztrácejí na svého dnešního soupeře jedenáct bodů. Dohnat tak soupeře okolo osmého místa je už nemožné a ani na divokou kartu to stačit nebude. Přesto na led Bostonu jedou hráči okolo Jaromíra Jágra uhrát co nejlepší výsledek a pokusí se utnout třízápasovou sérii bez jediného bodu.
Boston Bruins

Bostonští Medvědi stále bojují o účast ve vyřazovacích bojích. V tabulce Východní konference jsou na osmé pozici, která play-off zaručuje a na svém kontě mají osmaosmdesát bodů. Stále ale ještě nemají Bruins vyhráno a musí tak stále sbírat body, aby si své místo přinejmenším udrželi. Do konce základní části jim zbývá odehrát pět utkání včetně toho dnešního s Floridou a jejich cíl je tedy jasný – získat nejlépe oba body. Domácí mají nyní třízápasovou šňůru výher a rádi by na ni dnes navázali znovu.
Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště pak nejlepší ligy na světě, a sice NHL. Dnes je na programu další várka zápasů této soutěže a my budeme v příznivý čas sledovat utkání mezi týmy Boston Bruins a Florida Panthers.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:10.

Boston Bruins – Florida Panthers

5:2

konec (1:0, 2:2, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Acciari, 28. Bergeron (Chára, Pastrňák), 35. Krejčí, 59. Marchand (Spooner, Pastrňák), 60. Bergeron – 22. Vanek (Sceviour, Bjugstad), 30. Jágr (Yandle, Marchessault)

Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, K. Miller, C. Miller – Backes (A), Bergeron, Marchand – Pastrňák (A), Krejčí, Stafford – J. Hayes, Spooner, Beleskey – Acciari, Riley Nash, D. Moore.

Florida Panthers: Berra (Wilcox) – Demers, Yandle, Petrovic, Matheson, Kindl, Pysyk – Jágr, Bjugstad, Huberdeau – R. Smith, Trocheck, J. Jokinen (A) – Marchessault, Sceviour, Vanek – MacKenzie (C), Sgarbossa, S. Thornton.

Rozhodčí: Frederick L’Ecuyer, Gord Dwyer – Brad Kovachik, Brian Murphy

Průběh zápasu
1. třetina
04:08 FLA 2 J. Jokinen, vysoká hůl
10:16 BOS 2 Acciari, hákování
13:16 FLA 2 Sceviour, hákování
17:03 BOS 1:0 Acciari
Po 1. třetině
2. třetina
21:38 FLA 1:1 Vanek (Sceviour, Bjugstad)
27:56 BOS 2:1 Bergeron (Chára, Pastrňák)
28:31 BOS 2 Carlo, nedovolené bránění
29:53 FLA 2:2 Jágr (Yandle, Marchessault)
30:26 BOS 2 Marchand, držení hole
34:30 BOS 3:2 Krejčí
37:01 FLA 2 MacKenzie, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
41:06 BOS 2 K. Miller, nedovolené bránění
57:53 FLA 2 Vanek, vysoká hůl
58:16 BOS 4:2 Marchand (Spooner, Pastrňák)
59:48 BOS 5:2 Bergeron
Konec