Menu

Hokej

Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu sk. "B"

HC Dukla Jihlava – VHK ROBE Vsetín

5:1

konec (2:1, 2:0, 1:0) Stav série: 1:0

08.03.2017, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Čtvrtfinále • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

54:16

Útočné choutky nejsou cizí ani Patriku Rašínovi. Domácí obránce, jehož zálibou je jízda ve špičkových autobusech, se natahoval jak široký tak dlouhý u tyčky, ovšem střílenou přihrávku spoluhráče do volné části branky neusměrnil.

53:45

Rána Kuboše od modré se odrazila od zadního mantinelu k pravé tyči Chaloupka, kde byl všudybyl Adámek. Na jednu stranu je třeba říct, že byl v téměř nulovém úhlu, ovšem geometricky naprosto neomylně poslal puk kolem brankoviště ven.

50:45

Lukáš Adámek na mě dnes z hostů udělal dojem, bojuje a nevypustí jediný souboj. Stejně jako nyní, kdy na pravé straně útočného pásma získal puk, jenže Chaloupek si s jeho zakončením věděl rady a zřejmě si řekl, že gól ze sedmé minuty je pro něj tak akorát, co soupeři povolí.

50:13

Přesilovou hru si domácí příliš neužili. Sedmnáct vteřin po jejím začátku nedovoleně bránil soupeře Daniel Piskač a také on putuje na lávku hanby.

Na vyloučení: 4-3.

49:56

Hostům se zřejmě na trestné lavici zalíbilo. Stanislav Kunst totiž míří do oněch míst, co před malou chvílí česká hokejová reprezentantka Natálie Mlýnková, a dokonce dostává i stejný trest – hákování.

Na vyloučení: 3-3.

48:00

Dukla právě vstřelila branku!
Domácí využívají přesilovou hru. Do střely Brože z pravého kruhu zkoušel sáhnout Najman a ztečovat jí, což se mu ale nepodařilo. Nedlouho poté vypálil po Najmanově přihrávce TOMÁŠ CHLUBNA a forvard Dukly ukázal, že je s břevnem kamarád. Napálil totiž horní tyč, od které kotouč zapadl do sítě. Asistence: Adam Najman, Matouš Menšík.

47:28

Natálie Mlýnková jde na dvě minuty ven za hákování. Pane rozhodčí, to není hezký dárek k MDŽ...

Na vyloučení: 3-2.

46:30

No pozor, byť si Lidák vyjel daleko z branky a byl u puku dříve, nedokázal ho zcela odvrátit před napadajícím Judou. Štěstí pro gólmana hostí bylo to, že kotouč se svezl za branku a odtud nejde trefit prázdnou klec, to je proti všem zákonům.

36:48

Dvaapadesát vteřin hráli domácí svojí první přesilovou hru. Poté ale Jihlavští nedobře střídali a rázem jich bylo na ledové ploše šest. To neuniklo pozornosti bystrého oka Luďka Pilného a síly na ledě se srovnají.

Na vyloučení: 3-1.

35:56

Jenže co už hosté nedokázali, bylo dostat touš z obranného pásma. Záchranná brzda v podání hákování Matěje Mikulíka tak musela přijít, aby se Vsetínští nedostali ještě do větších potíží.

Na vyloučení: 2-1.

33:42

Dukla právě vstřelila branku!
Nyní se již Jihlavští radují, zejména díky tomu, že puk za brankou Lidáka vybojovali oni. MATOUŠ MENŠÍK je na svůj žákovský věk hokejista vzrůstu vysokého, proto natáhl své dlouhé ruce a prakticky zpoza klece zkusil zasunout puk k pravé tyči hostující branky. Byť se jeho věkový soupeř v brance Vsetína snažil, jak mohl, touš na betonu prostě a jednoduše neudržel. Asistence: Vítězslav Brož.

27:04

Valentýn Smolko rozhodně není žádný raubíř, tohoto klučinu z Havlíčkobrodska poměrně znám. Faul kolenem to ale byl jasný, proto jde na dvě minuty ven a hosté budou mít téměř minutovou přesilovku pět na tři.

Na vyloučení: 2-0.

26:01

Zdá se mi to k nevíře, musel jsem si zkontrolovat statistiky, ale je to vskutku tak. První vyloučení zápasu přichází až na konci sedmadvacáté minuty. Potrestaným hráčem je domácí Miroslav Juda, jenž jde ven za podražení.

Na vyloučení: 1-0.

