Menu

Hokej

Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu sk. "B"

HC Dukla Jihlava – VHK ROBE Vsetín

5:1

konec (2:1, 2:0, 1:0) Stav série: 1:0

08.03.2017, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Čtvrtfinále • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

48:00

Dukla právě vstřelila branku!
Domácí využívají přesilovou hru. Do střely Brože z pravého kruhu zkoušel sáhnout Najman a ztečovat jí, což se mu ale nepodařilo. Nedlouho poté vypálil po Najmanově přihrávce TOMÁŠ CHLUBNA a forvard Dukly ukázal, že je s břevnem kamarád. Napálil totiž horní tyč, od které kotouč zapadl do sítě. Asistence: Adam Najman, Matouš Menšík.

33:42

Dukla právě vstřelila branku!
Nyní se již Jihlavští radují, zejména díky tomu, že puk za brankou Lidáka vybojovali oni. MATOUŠ MENŠÍK je na svůj žákovský věk hokejista vzrůstu vysokého, proto natáhl své dlouhé ruce a prakticky zpoza klece zkusil zasunout puk k pravé tyči hostující branky. Byť se jeho věkový soupeř v brance Vsetína snažil, jak mohl, touš na betonu prostě a jednoduše neudržel. Asistence: Vítězslav Brož.

24:13

Dukla právě vstřelila branku!
Tak jsem se s těmi silami příliš nemýlil. Hosté kvůli icingu samozřejmě nemohli jít střídat, čehož Jihlava využila prakticky dokonale. Po Menšíkově ťukesu si našel kotouč v předbrankovém prostoru ADAM NAJMAN a pro domácího kanonýra, který sype jeden gól za druhým i o kategorii výše ve starším dorostu, nebyl problém se prosadit. Asistence: Matouš Menšík.

15:42

Dukla právě vstřelila branku!
Byť se hosté dostali v sedmé minutě do vedení, nyní se nacházejí v roli přesně opačné. V gólu měl zase prsty Filip Křišta. Na modré dostal kus černé pryže a rozhodl se prudce zamířit na branku. Přesně to čekal nejproduktivnější hráč Dukly VÍTĚZSLAV BROŽ, který tečí jemnou jako pokožka novorozeněte usměrnil touš za bezmocného Lidáka. Asistence: Filip Křišta.

07:56

Dukla právě vstřelila branku!
Jestli si Vsetín dělal nějaké ambice na delší udržení jednobrankového náskoku, tak se jim tento cíl rozplynul jak pára nad hrncem. FILIP KŘIŠTA si našel mezi kruhy odražený puk a v levém horním rohu způsobil nemalou újmu všem jeho obyvatelům z řádu pavoukovců. Přesná střela a je srovnáno. Bez asistence.

06:23

Vsetín právě vstřelil branku!
Tenhle gól si jihlavská defenzíva asi za rámeček nedá. PETER LOBODOWSKI dostal přihrávku do jízdy od Jenáčka a namířil si to na branku. Jednoduše a napřímo, neboť byl zaprvé v rychlosti a zadruhé nevykazovali domácí přílišnou snahu jej zastavit. Projel brankovým prostorem k levé tyči a zavěsil kolem vyrážečky gólmana. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: Šimon Jenáček.

HC Dukla Jihlava – VHK ROBE Vsetín

5:1

konec (2:1, 2:0, 1:0) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Křišta, 16. V. Brož (Křišta), 25. Najman (Menšík), 34. Menšík (V. Brož), 48. Chlubna (Najman, Menšík) – 7. Lobodowski (Jenáček)

HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – P. Brož, Rašín, Winkler, Smolko, Křišta, Piskač, Barák – Chlubna, Juda, Pigl – V. Brož, Najman, Menšík – Svoboda, Čermák, Zadražil – Mihulka, Krajíček. Trenér: Petr Svoboda

VHK ROBE Vsetín: Lidák (Ševců) – Kunst, Kuboš, Mikulík, Navrátil, Houser, Vávra, Sviták – Adámek, Jenáček, Lobodowski – Lukačka, Půček, Šánek – Pochylý, Mlýnková, Dohnal – Calaba, Hradil. Trenér: Luboš Jenáček

Rozhodčí: Pilný – Klouda, Pechánek

Průběh zápasu
1. třetina
06:23 VSE 0:1 Lobodowski (Jenáček)
07:56 JIH 1:1 Křišta
15:42 JIH 2:1 V. Brož (Křišta)
Po 1. třetině
2. třetina
24:13 JIH 3:1 Najman (Menšík)
26:01 JIH 2 Juda, podražení
27:04 JIH 2 Smolko, faul kolenem
33:42 JIH 4:1 Menšík (V. Brož)
35:56 VSE 2 Mikulík, hákování
36:48 JIH 2 HL Čermák, příliš mnoho hráčů
Po 2. třetině
3. třetina
47:28 VSE 2 Mlýnková, hákování
48:00 JIH 5:1 Chlubna (Najman, Menšík)
49:56 VSE 2 Kunst, hákování
50:13 JIH 2 Piskač, nedovolené bránění
Konec