24:13

Dukla právě vstřelila branku!
Tak jsem se s těmi silami příliš nemýlil. Hosté kvůli icingu samozřejmě nemohli jít střídat, čehož Jihlava využila prakticky dokonale. Po Menšíkově ťukesu si našel kotouč v předbrankovém prostoru ADAM NAJMAN a pro domácího kanonýra, který sype jeden gól za druhým i o kategorii výše ve starším dorostu, nebyl problém se prosadit. Asistence: Matouš Menšík.

18:15

Jen nechali domácí u levé tyče Chaloupkovy branky trošku volnosti pro Petera Lobodowského, hned z toho bylo nebezpečno. Střelec prvního gólu hostí neměl jinou šanci než zkusit dorazit puk, který ale nad betou gólmana nezvedl.

17:47

Vítězslav Brož a puk jde k sobě jako guláš s pěti knedlíky. Domácí útočník kotouče snad přitahuje, neboť nyní se na pravém kruhu dostal k odraženému puku, byť k němu měl jasně nejdále. Navíc ihned vystřelil k levé tyči a Martin Lidák ukázal svojí pohotovou vyrážečku.

15:42

Dukla právě vstřelila branku!
Byť se hosté dostali v sedmé minutě do vedení, nyní se nacházejí v roli přesně opačné. V gólu měl zase prsty Filip Křišta. Na modré dostal kus černé pryže a rozhodl se prudce zamířit na branku. Přesně to čekal nejproduktivnější hráč Dukly VÍTĚZSLAV BROŽ, který tečí jemnou jako pokožka novorozeněte usměrnil touš za bezmocného Lidáka. Asistence: Filip Křišta.

07:56

Dukla právě vstřelila branku!
Jestli si Vsetín dělal nějaké ambice na delší udržení jednobrankového náskoku, tak se jim tento cíl rozplynul jak pára nad hrncem. FILIP KŘIŠTA si našel mezi kruhy odražený puk a v levém horním rohu způsobil nemalou újmu všem jeho obyvatelům z řádu pavoukovců. Přesná střela a je srovnáno. Bez asistence.

06:23

Vsetín právě vstřelil branku!
Tenhle gól si jihlavská defenzíva asi za rámeček nedá. PETER LOBODOWSKI dostal přihrávku do jízdy od Jenáčka a namířil si to na branku. Jednoduše a napřímo, neboť byl zaprvé v rychlosti a zadruhé nevykazovali domácí přílišnou snahu jej zastavit. Projel brankovým prostorem k levé tyči a zavěsil kolem vyrážečky gólmana. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: Šimon Jenáček.

01:21

Vítězslav Brož byl v první velké šanci zápasu, z kruhů mu ale kotouč nesedl ideálně na hůl a mezi tři tyče nešel.

HC Dukla Jihlava – VHK ROBE Vsetín

5:1

konec (2:1, 2:0, 1:0) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Křišta, 16. V. Brož (Křišta), 25. Najman (Menšík), 34. Menšík (V. Brož), 48. Chlubna (Najman, Menšík) – 7. Lobodowski (Jenáček)

HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – P. Brož, Rašín, Winkler, Smolko, Křišta, Piskač, Barák – Chlubna, Juda, Pigl – V. Brož, Najman, Menšík – Svoboda, Čermák, Zadražil – Mihulka, Krajíček. Trenér: Petr Svoboda

VHK ROBE Vsetín: Lidák (Ševců) – Kunst, Kuboš, Mikulík, Navrátil, Houser, Vávra, Sviták – Adámek, Jenáček, Lobodowski – Lukačka, Půček, Šánek – Pochylý, Mlýnková, Dohnal – Calaba, Hradil. Trenér: Luboš Jenáček

Rozhodčí: Pilný – Klouda, Pechánek

Průběh zápasu
1. třetina
06:23 VSE 0:1 Lobodowski (Jenáček)
07:56 JIH 1:1 Křišta
15:42 JIH 2:1 V. Brož (Křišta)
Po 1. třetině
2. třetina
24:13 JIH 3:1 Najman (Menšík)
26:01 JIH 2 Juda, podražení
27:04 JIH 2 Smolko, faul kolenem
33:42 JIH 4:1 Menšík (V. Brož)
35:56 VSE 2 Mikulík, hákování
36:48 JIH 2 HL Čermák, příliš mnoho hráčů
Po 2. třetině
3. třetina
47:28 VSE 2 Mlýnková, hákování
48:00 JIH 5:1 Chlubna (Najman, Menšík)
49:56 VSE 2 Kunst, hákování
50:13 JIH 2 Piskač, nedovolené bránění
Konec